- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #218.961
Ebru cum bu kecıboynuzu peksımet etimek gıbı bıseyBen 3-4 sene önce yemiştim en son. Eki Görüntüle 1908900
servey le dediğimiz aynı şey olmaya bilir.Ama ben bunu peksimet adıyla hatırlıyorum.
2-3 haftadır kaloriferler yanıyor canım. Öğlen çok değil ama akşam bayağı soğuk oluyor.
amin canımGeçmiş olsun kaptanım inşallah biran önce sağlıkla atlatırsın
kızım kızlarda demiş yaa bu keçiboynuzuBen 3-4 sene önce yemiştim en son. Eki Görüntüle 1908900
servey le dediğimiz aynı şey olmaya bilir.Ama ben bunu peksimet adıyla hatırlıyorum.
2-3 haftadır kaloriferler yanıyor canım. Öğlen çok değil ama akşam bayağı soğuk oluyor.
erken gelince kaç tabii biz buralardayızBen kaçtımm. Öpüyorum sizi
Hoşbulduk bebişim bundan sonra burdayım dobilik olarakBende diyordum bizim takıma gece uğrayan bir hatun vardı kayboldu hosgeldin
İyiyim datlummm öyle iyiyimkiii bak 76 kilo oldumgünaydınlar.
zihni sinir projesi gibi olmuş
kız savurgan özlettin kendini durumlar nasıl
hatun avustralyada yaşıyor ya mevsim de farklı saatte
canım medicana da olacağım ali şafak dağlı var kbb prof u int teki yorumlar bayaa iyi inş bi an önce atlatırım
Hoşbuldum tatlımmHoşgeldin savurgan..
Hoşbuldum canımGünaydın kızlar
Savurganim hosgeldin ya nerelerdesin? Özlettin kendini valla, sorunlarin halloldu mu?
resmini koy şekerim merakta bırakmaEbru cum bu kecıboynuzu peksımet etimek gıbı bısey
kız boşadın mı kocayı yoksaHoşbulduk bebişim bundan sonra burdayım dobilik olarak
İyiyim datlummm öyle iyiyimkiii bak 76 kilo oldumkızz valla yemiyom üstelik eski halimdende zayıfım ama iri kemikliyim ben anacım şimdi onları eritecem inşaallahh umarım
Hoşbuldum tatlımm
Hoşbuldum canımvalla benim hergünüm ekşınlı bebeğim duramıyorum ben ekşınsıx sorun falan kalmadı o ekşınlı rahmetli eniştenizde gitti hayatımdan kaldırıp attım aşk defterinden anılar faslında kaldı en çok betüş üzülcek ama malum karaborsada kocalar
Hoşbuldum canımvalla benim hergünüm ekşınlı bebeğim duramıyorum ben ekşınsıx sorun falan kalmadı o ekşınlı rahmetli eniştenizde gitti hayatımdan kaldırıp attım aşk defterinden anılar faslında kaldı en çok betüş üzülcek ama malum karaborsada kocalar
Ahan da peksimetttEki Görüntüle 1908904
Ay herkescikler yazmis ben de yazayım ciddi ciddi bosadin mi kiz? Vay arkadas ya biz şok :) hayirlisi olsun tabi her seyden önce, sen iyiysen gerisi muhim degilHoşbuldum canımvalla benim hergünüm ekşınlı bebeğim duramıyorum ben ekşınsıx sorun falan kalmadı o ekşınlı rahmetli eniştenizde gitti hayatımdan kaldırıp attım aşk defterinden anılar faslında kaldı en çok betüş üzülcek ama malum karaborsada kocalar
Yok yapmıcqgım misafırler oldugunda degısık bışey olsun dıye soruyorummolur yazarım canım ama yapıp yersen tartıda + gelirsen karışmam
Hanımlar benim iştahım muthis acildihabire acıkıyorum acikinca da deli gibi yiyorum napcam ben yaa?
kıtır kıtır hosuma gıttıgınden yıyorumtamamdır şekerim, hakkaten etimekmiş bu, afiyet olsun.
Canımın içi yeme demem asla ye elbette ama ılk 3 ay aldıgın kılolar sana cunku o gr duzeyınde olacak o yuzden faydalı seyler yee son 3 ay alıyor mınnok ordekkkHanımlar benim iştahım muthis acildihabire acıkıyorum acikinca da deli gibi yiyorum napcam ben yaa?
Hanımlar benim iştahım muthis acildihabire acıkıyorum acikinca da deli gibi yiyorum napcam ben yaa?
kıtır kıtır hosuma gıttıgınden yıyorum
Kilolarima savaş açtım. Kızlar ciddi ciddi cumaya en az 75.0 görmek istiyorum. Akşamları sadece tarçınlı, zerdecalli yoğurt yiyeceğim.
ay aklıma geldi deli gibi havuç yiyodum ben bi de ayvahavuç bağımlılığı sanırım benimkisi, anaam ne havuçtan ne elmadan vazgeçemiom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?