Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim yediklerin gayet uygun .yeterli su iciyormusun ? ben biraz zorlaniyorum iste cay kahve cinsi icecekler disinda en fazla 3 bardak kadar su icebiliyorum.

yok ablacım içemiyorum yaaa bende dün bunu düşüüp kızdım kendime, suyu sadece hazırladığım zaman içiyorum bu gün onu yapacağım, bir koca limonu bir sürahi içine dilimiyorum incecik ve ancak bunu karşıma koyarsam bitiyor diğer türlü ne kadar zorlasam olmuyor... akşama ne içtim yazarım bakalım...

birde dün gece acaip acıktım yatmadan 1.5 saat önce bir çay bardağı kadar yoğurt içine dereotu nane salatalık doğrayıp yedim sempatiksalakcinni

Hepinize günaydın arkadaşlara.s.a.s.

bijom hoş geldin canım.iyi olmanıza çok sevindim.aman kendine dikkat et bol bol dinlen ağır iş yapma.öpüyorum seni ve bebişi ..
sonra dikkat edersin kilona,serumları mecbur yiyeceksin takma kafana.iyi olmana çok sevindim canım benim,sensiz forum çekilmiyor...
mersa çikolat ve kallisim çok çok teşekkür ederim beni aradınız moral verdiniz hastanede ŞenizŞeniz

hoş geldin bijo
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

hoşbuldukkkk
valla reyhan abla nasıl içimden evi temizlemek geliyor hakatten cok toz olmuş ama malesef pazar günü kadın gelicek onu beklemek zorundayım.. doğuma 7 kasım diyorlar ama sezeryan olacağım için (bel sorunum yüzünden) ekim sonu alırlar diye düşünüyorum tabi herşey normal giderse ablam.

kallisim ablam sana da günaydınnn opuyorumnanaktan
ben ise boş gezenin boş kalfası.. zati yatmaktan nefret ederim pof. hava da inadına güzel şimdi çoktan çekmiştim sporları doğğğru stadyuma kaydirigubbakcemile2 inşallah seneye artık.

günaydın tıslarrrr
yürüyüşümü yaptım geldim .ohhh değmeyin keyfime bide kocamıda yürütmeyi başardım ya benden mutlusu yok.artık oda benimle beraber yürüyor inşallah 1 aya kadar evin temellerini bayağı rahatlatacaz.aslında bizden fazla aidat alınması lazım temele fazla ağırlık vermekten.5 er kilo gitse 15 kilo valla korkuyorum bazen alt kata iniverecez diye.neyseki altım boşşş.....

şişşşştt temizlik filan boşver hiç kafanı takmamayı öğren sağlığınız içinopuyorumnanaktan seneyede inşallah bebişi arabasına koyarsın sende giyersin sporlarını gidersinizkaydirigubbakcemile3 ay ne hoş bir duyguopuyorumnanaktan allah nazardan saklasın seni..

amin ablacım amin... valla olan senin fincanlara oldu..

biraz kalkmamıza izin verilsin (doktorumuz aynı 5 aya kadar yorulmak yok) o zaman ceylan ve ben eskişehire gelicez kahveni içicez

mersam cidden maşallahopuyorumnanaktan geçen yıl çok dert yanıyordun sana eşlik etmediği içinkaydirigubbakcemile3

amin ablacım amin... valla olan senin fincanlara oldu..

biraz kalkmamıza izin verilsin (doktorumuz aynı 5 aya kadar yorulmak yok) o zaman ceylan ve ben eskişehire gelicez kahveni içicez

bebeişlere eskişehir havasınımı aldıracasssskaydirigubbakcemile3 gelin tıs tabeke mutluluk duyarım biliyorsun.. ayrıca gelemesenizde fincanları düşünme doğum yapınca gelir alırım bahaneylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evett gezmeye gelicez oraya göbüşlerle kaydirigubbakcemile3 yok yau o zamana kadar çoktan yollamış olurum naptın kallisim yaaa :roflol:

ayy gelicen mi hakattennn

evett gezmeye gelicez oraya göbüşlerle kaydirigubbakcemile3 yok yau o zamana kadar çoktan yollamış olurum naptın kallisim yaaa :roflol:

sen temizliği filan unutup bebişimize iyi bakarsan doğum için hastaneye yattığın gün gelmeyen ne olsun hee söyle ne olsunkaydirigubbakcemile3 yada eve gelip sevsek mi ay karar veremedim hastanede sevemeyiz kaydirigubbakcemile3

kızlar siz beni hiç ciddiye almıyorsunuzsenağlama .oburum nerdesin yaaa sen yoksun kimsede benim yediklerimle ilgilenmiyor.bana yorum yapsanızaaaa arada bir aferin verinn.sopayada razıyımklava:.şimdi dün yediklerimi yazıyorum hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum ben hepinize dalıyorum burnumu sokuyorum. accık gaza getirin benii...hihoyyyt

sabah:2 dilim kepek ekmek peynir bol yeşillik.
ara:azcık peynir ve yaprak galeta.
öğlen:1 greyfurt.
ara:4 tane diyet bisküi 1 tanede normal kepekli bisküi.
akşam:sadece salata.1tanede elma yemiştim sonradan hatırladım.
spor:sabah ve akşam 45 er dakika yürüyüş.(sabah kocamla akşam mervişle)
en az 1,5 litrede su.

oh oh gezin valla ben uzaktayım ya kimse bana sormuyor sende gel bizde gelelim demiyor.bijom bende gelirim kıs seni doğurtmaya eben oluruz.

akşam neden yemedin sebze yemeği filan yeseydin bişeyler yeseydin işte şimdi aklıma gelmedikaydirigubbakcemile3 az olmuş yani ama gündüz çok güzel beğendim aperim sana mersakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen yeter ki kızma yaa eşin yapacak diye dokunmuyoruz yoruma...

candy nerde bu arada fisfisfis yorumlar fazlamı ağır kaçtı yoksa fisfisfis

oh oh gezin valla ben uzaktayım ya kimse bana sormuyor sende gel bizde gelelim demiyor.bijom bende gelirim kıs seni doğurtmaya eben oluruz.
destur bismillah:roflol::roflol: bir o kalmıştı el atmadığım:roflol: gidelim tıss gel falla :roflol:

ben bu gün nohutlu salata yapacağım için nohut haşlıyorum şu anda şimdiden koktu mis gibi mımmmmm içine bol salata ve yeşillik ekliycem ay ay ayyy sonrada yemeye doyamıyacağım...

candy nerde bu arada fisfisfis yorumlar fazlamı ağır kaçtı yoksa fisfisfis

yok yok buradayım.. ben 5te işten çıktığım için girmiyorum bi daha..

17 MART 2010:

sabah: kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
ara: tek şekerli çay, kuru incir
öğle: bol yeşillikli yumurtalı patates salatası
ara: kuru kayısı
akşam: susuz cacık (içinde iki kaşık makarna koydum) bi de öğlenden kalan salata
ara: yarım galeta, peynir, taze sarımsak

bi de yaptığım tatlının tadına baktım ama porsiyon yemedim.. hafif bi tatlıydı zaten ertesi sabaha bıraktım ve bu sabah da küçük bi porsiyon yedim kahvaltıda :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
ay gel gel de ne zaman gelirsen gel kallisim yaaaa kaydirigubbakcemile5
az olmuş ama tam benlik mersa süperrr :lepi:

aa mersa gel valla uzak diye bişey yokturrrr kaydirigubbakcemile2

yaşasın kötülük sempatiksalakcinni

artık diyet yapmayan birisi olaraktan yediklerinize yorum yapmaya ve acımasızca eleştirmeye karar verdim kaydirigubbakcemile yemekteyizdekiler solda sıfır kalıcak görüceksiniz kötükedihüso

kaydirigubbakcemilehihoyyyt
ben bu gün nohutlu salata yapacağım için nohut haşlıyorum şu anda şimdiden koktu mis gibi mımmmmm içine bol salata ve yeşillik ekliycem ay ay ayyy sonrada yemeye doyamıyacağım...

şu nohutlu fasulyeli salataları nasıl yapıyorsunuz ya kalorili olmuyormu.ben bıktım artık hergün aynı salatayı yemekten.

senin listelerine diyecek yok ki mersacım o yüzden yazamıyoruzdur valla yoksa atladığımızdan değil sporun güzel yediklerin güzel suyun güzel daha ne olsun ki dur ama pardon ben hiç yemek göremedim listede CADIARZU kafamçokkarıştı salatayla greyfurtla öğünmü olur hayatım çok mu zorluyorsun kendini küsmesin metabolizman sonra geçen de 2 kaşık bakla vardı sadece CADIARZU bakalım bu cuma sonuçlara ne olacak ne bitecek? bana kalırsa fark atacaksın hepimize ama az yediğinden dolayı bir terslik olmasından korktum şimdi de akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…