Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canımm.Ne oldu size böyle terli terli rüzgar falan mı yediniz.Mideyi üşütünce bana öyle olur.En güzel ilacı nane limon.Bol naneli Yayla çorbası.......Birde ayaklarını sıcak tutacaksın.
Tabiii yediğiniiz birşey dokunduysa bilemem.Tekrar geçmiş olsun hayatım.Sen dinlende yarın sağlam tam performans gel.
Buarada yemek fikri için teşekkürlerr.

hayatım kusura bakma sen tarifi istediğinde burada değildim.Geldiğimde zaten sen işini halletmişsin.Bende aynen böyle yapıyorum.Piştikten sonra sarımsaklı yoğut üstünede dere otu doğrayıp servis yapıyorum.

Canıım sen kendine iyi bak yeter.opuyorumnanaktanGeçmişi boşver........Sen şimdi kendin ve bebiş için sağlıklı ol.Nasıl olsa döndüğünde kaldığın yerden devam edersin diyeceğim.Ammma oda olmaz ki.Onun için seeen güzel güzel az kilo almaya çalış ,rahat bir hamilelik geçirip ,hayırlısıyla bebişimiz kucakla.:ecrin_bebek:
EEEEeeeeee ne yapalım artık sende bu yaz değilde gelecek yaz bikini defilesine katılırsına.s.

tombilim ben beğendim yediklerini canım,yalnız ara öğünlere dikkat.hafta sonu kaçırmanın nedeni ara öğünler olmasın sakın ? hiç ara yapmamışsın.

B]

çikolatam neyi kaçırmışım anlamadım hayatım ya mantıyı diyorsan eğer 1 kepçe ve yağsızdı makarnaya izin varsa sossuz olarak mantıya da izin vardır demiştim ben yanlışım varsa düzelt lütfen ara öğünlerin olmaması bilinçli bir seçim sanki kilo vermem durdu gibime geliyor belki de yanlıştır yaptığım kabul edebilirim ama aralarda yediklerim biskot kepekli bisküvi falandı ya da meyve ama bir şekilde kalori yani o yüzden biraz yediklerimi azaltmayı istedim bir de böyle bakıyım bakalım dedim yani bu hafta böyleyim canım yani çoooookkk acıkmadıkça ara öğün yok hani hatırlarsan aeben di galiba ben de yanlış söylemeyim vucudunuz ana öğünleri sindirmeden yeni öğünler ekliyorsunuz sindiremiyor tarzında bişeyler söylemişti onu deniyorum diyebilirim bu hafta ak koyun kara koyun çıkar ortaya yani

candy ve citol ... kızlar ilk sizden duydum...elma ve sarelle hee... şok vaziyetteyim

valla ben de öyleyim şoklardayım elmanın ve de ekşi elmanın üstüne sarelle ?!!! tahmin edemiyorum valla tadını ev arkadaşım ekmeğin üstüne peynir kor üstüne sarelle sürerdi ona da şaşırdıydım da alıştım artık ama ekşi elmanın üstüne ilk kez duydum

benim kuzenim de reçelle peynir yiyo öyle ekmeğin üstünde.. çok da güzel olduğunu iddia ediyo ama.. bilemem.. denemeye bile kalkmadım.. elma güzel elma iyi a.s

aman da aman aman da aman ne güzel bir çizelge eklemiş bijomuz harika canım ya kötü bişey olmadığına sevindim meraktayız valla hepimiz buralar aynı sen bizi merak etme kendine bebişe iyi bak moralini yüksek tut yeter

oburum bence fıstığın bademin falan kararında çok değil onlar için üzülme derim ben tiramisuya gelince kızmayın demişsin zaten ama keşke günün erken saatlerinde yeseymişsin daha az zararlı olurdu zaten yarım porsiyonmuş ama akşam yediiğin için daha fazla porsiyon say onu sen

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben de gece 10 da gittim doğuma ertesi gün gece saat 10 da doğdu beyefendi o saate kadar tabi suni sancı veriyorlardı aslında epidural yaptırmıştım çok hissetmiyordum ama o kadar bunalmıştım ki çıkarın artık şunu benden diyordum bende kaydirigubbakcemile3 eşim de yanımdaydı ve beni teselli ediyordu teselliye bakın şimdi "tamam hayatım merak etme burdan çıkalım ben sana tereyağlı iskender ısmarlıycam" kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook ağzıma su bile sürememiştim tabi ve tüm hamileliğim boyunca diyetteydim o da beni böyle teselli ediyordu

havalar mı dokundu acaba aman dikkat edin hele aleynamıza iyi bak annesi

ben de senin gibi yapıyorum unlu limonlu suya ayıklıyorum benimkinin farkı da edreotunu doğrar sofraya koyarım herkes istediği kadar üstüne ekler bir de yoğurt ama sarımsaksız

ay çikolatama tombilime mersama bişeyler yazamadım kaç gündür ben çıkıp yatayım en iyisi yine kötü oldum.. bugün laptopuda ayça okula götürdü üst kata çık aşağı in yapamıyorum...

olsun hayatım sen dinlen bizi düşündüğünü okuduğunu biliyoruz zaten biz

ben de seninle aynıyım oburum evlendim evleneli eşimle beraber çalışıyoruz her an yanyana azbuçuk anlıyorum yani yazdıklarını sıkmak ne kelime bazen ayna yansıtıyorsun bana diyebilirim

Aliş ve Perisaatim neler yapıyorlarrr kızların dersleri var.Bari siz yazın.Neler yapıyorlar.UTANAYIMDA onları örnek alıp şu OBURLUĞUMdan vazgeçeyim.
alişi anlatayım ben sürekli kilo hesabı yapıyor, haftada şu kadar versem şu ayda bu kadar olurum diyor.... saati saatine yemeye çalışıyor ara öğünlerini kaçırmıyor, mesela akşam yemeğinde az önce pilav yaptım salçalı soslu köfte ve patates haşlaması vardı bir tan patates yedi ama normal bir patatesin çeyreğini düşünün o kadar ufak .. pilav ve patates yediği için ağzına ekmek sürmedi... çok güzel gidiyor inşallah sonuç alırlar bu hafta mervişle bakalım....

evet aslı yazdıkların çok saçma....tüm takım aynı fikirdeyiz .....
ayrıca takıma gelip yazıp sonra yazdıklarını editlemişsin yazdıklarını editlemek üyeler için yasaktır.....

iyi akşamlar sevgili takımım..
sürekli paylaşımda bulunamıyorum ama diyetime sadığım.
yalnız sporumu aksattım iki haftadır..
hava çok soğuk olduğu için.
bugün 35 dk kadar yürüdüm ama çok üşüdüm,hava hala soğuk.
sizler nasılsınız nasıl gidiyor?
inşallah bu hafta gidecek kilolar..

bijom da hafif bi rahatsızlık geçirmiş sanırım..
geçmiş olsun.. dikkat et kendine canım..
artık 2 canlısın:CüvCüv:

selamlarrrrr..
bijom gelmis canim gecmis olsun bijom hayirlisiyla gel evine ve katil aramiza.
kallisim gecmis olsun canim üsüttünüzmü ikiniz birden midenizi ne yaptiniz?
tombis yazmisti galiba en iyi ilaci nane limondur gercektende. birde bilmem bilirmisin benim anneannem mercankösk kaynatir cay yapar icirirdi bize rahmetli..
mersacigim bakla nasil oldu merak ettim :) bana sormussun hayatim görmeden cikmisim. ama senin buldugun tarif dogru iste bende öyle yapiyorum un koymam sadece bir yikama suyuna yarim limon sikarim kararmasin diye. birde pistikten sonra bolca dereotu kiyarim üzerine. birde sarmisakli yogurt istiyene

iyi akşamlar kızlar .........
geçmiş olsun kaliste ...
bugunne yedim:
8.30 yarım simir

10.30 gibi bir kase tavuk çorbası 2 dilim ekmek

12.30 tekrar çorba içtim birde 2.00 de içtim çorba tek kepek ekmekli

5 gibi oglum ceviz ve ekmek istedi bende onla birlikte yedim ama ne acıkmışımmmmmmmm

akşam 6 gibi balık vardı 2 dilim ekmek ve yeşillikle yedim ama
çok şiştim rahatsız oldum soda ve 1 elma yedim en son 8 de

oburum aslında yediklerin gayet güzel amaaaa akşam ya tramisu yada çerezi tercih etseydin daha iyi olurdu.ama yinede iyi sakın kaçırdım diye moralini bozma.eğer tramisuyu gündüz yeseydin zaten hiç sorun yoktu.iyi gidiyoruz arkadaşım devam.

bak bak hem makarna hem patates karbonhidrat bombardımanıııııı.....

kalisim unla pişince üzerindeki tüylerde kalmıyor baklanın çok güzel oldu.yarın yine alacam.
ah ah akşam üzeri sitede bir arkadaştaydım benim kızlarda beraber .arkadaşın oğlu nutellalı ekmek istedi arkadaşda benim kızlara sordu sizde istermisiniz diye mervişim baktı ve yok ben yemem dedi.ama biliyorumki içi gitti.ben olmasam belkide yerdi of üzülüyorum aslında daha çocuk onlar ama onların bu durumda olmasında bizimde katkımız büyük.

ah oburum akşamki bir börek şu anda bende yarım kilo olarak duruyor .ama bende ceza verdim akşam yemeği yok o yarım kilo gidene kadar.akşam 2 kaşık yoğurtlu bakla yedim hepsi o kadar.
mervişte sanırım kilo veremeyince sizlere yazmaya utandı.bende üstüne gitmedim .cumayı bekliyorum eğer biraz verirse sanırım hoplaya hoplaya yazar burda.ama akşam oda sadece yarım tabak bol yoğurtlu bakla yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…