- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #21.921
sağol kallisim çok fenayım hala iğnenin etkisini bekliyorum :bbo:ay kıyamam sana yaaaolumunekankayizsmile şimdiden geçmiş olsun bijom..
inşallah reyhan abla ya 6 hafta daha sürer diyorlar artık her gün igneye kaydirigubbakcemilegecmis olsun bijom. birkac hafta daha üzer seni bulantilar sonra rahat bir döneme girersin cnim
yağda salça mı kızarttın mersacım ay hiç gülcem yoktu ne ilginç bi aşermeymiş o hahah ben de zeytin ekmek yiyorum işte. şu an bana en kral yemek geliyor kaydirigubbakcemile3ayy canım yaa benimde midem bulanıyor yoksa bendemi hamileyim.o bulantıları çok iyi bilirim eğer aşermen ağır geçerse kilo bile verirsin .benim öyle olmuştu.1 ay boyunca salça kızartıp yağda onu yemiştim.
Kuru incir.................1 adet................................. 20
Kuru erik .................5 adet .................................20
Kuru kayısı...............4 adet..................................20
Kuru üzüm...............1 yemek kaşığı ....................20
sicak su ictigini görüyorum mersacigim. icine bir iki dilim zencefil eklesen canim lezzeti cok güzel oluyor icmesi kolay oluyor ve metabolizmayi calisir durumda tutuyor. ben iki gündür basladim zencefilli caya ama cok sey kacirmisim simdiye kadar icmemekle cok hosuma gitti
sandığım kadar kalorili değilmiş ya..
sicak su ictigini görüyorum mersacigim. icine bir iki dilim zencefil eklesen canim lezzeti cok güzel oluyor icmesi kolay oluyor ve metabolizmayi calisir durumda tutuyor. ben iki gündür basladim zencefilli caya ama cok sey kacirmisim simdiye kadar icmemekle cok hosuma gitti
mersacigim tombisim. bir büyük bardagin icine bir cm kadar zencefili rendeliyorum yada 5 ince dilim kadar kesip biraz limon suyu ekliyorum üzerine kaynar su doldurup iciyorum. limonla icince ne tatlandiri istiyor nede bal . ben cok begendim. nekadar icmeli bilemiyorum ama ben her aksam iciyorum iki gündür birer bardak fazlasi zararli olurmu bilemem ama hic sanmiyorum. hatta bir litrelik bir siseye hazirlayip ise götürmeyide düsünüyorum ben . metabolizmayi hizlandirdigini duydum.
mersacigim böyle kök gibi bir sey canim kollu bacakli birsey. inan bende ilk kullaniyorum. kabuklarini cok ince soyup azicik rendele
mersacım çok üzüldüm ya ben gülün diye anlatmıştım sen de eski kötü hatıraları canlandırmış hikayem allah rahmet eylesin kuzenine çok üzüldüm gerçekten
yok ablacım içemiyorum yaaa bende dün bunu düşüüp kızdım kendime, suyu sadece hazırladığım zaman içiyorum bu gün onu yapacağım, bir koca limonu bir sürahi içine dilimiyorum incecik ve ancak bunu karşıma koyarsam bitiyor diğer türlü ne kadar zorlasam olmuyor... akşama ne içtim yazarım bakalım...
birde dün gece acaip acıktım yatmadan 1.5 saat önce bir çay bardağı kadar yoğurt içine dereotu nane salatalık doğrayıp yedim sempatiksalakcinni
Hepinize günaydın arkadaşlara.s.a.s.
mersa çikolat ve kallisim çok çok teşekkür ederim beni aradınız moral verdiniz hastanede ŞenizŞeniz
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
hoşbuldukkkk
valla reyhan abla nasıl içimden evi temizlemek geliyor hakatten cok toz olmuş ama malesef pazar günü kadın gelicek onu beklemek zorundayım.. doğuma 7 kasım diyorlar ama sezeryan olacağım için (bel sorunum yüzünden) ekim sonu alırlar diye düşünüyorum tabi herşey normal giderse ablam.
kallisim ablam sana da günaydınnn opuyorumnanaktan
ben ise boş gezenin boş kalfası.. zati yatmaktan nefret ederim pof. hava da inadına güzel şimdi çoktan çekmiştim sporları doğğğru stadyuma kaydirigubbakcemile2 inşallah seneye artık.
töbee töbee kaydirigubbakcemile3günaydın tıslarrrr
yürüyüşümü yaptım geldim .ohhh değmeyin keyfime bide kocamıda yürütmeyi başardım ya benden mutlusu yok.artık oda benimle beraber yürüyor inşallah 1 aya kadar evin temellerini bayağı rahatlatacaz.aslında bizden fazla aidat alınması lazım temele fazla ağırlık vermekten.5 er kilo gitse 15 kilo valla korkuyorum bazen alt kata iniverecez diye.neyseki altım boşşş.....
kızlar siz beni hiç ciddiye almıyorsunuzsenağlama .oburum nerdesin yaaa sen yoksun kimsede benim yediklerimle ilgilenmiyor.bana yorum yapsanızaaaa arada bir aferin verinn.sopayada razıyımklava:.şimdi dün yediklerimi yazıyorum hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum ben hepinize dalıyorum burnumu sokuyorum. accık gaza getirin benii...hihoyyyt
sabah:2 dilim kepek ekmek peynir bol yeşillik.
ara:azcık peynir ve yaprak galeta.
öğlen:1 greyfurt.
ara:4 tane diyet bisküi 1 tanede normal kepekli bisküi.
akşam:sadece salata.1tanede elma yemiştim sonradan hatırladım.
spor:sabah ve akşam 45 er dakika yürüyüş.(sabah kocamla akşam mervişle)
en az 1,5 litrede su.
nohutun yemegini yaprkenben bu gün nohutlu salata yapacağım için nohut haşlıyorum şu anda şimdiden koktu mis gibi mımmmmm içine bol salata ve yeşillik ekliycem ay ay ayyy sonrada yemeye doyamıyacağım...
yok yok buradayım.. ben 5te işten çıktığım için girmiyorum bi daha..
17 MART 2010:
sabah: kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
ara: tek şekerli çay, kuru incir
öğle: bol yeşillikli yumurtalı patates salatası
ara: kuru kayısı
akşam: susuz cacık (içinde iki kaşık makarna koydum) bi de öğlenden kalan salata
ara: yarım galeta, peynir, taze sarımsak
bi de yaptığım tatlının tadına baktım ama porsiyon yemedim.. hafif bi tatlıydı zaten ertesi sabaha bıraktım ve bu sabah da küçük bi porsiyon yedim kahvaltıda :ecrin_bebek:
boshayallersmilekaydirigubbakcemilehihoyyyt
şu nohutlu fasulyeli salataları nasıl yapıyorsunuz ya kalorili olmuyormu.ben bıktım artık hergün aynı salatayı yemekten.
cokacimcoookmersacım sadece nohut haşladım bu gün ama istediğini koyabilirsin bazen mercimekli yapıyorum oda müthiş güzel oluyor tavsiye ederim.. hayatım kalorili olabilir ama zaten günlük olarak normalde 7 kaşık filan baklagil yememiz gerekiyor ehh salatada 7 kaşık koyarsın tamam olur... diğer malzemeye gelince aklına ne gelirse canın ne isterse ekle.. ben çok baharak bol soğanlı severim ne bulursam kokuyorum...
geçmiş olsunn :CüvCüv:bulantıdan ölüyorum kızlar
aldım ignemi enjektörümü sağlık ocağına gidiyorum. dayanim dedim ama dayanılcak gibi değil
dramamine iğne olup gelicem..
günaydın kızlar
dün size yaptıklarımı anlatmamışım önce onları anlatıyım da sabah neşesi olsun size kaydirigubbakcemile3
sabah eşimin işleri vardı dükkanı ben açacaktım metrodan indikten sonra tekrar otobüse binmek için duraklara gittim baktım ki durakta otobüs var hemen koştum ilerleyen sıranın en arkasına durdum bi yandan da otobüse bakıyorum tıklım tıklım binemem herhalde diye düşündüm. benim gibi binemeyeceğini düşünenler ya da ayakta gitmek istemeyenler yanda 2. otobüsü bekemek için başka bir sıra oluşturmuşlar neyse sıranın en başlarına geldim önümde 5-6 kişi var yok şoför kapıyı kapattı ve hareket etti çok dolmuştu çünkü otobüs biz binemeyenler de yandaki sıraya kaynak yapmaya çalıştık uyardılar binemeyenler lütfen arkaya geçsinler diye hadi biz söylenmeye başladık nedenmiş o biz de sabahtan beri kuyruktayız diye bunlara ben de dahilim baktık olacak gibi değil gittik sıranın en arkasına ama o sıra da almış başını yürümüş neyse bu arada yandaki durağa bir otobüs yanaşmaya çalışıyordu ezilmemek için kenara çekilirken sıra bozuldu tekrar sırayı düzeltirken de yine tartışma çıktı yok sen öndeydin yok ben öndeydim diye bu tartışmada da başroldeydim ben tabi ki doğrucu davut bi şkilde sırayı düzettik bekliyoruz yeni otobüsü ben de çevreye bakınıyorum bu arada bir de ne göreyim benim binmem gereken otobüs beklemem gereken durak 3-4 durak yanda otobüs de yolcularını alıyor uyku mahmurluğu mu desem ne desem bilemedim yanlış durakta yanlış otobüse binmek için yanlış sırada insanlarla tartıştım durdum nasıl güldüm kendime. ama tabi erkekliğe mok sürmemek de var dedim ki neyse ben şu otobüse biniyim orda sıra daha az benim gideceğim yerden de geçiyor dedim ve gittim gerçek otobüsüme bindim. yol boyunca da kendime güldüm beklediğim yanlış otobüs bizim burayla alakası bile olmayan hiç bilmediğim yerlerin otobüsü ve yanımda para da yok otobüs kartım da sınırlı allahtan binmemişim yani yoksa belki de geri dönemezdim ya bi de milletle tartıştığıma ne demeli eşim geldiğinde anlattım nasıl gülüyor hiç şaşırmadım aşıksın sen aşıksın diyor
mersacım çok üzüldüm ya ben gülün diye anlatmıştım sen de eski kötü hatıraları canlandırmış hikayem allah rahmet eylesin kuzenine çok üzüldüm gerçekten
reyhan ablam zencefil nasıl bişey dilim dilim koyulabilecek bişeymi.hiç bilmiyorum bana tam anlatında evde kullanayım akşam kocama getittiriyim.
bende günde en az 4 kayısı yiyorum yemek zorundayım .yoksa tuvaletin yolunu 4-5 günde zor buluyorum.kaloriside çok değilmiş.gönül rahatlığıyla yemeye devam edeyim.ve en sevdiğim tatlı şu anda gün kurusu kayısı.
mersacigim tombisim. bir büyük bardagin icine bir cm kadar zencefili rendeliyorum yada 5 ince dilim kadar kesip biraz limon suyu ekliyorum üzerine kaynar su doldurup iciyorum. limonla icince ne tatlandiri istiyor nede bal . ben cok begendim. nekadar icmeli bilemiyorum ama ben her aksam iciyorum iki gündür birer bardak fazlasi zararli olurmu bilemem ama hic sanmiyorum. hatta bir litrelik bir siseye hazirlayip ise götürmeyide düsünüyorum ben . metabolizmayi hizlandirdigini duydum.
mersacigim böyle kök gibi bir sey canim kollu bacakli birsey. inan bende ilk kullaniyorum. kabuklarini cok ince soyup azicik rendele
yok mersacigim kuru degil kurusu yada tozu degil tatlim taze zencefil al. saniyorum daha faydalidir. patates gibi diye düsün bicimi farkli ama patates gibi .az bir aciligi var ama yakan yada bicimsiz aci degil biber acisida degil sert nane acisi ile kiyasliyabilirim. bir dene cok az al hep taze bulunsun evde. bitince yine alirsin. citol gibi begenmiyebilirsin onun icin az al.. ben giyinip kcayim gec kaliyorum. öptüm hepinizi
iyi geceler cikolatam.. masallahin var bu hafta yine fark atacaksin insallah. bende cok öptüm güzelim
günaydın tıslarrrr
yürüyüşümü yaptım geldim .ohhh değmeyin keyfime bide kocamıda yürütmeyi başardım ya benden mutlusu yok.artık oda benimle beraber yürüyor inşallah 1 aya kadar evin temellerini bayağı rahatlatacaz.aslında bizden fazla aidat alınması lazım temele fazla ağırlık vermekten.5 er kilo gitse 15 kilo valla korkuyorum bazen alt kata iniverecez diye.neyseki altım boşşş.....
mersa çikolat ve kallisim çok çok teşekkür ederim beni aradınız moral verdiniz hastanede ŞenizŞeniz
kızlar siz beni hiç ciddiye almıyorsunuzsenağlama .oburum nerdesin yaaa sen yoksun kimsede benim yediklerimle ilgilenmiyor.bana yorum yapsanızaaaa arada bir aferin verinn.sopayada razıyımklava:.şimdi dün yediklerimi yazıyorum hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum ben hepinize dalıyorum burnumu sokuyorum. accık gaza getirin benii...hihoyyyt
sabah:2 dilim kepek ekmek peynir bol yeşillik.
ara:azcık peynir ve yaprak galeta.
öğlen:1 greyfurt.
ara:4 tane diyet bisküi 1 tanede normal kepekli bisküi.
akşam:sadece salata.1tanede elma yemiştim sonradan hatırladım.
spor:sabah ve akşam 45 er dakika yürüyüş.(sabah kocamla akşam mervişle)
en az 1,5 litrede su.
kaydirigubbakcemilehihoyyyt
şu nohutlu fasulyeli salataları nasıl yapıyorsunuz ya kalorili olmuyormu.ben bıktım artık hergün aynı salatayı yemekten.
tamam ben takımın acımasız eleştirmeni olayım o zaman.. listeyi de yaparım hiç sorun değil.. bir ara konuşalım ama ne yapıcam falan diye..
bi de 61,5 ile mezun olayım ben o halde.. aksilikler olursa dediğin gibi dönüş yaparım kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar
dün size yaptıklarımı anlatmamışım önce onları anlatıyım da sabah neşesi olsun size kaydirigubbakcemile3
sabah eşimin işleri vardı dükkanı ben açacaktım metrodan indikten sonra tekrar otobüse binmek için duraklara gittim baktım ki durakta otobüs var hemen koştum ilerleyen sıranın en arkasına durdum bi yandan da otobüse bakıyorum tıklım tıklım binemem herhalde diye düşündüm. benim gibi binemeyeceğini düşünenler ya da ayakta gitmek istemeyenler yanda 2. otobüsü bekemek için başka bir sıra oluşturmuşlar neyse sıranın en başlarına geldim önümde 5-6 kişi var yok şoför kapıyı kapattı ve hareket etti çok dolmuştu çünkü otobüs biz binemeyenler de yandaki sıraya kaynak yapmaya çalıştık uyardılar binemeyenler lütfen arkaya geçsinler diye hadi biz söylenmeye başladık nedenmiş o biz de sabahtan beri kuyruktayız diye bunlara ben de dahilim baktık olacak gibi değil gittik sıranın en arkasına ama o sıra da almış başını yürümüş neyse bu arada yandaki durağa bir otobüs yanaşmaya çalışıyordu ezilmemek için kenara çekilirken sıra bozuldu tekrar sırayı düzeltirken de yine tartışma çıktı yok sen öndeydin yok ben öndeydim diye bu tartışmada da başroldeydim ben tabi ki doğrucu davut bi şkilde sırayı düzettik bekliyoruz yeni otobüsü ben de çevreye bakınıyorum bu arada bir de ne göreyim benim binmem gereken otobüs beklemem gereken durak 3-4 durak yanda otobüs de yolcularını alıyor uyku mahmurluğu mu desem ne desem bilemedim yanlış durakta yanlış otobüse binmek için yanlış sırada insanlarla tartıştım durdum nasıl güldüm kendime. ama tabi erkekliğe mok sürmemek de var dedim ki neyse ben şu otobüse biniyim orda sıra daha az benim gideceğim yerden de geçiyor dedim ve gittim gerçek otobüsüme bindim. yol boyunca da kendime güldüm beklediğim yanlış otobüs bizim burayla alakası bile olmayan hiç bilmediğim yerlerin otobüsü ve yanımda para da yok otobüs kartım da sınırlı allahtan binmemişim yani yoksa belki de geri dönemezdim ya bi de milletle tartıştığıma ne demeli eşim geldiğinde anlattım nasıl gülüyor hiç şaşırmadım aşıksın sen aşıksın diyor
yediklerimi de yazıyım unutmadan
sabah: 1 yumurta peynir 1 dilim çavdar ekmeği (üstünde ay çekirdeği vardı ben de onları ayıkladım kuzuma verdim) zeytin bi kaç tane
ara: yarım portakal 5-6 antep fıstığı ardı ardına değil ama arayla
öğle: pilav tavuk döner salata (valla pilavı da azdı tavuğu da sinir oldum adamlara tavuğundan azcık daha fazla olabilirdi)
ara: yok
akşam: tavuk patates fırında patates yarım kadar vardı kızartma değil fırında tavuğun suyuyla pişmiş haşlama yani yanında booooollll yağsız salata ama doruk paşa tuz boşalttı üstüne biraz tuzluydu yani ama yenmeyecek kadar değil ama tuz şişirir herhalde beni cuma yaklaştı ya bilinçaltım bahaneler üretmeye başladı olası bir başarısızlık durumu için
yatana kadar da bişey yemedim ama ona rağmen aç karnına yatmış sayılmazdım çok geçe kalıyor yemeklerim çooook azcık erken yiyebilsem daha hızlanacak kilo vermem farkındayım ama olmuyor anca eve varıyoruz
3 litre sıcak su başka da yürüyüş spor mpor yok malesef
ay havuçlu anne moduna girmişsin iyice küfür et baaaaaa kazımmmm der gibi yazmışsınkaydirigubbakcemile3oh be yazın bana kızın bana
ablacım aslında nerden buluyorum yerli yabancı siteleri çok araştırıyorum aşırı ilgim var ne yapayım allahtan diliyorum eski işimi tekrar kurabileyim bir gün inşallah böyle zevk almadım çünkü hiç bir şeyde benmafoldumbenay kallisim nerden buluyorsun bunlari titanyum nakisiymis buda yeni bir sey olsa gerek. hic duymamistim googleden biraz bakindim metal ipliklerle ypilmis gibi duruyorlar. ama müthis güzel desenler örnekler.
sey geldi aklima bende cok ince bakir tellerle calisiyorum isyerinde günde tonlarcasi cöpe gidiyor.. ögreneyimde eve getirip bende yapayim bari..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ablacım hani sana bir şey diyecektimde unuttum ya işte buydu bak çünkü sen bana demiştin ki takımı biz batırdık değilmi aklinialirimsmile bende ona cevap yazıp uykularının kaçmasını engelleyecektim hesaptazemuszemusay mersacigim listede olmadigimizi ben bilmiyordum .bende bugün ögrendim canim.
bende bir haftadir vicdan azabi cekiyordum takimi bu hafta biz batirdik ilk defa sonuncu olduk diye.
dün gece uykumdan uyandim inan ya ben cuma günü sabahciyim nasil bildirim yapacagim diye bir telasa düstüm uykum kacti
izle bakalım beğenecekmisin bende yapılışını merak ediyorum nettede çok örneği yok..
kallisim ben de izliyim o nakışı bari iş yok güç yok anasını satayım. nete bile kaçak giriyorum :1ninca:
mersacigim tombisim. bir büyük bardagin icine bir cm kadar zencefili rendeliyorum yada
banada de hoşbulduk kallisim de hadi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşbuldum tombilim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?