- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.741
Saol Ablaaam ya çok teşekkür ederim.İnanın burası olmasa ben herhalde hastanede falan olurdum.İnanın ki güzel ve geniş dünyamı daraltan ,öyle bir eşim varki anlatsam abartığımı ve saçmaladığımı düşünürsünüz.Ama inan , hani yatağınızdaki görünmeyen mikro organizmaları bile, size evinizi istila etmiş bir canavarlar ordusu gibi anlatıp, sanki evde boş boş durup bütün gün yan gelip yatığınızı ,bir işe yaramadığınızı herşeyle kendisinin ilgilendiğini tüm dertlere kendisinin çözüm getirdiğini.işlerinin arasında birde evle uğraştığını anlatıp sizi yerden yere vuran bir insanla yaşamak.Bir de bu insanın haftanın sadece 1 günü işe gittiğini düşünürseniz.Onun dışında akşamdan sabaha bilgisayar başında ya oyun oynar ya film indirir.Öğlen 2-3-4 kadar yatarsa ne hissedersiniz.Bir de her işin içinde çay demlememden,alış verişime,temizliğime ,çamaşırıma ,ütüme ...........
Ha bunalmışsın çık dolaş kafa dağıt diyeceksiniz.Onu da yapamıyorum çünkü müsade etmiyor.Komşuya gideyim.Tamam git ama 2 saate gel.Geç kalırsam telefon açar nerdesin eve gel.Yahu karşı kapı komşudayım.Kapıdan çıkıp karşı kapıyı dinlese yada duvara koysa kulağını duyacak. Bir hobi kursa gideyim dedim ona bile bir mani buldu göndermedi.evde puzzle yapayım dedim.Onada söylendi.Ben diyorum size balon gibiyim uçacaaaaağııııııım.
çitol kızımın yaşını kilosunu sormuşsun.yaşını söylerim 14 ama kilosunu ondan izinsiz söyleyememmmm.devlet sırrı bu söylersem beni uçurur valla .oburumla ikimiz uçar gideriz.
arkadaşlar öğlen bi lahmacun yesem çok mu olur öğlen menüsü için.. ucuz yemem lazım ya.. sanki lahmacun 1 tane olursa masum gibi geldi bana.. değerli fikirlerinizi alayım.. çorbayı düşündüm ben ama bi çeşit olsun hergün çorba çorba.. sıkılırım ben..hem çorba lahmacundan pahalı :)
ben biraz önce x tra gel aldım. :1shok:
candy sen çalışıyosun heralde.tabi doğal olarakda sürekli dışardan yiyosan ucuz olanları tercih etmen lazım.arada bir evden götürme imkanın yokmu.1 dilim kepek ekmek götürsen yanında domates salatalık veya en ucuz olanı simit ayran akşamda ekmek yemeyerek bunu dengeleyebilirsin.şimdi benim eşimde diyetisyene başladı hergün öğlen 1 simit yanında peynir yeşillik yeme hakkı var .dışardan yemen gerekiyorsa en masumu simit bence.
candy bunu bende çok merak ediyodum.sen başla bakalım işe yarıyosa bende alırım.çevremde hiç kullanan yok o yüzden cesaret edemedim.selülitlerede iyi geliyormuymuş yoksa sadece sıkılaştırmayamı yarıyomuş.bilgi versene.
ürün bitince tekrarmi almak zorundayiz ? editör ?
Editörün Cevabı:
Istediginiz kiloya kavustuktan sonra yeniden almaniza gerek yok. Ürün kalici olarak kilo vermenizi saglar.
zaten işe yaramazsa hiç iade falan yok.. diyette yapıcam spor da.. hadi bakalım sıkıyosa yaaramasın iade değil direkt tüketici davası..
inşallah işe yarar benimde göbeğimde ve bacaklarımda sarkma ve selülit var kışın sorun yokta deniz mevsimi gelince çok canım sıkılıyor.çok kötü görünüyor.ölçülerini iyi al 1 hafta kullan bakalım işe yararsa bende aliyim.
cevap vermekte geç kaldık ama yiyebilirsin lahmacunu ekmek yerinede geçer yai pek farketmez abartmadıktan sonra..arkadaşlar öğlen bi lahmacun yesem çok mu olur öğlen menüsü için.. ucuz yemem lazım ya.. sanki lahmacun 1 tane olursa masum gibi geldi bana.. değerli fikirlerinizi alayım.. çorbayı düşündüm ben ama bi çeşit olsun hergün çorba çorba.. sıkılırım ben..hem çorba lahmacundan pahalı :)
yemekte bir lira kar etmişsin gidip paracıkları nereye yatırmışsınzemuszemus göbeğin için mutlaka kabak lifi kullan duş alırken çok işe yarıyor yosun yağıda sıkılaştırıyor geçen yıl çok faydasını gördüm ben bu yılda havalar düzelsin başlıyım iki yaptım bıraktım saldım yine offf...ben biraz önce x tra gel aldım. :1shok:
cevap vermekte geç kaldık ama yiyebilirsin lahmacunu ekmek yerinede geçer yai pek farketmez abartmadıktan sonra..
yemekte bir lira kar etmişsin gidip paracıkları nereye yatırmışsınzemuszemus göbeğin için mutlaka kabak lifi kullan duş alırken çok işe yarıyor yosun yağıda sıkılaştırıyor geçen yıl çok faydasını gördüm ben bu yılda havalar düzelsin başlıyım iki yaptım bıraktım saldım yine offf...
nerden alıcam onları nasıl kullanıcam canım az daha bilgi alabilir miyim senden
internette olumlu yorumlar daha çok ama olumsuz yorumlar yok değil.. birileri yalan söylüyor ama anlayacaz bakalım boshayallersmile
canım olumsuz yorum görmedim fazla araştırmamışım demek ama ben kaç ay kullandım cildim pırıl pırıl oldu ipek gibi oldu inan kullandıkça aktardan alabilirsin kabak lifini kozmetik ürünleri satan mağazalardada oluyor .... her duşta kabak lifini duştan sonrada yağı kullanıyordum vücudunu kremliyor gibi yani..
nerden alıcam onları nasıl kullanıcam canım az daha bilgi alabilir miyim senden
internette olumlu yorumlar daha çok ama olumsuz yorumlar yok değil.. birileri yalan söylüyor ama anlayacaz bakalım boshayallersmile
ha yok kabak lifi için demedim ben.. aldığım krem için dedim.. ben bi bakim yarın öğlen arası bahsettiklerine de.. burda öyle aktarlar yok kocaman ama :çok üzgünüm:
yazdığım cevaplardan aklımda kalanlar ;
aleyna 1 kg vermiş..işte buna çok sevindim,yakında ona sorarız nasıl zayıflayacağımızı...utanın ey takım utanın! aferin miniğime :)
mersam beni de kontrol et demiş,son yazdığın öğününe baktım ve 3 kuru pasta yemişsin.öncesinde bir ara öğünün yok,olsaydı tok olurdu ve o kuru pastaları yemezdin.onun dışında gayet iyi gördüm şekerim...
bijo ile konuştum,gayet iyiydi. aksilikler çözülmüş,bugün çıkarım heralde dedi.selam söyledi hepinize...
oburum un haftasonunu okudum,vllahi ben yoruldum.Allah yardım etsin sana oburum,zor bir ailen var.
reyhan ablam yine adımlarını tamamlamış,maşallah...ben de yaptım sporumu bugün ohhh!
heeeeeeeeeeeeee
oceanım evlenmiş... Allah bir yastıkta kocatsın canım. o günkü kilonu unut,düğüne odaklan tatlışım...
oceanım canııım seni en başa yazmam lazım dı ALLah bir yastıkla kocatsın Umarım çooook mutlu olursunnnn.Yaza da kuğu gibi gelin olmayı nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?