Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vendycim bende bugun basladim bak bu tabloda yaziyor

Harikasin bebegim yaaa

İyi akşamlar kızlar. Şükürki bugünü hasarsız atlattım. Akşam kv davetliydik. Doğum dünü vardı. Ne yaprak sarması ne pasta ne de poaca yedim. Menum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı labne
Ogle: Ton balıklı, az tursu
Aksam: 1 kase yoğurt
Su: 2 lt

Teşekkürler canım ben normalde o soldakinden de kilolu yudum o soldakinde 1 aylık diyet yapmış halim o. Şuan tam 20 kilo verdim.
Müthişsinnnnn dıktırırsın gelınlıgı en kötu dunyanın sonu mu en mutlu gunune odaklan bır beden cok önemlı degılll kendını ıyı hıssettırecek bısey olması onemlı etıkette yazsn degıl ya soldakı gıbı gelın olsaydın olumlu yanından bakkk

Soldakinde 86 kiloyum. Ben diyete ilk 95 ile başladım. Sen düşün yani. 70'in altına inim ilk halimi de atacağım. Aynen olmadı diktirecegim

Soldakinde 86 kiloyum. Ben diyete ilk 95 ile başladım. Sen düşün yani. 70'in altına inim ilk halimi de atacağım. Aynen olmadı diktirecegim
Ben 58 kg olmama ragmen dıktırmıştım istedıgım gıbı oldu hem hem sana bısey dıyeyım mı mutsuz dusunceyı at kafandan dolu yanından bak mesela su kafayla gelın olsaydım apayrı bışey dıktırırdım dusuncen de degısecek ılerde bedenın önemı olmayacak ona bak sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…