- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.841
çitolüm sen neredesin ki kar yağdı ...
kahvaltın hoş gözükür maydanozları canım çekti :)) afiyet olsun ama ara öğünde elmaya çikolata sürme bu gün bak şurda iki gün kaldı tartılmaya..
harikasın sen tebrik ediyorum valla 360 derece döndün bi eski listelerini incele bir de şimdikileri sana diyecek başka söz bulamıyorum bu hafta çikolatımla beni geçmenden korkuyorum eyvahedigeldismile şaka bir yana geçsen de çok mutlu olurum bu hafta cumayı merakla bekşliyorum yani haberin olsun az kaldı zaten ammaan bozma bu gidişatı
ne şanssızlıklar yaşamışlar öle
hala burdalarmı peki
bende burda okudum üniyi. eşin hangi dönem okumuş
benim ilkokul ögretmenim hayatimdaki en önemli insanlardan biri nigdeliydi. allah rahmet eylesin yattigi yer nur dolsun rabbim ondan bin kere razi olsun .
aslına bakarsan ben sorunluyum misafirdende huzursuz oluyorum sanki öyle düzenli disiplinli bir hayatım varda misafir olursa bozuluyor kaydirigubbakcemile3 misafir bana çok ama çok ağır geliyor tüm yaşamım boyunca böyleydi ne kapı komşuma çat kapı gittim bunca yıldır nede gelmelerini istedim hayatımda bir kez gün işi bilmem toplantılı filan ay ölürüm böylede kalabalıkta cinsim ben işte cinskaydirigubbakcemile3eşimle birbirimize baktık azcık insan içine karışmalıyız dedik dediğin gibi cümle bile kuramıyoruz.
önemli olan birseyler yapmak. devrilip yatmiyoruzya. bak kallisim yesillik almaya soguk buz demeden disari cikiyor. mersam hergün sabahin köründe yürüyor. herkes birseyler yapiyor cok sükür.
yaz bizi beklesin gümbür gümbürdenek geliyoruz
benim ilkokul ögretmenim hayatimdaki en önemli insanlardan biri nigdeliydi. allah rahmet eylesin yattigi yer nur dolsun rabbim ondan bin kere razi olsun .
aslına bakarsan ben sorunluyum misafirdende huzursuz oluyorum sanki öyle düzenli disiplinli bir hayatım varda misafir olursa bozuluyor kaydirigubbakcemile3 misafir bana çok ama çok ağır geliyor tüm yaşamım boyunca böyleydi ne kapı komşuma çat kapı gittim bunca yıldır nede gelmelerini istedim hayatımda bir kez gün işi bilmem toplantılı filan ay ölürüm böylede kalabalıkta cinsim ben işte cinskaydirigubbakcemile3
benim istediğim kafa dengim bir iki arkadaş sadece burda biri vardı onlarda taşındı o kızcağızla dışarı çıkıp kahve içerdik her türlü sohbeti ederdik evlerimiz uzak olmasına rağmen sık gider gelirdik:gitme: yani istediğim etrafımda bir en fazla iki kişi başkasına tahammülüm zaten yokCADIARZU
mesela ablama giderim ablamın çok yıllardır tanıdığı komşuları var ben gittim diye koşar gelirler veya davet ederler ayy oraya gidip beş dakika sohet etmek bana ölüm gelir yabanileştim sanırım böyle böyle ama ablamla kalmak mümkün olsa keşke işte istediğim çok şey değil dışarı çıkayım yanımda bir sevdiğim olsun kahve eiçeyim yanımda kafa dengi biri olsun bu işte mafoldumben
günaydın ablacım evet artık bayağı toparladık gibi değil mi sositosositosositososito maşallah bize.... bende artık öyle abuk sabuk şeyler yemek istemiyorum ama birde alişinde benimle olması büyük etki tabiki o yemesin diye kötü şeyler almamaya ve pişirmemeye daha çok dikkat ediyorum...
5000 adim yapip geldim. azicikta kostum. esim yukari cikti evi basimiza göcerteceksin diyor. öyle diye diye bana trampolin atlattirmiyor zaten. bende bahceye kur diyorum.:sinifsinif:
bende asosyalim.. colugum cocugum akrabalarim yeter bana. hatta cocuklar ilk evlendikleri aylar devamli bendeler damatlar falan diye isim gücüm cogaldi kendime vaktim az kaldi diye söylenmeye bile baslamistim..ohaoldumsmile
hic sevmem öyle teklifsiz tekerleksiz virt zirt onda bunda. yada habersiz cikip gelsin birileri. evet yabanilik ama napim.
5000 adim yapip geldim. azicikta kostum. esim yukari cikti evi basimiza göcerteceksin diyor. öyle diye diye bana trampolin atlattirmiyor zaten. bende bahceye kur diyorum.:sinifsinif:
ben geldim :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?