- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.901
valla ben beğendim ne diyeyim sadece incir gözüme çarptı bir tane ile kaldıysa iyide kalmadıysa kalori deposu... diğerlerini beğendim...yok yok buradayım.. ben 5te işten çıktığım için girmiyorum bi daha..
17 MART 2010:
sabah: kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
ara: tek şekerli çay, kuru incir
öğle: bol yeşillikli yumurtalı patates salatası
ara: kuru kayısı
akşam: susuz cacık (içinde iki kaşık makarna koydum) bi de öğlenden kalan salata
ara: yarım galeta, peynir, taze sarımsak
bi de yaptığım tatlının tadına baktım ama porsiyon yemedim.. hafif bi tatlıydı zaten ertesi sabaha bıraktım ve bu sabah da küçük bi porsiyon yedim kahvaltıda :ecrin_bebek:
bijom bende onu soracaktım sana artık seni mezun edelim karneni al istediğin zaman bildir bunu tabiki, sonra istediğin zaman geri dönüş apmış gözükürsün aklın kalmasın...yaşasın kötülük sempatiksalakcinni
artık diyet yapmayan birisi olaraktan yediklerinize yorum yapmaya ve acımasızca eleştirmeye karar verdim kaydirigubbakcemile yemekteyizdekiler solda sıfır kalıcak görüceksiniz kötükedihüso
tamam ben takımın acımasız eleştirmeni olayım o zaman.. listeyi de yaparım hiç sorun değil.. bir ara konuşalım ama ne yapıcam falan diye..bijom bende onu soracaktım sana artık seni mezun edelim karneni al istediğin zaman bildir bunu tabiki, sonra istediğin zaman geri dönüş apmış gözükürsün aklın kalmasın...
bide sen artık yarışmadığına göre seni eleştirmen olarak atayalım...zemuszemus cumalarıda takım içi listesini sen yap istediğin saatte bizi eleştirerek olurmu sıkıldığın anda bırakırsın ben devam ederimzemuszemus
valla ben beğendim ne diyeyim sadece incir gözüme çarptı bir tane ile kaldıysa iyide kalmadıysa kalori deposu... diğerlerini beğendim...
günaydinlarrrrr..
ay havalar isiniyor galiba cok güzel bir günes var.
kallisim ben yarin sabahciyim, buraya girmem saat size göre 2yi bulabilir. ben bu aksammi bildireyim kilomu? yani simdi tartilayimmi yoksa yarinmi söyle canim..
bulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil
dramamine iğne olup gelicem..
yaaaaaaaa bende ne heyecanlanmistim .. iyi tamam yarin ögleden sonra bildiririm yoksa bekliyelimmi bir iki hafta :))
reyhan abla iki hafta diyerek kaçamazsın şunun ortasını bulalımkaydirigubbakcemile3 yarın tamammı anlaştık mıopuyorumnanaktan
senin listelerine diyecek yok ki mersacım o yüzden yazamıyoruzdur valla yoksa atladığımızdan değil sporun güzel yediklerin güzel suyun güzel daha ne olsun ki dur ama pardon ben hiç yemek göremedim listede CADIARZU kafamçokkarıştı salatayla greyfurtla öğünmü olur hayatım çok mu zorluyorsun kendini küsmesin metabolizman sonra geçen de 2 kaşık bakla vardı sadece CADIARZU bakalım bu cuma sonuçlara ne olacak ne bitecek? bana kalırsa fark atacaksın hepimize ama az yediğinden dolayı bir terslik olmasından korktum şimdi de akannehir
2 tane malesef.. sanırım 1 tanesi 57 cal. ama ekmek yemediğim için bazen iyi davranıyorum kendime.. 1 dilim kepek ekmeği de 50 cal. sonuçta.. tabi dün tost yedim harcadım ekmek hakkımı ya neyse..
yaaaaaaaa bende ne heyecanlanmistim .. iyi tamam yarin ögleden sonra bildiririm yoksa bekliyelimmi bir iki hafta :))
bulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil
dramamine iğne olup gelicem..
günaydın kızlar
dün size yaptıklarımı anlatmamışım önce onları anlatıyım da sabah neşesi olsun size kaydirigubbakcemile3
sabah eşimin işleri vardı dükkanı ben açacaktım metrodan indikten sonra tekrar otobüse binmek için duraklara gittim baktım ki durakta otobüs var hemen koştum ilerleyen sıranın en arkasına durdum bi yandan da otobüse bakıyorum tıklım tıklım binemem herhalde diye düşündüm. benim gibi binemeyeceğini düşünenler ya da ayakta gitmek istemeyenler yanda 2. otobüsü bekemek için başka bir sıra oluşturmuşlar neyse sıranın en başlarına geldim önümde 5-6 kişi var yok şoför kapıyı kapattı ve hareket etti çok dolmuştu çünkü otobüs biz binemeyenler de yandaki sıraya kaynak yapmaya çalıştık uyardılar binemeyenler lütfen arkaya geçsinler diye hadi biz söylenmeye başladık nedenmiş o biz de sabahtan beri kuyruktayız diye bunlara ben de dahilim baktık olacak gibi değil gittik sıranın en arkasına ama o sıra da almış başını yürümüş neyse bu arada yandaki durağa bir otobüs yanaşmaya çalışıyordu ezilmemek için kenara çekilirken sıra bozuldu tekrar sırayı düzeltirken de yine tartışma çıktı yok sen öndeydin yok ben öndeydim diye bu tartışmada da başroldeydim ben tabi ki doğrucu davut bi şkilde sırayı düzettik bekliyoruz yeni otobüsü ben de çevreye bakınıyorum bu arada bir de ne göreyim benim binmem gereken otobüs beklemem gereken durak 3-4 durak yanda otobüs de yolcularını alıyor uyku mahmurluğu mu desem ne desem bilemedim yanlış durakta yanlış otobüse binmek için yanlış sırada insanlarla tartıştım durdum nasıl güldüm kendime. ama tabi erkekliğe mok sürmemek de var dedim ki neyse ben şu otobüse biniyim orda sıra daha az benim gideceğim yerden de geçiyor dedim ve gittim gerçek otobüsüme bindim. yol boyunca da kendime güldüm beklediğim yanlış otobüs bizim burayla alakası bile olmayan hiç bilmediğim yerlerin otobüsü ve yanımda para da yok otobüs kartım da sınırlı allahtan binmemişim yani yoksa belki de geri dönemezdim ya bi de milletle tartıştığıma ne demeli eşim geldiğinde anlattım nasıl gülüyor hiç şaşırmadım aşıksın sen aşıksın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?