- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.761
sılacım fotoğrafımı devlet sırrı gibi saklıyordum kimselere göstermemiştim bugüne dekkaydirigubbakcemile3 sen heryere dağıtmışsın maşallah kaydirigubbakcemile3
Kilo alınca böyle cezalar mı oluyo eyvahedigeldismile
evet güzel diyosunuz onu yedim bunu yedim ama olmaz böyle kandırmyın kendinizi. acai aldım şu girmedigim süre içinde 17 günde 6 kilo verdim. dün öğlen kan testimi tansiyonumu ve bilumum incelemelerimi yaptırdım doktorum çok iyi hepsi middle deger dedi middle yani orta normal degerde. verin önce kilolarınızı sonra böyle seyley yapın çünkü bu yaptıgınız beslenme sizi ancak 2 3 senede kilo verdirir. yani siin gibilere göre degil. kilosu normal olup o kiloyu sabit tutmak isteyenlere göre. öptüm bay
yahu anlaşamadık seninle, nerden alıcam onları demişsin nasıl kullanıcam demişsin bende yazdım bu sefer aldığım krem için diyorsunkaydirigubbakcemile3 kafan karışmış galiba...
tekirdağını iyi bilirim ama 10 yıl var gelmiyorum yılda bir kaç kez gelirdim oysa..akannehir
evet güzel diyosunuz onu yedim bunu yedim ama olmaz böyle kandırmyın kendinizi. acai aldım şu girmedigim süre içinde 17 günde 6 kilo verdim. dün öğlen kan testimi tansiyonumu ve bilumum incelemelerimi yaptırdım doktorum çok iyi hepsi middle deger dedi middle yani orta normal degerde. verin önce kilolarınızı sonra böyle seyley yapın çünkü bu yaptıgınız beslenme sizi ancak 2 3 senede kilo verdirir. yani siin gibilere göre degil. kilosu normal olup o kiloyu sabit tutmak isteyenlere göre. öptüm bay
Selam millet
Bijoux canııım inşallah iyisindir.Ben ancak bugün okuyabildim.
Hilalim saolsun haber vermiş iyi olduğunu bir problem olmadığını belirtmiş.Ammma ben senden iyi olduğunu ve eve sağsalim iki kişi olarak gittiğini ve gerçekten herşeyin normal ve iyi gittiğini okumak istiyorum.Çabuuuk toparlanıp aramıza dön canım özletme kendini.
Pia kızıyla kayakta bakalım ne etti geçen hafta kaçak!.......
Mersammmmm canım eşim moral dopingim.Saolasın hayatım şimdi daha iyiyim.
Kalliste Veee Reyhan ABLAAAAA sizi unutum sanmayın sizi gidi sizi kaçaklar teee ağustosa kadar resim nasıııı yok yaaaa.Biz bu hafta gene birinciyiz.(Mersa saolsun.)İsterizde isterizzzzzz boydan önden arkadan soldan sağdan totodan resimleriiiiiiiiiiii !....
Candy'im bir hız başladın ,hadi bakalım.Ajandaya yazdıklarına ne kadar uyabileceksin.Merak içinde ve dört gözle izleyeceğim seni Kolay gelsin.......
Merviş(PERİSaatim) veeAliş'iiim grubumuzun tazeleri canlarım.Sizi çok daha sıkı takipteyim.
Mervişim kilo veremedim diye dertlenmişsin.Aşkıııım hiç dert etme vallaha sen bir haftada 1,5 cm incelmek nedemek biliyor musun?1,5 kilo YAĞIN------>KASA dönmesi demek!.....Yani bizim isteyipte yapamadığımız şey.Kasının çoğalmasıdaaaa senin daha çok ve çabuk kilo vermen demek.Çünkü kaslar yağları daha çabuk eritiyor.İşte böyle garip bir dengesi var vücudumuzun.
Alişşşş senide unutmadım.Sende gayet güzel 1 kiloyu vermişsin.Hayatım sende ölçülerini bir yere kayıt et aradaki farkları gördükçe insanın morali yerine geliyor.
dediğim gibi kilo vermek esas amaç kızlaaaaar hepinize diyorum Bazen kilo gitmiyor.Ama vucut sıkılaşıyorrr.Yani haiiin yağlaaar alsanaalsanasmilelülülülülülü kasa dönüşü veriiiizemuszemus hihoyyyt
citooool canımsın yaaa ilk başladığın günkü sayfayı bul ve yediklerine bak.Şimdi ki listelerine bak.Hayatım bayağı değiştin.Sakın ödün verme gayet iyi gidiyorrrsuun.
Çikolaaattttaaam hayatım sana kallistem gibi bende ilgi ve alakayı burdan elimden geldiği kadar göstereceğim.Canımsın yaa kocanın yerini alamayız ama ooosuuun biz burdayız.Geçmişte bir yerlerde canın sıkıldığını ve sankinim diyetin ucunu kaçıracakmışsın gibi yazmışsın.Sen yapmazsın öyle şey.Kaldığın yerden gayet güzel devam edersin.Geçen hafta bazı olumsuzluklar oldu diye geleceği kötü düşünmeylim.Heyyyyt hain yağlar:tomato:süprizzzzzÇok üzgünüm çoook sizi yakmaya geldiiik.Yaza bikinileri dizi dizi giyip poz poz resim çekip buradan size nispet edeceğiz.
ayyy kocişim geldi yazamadığım varsa özür dilerim.yarın muhakkak devam edeceğim.Çıkmaam lazım sağlıcakla huzurla kalınn.Öpppptümmm iyi akşamlar......
yazdığım cevaplardan aklımda kalanlar ;
aleyna 1 kg vermiş..işte buna çok sevindim,yakında ona sorarız nasıl zayıflayacağımızı...utanın ey takım utanın! aferin miniğime :)
mersam beni de kontrol et demiş,son yazdığın öğününe baktım ve 3 kuru pasta yemişsin.öncesinde bir ara öğünün yok,olsaydı tok olurdu ve o kuru pastaları yemezdin.onun dışında gayet iyi gördüm şekerim...
bijo ile konuştum,gayet iyiydi. aksilikler çözülmüş,bugün çıkarım heralde dedi.selam söyledi hepinize...
oburum un haftasonunu okudum,vllahi ben yoruldum.Allah yardım etsin sana oburum,zor bir ailen var.
reyhan ablam yine adımlarını tamamlamış,maşallah...ben de yaptım sporumu bugün ohhh!
heeeeeeeeeeeeee
oceanım evlenmiş... Allah bir yastıkta kocatsın canım. o günkü kilonu unut,düğüne odaklan tatlışım...
sanada merhaba......aslı allah aşkına nasıl bir giriş yapıyorsun onca aradan sonra takıma anlamadım mantığım kavramadı yani.bir merhaba sadece bir merhaba.....önce kilomuzu vereceğiz sonra diyete gireceğiz evet haklısın dünyanın hiç bir yerinde diyetle kilo veren kimse yok tek akılsız bu yarışmada ki insanlar ama artık akılda aldık gidip zayıflama kapsülü alacağız kilo vereceğiz sonra diyet yapacağız..
kendimizi kandırdığımız filan yok ama laf anlatmayada benim mecalim yok.....
aldığın kapsül ile bu sitede yorum yapman, kullandığını belirtmen, memnun olduğunu veya olmadığını belirtmen yasak bilmiyor olabilirsin diye yazdım..
çikolatam canım benim sen bu hafta çok iyi sonuç alacaksın.hatta çoğunuz ama ben bu hafta fazla veremeiycem gibi 1 kaç hafta hızlı verdim çok az yiyebiliyodum şimdi tekrar iştahımda açıldı bakalım nolacak .aslında yine çok dikkatli yiyorum ama düzensiz öğünlerim.dediğinm gibi 3 kuru pasta gitti miğdeye ama çikolatam çok güzeldiiiiiiiiii....opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
dün açamadım burayı her yer açılıyordu internette ama burası açılmadı bir türlü pazar günleri de zaten evde oluyorum internetimiz olmuyor dün de epey meraklandı naptılar acaba diye bijomu merak ettim ne durumda çikolatımı merak ettim beni möerak etmiştir ve ne yedi diye geçmişi de okuyamadım ve okuyamayacağım işlerim çok yine bugün ama hemen yediklerimi içtiklerimi yazıyım çikolatım bi yorumlasın bakalım
pazar
kahvaltı süper bir salatayla peynir zeytin yumurta
ara yok
öğle: 2 portakal
ara yok
akşam: 1 kepçe yağsız mantı bol yoğrtlu ve karnıbahar brokoli salatası
ara yok 3 litre sıcak su yürüyüş yok
pazartesi
sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek
ara bir küçük simitlerden
öğle bir kupa hazır çorba karnıbahar brokoli salatası yoğurtlu (pazar gününden haşlamıştım bolca)
ara: salatadan azcık kalmıştı aklımda kalacağına midemde kalsın dedim
akşam:nohut 1 kaşık kadar (tahta) pilav 2-3 yemek kaşığı booooolll salata
su 3 litre kadar başka da yok yürüyüş yok
benden bu kadar canım eski mesajları da tarayacam bakıyım sen neler yapmışsın ne durumdasın bu hafta verdiğimiz kilolarla birinci olacak hem ytakımımız hem de biz benim için güzel bir hafta kaçamak yok şu ana kadar ama bakalım cuma tartıya ne kadar yansıyacak
akşam 1 börek yedim şimdi 500 gram fazla geliyorum bu gün karar verdim akşam yemek yok sadece salata belki bide çorba veya yoğurt.ekmek asla yemiycem vücut hemen su topluyor.günlerdir akşam nerdeyse aç yatıyordum ve ne güzel kilo veriyordum.bitti bir daha akşam beni kimse kandıramıycak.bide gece 2 yi geçiyor yoldayız eşim bana demesinmi hadi gel künefe yiyelim.delirdim bide onu yeseydim nolurdu acaba.yemedim onada yedirmedim.
dünki yediklerimi yazıyim.
sabah :2 dilim ekmek peynir yeşillik.
ara:yarım galeta peynir.
öğlen:yarım kase çorba
ara:3 kaşık pırasa
akşam:4 kayısı 1 tane bol peynirli ve yağlı börek(gezmedeydim yemek zorunda kaldım)
spor:sabah 1 saat yürüyüş akşam üzeri yarım saat yürüyüş.
bana istediğinizi söyleyebilirsiniz akşam için.
çikolatameskiyi okudum sadece 1 gün yazmışsın yediklerini ondan öncekilerde yoktu zaten hadi hayatım aksatmayalım uyaralım birbirimizi o okuduğum liste güzeldi her gün aynı listeyi görmek istiyorum ben bu işi bu hafta biz başarrıcaz..
hava aşırı soğuk gece don yaptı eksi bilmem kaçtı dünde bugünde kar yağdı reyhan ablamın karına şaşarken bizimde başımıza geldi.... istanbul nasıl fıstıklar yaa orada kim varsa yazsın nolur hafta sonu gideceğim inşallah..
çikolatameskiyi okudum sadece 1 gün yazmışsın yediklerini ondan öncekilerde yoktu zaten hadi hayatım aksatmayalım uyaralım birbirimizi o okuduğum liste güzeldi her gün aynı listeyi görmek istiyorum ben bu işi bu hafta biz başarrıcaz
oceanevlenmişsin hayırlı olsun hayatım allah mesut etsin hele bir düğünün olsun bakalım annen ne yapacak artık zordur kız vermek
aleynacımtebrik ediyorum canım 1 kilo harika olmuş aynen devam ediyorsun demek ki bu şekilde
pericimönemli olan bırakmamak kendini sen azimli olduktan sonra elbette ki gidecek bu kilolar aynı moralle devam et diyetine hayatım
oburcumvalla hayatın film gibi anlatımın da çok zevkli bu uzun yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor belki kızacaksın ben ne anlatıyorum o ne diyor diye ama söylemeden duramadım napıyım
kallistecim ve reyhan ablacımhadi bakalım ne durumdayız cuma yaklaşıyor yarım kilo bekliyoruz sizden ondan sonra yok metabolizma falan anlamayız
mersacımne oldu senin adımların devam ediyormusun reyhan abla maşallah aksatmıyor ne güzel keşke ben de alsam diyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?