Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam hatunlarrrr
Geçmiş olsun kaptanım inşallah biran önce sağlıkla atlatırsın
amin canım
kızım kızlarda demiş yaa bu keçiboynuzu
Ben kaçtımm. Öpüyorum sizi
erken gelince kaç tabii biz buralardayız

Bende diyordum bizim takıma gece uğrayan bir hatun vardı kayboldu hosgeldin
Hoşbulduk bebişim bundan sonra burdayım dobilik olarak

İyiyim datlummm öyle iyiyimkiii bak 76 kilo oldum kızz valla yemiyom üstelik eski halimdende zayıfım ama iri kemikliyim ben anacım şimdi onları eritecem inşaallahh umarım

Hoşgeldin savurgan..
Hoşbuldum tatlımm

Günaydın kızlar

Savurganim hosgeldin ya nerelerdesin? Özlettin kendini valla, sorunlarin halloldu mu?
Hoşbuldum canımvalla benim hergünüm ekşınlı bebeğim duramıyorum ben ekşınsıxsorun falan kalmadı o ekşınlı rahmetli eniştenizde gitti hayatımdan kaldırıp attım aşk defterinden anılar faslında kaldıen çok betüş üzülcek ama malum karaborsada kocalar

kız boşadın mı kocayı yoksa

kızz hakkaten boşadın mı adamı? en son taşındınız iyiydi herşey? ne ara yolladın da attın?

Ay herkescikler yazmis ben de yazayım ciddi ciddi bosadin mi kiz? Vay arkadas ya biz şok :) hayirlisi olsun tabi her seyden önce, sen iyiysen gerisi muhim degil

Hanımlar benim iştahım muthis acildi habire acıkıyorum acikinca da deli gibi yiyorum napcam ben yaa?

normaldir kuzum, sabahla öğle yemeği arasında elimin ayağımın titrediğini hala hatırlarım, bak 74 gr'cık ama insana neler yaptırıyo :)

bebişe faydalı sana kilo yapmayacak şeyler ye bence, mesela meyve, süt, kuru üzüm özellikle kanın da düşmesin hem, kuruyemişler, ceviz ye mutlaka gün içinde, aklıma bunlar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…