- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.781
günaydinlrrrrrr.. gece yine kar yagmis ama simdi günes yüzünü gösteriyor ara ara.
bahari özledimmmmmmmm.. yürüyüsümü yapmaya gidiyorum..
mersa deniz kenarinda yürüyüs yapiyor ördek kaz izliyerek. bense pencereden cam agaclarinin üzerindeki karlara bakarak. akannehirvalla cok kiskaniyorum haberin olsun.
ama baharda o agaclara sincaplar geliyor cam fistigi yemek icin. onlari izlemekte ilginc oluyor .cok seker hayvanciklar. o kozalagi tutan ellerini minciklamak geliyor icimden..
aslı ne yapmışın ne demeye çalışmışsın anlamadım
anlamda veremedim !!!!!!
kaliste bende bakla aldım nasıl yapılıcak hiç yapmadım ben
tarif istiyorum
dün demeyi unutmyşym öglen 1 avuç dolusu yer fıstıgı yedim birde akşam8 gibi ekşi elmenın üstüne sallelle sürmüştüm
aslı ne yapmışın ne demeye çalışmışsın anlamadım
anlamda veremedim !!!!!!
kaliste bende bakla aldım nasıl yapılıcak hiç yapmadım ben
tarif istiyorum
dün demeyi unutmyşym öglen 1 avuç dolusu yer fıstıgı yedim birde akşam8 gibi ekşi elmenın üstüne sallelle sürmüştüm
çitol şimdi ben netten bakıp yaptım.soğanı kavurdum 1 kaşık yağla baklaları ekledim biraz tuz ve yarım çay kaşığı şeker ekledim ve kavurdum sonra yarım yemek kaşığı un ve bir kaç damla limo ekledim yarım çay bardağıda su ve düdüklüye koydum şimdi pişiyor .yedikten sonra yazarım canım nasıl güzel olmuşmu diye.üzerinede sarımsaklı yoğurt yapacam.
citol böyle ilginç şeyleri nerden buluyosun kırk yıl düşünsem ekşi elmaya sarelle sürülüp yeneceği aklıma gelmezdi.
elmaya sarelle sürüp yemeye bayılıyorum.. bitter sarelle ile denicem yakında ama o da pahalı çok.. ne paragöz oldum ben kreme 89 lira verince ya :roflol:
hatta elmayı bi o zaman yiyorum o da pazar kahvaltısına denk geliyor zemuszemus
kayınvalidem baklaya kaşık degmez dedi
hop hop edip karıştıracakmışız
bende yarm kilo bişi aldım
sen yaz bakım akşam lezzeti nasıl olmuş pişme süresi nasıldı suu yettimi
bende yarın falan yaparım
bugun somon aldım fırnlıccammmmmmmmmmm
elmalı sarellenin yaratıcısı aşşada
89 lira ha
çok pahalı beya
çalışmıyorum görmüyorum naısl alayım ben anacım ya kaydirigubbakcemile
aman kilo verimde sende denersin işe yararsa artık herifi bi şekil ekna ederim :jeyyar:
candy ve citol ... kızlar ilk sizden duydum...elma ve sarelle hee... şok vaziyetteyim
selamlarrrr
dr yarın cıkaracakmış beni hastaneden.. ben de dayanamadım duş izni aldım eve geldim. az sonra almaya gelicekler gidicem tekrar serum yemeye :bbo: geçmişe azıcık göz attım pek okuyamadım merak eden herkese sonsuz teşekkürler ve sevgilerr..
hastaneden çıkınca yine burdayım opuyorumnanaktan
selamlarrrr
dr yarın cıkaracakmış beni hastaneden.. ben de dayanamadım duş izni aldım eve geldim. az sonra almaya gelicekler gidicem tekrar serum yemeye :bbo: geçmişe azıcık göz attım pek okuyamadım merak eden herkese sonsuz teşekkürler ve sevgilerr..
dene dene alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilebitter sarelle ile denicem yakında
ay canım yaa duş iznidemi oluyo tıssskaydirigubbakcemile3selamlarrrr
baklaya un koymuyorum ben sadece ayıklarken unlu ve limonlu suya ayıklarım o suda bekletirim biraz rengini daha güzel yapıyor...ama pişerken unu koymuyorum mersanın tarifi ile aynı ve unsuz.. tam indirmek üzereykende bolca dereotu doğrarım...
çitolüm fıstık mıstık tamamda o sarelle ne oldu sana ne fayda sağladılmaz: ben artık eve sokmuyorum bile yararı yok zararı çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?