Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saat 6 oluyor yaaaaaaaa ne corbasi yiyecegim ben? mercimek var hazirda.. hay allah kimse bakmamis. mercimegin kalorisi cokmu huuuuuuu..neyse ben yemek yemege gidiyorum bakalim ne yiyecegim

canım yediklerini hiç beğenmedim kızma ama hiç oturtamamışsın..
arnavut ciğeri yağda pişmiş bu baştan yanlış..
balıkta kızartmadır büyük ihtimal olmasada mücver herşeyi götürüyor işte hemde iki tane gerçi o yağa atılmış kızarmış ha bir ha iki farketmez... kolada cabası olmuş üstüne cila olmuş...yanında iki dilimde ekmek...
şöyle bol salata yapsaydın ızgara bir şeyler yeseydin ay ne bileyim düşünürsen sende bulursun zaten bakalım ne yapacaksın bu hafta..

ablam dünde eşim geldi bir rahatladım sorma bugün dedi kapıdan girişte, emekliliği doldu ya ama nerdeee bizde emekli olacaksında o maaş ile çocuk okutup birde geçineceksin imkansız yani... dünde emekliliği gelen herkesi çıkartmışlar işlemleri başlatmışlar, eşim ve istanbuldan eşimin çocukluk arkadaşı var ikisine siz bize lazımsınız demişler sempatiksalakcinni

saat 6 oluyor yaaaaaaaa ne corbasi yiyecegim ben? mercimek var hazirda.. hay allah kimse bakmamis. mercimegin kalorisi cokmu huuuuuuu..neyse ben yemek yemege gidiyorum bakalim ne yiyecegim

ablacım yanında abartı bir şey yapmadıktan sonra 2 koca kase yeseydin keşke ne var kaydirigubbakcemile5
bakalım ne yemişsin...aklinialirimsmile

benim bu gün iyi gitti gayet... bol yeşillik yedim bir haşlanmış yumurta yedim 2 ufak domates yedim...çok az ekmek, yoğurt, roka tere, peynir.... ay ben başka bişi yememişim eyvahedigeldismileakannehir

ah kallisim kolay degil birden bire emekliye ayrilmak. aldigin maas yariya bölünüyor bir kere dedigin gibi okula giden cocuklar ödenecek makbuzlar.. offff pofffff. cok zor cok. bende gün sayiyorum ama o gün geldiginde yine bukadar istiyecekmiyim emekli olmayi bilmem gerci 10 yil var daha.akannehir
kallisim senin yediklerin cok az olmus´tatlisim.. cabucak bikkinlik vermesin sonra diyet.. meyve yemedinmi hic? neyse yarina bir sebze yemegi ilave edersin, yada salatana az bakliyat katarsin.
neyse ben asagi inip birbucuk kepce mercimek corbasi yedim iki wasa ile birde sogan kirdim yanina ne demekse artik ama cok canim istedi kirmizi sogan limonlu.. sonrada bir elma yedim ve günü kapadim . ama cok doydum diyet yapmis gibi hissetmiyorum kendimi..

reyhan ablam az evet az ama ben hiç farkedemedim ki sağa sola koşturmaktan, 4 tanede yaprak dolması yemiştim unuttum şimdi yazarken hatırladım :))
ama bende her zaman ki gibi hiç açlık denen şey yok benim metabolizmam sıfır çalışıyor galiba heheheee :)) bu gün herkes ayrı yedi karnı acıkan yedi bende sanırım ondan sapıttım anlamadım, aleynaya vermem gerek ben aslında saatimi listemi öyle güzel ayarlıyor ki kendi yediklerini saati şaşmıyor hiç ....mervecik ne yaptı acaba dün diyetisyene gidecekti kilo verdimi çok merak ediyorum...
eşimle dışarı çıktık yeni bir yapı market açıldı oraya tutturdum gidelim diye hesapta çiçek tohumu alayım ablam için diyordum ama bir tane tohum yoktu ( marketide beğenmedim normal mutfak alışverişi yaptık döndük dışarı çıkınca benim düzenim şaşıyor o yüzden yemeğimde aksadı ama acıkmış olsaydım yerdim.. neyse yarı düzenli yaparım...

ah kallisim kolay degil birden bire emekliye ayrilmak. aldigin maas yariya bölünüyor bir kere dedigin gibi okula giden cocuklar ödenecek makbuzlar.. .

ablam nerde yaaaa yetecek, biz emekli olsak sadece ayçaya ancak yeter sanırım aylık masrafı o kadar, mümkün değil yani...
bu yılı atlatsak bende bağkurumu ödeyip emekli olmak istiyorum ama daha birikmiş borcum var allah yardım eder inşallah bir şekilde bakalım borcu harcı bu kadar atlattım ya geriside olur inşallah.. çok istiyorum ödeyip emekli olmak....akmasa damlar misali olur ama...sempatiksalakcinni

hayirlisi olsun canim oda olur niye olmasin. allah saglik versin hersey olur.
mersada peride iki gündür yoklar. biryeremi gideceklerdi acaba?
hadi alisi bekliyoruz yazsin bakalim yediklerini yaptiklarini.aklinialirimsmile

selam takımcığım,
bugün dışardaydım,spora da gittim. geldim şimdi yediklerimi yazayım bakalım...

sabah : 1 haşlanmış yumurta,çok az peynir,5 zeytin,3 dilim kepekli ekmek

ara: badem

öğlen : haşlanmış tavuk,yarım dilim ekmek,yoğurt

ara : 4-5 kaşık tavuklu bulgur pilavı (bir toplantıdaydım,çikolatalı kek,ıspanaklı börek ve bu pilav vardı,ben de bununla kurtardım.herkes kocaman tabak yedi pilavı,ben 4-5 kaşık aldım)

spor ..1 saat cardio ...

karnabahar pişene kadar 2 kaşık nesfitle 1 çay bardağı süt yedim.çok açtım!

akşam : yoğurtlu,naneli karnabahar,

temizlik yaptım,1,5 saat kadar ,spordan daha çok terledim

meyve yiyeceğim

içecekler : 2 lt su , 2 fincan 5 i bir yerde çayı

kallisim sen çok az yemişsin,böyle yapma. aç olmasan da yemeye çalış..ama dışarı çıktığın için böyle olmuştur,sen yoksa dikkatlisindir bu konuda bilirim.
reyhan ablam ben senin yediklerini beğendim...çok olmamış, mercimek çok tok tutar ondan çok yemiş gibisindir...
bu arada saat 18 kuralına uyuyor musnz? ben bugün 19.30 da yemek zorunda kaldım.dışardaydım ya,ama hiç yemesem kesin gece dayanamaz ağlardım :)

senin yediklerinde cok güzel olmus cikolatam yorulmus terde dökmüssün bayagi bir spor eder..
evet 6ya bes kala deli gibi asagi gidip corbami yedim elmayi yedigimde ceyrek geciyordu yalniz.
cikolatacigim olur tabiki arada ama biz genel olarak saat 6 sinirini koyduk bir ölcü olsun diye

sıra geldi benim raporumaa
şimdik sabah: 2 dilim kepek ekemgine tost yaptım ( emekler uzundu) domatesli beyaz peynirli hımm yemelere doyamadım

ara elma

öglen 4-5 kaşık kabak yemegi- salata- 2 dilim kepek ekmek

bir telefon geldi misafirr
artıkın misafirleirmle birlikte mercimekli köfte yaptık ondan yedim 3 gibi nar ekşiliii
birde un halvası yaptık ama o 3 kaşık şekerle layt oldu biraz
ondada 3 kaşık aldım

saat 6 da bir kase çorba - 1 kaşık yogurt- azcık salata -- keğek ekmeginde ucundan aldım

asıl olay
eşim cips çikolata doldurmuş gelmiş hiç agzıma süremdimmm :lepi:
zorla eşim agzma çikolata tıktıı
çaktırmadan çıkardım agzımdan

az önce biraz çubuk kreker yedim

bolca su içtim
form çayı bide akşam

tabii reyhan ablam,ölçü koymasak saat 24.00 de bile yiyeceğiz nerdeyse,iyi oldu bu saat sınırlaması..

citol.. sen gayet iyi gidiyorsun,maşallah diyelim.eşine de söyle ne yiyorsa dışarda yesin ya da senden gizlesin.sokmayın eve şöyle şeyler kız!

belki ayni firmada ama baska sehirde olabiliriz belki.kaydirigubbakcemile5

çitolüm maşallah diyeyim ne diyeyim başka bilemedimopuyorumnanaktan zaten elinin altında olmasa dahada dikkatli olacağın göze çarpıyor yinede güzel ha gayret bak 2 günü atlattık az ve daha sağlıklı yiyeceklerle...az kaldı cumaya...

sanirim bir mahsuru yoktur. ama yinede bilemem. söyle yapalim ne imal ediyor sizin firma?
yazın yazın bir sorun yoktursositososito

finans ve gelecek planlamasi, sigorta, kredi,is yeri sahipleri icin vergi indiriminden yararlanma önerileri,banka islemleri, avukatlik hizmetleri vs.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çikolatım sanada maşallah diyelim canım bak demek başarabiliyormuşuz:teytey: bulgur pilavı yiyebilirdin biraz daha bile yiyebilirdin aslında gayette yararlı bir şey... bulgur diyince dün esmer buldur gördüm carrefourda ama açıktı aldım kendim doldurdum poşete o arada çocuk geldi ne kadar istiyorsunuz dedi dedimki ben zaten doldurdum bu kadar istiyorum, böyle bir hışımla yanıma geldi elimdeki poşeti alıp ne kadar istiyorsunuz dedi bende ver bir kilo dedim, madem kendimiz alamayacağız neden tezgahı müşteriye dönük herkesi alabileceği gibi yaptınız isteyn doldurur dedim kürek bile vardı, küreği bir fırlattı bulgurun içine ama öyle sinirli hareket ediyor ki ne yapsaydım bu koskoca reyona ben bakıyorum dedi, neden böyle agresif tavır sergiliyorsunuz dedim bana laf soktunuz dedi:roflol::roflol: eşimde bizi izliyor ve eşim sokakta asla biriyle tartışmaz 20 yılda şahit olmadım yani :jeyyar: çocuğa dedim ki sözlerine dikkat et işine bak sen benim arkadaşımmısında bana laf soktunuz bilmem ne diyebiliyorsun bu ne demek dedim, işinden mi olmak istiyorsun herkesin iş diye ağladığı bir zamanda dedim sustuşakkıdı sonra aynı reyondan kuruyemiş alacağız eşim diyorki kafana patlatacak şimdi kuruyemiş çuvallarını dikkali bak diyor :roflol: almadım sonra sinirledim sevmediğin kaldıramıyacağın bir iş pozisyonundaysan hiç çalışma ne sinir oluyorum bu insanlara, yada işim var diye şükredip dört elle sarılacaksın... ben zaten pazardan sağdan soldan vukuatsız dönemem eve, minübüse binerim adam kırmızı ışıkta geçer bir ben söylenirim hadiii al tartışma alsanaalsanasmile pazardan öne dizdikleri ürünleri vermeyen satıcılar hele alsanaalsanasmile öff bunlarla atışmadan evime dönüp huzur bulamamdelikafadulden ama aslında öyle sakin bir yapım vardır ki benim benim gibi birini bile çileden çıkartabilenler bunlar:roflol:

günaydinnnnnn..
bakin bunu msnde buldum cok hos ve dogru..
Mutluluk Yemeklerde Saklı Değil!

Canınız sıkıldığında veya mutsuz olduğunuzda, kendinizi buzdolabının önde mi buluyorsunuz? Derdinizin devası yiyeceklerde değil!

Yemek yediğinizde beyninizde mutluluk hormonları salgılanıyor ve kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Ancak unutmamalısınız ki, serotonini arttırıp mutlu olmanın başka yolları da var. Duygusal açlık krizini geçirmenin yolları:

Mutlu günlerden birinde çekilmiş, fazla kilolu olmadığınız zamandan kalan bir resminizi buzdolabının üzerine yerleştirin. Bu sizi, buzdolabı kapağını açmadan döndürecek yöntemlerden birisidir.

Bir günlük tutun. Canınız sıkıldığında duygularınızı yazın.

Arkadaşlarınızla ve ailenizle daha çok zaman geçirin. Duygularınızı paylaşmak sizi rahatlatacaktır.

Kendinize zaman ayırın. Meditasyon veya sizin için rahatlatıcı etkisi olan aktiviteleri her gün veya iki günde bir tekrarlayın.

Yürüyüş veya spor yapın. Spor yapınca kendinizi ne kadar mutlu hissettiğinizi görecek ve şaşıracaksınız!

Canınız yemek istediğinde yankın bir arkadaşınızı arayın. Onunla uzun uzun sohbet edin.

Şişmanlık ve onunla birlikte gelen mutsuzluğun çözümünü bulmak için, sorunun temeline inmek gerekir. Kilo problemi olan kişilerin çoğu, gece aşırı yemek yer. Gece her uyanışında, mutfağa gidip ne bulursa atıştırır. Bu yüzden sabahları tok uyanır ve kahvaltı etmek istemezler.

Eğer stres artarsa, yemek isteği de artar. Geç saatlere kadar televizyon izleyip, bol bol yemek yenir. Bu kişiler, genellikle duygularını bastırırlar. Her şeyi içlerine atarlar. Bu durum onları hem depresif yapar, hem de yemek yemelerini artırır.

Kendinizi mutsuz hissettikçe yemek yer, yemek yedikçe kilo alırsınız. Kilo aldıkça mutsuz olursunuz ve bu kısır döngü hiç durmadan devam eder. Yapmanız gereken, serotonin kaynağınızı değiştirmektir. Size mutluluk veren şey sadece yemekten zevk almak değildir. Mutluluk hormonlarınızı arttıracak başka eylemler bulduğunuzda, mutsuzluğunuzun giderilmesi için her seferinde yemeğe yüklenmekten kurtulursunuz.

finans ve gelecek planlamasi, sigorta, kredi,is yeri sahipleri icin vergi indiriminden yararlanma önerileri,banka islemleri, avukatlik hizmetleri vs.

yok tatlim bizim firma sadece havalandirma sistemleriyle mesgul. aman havamiz temiz olsun gerisi kolay deyip..
birgün bende buraya incecik resmimi koyup bir hava atacagimkiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bütün takim nezle olacak havamdan..naniknanikzemuszemusbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…