Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok yok cnm o birkere oldu
çok tatlı istegi vardı bastırdım ölee
maydanoza bayılıyorumya her ögünde sıksık tüketiyorum
hele benim bahçemdekilerde çıkmaya başladıı
o zaman pazardan aldıım maydonozda tat bulamıyorumm
nigde deyim .. dün gece ve gündüz yagdı baya
saol cnm
eger dikkat ediyorsam5. takım sayesinde inann :lepi:

niğdedesin demek canım niğdenin bizim hayatımızda ayrı bir yeri vardır eşim orda üniversite okumuş abimin eşi sevgili yengecim de evlendikten sonra oraya tayini çıkmıştı abim kayseride çalışıyordu önce hamile hamile gitti geldi taaa bor"a sonra minicik yavrusuyla gitti geldi yaşlı (80 yaşında)anacığını da götürdü yanında çocuğa bakması için ordayken kayserideki evi soyuldu eve bakmaya geldiğinde de niğdedeki evi soyuldu yapayalnız 2 yılı aşkın oralarda çalıştı vefakar yengem niğde deyince içimiz bir tuhaf olur yani

günaydinnnn..
cikolatam caniminici.. ne güzel yapmissin bende gurur duydum iste bu ya. valla öyle seviniyorumki ne kadar güzel toparlandik masallah citolun yediklerine bakin aman allah nazarlardan esirgesin.
mersacigim dogru diyorsun yediklerim cok az oldu ve metabolizmam küsecek. ama küstürmiyeyim diye sabah ve aksam yürüyorum. yani tam oturup rahatlayip aclik hissetmeye basladigim zaman kalkip yürüyorum . o yürüyüsten sonrada istah falan kalmiyor. ve saniyorum metabolizmada bir sürede olsa atesleniyor. iyide mersacigim nasil gidecek bukadar kilo? e yasta var .. bu metab olizmayi devamli calistirmanin yolu ya az az yemek yada hep hareket halinde olmak diye biliyorum ama bakalim artik.
cikolatacigim dogrudur tatlim 1 dakikada 120 adim. eger süratli yürüyorsan saatte 5.5 km hizla falan yürürsen 140- 150 adima kadar cikarsin. ama sen gün icinde yaptigin adimlarida kat o bir saat sporun icine mutlaka onbin adimi tamamliyorsundur. yani spordayken sadece kosu bandinda degilsin ama degilmi ? baska seylerde ypiyorsun. o zaman bilemiyecegim diger sporlarin kapatir merak etme.
önemli olan birseyler yapmak. devrilip yatmiyoruzya. bak kallisim yesillik almaya soguk buz demeden disari cikiyor. mersam hergün sabahin köründe yürüyor. herkes birseyler yapiyor cok sükür.
yaz bizi beklesin gümbür gümbürdenek geliyoruz

ne şanssızlıklar yaşamışlar öle
hala burdalarmı peki
bende burda okudum üniyi. eşin hangi dönem okumuş

benim ilkokul ögretmenim hayatimdaki en önemli insanlardan biri nigdeliydi. allah rahmet eylesin yattigi yer nur dolsun rabbim ondan bin kere razi olsun .

ne şanssızlıklar yaşamışlar öle
hala burdalarmı peki
bende burda okudum üniyi. eşin hangi dönem okumuş

eşim 2002 de inşaat mühendisi olarak mezun olmuş sen hangi bölümden mezun oldun ama sık sık geliyoruz oralara arkadaşları var orda belki geldiğimizde görüşebiliriz ne dersin?
evet çok şanssızlıklar yaşadılar sorma ama sonra tayinini aldırabildik kayseriye şimdi kayseride görev yapıyor

benim ilkokul ögretmenim hayatimdaki en önemli insanlardan biri nigdeliydi. allah rahmet eylesin yattigi yer nur dolsun rabbim ondan bin kere razi olsun .

ne kadar güzel bir ilkokul öğretmenininin bu sözlerle anılması artrık böyle öğretmenleri bulmak malesef o kadar kolay olmuyor allah rahmet eylesin ona da inşallah

borda okudum ben 2000 de başladım 2001 de ewlendim
bitiremedim yani bıraktım okulu
gelirseniz elbette buluşabiliriz sevinirim
geleceginiz zaman haber ver telfonlarımızı alalım verelim

bu ara sabah beri 1 litre su içtim akannehir
wc den çıkamıyorums onra
hele akşamları form çayı içiyorum allahım 10 dakkada bir wc deyim sempatiksalakcinni bıktımmmmmmm

eşimle birbirimize baktık azcık insan içine karışmalıyız dedik dediğin gibi cümle bile kuramıyoruz.
aslına bakarsan ben sorunluyum misafirdende huzursuz oluyorum sanki öyle düzenli disiplinli bir hayatım varda misafir olursa bozuluyor kaydirigubbakcemile3 misafir bana çok ama çok ağır geliyor tüm yaşamım boyunca böyleydi ne kapı komşuma çat kapı gittim bunca yıldır nede gelmelerini istedim hayatımda bir kez gün işi bilmem toplantılı filan ay ölürüm böylede kalabalıkta cinsim ben işte cinskaydirigubbakcemile3
benim istediğim kafa dengim bir iki arkadaş sadece burda biri vardı onlarda taşındı o kızcağızla dışarı çıkıp kahve içerdik her türlü sohbeti ederdik evlerimiz uzak olmasına rağmen sık gider gelirdik:gitme: yani istediğim etrafımda bir en fazla iki kişi başkasına tahammülüm zaten yokCADIARZU
mesela ablama giderim ablamın çok yıllardır tanıdığı komşuları var ben gittim diye koşar gelirler veya davet ederler ayy oraya gidip beş dakika sohet etmek bana ölüm gelir yabanileştim sanırım böyle böyle ama ablamla kalmak mümkün olsa keşke işte istediğim çok şey değil dışarı çıkayım yanımda bir sevdiğim olsun kahve eiçeyim yanımda kafa dengi biri olsun bu işte mafoldumben

günaydın ablacım evet artık bayağı toparladık gibi değil mi sositosositosositososito maşallah bize.... bende artık öyle abuk sabuk şeyler yemek istemiyorum ama birde alişinde benimle olması büyük etki tabiki o yemesin diye kötü şeyler almamaya ve pişirmemeye daha çok dikkat ediyorum...

hemen yediklerimi de yazıyım çikolatım değerlendirsin bakalım
sabah:1 dilim kepekekmek peynir zeytin
ara: 1 simit(araya bak öğün gibi kapıdan geçiyordu ben küçük olanlarından alacaktım ama kalmamış )
öğle:koca bir kase (leğen de denebilir bu büyüklüğe) salata yedim domates aslatalık dereotu maydonoz kırmızı biber yeşil biber peynir booooll limon yanında ekmek falan yemedim
ara: yok
akşam:3-4 kaşık pilav (öğlenki simitten sonra olmasa daha iyi olurdu farkındayım) yanında 1 kepçe kadar nohut yemeği susuz (yemeğin suyu yarayışlı asıl diye mümkün olduğu kadar susuz yemeye çalışıyorum z.yağlıları falan zaten içinde et yoktu z.yağlı sayılır et yemiyorum ya yemek içinde) ve 2 bardak ayran ben yaptım eşim de bayıldı bak aklıma geldi onu da anlatıyım bari geçen salata yapmıştım yani zaten ben yapıyorum aslataları genelde yemek yanına ve herkes bayılıyor salatalarıma eşim çok güzel olmuş dedi sadece bununla doyabilirim demişti kayınpeder de senin açlığına gelmiştir de ondan dedi ben de aşkolsun baba yani salata kötü aslında ama o aç olduğu için mi güzel geliyor dedim o da senin için fesat ben öyle demedim dedi. eşim de dün ayran çok güzel olmuş hanımım yaptı diye demiyorum haa dedi babasından da onay bekledi ses çıkmadı ben de dedim ki aaa olur mu hayatım senin açlığına denk gelmiştir.hiç de yok kızım eline sağlık şudur budur demedi sinir oluyorum yaa bi gönül almadır bu ama bunu bile çok görüyor bana valla yaptıklarına bakıyorum da aslında benim kayınvalidem o diyorum kaynana ne olacak :umursamaz:

ablam yaa büyük derdim depreşti:gitme: bende kaç yıl aradım ilk okul öğretmenimi ama bulamadım, eşide öğretmendi çocuklarının eşinin isminden aradım internette ve rehberlerde eşi bir kitap yazmış mail adresine ulaştım mail yazdım o da beni iyi tanırdı ama kullanılmayan bir maildi sanırım cevap alamadım çok üzdü beni bu konu öğretmenim rahmetli annemi çok severdi, ablamla benide .. çok aramak görmek istememe rağmen olmadı malesef bulamadım ne yazık ki..

farklıyız o zaman ben istiyorum ama başaramıyorum eşimin iş güç ben başka yerde okudum burda arkadaş yok falan fişman bulamıyorum kimseyi ama sen aynı annem gibisin o zaman ona hep derim asosyalsin sen diye o da aynı kimse gelmesin gitmesin konuşmaları kafam götürmüyor diyor 2 arkadaşı var onlarla da kırk yılda bir görüşür o kadar ama insan insana muhtaç her zaman söylerim anneme benim dilim şişiyor valla bazen çok bunalınca eşimi kız arkadaşım yapıyorum çarşıda pazarda ay şekerim şu etek nasıl diyorum mesela o da kız arkadaş gibi cevap veriyor canım benim kırmıyor sağolsun benimle oyun oynuyor

bende asosyalim.. colugum cocugum akrabalarim yeter bana. hatta cocuklar ilk evlendikleri aylar devamli bendeler damatlar falan diye isim gücüm cogaldi kendime vaktim az kaldi diye söylenmeye bile baslamistim..ohaoldumsmile
hic sevmem öyle teklifsiz tekerleksiz virt zirt onda bunda. yada habersiz cikip gelsin birileri. evet yabanilik ama napim.
5000 adim yapip geldim. azicikta kostum. esim yukari cikti evi basimiza göcerteceksin diyor. öyle diye diye bana trampolin atlattirmiyor zaten. bende bahceye kur diyorum.:sinifsinif:

5000 adim yapip geldim. azicikta kostum. esim yukari cikti evi basimiza göcerteceksin diyor. öyle diye diye bana trampolin atlattirmiyor zaten. bende bahceye kur diyorum.:sinifsinif:

ablam sen yürüdün geldin ben daha kalkamadım aliş hazırlandı beş dakika sonra çıkacak okula, bende çıkıp hazırlanayım bari alacağımı alıp evime döneyim vakitlice aklinialirimsmile

bende aynı sizler gibiyim zaten birbirimize benzemesek burda ne işimiz var.yoksa günlerde pasta börek yiyor olurduk.bende hiç gelemem kalabalığa aslında bütün akrabalarım aynı sitede oturuyoruz evlerine en sık gittiğim 3-4 ayda bir dir.kendime çocuklaıma işime anca yetişiyorum bide o toplantılardaki dedikoduları sonradan görmelikleri hiç sevmiyorum.bende anormalim heralde hiç bir zaman çevremdeki insanlar gibi normal bir ev hanımı olamadım.

kızlar dünki yediklerimide yazayım.
sabah 2dilim kepek ekmek peynir zeytin yeşillik.
ara:yarım galeta az peynir.
öğlen:bol salata 2 kaşık bulgur pilavı sebzeli.2 kaşık tavuklu mantar.
ara:4-5 tane diyet bisküi.
akşam:2 kaşık bakla.
spor:ne yazıkki yok.

ben gidip döndüm hava fena değilmiş üşümedim güneş vardı, şimdi dikişe oturacağım yeğenim kaç ay önce geldiğinde çocuk pijama istemişti benim diktiklerim pantalona benziyormuş pijamaya değil :) onları halledeyim yarında evi düzene sokacağım inşallah yemek filan ayarlıyacağım cumada gitmek istiyoum kısmet olursa ablacığıma..

bende sizlerin aksine ne sosyal bir insanın ama
ne sosyal olacak ortam var nede çevrem burda
nasıl severim kalabalıgı
kuru guruldu olmayacak ama
kafa dengi sohbet edebilecegim
birlikte vakit geçirmekten hoşlanacagım insanalr olacak..

bekarken ama ewden adıma tmazdım annem
ne çok isterdi hadi kızım beraner gezelim

yok deridm
şi,mdidee ben istiyorum ama yokk boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…