- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.641
canım yediklerini hiç beğenmedim kızma ama hiç oturtamamışsın..12 Mart 2010
sabah : ekmeksiz zeytinsiz kahvaltı yedim çayıma tek şeker attım
ara: kekik çayı içtim galiba.. ona da tek şeker attım
öğle: arnavut ciğeri yedim ve çorba içtim..
ara: türk kahvesi bol köpüklü
akşam: balık ve iki tane kabak mücver yedim.. yanında kola içtim malesef.. hem dee bırakmıştım kolayı bayadır içmiyordum üzüldüm çok içince ama nafile tabi..
gece bişey yemedim sanırım.. akşam yemeğinde iki dilim ekmek yedim..
bu sabah da kahve ve iki katı yumurta birazda peynir yedim.. şimdi ıspanak yapıcam.. artık yarın girer yazarım akıbetini.. akşama kısmetse yoğurt salata ve tavuk yicem az yağsız göğüs eti (canım çorba istemiyor hiç) yine de akşama ne olacağı belli olmaz
ablam dünde eşim geldi bir rahatladım sorma bugün dedi kapıdan girişte, emekliliği doldu ya ama nerdeee bizde emekli olacaksında o maaş ile çocuk okutup birde geçineceksin imkansız yani... dünde emekliliği gelen herkesi çıkartmışlar işlemleri başlatmışlar, eşim ve istanbuldan eşimin çocukluk arkadaşı var ikisine siz bize lazımsınız demişler sempatiksalakcinnikallisim calisan herkes finans uzmani burda.delikafadulden
ayni yerde calisiyor olmamiz imkansiz cünkü 78 yillik firmadaki tek türk benim. bir kizcagiz vardi bir yil sonra cikardilar. birde genc bir cocuk var 20 yasinda iki yil sonra onuda cikariyorlar agustosta cikiyor. ben hep tektim orada 21 yildir..
saat 6 oluyor yaaaaaaaa ne corbasi yiyecegim ben? mercimek var hazirda.. hay allah kimse bakmamis. mercimegin kalorisi cokmu huuuuuuu..neyse ben yemek yemege gidiyorum bakalim ne yiyecegim
ah kallisim kolay degil birden bire emekliye ayrilmak. aldigin maas yariya bölünüyor bir kere dedigin gibi okula giden cocuklar ödenecek makbuzlar.. .
kallisim calisan herkes finans uzmani burda.delikafadulden
ayni yerde calisiyor olmamiz imkansiz cünkü 78 yillik firmadaki tek türk benim. bir kizcagiz vardi bir yil sonra cikardilar. birde genc bir cocuk var 20 yasinda iki yil sonra onuda cikariyorlar agustosta cikiyor. ben hep tektim orada 21 yildir..
belki ayni firmada ama baska sehirde olabiliriz belki.kaydirigubbakcemile5
hadi ya olabilirmi? olur tabi niye olmasin. kaydirigubbakcemile5 ben stuttgarttayim
sanirim bir mahsuru yoktur. ama yinede bilemem. söyle yapalim ne imal ediyor sizin firma?
çitolüm maşallah diyeyim ne diyeyim başka bilemedimopuyorumnanaktan zaten elinin altında olmasa dahada dikkatli olacağın göze çarpıyor yinede güzel ha gayret bak 2 günü atlattık az ve daha sağlıklı yiyeceklerle...az kaldı cumaya...
saat 6 da bir kase çorba - 1 kaşık yogurt- azcık salata -- keğek ekmeginde ucundan aldım
asıl olay
eşim cips çikolata doldurmuş gelmiş hiç agzıma süremdimmm :lepi:
zorla eşim agzma çikolata tıktıı
çaktırmadan çıkardım agzımdan
az önce biraz çubuk kreker yedim
bolca su içtim
form çayı bide akşam
yazın yazın bir sorun yoktursositosositosanirim bir mahsuru yoktur. ama yinede bilemem. söyle yapalim ne imal ediyor sizin firma?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanfinans ve gelecek planlamasi, sigorta, kredi,is yeri sahipleri icin vergi indiriminden yararlanma önerileri,banka islemleri, avukatlik hizmetleri vs.
finans ve gelecek planlamasi, sigorta, kredi,is yeri sahipleri icin vergi indiriminden yararlanma önerileri,banka islemleri, avukatlik hizmetleri vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?