- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.881
kallisim yediklerin gayet uygun .yeterli su iciyormusun ? ben biraz zorlaniyorum iste cay kahve cinsi icecekler disinda en fazla 3 bardak kadar su icebiliyorum.
bijom hoş geldin canım.iyi olmanıza çok sevindim.aman kendine dikkat et bol bol dinlen ağır iş yapma.öpüyorum seni ve bebişi ..
mersa çikolat ve kallisim çok çok teşekkür ederim beni aradınız moral verdiniz hastanede ŞenizŞenizsonra dikkat edersin kilona,serumları mecbur yiyeceksin takma kafana.iyi olmana çok sevindim canım benim,sensiz forum çekilmiyor...
hoşbulduk canım opuyorumnanaktanhoş geldin bijo
hoşbuldukkkkhosgeldin canimmmmm.. herseyin yolunda olnmasi ne kadar güzel .kilonuda hic sorun etme. herseyin basi saglik. gerisi hallolur gider. 6 haftalikmis ha? masallah galiba benim yas günüme yakin bir zamanda dogum yapacaksin .hayirlisi canim.. sen tez canlisin temizligi falan takma sakin duydunmu? uzat ayaklarini keyfini cikar..
şişşşştt temizlik filan boşver hiç kafanı takmamayı öğren sağlığınız içinopuyorumnanaktan seneyede inşallah bebişi arabasına koyarsın sende giyersin sporlarını gidersinizkaydirigubbakcemile3 ay ne hoş bir duyguopuyorumnanaktan allah nazardan saklasın seni..
kallisim ablam sana da günaydınnn opuyorumnanaktan
ben ise boş gezenin boş kalfası.. zati yatmaktan nefret ederim pof. hava da inadına güzel şimdi çoktan çekmiştim sporları doğğğru stadyuma kaydirigubbakcemile2 inşallah seneye artık.
şişşşştt temizlik filan boşver hiç kafanı takmamayı öğren sağlığınız içinopuyorumnanaktan seneyede inşallah bebişi arabasına koyarsın sende giyersin sporlarını gidersinizkaydirigubbakcemile3 ay ne hoş bir duyguopuyorumnanaktan allah nazardan saklasın seni..
günaydın tıslarrrr
yürüyüşümü yaptım geldim .ohhh değmeyin keyfime bide kocamıda yürütmeyi başardım ya benden mutlusu yok.artık oda benimle beraber yürüyor inşallah 1 aya kadar evin temellerini bayağı rahatlatacaz.aslında bizden fazla aidat alınması lazım temele fazla ağırlık vermekten.5 er kilo gitse 15 kilo valla korkuyorum bazen alt kata iniverecez diye.neyseki altım boşşş.....
amin ablacım amin... valla olan senin fincanlara oldu..
biraz kalkmamıza izin verilsin (doktorumuz aynı 5 aya kadar yorulmak yok) o zaman ceylan ve ben eskişehire gelicez kahveni içicez
bebeişlere eskişehir havasınımı aldıracasssskaydirigubbakcemile3 gelin tıs tabeke mutluluk duyarım biliyorsun.. ayrıca gelemesenizde fincanları düşünme doğum yapınca gelir alırım bahaneylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evett gezmeye gelicez oraya göbüşlerle kaydirigubbakcemile3 yok yau o zamana kadar çoktan yollamış olurum naptın kallisim yaaa :roflol:
ayy gelicen mi hakattennn
evett gezmeye gelicez oraya göbüşlerle kaydirigubbakcemile3 yok yau o zamana kadar çoktan yollamış olurum naptın kallisim yaaa :roflol:
ayy gelicen mi hakattennn
akşam neden yemedin sebze yemeği filan yeseydin bişeyler yeseydin işte şimdi aklıma gelmedikaydirigubbakcemile3 az olmuş yani ama gündüz çok güzel beğendim aperim sana mersakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar siz beni hiç ciddiye almıyorsunuzsenağlama .oburum nerdesin yaaa sen yoksun kimsede benim yediklerimle ilgilenmiyor.bana yorum yapsanızaaaa arada bir aferin verinn.sopayada razıyımklava:.şimdi dün yediklerimi yazıyorum hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum ben hepinize dalıyorum burnumu sokuyorum. accık gaza getirin benii...hihoyyyt
sabah:2 dilim kepek ekmek peynir bol yeşillik.
ara:azcık peynir ve yaprak galeta.
öğlen:1 greyfurt.
ara:4 tane diyet bisküi 1 tanede normal kepekli bisküi.
akşam:sadece salata.1tanede elma yemiştim sonradan hatırladım.
spor:sabah ve akşam 45 er dakika yürüyüş.(sabah kocamla akşam mervişle)
en az 1,5 litrede su.
destur bismillah:roflol::roflol: bir o kalmıştı el atmadığım:roflol: gidelim tıss gel falla :roflol:oh oh gezin valla ben uzaktayım ya kimse bana sormuyor sende gel bizde gelelim demiyor.bijom bende gelirim kıs seni doğurtmaya eben oluruz.
candy nerde bu arada fisfisfis yorumlar fazlamı ağır kaçtı yoksa fisfisfis
ay gel gel de ne zaman gelirsen gel kallisim yaaaa kaydirigubbakcemile5sen temizliği filan unutup bebişimize iyi bakarsan doğum için hastaneye yattığın gün gelmeyen ne olsun hee söyle ne olsunkaydirigubbakcemile3 yada eve gelip sevsek mi ay karar veremedim hastanede sevemeyiz kaydirigubbakcemile3
az olmuş ama tam benlik mersa süperrr :lepi:kızlar siz beni hiç ciddiye almıyorsunuzsenağlama .oburum nerdesin yaaa sen yoksun kimsede benim yediklerimle ilgilenmiyor.bana yorum yapsanızaaaa arada bir aferin verinn.sopayada razıyımklava:.şimdi dün yediklerimi yazıyorum hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum ben hepinize dalıyorum burnumu sokuyorum. accık gaza getirin benii...hihoyyyt
en az 1,5 litrede su.
aa mersa gel valla uzak diye bişey yokturrrr kaydirigubbakcemile2oh oh gezin valla ben uzaktayım ya kimse bana sormuyor sende gel bizde gelelim demiyor.bijom bende gelirim kıs seni doğurtmaya eben oluruz.
akşam neden yemedin sebze yemeği filan yeseydin bişeyler yeseydin işte şimdi aklıma gelmedikaydirigubbakcemile3 az olmuş yani ama gündüz çok güzel beğendim aperim sana mersakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen yeter ki kızma yaa eşin yapacak diye dokunmuyoruz yoruma...
ayy hiç iştahım yok.dermişim.ama ciddi söylüyorum artık yağsız tatsız tussuz yaptığım yemeklerdenmi oldu nedir bilmiyorum yemek fazla yiyemiyorum.dikkat ettiyseniz ağırlık peynir ekmek ve galetada.bide sürekli mide bulantısı var.artık sebze yemekten içimde sera kuracam azkaldı.
candy nerde bu arada fisfisfis yorumlar fazlamı ağır kaçtı yoksa fisfisfis
gelmiş gelmiş ben gördüm.bide tatlı yemiş.neydiki tatlı ayyycanım tatlı istedi yaaa..
destur bismillah:roflol::roflol: bir o kalmıştı el atmadığım:roflol: gidelim tıss gel falla :roflol:
ben bu gün nohutlu salata yapacağım için nohut haşlıyorum şu anda şimdiden koktu mis gibi mımmmmm içine bol salata ve yeşillik ekliycem ay ay ayyy sonrada yemeye doyamıyacağım...
kızlar siz beni hiç ciddiye almıyorsunuzsenağlama .oburum nerdesin yaaa sen yoksun kimsede benim yediklerimle ilgilenmiyor.bana yorum yapsanızaaaa arada bir aferin verinn.sopayada razıyımklava:.şimdi dün yediklerimi yazıyorum hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum ben hepinize dalıyorum burnumu sokuyorum. accık gaza getirin benii...hihoyyyt
en az 1,5 litrede su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?