Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız çitol var ya sen bu listeye çok değil 2 hafta dayan tığ olursun valla tığ başka da bişey demiyorum 2 hafta sonra da zaten miden alışır yiyemezsin bile canın istese bile hem 2 şer kilo gider ki gerii almayı da hiç istemezsin bayıldım listene

günaydn kızlar dün görümcemin kızının doğum günüydü bildiğiniz gibi çok güzel ciciler aldık ona ama tüm paracıklar ona gittiği için abisine de kalmadı benim paşama da olsun sağlık olsun nice yaşlarını görelim inşallah o kadar tatlı bir kız bebek ki dedim ki eşime olmazsa bir tane de biz yapalım diğer görümcem de duyunca bunu aman yok durun daha dedi sanki akşama hemen yapacakmışız gibi tövbe tövbe
yediklerimi de yazıyım da kallis hanım mutlu olsun
sabah: 1dilim kepek ekmek peynir zeytin yumurta
ara: yok
öğle: tavuk döner ekmeksiz 2 kaşık pilavla
ara:yok
akşam:akşam yemek yiyebiliriz orda diye düşünmüştük çünkü işten çıkıp hemen gittik oraya hediyemizi aldıktan sonra nasıl acıkmıştık ama çok kalabalıktı yemek falan yiyemedik pastayı bekledik mecburen o da gelemeyen misafirler olduğu için saat 10 u buldu ve benim o ziyefet sofrasından yediklerim
1 incecik dilim pasta toplam 4 çatalda bitti o kadar küçük yani yarımşar dan 1 dilim 2 değişik çeşit börek 1 kurabiye ama o kadar rahatsız oldum ki gece eve gittiğimde sodaları arka arkaya yuvarladım
su 3 litre slim çay 2 kupa bugün yeşil çaya da tekrardan başlıyorum
bu aralar işler yoğun allahıma şükürler olsun ki o yüzden de araları atlıyorum sanki ama artık daha dikkatli olucam bu cumaya bomba gibi hazırlancam çikolatım sen hiç merak etme cuma gini verdiğimiz kiloları onlar 3 cuma uğraşsalar veremeyecekler hahahaha kötükedihüso

artık daha dikkatli olucam bu cumaya bomba gibi hazırlancam çikolatım sen hiç merak etme cuma gini verdiğimiz kiloları onlar 3 cuma uğraşsalar veremeyecekler hahahaha kötükedihüso

annahhhhhhhh lafa bak kallisim.. tam kafa yaracak cinsinden..kiz tombis cok ayiplmaz:
eh siz istediniz bizde elimizden geleni yapacagiz napalim:dance::dance::dance:

tombilim, bu son olsun. bak birdaha olursa kızacağım ona göre...
uzun bir süre aç bekleyince,önüne gelenleri yemekten başka çaren olmuyor,seni anlıyorum.
ama biraz tok olsaydın,oraya gitmeden önce 1 kepekli tost yeseydin ara öğününde mesela,orda isteseydin de o börekleri kurabiyeleri yiyemezdin.belki ince bir dilim pasta yer bırakırdın.anlıyor musun cnm beni? bundan sonra böyle misafirliklere ne yap yap tok git. buna son diyoruz artık...

günaydın hanımlar a.s.
ilgi gösteren ve moral veren hherkese sonsuzz teşkkürler :1hug:
çitolcüm sana morl vermek için çabalamadık inan listeni beğendiğimiz için yazdık sevinerek yani yapma gerekende bu dedim ya bir hafta dayan nolur sonucu gör sonra istediğin şekilde devam et diye....
güzel olmuş yediklerin bugün aynen devam et tombilicim:lepi: pastayı o kdar ince yemeseydin keşke opuyorumnanaktan bu gün telafi et sen onukaydirigubbakcemile3

bu sözlerinizi aynen size iade edeceğiz hayatım sositososito cumaya görüşürüz ama sizinle aynı gramı gramına kilo vermemizide beklemeyin yaşa göre mantıklı düşünün ona göre savaşın biz yarım kilo versek sizin bir vermeniz gerek naniknanik

arkadaşlar, yarışma başladı başlayalı 2007 den itibaren sanırım ilk kez sonuncu olduk o kadar ağrıma gitti kötü oldum ki hep ilk üçe girmeye alışığız biz lütfen kilo alıp gelmeyin arkadaşlar şaka bir yana herşey bir yana kimsenin kilo almasıni istemiyorum... yarışmada souncu olmamızda umarım biraz tetikler sizi..

sonuncumu olduk.. haftaya birinciyiz ozaman.. bu ayibi birtek birincilik paklar.. takimin agir toplari citol candy reyhan bu hafta en az birer kilo tamammi? yani bu bir kilo benim icin gecerli sizi ikide verebilirsiniz :))kaydirigubbakcemile3

ben yürümeye gidiyorum kallisim sende durma evimizi temizliyelim kosu bandina cikalim.. yemek yapalim ama biz yemiyelim saat 6dan sonrada mutfagi kapatiyoruz

inanmıyorum... sanırım benim yüzümden oldu,5 kg almış görünüyorum ya :gitme:

haftaya birinciyiz inşallah

sen varya seeeenn..
tombilim sen bakma bu hain kallise,kıskançlıktan çatlayacaklar bu cuma ,yeme bir daha pasta masta kaydirigubbakcemile

canım benim çok sağol zaten bebişe yarayacak şeyleri yemeğe dikkat ediyorum yatarak geçirdiğim için kilo alıyorum ama en azıyla yoluma tamamlamaya çalışacağım şu iki ayımda geçtimi daha rahtlıyacağım ozaman daha sık aranızda olabileceğim canım hepinizi çok çok öpüyorum

canım benim yaa sağa sola bakmaktan sana yazamadım ama takip ediyoruz seni opuyorumnanaktan güzel haberlerini almak içinde sabırsızlanıyoruz... gerçekten iyi almışsın az sayılır yani ama son 3 ayda en fazla alınıyor, yaa ben geçen buralarda bir konu okuyodumda birisi dert yanıyordu 45 kilo aldım hamileliğimde diye bu kadarda olmaz diye şoka girdim ben en fazla 12 almıştım yinede bilinçli yememiştim yani ona göre bile az almıştım...sende sağlıkla atlat inşallah caım dualarımız seninle..

ben yürümeye gidiyorum kallisim sende durma evimizi temizliyelim kosu bandina cikalim.. yemek yapalim ama biz yemiyelim saat 6dan sonrada mutfagi kapatiyoruz

yok ablam durmadım tohumlarım vardı ablam için almıştım duvarlar var oraların kenarlarına diye, bu gün onları ektim bir sürü ama gökçenin balkonu dolduohaoldumsmile bir ay kaldı neredeyse açılmasına kadın koşturmaktan çiçek düşünecek hali yok dedim opuyorumnanaktan bende bu cuma gideceğim 2 günlüğüne inşallah alişi alıp hem amcamı ziyarete hemde ablamı görmeliyim aşırı özledim.. neyse işte tohumlar ektim evimi topladım şimdi spora yapacağım bir bakayım dedim, sonrada dışarı çıkıcam biraz daha tohum alayım koskoca bahçe var nasıl doldurucazeyvahedigeldismile oyalanmak işte benimkisi başka bişey değil, kendi bahçem içinde sardunyalarımı çıkarttım bodrumdan bahçeme aldım bayağı iş yaptım yani sen merak etme hemde o kadar az yedim ki sabah yarım dilim ekmekle peynir domates salatalık biber yedim o kadar şimdi yoğurt yanındada 3-4 yaprak sarması yemeyi planlıyorum

tamam çikolatam merak etme sen hayatım zaten biz karı koca misafirliklerden pek hoşlanmayız olduğu olacağı budur yani ama çok açtım işten güçten fırsat olmamıştı haklısın özellikle tk gitmek lazım böyle yerlere

tamam merak etmeyin savaşımız adil olacak siz yarımşar kiloları verin de biz veremesek de olur yolumuz uzun kaydirigubbakcemile3

ben tüm hamileliğim boyunca 9 kilo almıştım ona bile ne kadar azar işitmişltim doktorumdan diyetisyen kontrolündeydim ilk aylaarda da 4 kilo vermiştim diyetle ah ah ah şimdi zayıflıycam çıtır çıtır en az bir sene dolaşacam sonra bebiş istiyorum doktorum sözünü esirgemezdi çocukluğumdan beri tanırdı beni diğer hamilelerini göstermişti sıfır bedenleri hamile kalmış düşünün göbeklerinde bir top başka bişey yok nasıl heveslenmiştim öyle olmaya ben de tısılıyordum 94 kilo ile doğuma girdim düşününce diyete başladığımda da aynıymışım keşke lohusalığımda verdiğim 25 kiloyu hiç almasaymışım

12 Mart 2010
sabah : ekmeksiz zeytinsiz kahvaltı yedim çayıma tek şeker attım
ara: kekik çayı içtim galiba.. ona da tek şeker attım
öğle: arnavut ciğeri yedim ve çorba içtim..
ara: türk kahvesi bol köpüklü
akşam: balık ve iki tane kabak mücver yedim.. yanında kola içtim malesef.. hem dee bırakmıştım kolayı bayadır içmiyordum üzüldüm çok içince ama nafile tabi..
gece bişey yemedim sanırım.. akşam yemeğinde iki dilim ekmek yedim..

bu sabah da kahve ve iki katı yumurta birazda peynir yedim.. şimdi ıspanak yapıcam.. artık yarın girer yazarım akıbetini.. akşama kısmetse yoğurt salata ve tavuk yicem az yağsız göğüs eti (canım çorba istemiyor hiç) yine de akşama ne olacağı belli olmaz

ben bahce cicek hicbirseyle ugrasamiyorum yaaa.. kar kalkmadi bir türlü yerler donmus.
iyi olur ablani görürsen kallisim iyi gelir ikinizede..
bende bir kahvalti ettim . öyle haftasonu kahvaltisi degil normal bir kahvalti bir dilim ekmekle.
bir portakal yedim bir litre su ictim. aksama en fazla bir kepce mercimek corbasi icerim. kizlar mercimek corbasi cok kalorili ise söyleyin baska bir sey yapayim.. ama tarhana ve mercimegi cok severim.
ama yürümedim daha. mutlaka tamamlarim adimlarimi. hatta baska seylerde yapmak istiyorum bakalim artik

reyhan abla deryalımın isminin yazan yere baksana almanya ve finans uzmanı diyor :)) aynı yerdemi çalışıyorsunuz yoksa...

kallisim calisan herkes finans uzmani burda.delikafadulden
ayni yerde calisiyor olmamiz imkansiz cünkü 78 yillik firmadaki tek türk benim. bir kizcagiz vardi bir yil sonra cikardilar. birde genc bir cocuk var 20 yasinda iki yil sonra onuda cikariyorlar agustosta cikiyor. ben hep tektim orada 21 yildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…