Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay kıyamam sana yaaaolumunekankayizsmile şimdiden geçmiş olsun bijom..
sağol kallisim çok fenayım hala iğnenin etkisini bekliyorum :bbo:
gecmis olsun bijom. birkac hafta daha üzer seni bulantilar sonra rahat bir döneme girersin cnim
inşallah reyhan abla ya 6 hafta daha sürer diyorlar artık her gün igneye kaydirigubbakcemile

yağda salça mı kızarttın mersacım ay hiç gülcem yoktu ne ilginç bi aşermeymiş o hahah ben de zeytin ekmek yiyorum işte. şu an bana en kral yemek geliyor kaydirigubbakcemile3

kallisim ben de izliyim o nakışı bari iş yok güç yok anasını satayım. nete bile kaçak giriyorum :1ninca:

sicak su ictigini görüyorum mersacigim. icine bir iki dilim zencefil eklesen canim lezzeti cok güzel oluyor icmesi kolay oluyor ve metabolizmayi calisir durumda tutuyor. ben iki gündür basladim zencefilli caya ama cok sey kacirmisim simdiye kadar icmemekle cok hosuma gitti

sandığım kadar kalorili değilmiş ya..

reyhan ablam zencefil nasıl bişey dilim dilim koyulabilecek bişeymi.hiç bilmiyorum bana tam anlatında evde kullanayım akşam kocama getittiriyim.

sandığım kadar kalorili değilmiş ya..

bende günde en az 4 kayısı yiyorum yemek zorundayım .yoksa tuvaletin yolunu 4-5 günde zor buluyorum.kaloriside çok değilmiş.gönül rahatlığıyla yemeye devam edeyim.ve en sevdiğim tatlı şu anda gün kurusu kayısı.

ben de sıcak su içiyorum ablacım aylardır ne işe yarıyor bilmiyorum ama daha kolay içebiliyorum ben böylece metabolizmayı hızlandırıyorsa ben de hemen atarım içine zencefil ne olacakki ama ne kadar içmek gerekli 2 bardak yeter mi daha fazla içebilirmiyim

mersacım çok üzüldüm ya ben gülün diye anlatmıştım sen de eski kötü hatıraları canlandırmış hikayem allah rahmet eylesin kuzenine çok üzüldüm gerçekten

mersacigim tombisim. bir büyük bardagin icine bir cm kadar zencefili rendeliyorum yada 5 ince dilim kadar kesip biraz limon suyu ekliyorum üzerine kaynar su doldurup iciyorum. limonla icince ne tatlandiri istiyor nede bal . ben cok begendim. nekadar icmeli bilemiyorum ama ben her aksam iciyorum iki gündür birer bardak fazlasi zararli olurmu bilemem ama hic sanmiyorum. hatta bir litrelik bir siseye hazirlayip ise götürmeyide düsünüyorum ben . metabolizmayi hizlandirdigini duydum.
mersacigim böyle kök gibi bir sey canim kollu bacakli birsey. inan bende ilk kullaniyorum. kabuklarini cok ince soyup azicik rendele

zencefili biliyorum ben reyhan ablacım kışın nezle grip olduğumda çaylarda kullanıyoruz bana aktar yolları gözüküyor desene sen

reyhan ablam anladığım bu kuru bir şey yani aktardan alacaz .ben taze meyve gibi bişeymi acaba dedim .zencefil duyarım ama hiç kullanmadım.araştırıp alacam.

mersacım çok üzüldüm ya ben gülün diye anlatmıştım sen de eski kötü hatıraları canlandırmış hikayem allah rahmet eylesin kuzenine çok üzüldüm gerçekten

canım ya aklıma gelince yazdım öyle.aslında çok güldüm senin olaya.

iyi yapmışın gece ben geçen hafta aç yattımda ne oldu
böle az kalorili şeylerle midenin kandırılması lazım diye düşünüyorum
ayy insan öle oluyo yaa
imkansız şeyler hepp bal tatlı gelirr
ama senin öle lüksün yok aman dikkat
töbee töbee kaydirigubbakcemile3
bence snein listende hiç bir şey yokki
bir sabahın iyi böyle kilo veriliyo sanırım
ama sonraki hafta az yesen kilo alıcaksın gibime geliyor

ben bu gün nohutlu salata yapacağım için nohut haşlıyorum şu anda şimdiden koktu mis gibi mımmmmm içine bol salata ve yeşillik ekliycem ay ay ayyy sonrada yemeye doyamıyacağım...
nohutun yemegini yaprken
agzıma atarım haşlanmışından
salatayada yakışırr
güzel düzensiz ama begendim en azından abrtmamışsın
kaydirigubbakcemilehihoyyyt

şu nohutlu fasulyeli salataları nasıl yapıyorsunuz ya kalorili olmuyormu.ben bıktım artık hergün aynı salatayı yemekten.
boshayallersmile

cokacimcoook
bulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil

dramamine iğne olup gelicem..
geçmiş olsunn :CüvCüv:

sabahsabah neler gelecekmiş başınaa
allahım sempatiksalakcinni

bu aralar tuvalet sorunu ben de de oluyor.. oradan alıştım zaten ben de .. 1 haftadır yiyorum daha önceleri yemezdim.. ama bi kere 1 kilo kuru inciri yemiştim 5 günde.. bayanssulusmile

zencefili bende duydum
zayıflamaya yardımcıymış
bende tozunu buldum
ama çok acıı zehir gibi yaa
onu naısl kullancazki
yakıyoo geçiyoooo vallabilmiyorumkismile

yok mersacigim kuru degil kurusu yada tozu degil tatlim taze zencefil al. saniyorum daha faydalidir. patates gibi diye düsün bicimi farkli ama patates gibi .az bir aciligi var ama yakan yada bicimsiz aci degil biber acisida degil sert nane acisi ile kiyasliyabilirim. bir dene cok az al hep taze bulunsun evde. bitince yine alirsin. citol gibi begenmiyebilirsin onun icin az al.. ben giyinip kcayim gec kaliyorum. öptüm hepinizi

tazesini kesince çok güzel bi koku yayılıyor limon kokusu gibi mi desem ne desem bayılıyorum o kokuya ama tazesi zor bulunur burda ya ben sadece 1 kere denk geldim hep aktardan kurusunu alıyorum ben de yine öyle yapacam herhalde etkili olu rolmaz bilmem ama

citolcum zaten öyle bir keskinliği olduğu için metabolizmayı canlandırıyor herhalde baksana acı kırmızı biber de kara biber de tarçın da öyle keskin bir aromaları olduğu için metabolizmayı canlandırıyor derler ya hep

iyi geceler cikolatam.. masallahin var bu hafta yine fark atacaksin insallah. bende cok öptüm güzelim

umarım öyle olur ama ben pek beklemiyorum nedense...incelme var ama kilo kaybı...bilemiyorum ablam

hahahah çok güldüm kız,Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3

mersa çikolat ve kallisim çok çok teşekkür ederim beni aradınız moral verdiniz hastanede ŞenizŞeniz

ne demek canım benim,arkadaşlar bugünler için vardır.

olmamış mersam...bu kadar az yenmez,bir kere bir öğle yemeği greyfurtla geçiştirilemez.anlıyorum,cumaya kg vermiş olarak görünmek istiyorsun ama,yanlış yapıyorsun cnm.ilk yemen de kilo alırsın,vücudunu bu kadar az yemeye alıştırma..bence!

kaydirigubbakcemilehihoyyyt

şu nohutlu fasulyeli salataları nasıl yapıyorsunuz ya kalorili olmuyormu.ben bıktım artık hergün aynı salatayı yemekten.

hayatım herşeyin bir calori değeri vardır,illaki yediğin herşeyden calori alıyorsun.nohutta da var tabii ama baklagil her hafta en az 3 kere yememiz gereken bir besin ve ölçülü yediğimiz takdirde ve yanında pilav makarna gibi karbonhidratlar tüketmedikçe kilo aldırmaz.salata yapıp 5-7 kaşık katabilirsin,sorun yok

ben başarı hikayeleri bölümünde detaylı bir hikaye bekliyorum bijom

hay Allah ya, kaydirigubbakcemile3 aynı ben.. ben de böyle,haksızlık nerde ben orda car car car... çok güldüm kızkaydirigubbakcemile3

canım fena görünmüyor,düşünme olumsuz.. böyle düşündükçe , kilo vermiş olsan bile görünmeyecek Allah korusun.... ben beğendim listeni,yarın vermiş olacksın inş

oh be yazın bana kızın bana
ay havuçlu anne moduna girmişsin iyice küfür et baaaaaa kazımmmm der gibi yazmışsınkaydirigubbakcemile3
ablacım aslında nerden buluyorum yerli yabancı siteleri çok araştırıyorum aşırı ilgim var ne yapayım allahtan diliyorum eski işimi tekrar kurabileyim bir gün inşallah böyle zevk almadım çünkü hiç bir şeyde benmafoldumben
ama titanyum denen malzeme senin dediğin gibi çokkkkk ince tellerle çalışılmış fakat o hazır bir şey kuyumcularda gören olmuştur belki şekil alan örgü biçiminde bir tel böyle boru gibi örülmüş hazır satılıyor...çokta masraflı bir nakışmış ama merak işte :)) istanbula gidince malzemecilerede uğrayacağım kaç yıldır gezemedim aklım kaldı hep...
ay ben size bugün foto ekliyim kaç gündür neler yaptım bir görün..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ablacım hani sana bir şey diyecektimde unuttum ya işte buydu bak çünkü sen bana demiştin ki takımı biz batırdık değilmi aklinialirimsmile bende ona cevap yazıp uykularının kaçmasını engelleyecektim hesaptazemuszemus

sen eğer istersen listeye eklerim ablacım ama bu hafta girersen takım yie batarkaydirigubbakcemile3 biraz daha dur en iyisi..

kallisim ben de izliyim o nakışı bari iş yok güç yok anasını satayım. nete bile kaçak giriyorum :1ninca:
izle bakalım beğenecekmisin bende yapılışını merak ediyorum nettede çok örneği yok..

mersacigim tombisim. bir büyük bardagin icine bir cm kadar zencefili rendeliyorum yada

mersacım şimdilerde büyükçe marketlerde çok yaygınlaştı tazesi migros tansaş carrefour bunlarda var başka büyük marketlerdede var yer elmasına benziyor aynı şekli...

kilo fiyatı 14 lira gibi bişey 2 tane alırsan sana iki hafta yeter fazla alma reyhan ablamda demiş... kurusu daha acı oluyor taze bulun mutlaka tombilim sende canımzemuszemus

hoşbuldum tombilim... :)
banada de hoşbulduk kallisim de hadi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin çikolatım...kaydirigubbakcemile3

salatamı yiyorum yanınıza geldim tıkınırkensırnaşık şey

tombilicim ben liseye giderken bir bayan vardı biraz değişik tavırları vardı lakap takmışlardı ona saf ayşe diye, ama allahın gücüne gitmesinde çok çirkindi bunu söylüyorum çünkü hikayenin devamında gözünüzün önünde canlanacak :))temizliğe filan giderdi eşi yoktu çocukları vardı sadece, çalıştığı evden maaşını alıyor alışveriş yapıyor taksi tutup evine gidecek, onun evi yol kenarındaydı evini geçincede 50mt ileride ıssız bir mezarlık başlıyor uzunca bir yol devam ediyor hani bu ergenekonda poyrazköy diyorlar ya işte oraya çıkan çok ıssız bir yol... evinin oraya gelnce taksiciye diyor ben ineceğim taksicide duymuyorkaydirigubbakcemile3 sen o hızla giden taksiden atlayıp feryat figan başlıyor çığlık çığlığa bağırmaya -imdattttt taksici beni kaçırıyor tecavüz edecek diye:roflol: taksici ne olduğunu anlayınca şoka uğruyor adam :roflol: bizim ayşeninde yüz göz mosmor gezdiydi haftalarca bayağı yaralanmıştı...

senin hikayeni okurken gülmeye başladım ardındanda bu geldi aklıma yazayım dedimnaniknanik
sende otobüse binseydin başlardın bağırmaya şöför beni kaçırıyor ben buraya gitmeyecektim diye:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…