Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olabilir kuzum ekleyebilirim. Ama bence işin en önemli sırrı akşam erken ve olabildiğince hafif yemek. Benim hamile bir arkadaşım dogumdan sonra sadece akşam yemeyerek 95 ten 60 a inmiş. 4 ayda

bence o bünyeye ve yaşam tarzına göre değişiyor.... ee tabi akşam yiyen insan akşam yemesini keserse herhalde kilo verecek :)) bunda şaşırcak bişiy yok.....

Süper canım.Afiyet olsun.

Kpss 'ye mi çalışıyorssun..
yok canım mali müşavirlik yeterlilik sınavı ankaraya gidicem martta inşallah
evet önce fazlalıklar atılmalıı
Yok yapmıcqgım misafırler oldugunda degısık bışey olsun dıye soruyorumm
tamam canım tarif vereyim ama ölçü kullanmıyorum ben göz kararı

fasülyeler ıslatılır sonra düdüklüde haşlanır
ayrı bi kapta sosu hazırlanır tahin sirke sarımsak limon suyu karıştırılır fasülyenin suyundan biraz katıp kıvam verilim ben bi kaşık kadar fasülyeyi çatalla ezip içine katıyorum oda kıvam veriyor
fasülyeler servis tabağına alınır birazda suyundan koyulur üstüne sostan azar azar katılıp karıştırılır yeterli gelecek kadar
üstüne maydonoz , yarım ay kesilmiş ince soğan küp doğranmış domates ve 1 adet haşlanmış yumurta doğranır zeytinyağı gezdirilir

Ay rambo mu olcan başımıza...
y betuş ne kadar hamladıysam dun 4mili yapınca sabahtan beri heryerim ağrıyo...

yaaa biz sana başla leslie ye dedikçe hiç beni takmadın ohh olsun sana :)) acı yok çekirge acı yok....

komando olcam ben....

Ben yanlış biliyorum o zamn

peksimet dediğin şey unla yapılan kraker gibi bir şey... tuzlu.... burda satılıyor hatta fırınlarda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…