- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.621
iyi akşamlar kızalr
ciktolatam sabahtan senle aynı duygu ve düşüncewlerdedik ben az topladım kendimi inşallah sende iyisindir
bijo da rahatsızlanmış acil şifalar diliyorum
kalliste süper olmuş listenn
en uzun yazıda bana düşmüş eyvahedigeldismile
bugun yediklerim
7.30 ---2 y. zeytin--2 dilim k.e---1 domates- biraz peynir
11.00 bir parça içine ekmek-domates-peynir
sitresten o akdar başım agrıyoduki 1 civarı gibi yattım
3 te kalktım ve yagsız peynirli bir tabak makarna yedim
saat 6 -- kallisteye söz verdigim gibi
salata-çorba-yogurt üçlüsü
saat 8.30 gibi çubuk kreker ve süt içtim
artık daha dikkatli olucam bu cumaya bomba gibi hazırlancam çikolatım sen hiç merak etme cuma gini verdiğimiz kiloları onlar 3 cuma uğraşsalar veremeyecekler hahahaha kötükedihüso
günaydn kızlar dün görümcemin kızının doğum günüydü bildiğiniz gibi çok güzel ciciler aldık ona ama tüm paracıklar ona gittiği için abisine de kalmadı benim paşama da olsun sağlık olsun nice yaşlarını görelim inşallah o kadar tatlı bir kız bebek ki dedim ki eşime olmazsa bir tane de biz yapalım diğer görümcem de duyunca bunu aman yok durun daha dedi sanki akşama hemen yapacakmışız gibi tövbe tövbe
yediklerimi de yazıyım da kallis hanım mutlu olsun
sabah: 1dilim kepek ekmek peynir zeytin yumurta
ara: yok
öğle: tavuk döner ekmeksiz 2 kaşık pilavla
ara:yok
akşam:akşam yemek yiyebiliriz orda diye düşünmüştük çünkü işten çıkıp hemen gittik oraya hediyemizi aldıktan sonra nasıl acıkmıştık ama çok kalabalıktı yemek falan yiyemedik pastayı bekledik mecburen o da gelemeyen misafirler olduğu için saat 10 u buldu ve benim o ziyefet sofrasından yediklerim
1 incecik dilim pasta toplam 4 çatalda bitti o kadar küçük yani yarımşar dan 1 dilim 2 değişik çeşit börek 1 kurabiye ama o kadar rahatsız oldum ki gece eve gittiğimde sodaları arka arkaya yuvarladım
su 3 litre slim çay 2 kupa bugün yeşil çaya da tekrardan başlıyorum
bu aralar işler yoğun allahıma şükürler olsun ki o yüzden de araları atlıyorum sanki ama artık daha dikkatli olucam bu cumaya bomba gibi hazırlancam çikolatım sen hiç merak etme cuma gini verdiğimiz kiloları onlar 3 cuma uğraşsalar veremeyecekler hahahaha kötükedihüso
çitolcüm sana morl vermek için çabalamadık inan listeni beğendiğimiz için yazdık sevinerek yani yapma gerekende bu dedim ya bir hafta dayan nolur sonucu gör sonra istediğin şekilde devam et diye....günaydın hanımlar a.s.
ilgi gösteren ve moral veren hherkese sonsuzz teşkkürler :1hug:
güzel olmuş yediklerin bugün aynen devam et tombilicim:lepi: pastayı o kdar ince yemeseydin keşke opuyorumnanaktan bu gün telafi et sen onukaydirigubbakcemile3bu aralar işler yoğun allahıma şükürler olsun ki o yüzden de araları atlıyorum sanki ama artık daha dikkatli olucam bu cumaya bomba gibi hazırlancam çikolatım sen hiç merak etme cuma gini verdiğimiz kiloları onlar 3 cuma uğraşsalar veremeyecekler hahahaha kötükedihüso
annahhhhhhhh lafa bak kallisim.. tam kafa yaracak cinsinden..kiz tombis cok ayiplmaz:
eh siz istediniz bizde elimizden geleni yapacagiz napalim:dance::dance::dance:
arkadaşlar, yarışma başladı başlayalı 2007 den itibaren sanırım ilk kez sonuncu olduk o kadar ağrıma gitti kötü oldum ki hep ilk üçe girmeye alışığız biz lütfen kilo alıp gelmeyin arkadaşlar şaka bir yana herşey bir yana kimsenin kilo almasıni istemiyorum... yarışmada souncu olmamızda umarım biraz tetikler sizi..
çitolcüm sana morl vermek için çabalamadık inan listeni beğendiğimiz için yazdık sevinerek yani yapma gerekende bu dedim ya bir hafta dayan nolur sonucu gör sonra istediğin şekilde devam et diye....
güzel olmuş yediklerin bugün aynen devam et tombilicim:lepi: pastayı o kdar ince yemeseydin keşke opuyorumnanaktan bu gün telafi et sen onukaydirigubbakcemile3
bu sözlerinizi aynen size iade edeceğiz hayatım sositososito cumaya görüşürüz ama sizinle aynı gramı gramına kilo vermemizide beklemeyin yaşa göre mantıklı düşünün ona göre savaşın biz yarım kilo versek sizin bir vermeniz gerek naniknanik
4 kilo birşey değil be canım,inşallah bundan sonra çok almazsın.diyet şeyler daha çok yarıyor bebişlere,öyle diyorlar.bol bol fındık ceviz badem salata ye,süt iç,yumurta yoğurt ye.tamamdır.kalorili şeyler sana kilo aldırır biliyorsun..canım benim kendine iyi bak,gel ara sıra...
canım benim çok sağol zaten bebişe yarayacak şeyleri yemeğe dikkat ediyorum yatarak geçirdiğim için kilo alıyorum ama en azıyla yoluma tamamlamaya çalışacağım şu iki ayımda geçtimi daha rahtlıyacağım ozaman daha sık aranızda olabileceğim canım hepinizi çok çok öpüyorum
ben yürümeye gidiyorum kallisim sende durma evimizi temizliyelim kosu bandina cikalim.. yemek yapalim ama biz yemiyelim saat 6dan sonrada mutfagi kapatiyoruz
tombilim, bu son olsun. bak birdaha olursa kızacağım ona göre...
uzun bir süre aç bekleyince,önüne gelenleri yemekten başka çaren olmuyor,seni anlıyorum.
ama biraz tok olsaydın,oraya gitmeden önce 1 kepekli tost yeseydin ara öğününde mesela,orda isteseydin de o börekleri kurabiyeleri yiyemezdin.belki ince bir dilim pasta yer bırakırdın.anlıyor musun cnm beni? bundan sonra böyle misafirliklere ne yap yap tok git. buna son diyoruz artık...
çitolcüm sana morl vermek için çabalamadık inan listeni beğendiğimiz için yazdık sevinerek yani yapma gerekende bu dedim ya bir hafta dayan nolur sonucu gör sonra istediğin şekilde devam et diye....
güzel olmuş yediklerin bugün aynen devam et tombilicim:lepi: pastayı o kdar ince yemeseydin keşke opuyorumnanaktan bu gün telafi et sen onukaydirigubbakcemile3
bu sözlerinizi aynen size iade edeceğiz hayatım sositososito cumaya görüşürüz ama sizinle aynı gramı gramına kilo vermemizide beklemeyin yaşa göre mantıklı düşünün ona göre savaşın biz yarım kilo versek sizin bir vermeniz gerek naniknanik
yok ablam durmadım tohumlarım vardı ablam için almıştım duvarlar var oraların kenarlarına diye, bu gün onları ektim bir sürü ama gökçenin balkonu dolduohaoldumsmile bir ay kaldı neredeyse açılmasına kadın koşturmaktan çiçek düşünecek hali yok dedim opuyorumnanaktan bende bu cuma gideceğim 2 günlüğüne inşallah alişi alıp hem amcamı ziyarete hemde ablamı görmeliyim aşırı özledim.. neyse işte tohumlar ektim evimi topladım şimdi spora yapacağım bir bakayım dedim, sonrada dışarı çıkıcam biraz daha tohum alayım koskoca bahçe var nasıl doldurucazeyvahedigeldismile oyalanmak işte benimkisi başka bişey değil, kendi bahçem içinde sardunyalarımı çıkarttım bodrumdan bahçeme aldım bayağı iş yaptım yani sen merak etme hemde o kadar az yedim ki sabah yarım dilim ekmekle peynir domates salatalık biber yedim o kadar şimdi yoğurt yanındada 3-4 yaprak sarması yemeyi planlıyorum
reyhan abla deryalımın isminin yazan yere baksana almanya ve finans uzmanı diyor :)) aynı yerdemi çalışıyorsunuz yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?