Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anmm bismillahh
benm herif te sneinkinin 3 beden küçügü
ben benimkine bile bazen dellenirken
allah sana ciddi anlamada sabırlar versin cnm

benim eşimde akşama kadar yatarsınız nasıl güzel hayatınız var der
herşeye muhakkak bir kulp bulur
kursa bende çok istekliyim ama
aynen benneyaptımki bizimkide aynı kafada .( daha çok ailesi)
hakkaten bu konular açıldımı insan şişiyo haa
aklıma getirmmemeye çalış zor biliyorum ama

çitol kızımın yaşını kilosunu sormuşsun.yaşını söylerim 14 ama kilosunu ondan izinsiz söyleyememmmm.devlet sırrı bu söylersem beni uçurur valla .oburumla ikimiz uçar gideriz.

arkadaşlar öğlen bi lahmacun yesem çok mu olur öğlen menüsü için.. ucuz yemem lazım ya.. sanki lahmacun 1 tane olursa masum gibi geldi bana.. değerli fikirlerinizi alayım.. çorbayı düşündüm ben ama bi çeşit olsun hergün çorba çorba.. sıkılırım ben..hem çorba lahmacundan pahalı :)

candy sen çalışıyosun heralde.tabi doğal olarakda sürekli dışardan yiyosan ucuz olanları tercih etmen lazım.arada bir evden götürme imkanın yokmu.1 dilim kepek ekmek götürsen yanında domates salatalık veya en ucuz olanı simit ayran akşamda ekmek yemeyerek bunu dengeleyebilirsin.şimdi benim eşimde diyetisyene başladı hergün öğlen 1 simit yanında peynir yeşillik yeme hakkı var .dışardan yemen gerekiyorsa en masumu simit bence.

simitin üstünde çok susam var ondan uzak duruyordum ben.. bi de sevgilim simit yiyip durma diyo :) kepek ekmeğine kaşarlı tost yapsam sabah paketleyip getirsem ayranla yerim iyi fikir.. eğer sabah vaktim olmadı yapamadım o zaman da simit lahmacun çorba ayarlarız bişeyler teşekkr ettim

ben 133 kilodan düştüğüm için çok ihtiyacım var bu gibi şeylere.. 105 kiloyum göbeğim yerli yerinde tabi hala.. bi deneyeyim dedim.. zayıflatıyor da galiba.. okuduğum kadarıyla öyle anladım.. göbeğimi biraz yukarı çekse bana yeter.. umarım alerji yapmaz.. yanında da sauna kemer hediyesi var hihoyyyt alıverdim ben de.. haftalardır okuyorum bugün kısmet oldu almak.. çarşamba günü elimde olacak ama yazarım gelişmeleri.. inşallah işe yarar ya :Saruboceq:

Son düzenleme:
ürün bitince tekrarmi almak zorundayiz ? editör ?

Editörün Cevabı:
Istediginiz kiloya kavustuktan sonra yeniden almaniza gerek yok. Ürün kalici olarak kilo vermenizi saglar.

zaten işe yaramazsa hiç iade falan yok.. diyette yapıcam spor da.. hadi bakalım sıkıyosa yaaramasın iade değil direkt tüketici davası..

zaten işe yaramazsa hiç iade falan yok.. diyette yapıcam spor da.. hadi bakalım sıkıyosa yaaramasın iade değil direkt tüketici davası..

inşallah işe yarar benimde göbeğimde ve bacaklarımda sarkma ve selülit var kışın sorun yokta deniz mevsimi gelince çok canım sıkılıyor.çok kötü görünüyor.ölçülerini iyi al 1 hafta kullan bakalım işe yararsa bende aliyim.

hı hı.. ben her cuma kilomla birlikte ölçülerimi de alıyorum.. ilk etapta sadece göbeğime uygulamayı düşünüyorum çünkü bir tüp aldım bakalım etkili olursa alacağım.. ürün çarşamba gelecekmiş ama sanırım ben cuma günü kullanmaya başlarım.. boshayallersmile

cevap vermekte geç kaldık ama yiyebilirsin lahmacunu ekmek yerinede geçer yai pek farketmez abartmadıktan sonra..

ben biraz önce x tra gel aldım. :1shok:
yemekte bir lira kar etmişsin gidip paracıkları nereye yatırmışsınzemuszemus göbeğin için mutlaka kabak lifi kullan duş alırken çok işe yarıyor yosun yağıda sıkılaştırıyor geçen yıl çok faydasını gördüm ben bu yılda havalar düzelsin başlıyım iki yaptım bıraktım saldım yine offf...

bugün bakla yapacaktım dışarı çıktım yetişmedi akşam evdekiler için yapayım benimde çorbam var... birde aliş ve kendim için kepek unu ve ruşeym aldım ekmek yapacağım az sonra mayalıyım bakalım nasıl olacak ..

nerden alıcam onları nasıl kullanıcam canım az daha bilgi alabilir miyim senden

internette olumlu yorumlar daha çok ama olumsuz yorumlar yok değil.. birileri yalan söylüyor ama anlayacaz bakalım
boshayallersmile

Son düzenleme:

internette olumlu yorumlar daha çok ama olumsuz yorumlar yok değil.. birileri yalan söylüyor ama anlayacaz bakalım
boshayallersmile

canım olumsuz yorum görmedim fazla araştırmamışım demek ama ben kaç ay kullandım cildim pırıl pırıl oldu ipek gibi oldu inan kullandıkça aktardan alabilirsin kabak lifini kozmetik ürünleri satan mağazalardada oluyor .... her duşta kabak lifini duştan sonrada yağı kullanıyordum vücudunu kremliyor gibi yani..

ha yok kabak lifi için demedim ben.. aldığım krem için dedim.. ben bi bakim yarın öğlen arası bahsettiklerine de.. burda öyle aktarlar yok kocaman ama :çok üzgünüm:

boshayallersmile

ha yok kabak lifi için demedim ben.. aldığım krem için dedim.. ben bi bakim yarın öğlen arası bahsettiklerine de.. burda öyle aktarlar yok kocaman ama :çok üzgünüm:

yahu anlaşamadık seninle, nerden alıcam onları demişsin nasıl kullanıcam demişsin bende yazdım bu sefer aldığım krem için diyorsunkaydirigubbakcemile3 kafan karışmış galiba...

tekirdağını iyi bilirim ama 10 yıl var gelmiyorum yılda bir kaç kez gelirdim oysa..akannehir

selam takımcığım,
öğlen saatlerinde girdim siteye,uzun uzun okudum geçmişi,cevaplar yazdım ama gönder dediğim anda hepsi silindi... tekrar yazamadım
ben de spordan geldim 1 saat önce,son yemeğimi 19.00 da yemek zorunda kaldım bugün.

yediklerimi yazayım ;

sabah : nesfit,süt

öğlen : lahana sarma (5-6 adet) yoğurt

ara:badem

1 saat cardio , çıkışta bir yeşil elma

akşam : 1 kase mercimek çorba,az yağlı salata

gece: meyve ve yoğurt yerim...

yazdığım cevaplardan aklımda kalanlar ;

aleyna 1 kg vermiş..işte buna çok sevindim,yakında ona sorarız nasıl zayıflayacağımızı...utanın ey takım utanın! aferin miniğime :)

mersam beni de kontrol et demiş,son yazdığın öğününe baktım ve 3 kuru pasta yemişsin.öncesinde bir ara öğünün yok,olsaydı tok olurdu ve o kuru pastaları yemezdin.onun dışında gayet iyi gördüm şekerim...
bijo ile konuştum,gayet iyiydi. aksilikler çözülmüş,bugün çıkarım heralde dedi.selam söyledi hepinize...
oburum un haftasonunu okudum,vllahi ben yoruldum.Allah yardım etsin sana oburum,zor bir ailen var.
reyhan ablam yine adımlarını tamamlamış,maşallah...ben de yaptım sporumu bugün ohhh!

heeeeeeeeeeeeee

oceanım evlenmiş... Allah bir yastıkta kocatsın canım. o günkü kilonu unut,düğüne odaklan tatlışım...

Selam millet
Bijoux canııım inşallah iyisindir.Ben ancak bugün okuyabildim.
Hilalim saolsun haber vermiş iyi olduğunu bir problem olmadığını belirtmiş.Ammma ben senden iyi olduğunu ve eve sağsalim iki kişi olarak gittiğini ve gerçekten herşeyin normal ve iyi gittiğini okumak istiyorum.Çabuuuk toparlanıp aramıza dön canım özletme kendini.
Pia kızıyla kayakta bakalım ne etti geçen hafta kaçak!.......
Mersammmmm canım eşim moral dopingim.Saolasın hayatım şimdi daha iyiyim.
Kalliste Veee Reyhan ABLAAAAA sizi unutum sanmayın sizi gidi sizi kaçaklar teee ağustosa kadar resim nasıııı yok yaaaa.Biz bu hafta gene birinciyiz.(Mersa saolsun.)İsterizde isterizzzzzz boydan önden arkadan soldan sağdan totodan resimleriiiiiiiiiiii !....
Candy'im bir hız başladın ,hadi bakalım.Ajandaya yazdıklarına ne kadar uyabileceksin.Merak içinde ve dört gözle izleyeceğim seni Kolay gelsin.......
Merviş(PERİSaatim) veeAliş'iiim grubumuzun tazeleri canlarım.Sizi çok daha sıkı takipteyim.
Mervişim kilo veremedim diye dertlenmişsin.Aşkıııım hiç dert etme vallaha sen bir haftada 1,5 cm incelmek nedemek biliyor musun?1,5 kilo YAĞIN------>KASA dönmesi demek!.....Yani bizim isteyipte yapamadığımız şey.Kasının çoğalmasıdaaaa senin daha çok ve çabuk kilo vermen demek.Çünkü kaslar yağları daha çabuk eritiyor.İşte böyle garip bir dengesi var vücudumuzun.
Alişşşş senide unutmadım.Sende gayet güzel 1 kiloyu vermişsin.Hayatım sende ölçülerini bir yere kayıt et aradaki farkları gördükçe insanın morali yerine geliyor.
dediğim gibi kilo vermek esas amaç kızlaaaaar hepinize diyorum Bazen kilo gitmiyor.Ama vucut sıkılaşıyorrr.Yani haiiin yağlaaar alsanaalsanasmilelülülülülülü kasa dönüşü veriiiizemuszemus hihoyyyt
citooool canımsın yaaa ilk başladığın günkü sayfayı bul ve yediklerine bak.Şimdi ki listelerine bak.Hayatım bayağı değiştin.Sakın ödün verme gayet iyi gidiyorrrsuun.
Çikolaaattttaaam hayatım sana kallistem gibi bende ilgi ve alakayı burdan elimden geldiği kadar göstereceğim.Canımsın yaa kocanın yerini alamayız ama ooosuuun biz burdayız.Geçmişte bir yerlerde canın sıkıldığını ve sankinim diyetin ucunu kaçıracakmışsın gibi yazmışsın.Sen yapmazsın öyle şey.Kaldığın yerden gayet güzel devam edersin.Geçen hafta bazı olumsuzluklar oldu diye geleceği kötü düşünmeylim.Heyyyyt hain yağlar:tomato:süprizzzzzÇok üzgünüm çoook sizi yakmaya geldiiik.Yaza bikinileri dizi dizi giyip poz poz resim çekip buradan size nispet edeceğiz.
ayyy kocişim geldi yazamadığım varsa özür dilerim.yarın muhakkak devam edeceğim.Çıkmaam lazım sağlıcakla huzurla kalınn.Öpppptümmm iyi akşamlar......

oceanım canııım seni en başa yazmam lazım dı ALLah bir yastıkla kocatsın Umarım çooook mutlu olursunnnn.Yaza da kuğu gibi gelin olmayı nasip eylesin.

çok sağol hilalimŞeniz
nişanıma göre nikahta 6 kg daha zayıfım,bu bile güzel.
zaten zayıfladığımı söyledi..

oceanım canııım seni en başa yazmam lazım dı ALLah bir yastıkla kocatsın Umarım çooook mutlu olursunnnn.Yaza da kuğu gibi gelin olmayı nasip eylesin.

en başa olmasa bile ayrıca yazmışsın sağol oburum..
iyi dileklerine çok tşk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…