Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sılacım fotoğrafımı devlet sırrı gibi saklıyordum kimselere göstermemiştim bugüne dekkaydirigubbakcemile3 sen heryere dağıtmışsın maşallah kaydirigubbakcemile3

ah canım arkadaşım anlıyorum beni korumaya çalışıyorsun opuyorumnanaktanama artık cümle alem öğrendi benim bu gidişle resimdeki eski halime döneceğimi:roflol:

Kilo alınca böyle cezalar mı oluyo eyvahedigeldismile

canım bizim grubumuzda böyle cezalar.kilo alınca bende payımı aldım:kedi:

rapor vermeye geldim
iyi akşamlar kızlar

sabah 1 dilim kepek ekmegi ile 4 yeşil zeytin- domates ve maydanoz azda peynir

11 gibi yarım şepe ( konyadan gelmiş çok çok harika bişey ) maydonoz dürdüm yedim

öglen 3 köfte ile yarım şepe ( yarım şepe 1. dilim kadar var heralde)

3.30 gibi kuru yolum tavuk yavuk haşlama - ekmegi biraz abarttım sanırım -kuru sogan kırdım yanına

akşam pek bişe yiyyesim ypktu bir soda ekşi elma form çayı
az önce bir parça ekmegin içine ceviz kırdım 2 tane yedim

selam millet ben geldim :))
uzaktan gelmisim yorgunum hanci.cok yorgunum cokkkkkk. adimlarimi tamamladim
sabahbir dilim ekmek iki ince dilim peynir yedim. ara bir elma.
saat 16,30 bizde ögle paydosu oluyor kocaman bir kase lahana corbasi demiyeyim daha cok yemegi cok azda pirinc var icinde bol acili ve limonlu yedim. simdi eve geldim ama acim. sütmü icsem yoksa mutfagi kapatip yatsammi? bir bardak yari su yari süt kaynatayim bol tarcinli iceyim

evet güzel diyosunuz onu yedim bunu yedim ama olmaz böyle kandırmyın kendinizi. acai aldım şu girmedigim süre içinde 17 günde 6 kilo verdim. dün öğlen kan testimi tansiyonumu ve bilumum incelemelerimi yaptırdım doktorum çok iyi hepsi middle deger dedi middle yani orta normal degerde. verin önce kilolarınızı sonra böyle seyley yapın çünkü bu yaptıgınız beslenme sizi ancak 2 3 senede kilo verdirir. yani siin gibilere göre degil. kilosu normal olup o kiloyu sabit tutmak isteyenlere göre. öptüm bay

sanada merhaba......aslı allah aşkına nasıl bir giriş yapıyorsun onca aradan sonra takıma anlamadım mantığım kavramadı yani.bir merhaba sadece bir merhaba.....önce kilomuzu vereceğiz sonra diyete gireceğiz evet haklısın dünyanın hiç bir yerinde diyetle kilo veren kimse yok tek akılsız bu yarışmada ki insanlar ama artık akılda aldık gidip zayıflama kapsülü alacağız kilo vereceğiz sonra diyet yapacağız..
kendimizi kandırdığımız filan yok ama laf anlatmayada benim mecalim yok.....

aldığın kapsül ile bu sitede yorum yapman, kullandığını belirtmen, memnun olduğunu veya olmadığını belirtmen yasak bilmiyor olabilirsin diye yazdım..

şöyle anlatayım nerden bulucam diye kabak lifi ve yosun için dedim..

internetteki yorumlar hakkında söylediğim x tra gel için
:ecrin_bebek:

ben diyetle 28 kilo verdim.. benneyaptımki

zayıflama hapı kullandım yaklaşık iki ay.. bilinen reklamları olan bi hap değildi..ama pek işe yaradığı söylenemez iki ayda 9 kilo verdim.. yani yediklerime dikkat edip spor yapmasaydım hiç işe yaramazdı.. hadi diyelim ki o dokuz kiloyu haptan verdim (ki öyle değil) 28-9=19 diyetle de 19 kilo vermişim.. aklinialirimsmile

ama öte yandan bitkisel desteğin gerekliliğine inanıyorum..
:ecrin_bebek:

kızlar dün bijox la konuştum hastanedeydi hala ceylanla aynı odada kalıyolarmış.bebekte bende gayet iyiyiz dedi.keyfide yerindeydi hepinize çok selamları var.

oh beee eşim kendine gelmiş geri dönmüşşşş...
işte obur bu yakıcaz o yağları dimi oburum cızır cızır.kötükedihüsovalla yazdıklarında bana moral oldu.artık yaza bir bikini iç çamaşırı defilesi yaparız burda.baş manken reyhan abla bizde sırayla çıkarız podyuma.opuyorumnanaktan

çikolatam canım benim sen bu hafta çok iyi sonuç alacaksın.hatta çoğunuz ama ben bu hafta fazla veremeiycem gibi 1 kaç hafta hızlı verdim çok az yiyebiliyodum şimdi tekrar iştahımda açıldı bakalım nolacak .aslında yine çok dikkatli yiyorum ama düzensiz öğünlerim.dediğinm gibi 3 kuru pasta gitti miğdeye ama çikolatam çok güzeldiiiiiiiiii....opuyorumnanaktan

merhaba kızlar
dün açamadım burayı her yer açılıyordu internette ama burası açılmadı bir türlü pazar günleri de zaten evde oluyorum internetimiz olmuyor dün de epey meraklandı naptılar acaba diye bijomu merak ettim ne durumda çikolatımı merak ettim beni möerak etmiştir ve ne yedi diye geçmişi de okuyamadım ve okuyamayacağım işlerim çok yine bugün ama hemen yediklerimi içtiklerimi yazıyım çikolatım bi yorumlasın bakalım
pazar
kahvaltı süper bir salatayla peynir zeytin yumurta
ara yok
öğle: 2 portakal
ara yok
akşam: 1 kepçe yağsız mantı bol yoğrtlu ve karnıbahar brokoli salatası
ara yok 3 litre sıcak su yürüyüş yok

pazartesi
sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek
ara bir küçük simitlerden
öğle bir kupa hazır çorba karnıbahar brokoli salatası yoğurtlu (pazar gününden haşlamıştım bolca)
ara: salatadan azcık kalmıştı aklımda kalacağına midemde kalsın dedim
akşam:nohut 1 kaşık kadar (tahta) pilav 2-3 yemek kaşığı booooolll salata
su 3 litre kadar başka da yok yürüyüş yok
benden bu kadar canım eski mesajları da tarayacam bakıyım sen neler yapmışsın ne durumdasın bu hafta verdiğimiz kilolarla birinci olacak hem ytakımımız hem de biz benim için güzel bir hafta kaçamak yok şu ana kadar ama bakalım cuma tartıya ne kadar yansıyacak

15 MART 2010:

sabah kekik çayı içtim şekersiz
öğlen tavuk çorbası bi tane lahmacun
ara: 4-5 tane kuru kayısı 4-5 tane de eti form kraker (fazla kaçtı biraz ama 4 saate yaydım birden yemedim)
akşam: yğurtlu ıspanak yemeği bi bardak ayran iki kaşık pilav
saat sekiz gibi 1.5 galeta bira peynir iki dilim salam yedim
akşam da doritosun hisseli tatlar kampanyasının tatlarına baktım.. bunu yapmasam güzeldi..

akşam 1 börek yedim şimdi 500 gram fazla geliyorum bu gün karar verdim akşam yemek yok sadece salata belki bide çorba veya yoğurt.ekmek asla yemiycem vücut hemen su topluyor.günlerdir akşam nerdeyse aç yatıyordum ve ne güzel kilo veriyordum.bitti bir daha akşam beni kimse kandıramıycak.bide gece 2 yi geçiyor yoldayız eşim bana demesinmi hadi gel künefe yiyelim.delirdim bide onu yeseydim nolurdu acaba.yemedim onada yedirmedim.

dünki yediklerimi yazıyim.
sabah :2 dilim ekmek peynir yeşillik.
ara:yarım galeta peynir.
öğlen:yarım kase çorba
ara:3 kaşık pırasa
akşam:4 kayısı 1 tane bol peynirli ve yağlı börek(gezmedeydim yemek zorunda kaldım)
spor:sabah 1 saat yürüyüş akşam üzeri yarım saat yürüyüş.
bana istediğinizi söyleyebilirsiniz akşam için.

çikolatameskiyi okudum sadece 1 gün yazmışsın yediklerini ondan öncekilerde yoktu zaten hadi hayatım aksatmayalım uyaralım birbirimizi o okuduğum liste güzeldi her gün aynı listeyi görmek istiyorum ben bu işi bu hafta biz başarrıcaz
oceanevlenmişsin hayırlı olsun hayatım allah mesut etsin hele bir düğünün olsun bakalım annen ne yapacak artık zordur kız vermek
aleynacımtebrik ediyorum canım 1 kilo harika olmuş aynen devam ediyorsun demek ki bu şekilde
pericimönemli olan bırakmamak kendini sen azimli olduktan sonra elbette ki gidecek bu kilolar aynı moralle devam et diyetine hayatım
oburcumvalla hayatın film gibi anlatımın da çok zevkli bu uzun yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor belki kızacaksın ben ne anlatıyorum o ne diyor diye ama söylemeden duramadım napıyım
kallistecim ve reyhan ablacımhadi bakalım ne durumdayız cuma yaklaşıyor yarım kilo bekliyoruz sizden ondan sonra yok metabolizma falan anlamayız
mersacımne oldu senin adımların devam ediyormusun reyhan abla maşallah aksatmıyor ne güzel keşke ben de alsam diyorum ama bakalım

günaydınlar.... bir kaç kez geldimde bahar gelmeden bahar beni çarptı sanırım yazamadan çıktım gittim azıcık tv karşısında uzandım hiç yapmam bunu aslında, bunalım takıldım biraz işte...

aşırı derecede açım karnımdaki yalvarışı hissedebiliyorum:Saruboceq: bana yemek ver diyor, kaydirigubbakcemile3
sabah bir paket form bisküvi keten tohumluydu bir bardak sütle onu yedim acaip acıktım... öğlene baklam ve çorbam var akşamada yine çorbam salatam var yanınada köfte yapacağım hımmm tüm yiyeceklerim bu kadar....sempatiksalakcinni

günaydinlrrrrrr.. gece yine kar yagmis ama simdi günes yüzünü gösteriyor ara ara.
bahari özledimmmmmmmm.. yürüyüsümü yapmaya gidiyorum..
mersa deniz kenarinda yürüyüs yapiyor ördek kaz izliyerek. bense pencereden cam agaclarinin üzerindeki karlara bakarak. akannehirvalla cok kiskaniyorum haberin olsun.
ama baharda o agaclara sincaplar geliyor cam fistigi yemek icin. onlari izlemekte ilginc oluyor .cok seker hayvanciklar. o kozalagi tutan ellerini minciklamak geliyor icimden..

hava aşırı soğuk gece don yaptı eksi bilmem kaçtı dünde bugünde kar yağdı reyhan ablamın karına şaşarken bizimde başımıza geldi.... istanbul nasıl fıstıklar yaa orada kim varsa yazsın nolur hafta sonu gideceğim inşallah..

hakikaten yaa ,bu nasıl bir giriştir... ben de bu aslı noldu diyordum,hatundaki gelişe bak...
kızdırdın beni aslı.
kilo verdiysen ne mutlu sana,ama bir selam dahi vermeden girip yaptıklarımızı küçümser gibi yazmana açıkçası ben çok kızdım. kallisimin yazdıklarına da aynen katılıyorum
heee eklemeden geçemicem.benim bugün kilolu olmamın sebebi o senin kullandığın haplardandır..ben her türlüsünü kullandım,çok güzel kilolar verdim ama yeme düzenimi değiştirmediğim için ilaçlar biter bitmez hepsi fazlasıyla geri geldi. kilo vermişsin ama bence bir süre daha konuşma sen,kiloyu vermek mesele değil,korumak mesele...

mersam bu kaçamakların tek sebebi ,midemizi aç bırakmak biliyor musun? tokken bu kaçamağı yapmazsın bak dikkat et,görürsün.. ehh afiyet olsun

tombilim ben beğendim yediklerini canım,yalnız ara öğünlere dikkat.hafta sonu kaçırmanın nedeni ara öğünler olmasın sakın ? hiç ara yapmamışsın.

canım bence çok da kötü değil ya üzülme.sonuçta çok yememişsin ve sporun mükemmel,tam 1,5 saat yürümüşsün.su da bol içersen sorun yok bence.heee bu böreği öğlen yeseydin hiçbir sorun olmazdı o zaman.ama künefeyi iyiki yememişsin akannehir..

haklısın cnm aksattım,yazacağım dün ne yediğimi birazdan. inş başarırız bu hafta

kallisim burası günlük güneşlik.her yer parlıyor güneşle..soğuk tabii,mart soğuğu ama güneş bizi yalnız bırakmıyor...

tombilim dün takmayı unutmuşum adım sayarımı .bu günde yürümedim akşama inşallah ama şimdi takıcam adım sayarı ve eviçinde iş yaparken kaç adım attım bakacam akşamada yürürüm.bende yapacam 10000 adımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…