- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.881
Wendy napsin kayseride envai çeşit pide var her daim sıcak sıcakhiç dayanamaaaamm ekmek sevmeyen ben onlara dayanamıyom :)))
Wendy napsin kayseride envai çeşit pide var her daim sıcak sıcak
Biz demedim sen didin senin acikasin var döner yiyesin varhep varsa yiyip yiyip hevesini almışsındır biz kırkyılda bir dönerciye gitcez deee öyle pide görcez peehhh :)) ben yimiyimde kim yesin.... döner demeyin acıkıyom yeeaaa...
Biz demedim sen didin senin acikasin var döner yiyesin var
Aynennnn ekmekle aram yoktur ama pideyı tuttumm elimle, snr ayıp sana dedımmmmhiç dayanamaaaamm ekmek sevmeyen ben onlara dayanamıyom :)))
Ekmeksiz yediğin surece dönerse sorun yok dön dön yeAllah tan dönerim yok :))) yoksa döner döner yerdim :)))
Akşam yemeğini 5-6 gibi et turu yersen acikilmiyo fazlaAslında önce sonra fotolarını bu saatte paylasalım kı krızlerı onleyelım
Haklısın canım bız de 6.30 cıvarı yıyoruz aksamlarıAkşam yemeğini 5-6 gibi et turu yersen acikilmiyo fazla
Ben şu balığı yedim mi acıkıyorum nedenseAkşam yemeğini 5-6 gibi et turu yersen acikilmiyo fazla
Ben soyle yorumluyorum balık yıyınce acıkmayı, bır bardak suyun içine et atın tavuk etı de olabılır kolay ayrısmaz ama balık atın pul gıbı olur sındırımı kolay sanırım o yuzdennBen şu balığı yedim mi acıkıyorum nedense
Bu ara da yeşil çayımı da içiyorum bilgine
Aslında balığın hazmı zor derler bilemedim söylediğinde mantıklıBen soyle yorumluyorum balık yıyınce acıkmayı, bır bardak suyun içine et atın tavuk etı de olabılır kolay ayrısmaz ama balık atın pul gıbı olur sındırımı kolay sanırım o yuzdenn
Amn neyse üzülme yarın eksiyi görünce tartida balığidaa seversinAslında balığın hazmı zor derler bilemedim söylediğinde mantıklı
Benim favorim tavuk köfte :))
Lapada kilo veremedin mi??Selam 5. Takımın güzelleri
@w e n d y cnm bana bu lapa yaramadı şiştim
Bugün ayşe yle saf proteine başladık hayırlısı artık
Hımm tabi tabi bekle senayy ye bacım ye 20 yumurta 2 tavuk ye saf protein
kim kız ....
Cuma günü görüşeceğiz hatunbeni hiççç sorma....
say say bişey olmaz
Kiz ne zaman öğreniyoruz cinsiyeti hadi artik yavrusun belli etsin tarafini
Allahım büyük gün yarın mı? İnşallah gösterir ördekcim, yoksa meraklan dur :)
Insallah yarin gosterir kendini cirkin ordek yavrusu, yoksa ben meraktan ikiye catlayacagim sanirim :)))hadi bakalım öğrenirsin inşallah
Sabahtan sonrasini okumadim ben :)))menüm @nilsubmorordek bak baak mmenü görsün gözünüzz.... efsane geri döndü breh breh breeehhhh.....
sabah 1 tabak hamsi
öğlen 6 tavuk nugget
akşam 4 gibi 1 dlm tb ekmeği
2 domates
4 kaşık lor
su : 1 lt -- içemiyorum içemiyoruuuum((
spor : 100 ipli ip
jillian level 1
şimdi de yeşil çay
limonlu su
ve 4 ceviz...........
Ohh ohh desene sen yarın 3 kilo daha alırsın.oda bişeymi bende yarın yokum arkadaşlarla öğretmenleri çağırdık herkes bişey yapıcak bende mercimekli köfte
Akşam yemeğinde de kahvaltı yapıyor. :))))Insallah yarin gosterir kendini cirkin ordek yavrusu, yoksa ben meraktan ikiye catlayacagim sanirim :)))
Sabahtan sonrasini okumadim ben :)))
Her gun yeni bir kahvalti menusu ile karsimizdasin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?