Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan ablacım burası çok güzel yaşaması kolay bir şehir ama bizde senin dediklerine hasretiz.bir kar görmek için kilometrelerce gidiyoruz bu sene hiç göremedik mesela onun keyfide bir başka sabah kalktığında heryer bembeyaz bende bunu yaşamak istiyorum ara sıra ama sürekli yaşayamam heralde karda yürüyemem ben düşüp düşüp bir yerlerimi sakatlarım .ay ne güzeldir o sincaplar ordan oraya zıplıyolardır heryerin kendine özgü bir güzelliği var hepsini bir arada yaşamamız ne yazıkki mümkün olmuyor.siz yazın güneş deniz için bu taraflara geliyorsunuz bizde kışın kar bulmak için geziyoruz.eminim şu anda orada harika bir görüntü var bembeyaz ağaçlar hele karı yağarken seyretmek ne güzeldir bende seni kıskandım ....

kızlar bende kalliste gibi bakla pişirecem ama çok sık yapmam şimdi netten bakıyorum nasıl yapıyosunuz yaaa.unla bişeyler ekleniyor heralde ama tam bilmiyorum hadi bana yine bir el uzatıverin baklalar ayıklanmış hazır bekliyor.reyhan ablam nasıl pişiriyorsun acil cevap bekliyorummm..

aslı ne yapmışın ne demeye çalışmışsın anlamadım
anlamda veremedim !!!!!!

kaliste bende bakla aldım nasıl yapılıcak hiç yapmadım ben
tarif istiyorum

dün demeyi unutmyşym öglen 1 avuç dolusu yer fıstıgı yedim birde akşam8 gibi ekşi elmenın üstüne sallelle sürmüştüm

çitol şimdi ben netten bakıp yaptım.soğanı kavurdum 1 kaşık yağla baklaları ekledim biraz tuz ve yarım çay kaşığı şeker ekledim ve kavurdum sonra yarım yemek kaşığı un ve bir kaç damla limo ekledim yarım çay bardağıda su ve düdüklüye koydum şimdi pişiyor .yedikten sonra yazarım canım nasıl güzel olmuşmu diye.üzerinede sarımsaklı yoğurt yapacam.

citol böyle ilginç şeyleri nerden buluyosun kırk yıl düşünsem ekşi elmaya sarelle sürülüp yeneceği aklıma gelmezdi.

elmaya sarelle sürüp yemeye bayılıyorum.. bitter sarelle ile denicem yakında ama o da pahalı çok.. ne paragöz oldum ben kreme 89 lira verince ya :roflol:

hatta elmayı bi o zaman yiyorum o da pazar kahvaltısına denk geliyor zemuszemus

kayınvalidem baklaya kaşık degmez dedi
hop hop edip karıştıracakmışız
bende yarm kilo bişi aldım
sen yaz bakım akşam lezzeti nasıl olmuş pişme süresi nasıldı suu yettimi
bende yarın falan yaparım
bugun somon aldım fırnlıccammmmmmmmmmm

elmalı sarellenin yaratıcısı aşşada

89 lira ha
çok pahalı beya
çalışmıyorum görmüyorum naısl alayım ben anacım ya kaydirigubbakcemile
aman kilo verimde sende denersin işe yararsa artık herifi bi şekil ekna ederim :jeyyar:

buradaki smiley sen aşşada derken bana bakıyo yani bana derken candy_candy yazan yere.. neyse.. çok hoşuma kaçtı beğendim..

89 lira ha
çok pahalı beya
çalışmıyorum görmüyorum naısl alayım ben anacım ya kaydirigubbakcemile
aman kilo verimde sende denersin işe yararsa artık herifi bi şekil ekna ederim :jeyyar:

inşallah işe yararsa sen bulursun nasıl ikna edeceğini.. zemuszemus

çok değil 3-4 kilo verdiriyomuş ama bölgesel olunca farkediyodur tabi di mi.. kocaman da bişey valla.. sanki kullansam bi ömür bitmicek gibi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selamlarrrr
dr yarın cıkaracakmış beni hastaneden.. ben de dayanamadım duş izni aldım eve geldim. az sonra almaya gelicekler gidicem tekrar serum yemeye :bbo: geçmişe azıcık göz attım pek okuyamadım merak eden herkese sonsuz teşekkürler ve sevgilerr..

hastaneden çıkınca yine burdayım opuyorumnanaktan

geçmiş olsun bijiox.. hayırlsıyla dön artık :)

geçmiş olsun cnmm
aman seni zorlıcak hiç bir şey yapma
ew işi falan devret etrafındakileree
kendine ve bebişe iyi bak
ben her gün dua ediyorum
kızım ve oglumun arkadsından.. allahım onları esirgesin ... en büyük hediyee
yaşam kaynagımız :asigim nefes gibi su gibi)

Selaaaam kızlar;
Ancak gelebildim.
Sbahtan kahvaltıda kepekli galetayla peynir ve maydonoz az sütlü nescafe
sporuma gittim 1 saat ter döktüm.
Tost makinesini servise götürdüm.
Dönüşte ara olarak 1 muz yedim
Saat 11 den 13.30 kadar cam silip çamaşır astım.
Sonrada 1 dlm kepekli ekmek ile koca bir tabak maydonoz+turp+soğan+kırmızı biber+çarliston+ton balıklı salatamı yiyoruuum.
Akşama ?????????????*inanın daha ne pişireceğimi ben bile bilmiyorum.
Offf ya hergün hergün ne pişireceğim.Bakla demişsiniz.Ama bizim adam onu meze niyetine 2-3 çatal yer.Çocklar oda ne der.Yemek nerde diye sorarlar.

Ay ben dün yediklerimi yazmadım.Gerçi dün ben nerede ve ne yaptığımı bile bilmiyordum.O da ayrı mesele.
ancak akşam kendime gelebildim.Neyse hayat devam ediyor.Ayakta durmak lazım.İstediğiniz kadar Sıkı durun hain yağlar.......Sizi mahvedeceğizzzz........
Yaza defilemiz var.Podyumu ayarladınız mı kızlar.Yada hangi sahilde katolog çekimi yapacağız..........
Parrdoon dün yediklerimi yazacaktım.
Sabah 1 dlm kpkli ekmek peynir az sütlü nescafe
Arada mide ağrım ve gazım için rezeneli adaçayı
Öğlen 1 tabak yayla çorbası
Arada ballı zencefil çayı
Akşam 1 patlıcan+2 kşk kıymayla yaptığım haşlama yemek.
Ayyy işte bundan sonra dayaklığımmmm.kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmileklava:Cumartesi misafirlerden snra kalan yarım porsiyon tiramisu hüpletttim.
Gecede 5yer fıstığı+3 fındık+2 badem+3 adette kabak çekirdeği yedim.
Ya kızmayın ne olur.Geçen haftalara göre daha iyiyiiim.Kase kase yemedim ,toplamı 1 avuç kadardı.

bitter sarelle ile denicem yakında
dene dene alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ay canım yaa duş iznidemi oluyo tıssskaydirigubbakcemile3

oyy oyy yesinler senin bebiş çizelgenide allah nazardan saklasın
aklıma ne geldikaydirigubbakcemile3ben son gün alişi doğurmaktan vazgeçtimdikaydirigubbakcemile3 doktor eve telefon açıp yalvarmıştı kaydirigubbakcemile3 ablamla eşim karşımda aval aval beni izliyorlardıkaydirigubbakcemile3 ne diyo bu diye ama ben talihsizlikler yaşamıştım allah kimseye yaşatmasın...

oburum o yemek derdi benide geriyorakannehir bazen bir kaç günlük plan yapıyorum iyi oluyor alışverişide ona göre yapmış oluyorsun..
ben akşama köfte apacağım ya salçalı yaparım yada fırında ızgara henüz karar vermedim yanına patates haşlayabilirim birde makarnamı yapsam ki eşim çok seviyor doymaz o şimdiaklinialirimsmile

ben bu gün aptal gibiyim nasıl oldu bilmiyorum ama midem çok fena çok afedersiniz ama istifra ettim bayılacakgibi oldum kendimi ordan oraya attım sabah beri belliydi bir şey olduğu üzerimde, değişik bir şeyde yemedik ama alişte akşam okuldan geldiğinde aynıydı ...

dün demeyi unutmyşym öglen 1 avuç dolusu yer fıstıgı yedim birde akşam8 gibi ekşi elmenın üstüne sallelle sürmüştüm

baklaya un koymuyorum ben sadece ayıklarken unlu ve limonlu suya ayıklarım o suda bekletirim biraz rengini daha güzel yapıyor...ama pişerken unu koymuyorum mersanın tarifi ile aynı ve unsuz.. tam indirmek üzereykende bolca dereotu doğrarım...

çitolüm fıstık mıstık tamamda o sarelle ne oldu sana ne fayda sağladı lmaz: ben artık eve sokmuyorum bile yararı yok zararı çok...

ay çikolatama tombilime mersama bişeyler yazamadım kaç gündür ben çıkıp yatayım en iyisi yine kötü oldum.. bugün laptopuda ayça okula götürdü üst kata çık aşağı in yapamıyorum...

annem de eve sokmuyor mafoldumben.. ama anlamıyorum bi onu sokmuyor.. cipsi çekirdeği kolası gırla bi tek çikolata yok.. neyse ben direniyorum az buz..olcak olcak ama kilo vermediğimi görünce sinirleniyorum yiyorum işte.. tartılmasam mı napsam acaba ya CADIARZU

Gelelim yazılanlara cevaplaraaa
KIZ ASlııııı akılı yarim benim.Sen ilaçlarla bu yolda yürümeye devam et.Madem bu kadar biliyordun. Buraya ne demeye geldin.
Kaliistem, Hilaliiim ağzınıza sağlık daha aslıya ekleyecek birşey istemiyorum.
Mersaaam canım ya yediğin börek afiyet olsun.cokacimcoookSen künefeyi red etmişsin.alkisalkisalkisalkisalkisalkisHemde gecenin o saatinde helal olsun:lepi:
O kadar yemeğe başladın ki vücudun kıtlık var diyip yediğin iki lokmayıda saklayayım diyecek diye korkuyorum.Zaten iştahım açıldı demişsin.Aman dikkat et tamam çok az yiyorsun diyorumda sakın aşırıya kaçma!........Ben kime diyorsam.Kendini bilmez halim paşa.Kendi yediklerimi yaptıklarımı hesaba katmadan konuştum,Özür dilerim.Sen zaten (alllah nazarlardan saklasın) gayet dikkatli gidiyorsun.
Aliş ve Perisaatim neler yapıyorlarrr kızların dersleri var.Bari siz yazın.Neler yapıyorlar.UTANAYIMDA onları örnek alıp şu OBURLUĞUMdan vazgeçeyim.
Tombiliiim hayatım yazdıklarım sizi sıkar diye korkuyorum.Bazen fark etmeden çoook uzatıyorum.Neyse ki Sıkılmıyormuşsunuz.Ne yapayım eskiden eşim işe gittiğinde evde tek başıma kaldığımda bağıra çağıra konuşup deşarj oluyordum.Kapının önünden biri geçse evde kesin deli var diyecek durumdaydım.Ama idare ediyordum.Ama şimdi sürekli evin içinde olunca buralara sizlere yazıp rahatlıyorum.
Citoool ve candy kızım allah sizi bildiği gibi etsin emi ,ne antikasınız yahu ekşi elmanın üstüne şokella?!?........:roflol:delikafadulden Kırk yıl dursam aklıma gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…