Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla ben beğendim ne diyeyim sadece incir gözüme çarptı bir tane ile kaldıysa iyide kalmadıysa kalori deposu... diğerlerini beğendim...

bijom bende onu soracaktım sana artık seni mezun edelim karneni al istediğin zaman bildir bunu tabiki, sonra istediğin zaman geri dönüş apmış gözükürsün aklın kalmasın...

bide sen artık yarışmadığına göre seni eleştirmen olarak atayalım...zemuszemus cumalarıda takım içi listesini sen yap istediğin saatte bizi eleştirerek olurmu sıkıldığın anda bırakırsın ben devam ederimzemuszemus

tamam ben takımın acımasız eleştirmeni olayım o zaman.. listeyi de yaparım hiç sorun değil.. bir ara konuşalım ama ne yapıcam falan diye..

bi de 61,5 ile mezun olayım ben o halde.. aksilikler olursa dediğin gibi dönüş yaparım kaydirigubbakcemile2

günaydinlarrrrr..
ay havalar isiniyor galiba cok güzel bir günes var.
kallisim ben yarin sabahciyim, buraya girmem saat size göre 2yi bulabilir. ben bu aksammi bildireyim kilomu? yani simdi tartilayimmi yoksa yarinmi söyle canim..

son kilom kaçtı bilmiyorum kallisim 61,5 olmayabilir bir bakarsan.. o kiloyla mezun olayımm..

valla ben beğendim ne diyeyim sadece incir gözüme çarptı bir tane ile kaldıysa iyide kalmadıysa kalori deposu... diğerlerini beğendim...

2 tane malesef.. sanırım 1 tanesi 57 cal. ama ekmek yemediğim için bazen iyi davranıyorum kendime.. 1 dilim kepek ekmeği de 50 cal. sonuçta.. tabi dün tost yedim harcadım ekmek hakkımı ya neyse..

Son düzenleme:
mersacım sadece nohut haşladım bu gün ama istediğini koyabilirsin bazen mercimekli yapıyorum oda müthiş güzel oluyor tavsiye ederim.. hayatım kalorili olabilir ama zaten günlük olarak normalde 7 kaşık filan baklagil yememiz gerekiyor ehh salatada 7 kaşık koyarsın tamam olur... diğer malzemeye gelince aklına ne gelirse canın ne isterse ekle.. ben çok baharak bol soğanlı severim ne bulursam kokuyorum...

günaydinlarrrrr..
ay havalar isiniyor galiba cok güzel bir günes var.
kallisim ben yarin sabahciyim, buraya girmem saat size göre 2yi bulabilir. ben bu aksammi bildireyim kilomu? yani simdi tartilayimmi yoksa yarinmi söyle canim..

hee reyhan abla bizim kilomuz sonuç listesine girmiyor biliyorsun sadece takım içinde yazıyoruz o yüzden gecede bildirebilirsin kaydirigubbakcemile3 sorun yok yani e zaman müsait olursan ne zaman canın isterse.. erken yapmana gerek yok..

ayrıca tartılmak için bahane aramakaydirigubbakcemile3 yarın tartılacaktın söz vermiştin...

bijom tamam canım ben geçen hafta bulmuştum kilonu takım içi listede yapmıştım geri mesajlara bakarsan cuma için reyhan ablayla benimkide yazıyor heheeee

bulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil

dramamine iğne olup gelicem..

ben kaçıyorum mutfağımı bırakmıştım akşamdan toparlayıp sonra bir uğrarım, bu gün evde pek bir işim var sonra deryayı izlemem gerekiyor titanyum nakışını göstereceklermiş merak ettiğim bir şey benimde ay tv izlemekte hiç hoşuma gitmiyor ya neyse.. öptüm hepiniziii..

günaydın kızlar
dün size yaptıklarımı anlatmamışım önce onları anlatıyım da sabah neşesi olsun size kaydirigubbakcemile3
sabah eşimin işleri vardı dükkanı ben açacaktım metrodan indikten sonra tekrar otobüse binmek için duraklara gittim baktım ki durakta otobüs var hemen koştum ilerleyen sıranın en arkasına durdum bi yandan da otobüse bakıyorum tıklım tıklım binemem herhalde diye düşündüm. benim gibi binemeyeceğini düşünenler ya da ayakta gitmek istemeyenler yanda 2. otobüsü bekemek için başka bir sıra oluşturmuşlar neyse sıranın en başlarına geldim önümde 5-6 kişi var yok şoför kapıyı kapattı ve hareket etti çok dolmuştu çünkü otobüs biz binemeyenler de yandaki sıraya kaynak yapmaya çalıştık uyardılar binemeyenler lütfen arkaya geçsinler diye hadi biz söylenmeye başladık nedenmiş o biz de sabahtan beri kuyruktayız diye bunlara ben de dahilim baktık olacak gibi değil gittik sıranın en arkasına ama o sıra da almış başını yürümüş neyse bu arada yandaki durağa bir otobüs yanaşmaya çalışıyordu ezilmemek için kenara çekilirken sıra bozuldu tekrar sırayı düzeltirken de yine tartışma çıktı yok sen öndeydin yok ben öndeydim diye bu tartışmada da başroldeydim ben tabi ki doğrucu davut bi şkilde sırayı düzettik bekliyoruz yeni otobüsü ben de çevreye bakınıyorum bu arada bir de ne göreyim benim binmem gereken otobüs beklemem gereken durak 3-4 durak yanda otobüs de yolcularını alıyor uyku mahmurluğu mu desem ne desem bilemedim yanlış durakta yanlış otobüse binmek için yanlış sırada insanlarla tartıştım durdum nasıl güldüm kendime. ama tabi erkekliğe mok sürmemek de var dedim ki neyse ben şu otobüse biniyim orda sıra daha az benim gideceğim yerden de geçiyor dedim ve gittim gerçek otobüsüme bindim. yol boyunca da kendime güldüm beklediğim yanlış otobüs bizim burayla alakası bile olmayan hiç bilmediğim yerlerin otobüsü ve yanımda para da yok otobüs kartım da sınırlı allahtan binmemişim yani yoksa belki de geri dönemezdim ya bi de milletle tartıştığıma ne demeli eşim geldiğinde anlattım nasıl gülüyor hiç şaşırmadım aşıksın sen aşıksın diyor

yediklerimi de yazıyım unutmadan
sabah: 1 yumurta peynir 1 dilim çavdar ekmeği (üstünde ay çekirdeği vardı ben de onları ayıkladım kuzuma verdim) zeytin bi kaç tane
ara: yarım portakal 5-6 antep fıstığı ardı ardına değil ama arayla
öğle: pilav tavuk döner salata (valla pilavı da azdı tavuğu da sinir oldum adamlara tavuğundan azcık daha fazla olabilirdi)
ara: yok
akşam: tavuk patates fırında patates yarım kadar vardı kızartma değil fırında tavuğun suyuyla pişmiş haşlama yani yanında booooollll yağsız salata ama doruk paşa tuz boşalttı üstüne biraz tuzluydu yani ama yenmeyecek kadar değil ama tuz şişirir herhalde beni cuma yaklaştı ya bilinçaltım bahaneler üretmeye başladı olası bir başarısızlık durumu için
yatana kadar da bişey yemedim ama ona rağmen aç karnına yatmış sayılmazdım çok geçe kalıyor yemeklerim çooook azcık erken yiyebilsem daha hızlanacak kilo vermem farkındayım ama olmuyor anca eve varıyoruz
3 litre sıcak su başka da yürüyüş spor mpor yok malesef

oh be yazın bana kızın bana
tombilim bana ne oldu bilmiyorum ama canım hiç bişey istemiyor aç geziyorum.akşamda aç yattım.bende aynen korkuyorum böyle giderse metabolizmam duracak.

2 tane malesef.. sanırım 1 tanesi 57 cal. ama ekmek yemediğim için bazen iyi davranıyorum kendime.. 1 dilim kepek ekmeği de 50 cal. sonuçta.. tabi dün tost yedim harcadım ekmek hakkımı ya neyse..

canım incir benimde favorim.ve bağırsaklarıma çok iyi geliyor .tabi abartmadan.

yaaaaaaaa bende ne heyecanlanmistim .. iyi tamam yarin ögleden sonra bildiririm yoksa bekliyelimmi bir iki hafta :))

bak bak bak hemende baheneleri hazır .kaçmak yok yarın büyük gün.reyhan abla sen niye listeye girmedin hani takımı bu hafta birinci yapacaktık.

bulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil

dramamine iğne olup gelicem..

ayy canım yaa benimde midem bulanıyor yoksa bendemi hamileyim.o bulantıları çok iyi bilirim eğer aşermen ağır geçerse kilo bile verirsin .benim öyle olmuştu.1 ay boyunca salça kızartıp yağda onu yemiştim.

ayy çok güldüm ya bende birinde yanlış otobüse binip hiç bilmediğim bir yere gitmiştim.hem senin yazdıklarına gülüyorum hemde o gün benim için çok acı bir gündü belki bazı şeyler ayan oluyor.yolumu şaşırdım yanlış otobüse bindim ve tam o saatlerde kuzenim canım yavrum intahar etmiş .yolun ortasında onun haberini almıştım.:çok üzgünüm:

ay kallisim nerden buluyorsun bunlari titanyum nakisiymis buda yeni bir sey olsa gerek. hic duymamistim googleden biraz bakindim metal ipliklerle ypilmis gibi duruyorlar. ama müthis güzel desenler örnekler.
sey geldi aklima bende cok ince bakir tellerle calisiyorum isyerinde günde tonlarcasi cöpe gidiyor.. ögreneyimde eve getirip bende yapayim bari..

ay mersacigim listede olmadigimizi ben bilmiyordum .bende bugün ögrendim canim.
bende bir haftadir vicdan azabi cekiyordum takimi bu hafta biz batirdik ilk defa sonuncu olduk diye.
dün gece uykumdan uyandim inan ya ben cuma günü sabahciyim nasil bildirim yapacagim diye bir telasa düstüm uykum kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…