- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.501
Menun coook az bence kg vermen nasıldı hatırlamıyorum ama vucut kıtlık halı gıbı dusunup kg vermeyı durdurabılır benceİyi akşamlar kızlar. Şükürki bugünü hasarsız atlattım. Akşam kv davetliydik. Doğum dünü vardı. Ne yaprak sarması ne pasta ne de poaca yedim. Menum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı labne
Ogle: Ton balıklı, az tursu
Aksam: 1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Menu hem az hem de muadil seyler olabılır mesela labne yerıne normal peynır cunku katkılı o ve tursu odem yapar onun yerıne salata ve spor yap bence spor cok sıkılastırıyor kg vermesen bıle sporla daha cok vermış gıbı olursun sekerrrİyi akşamlar kızlar. Şükürki bugünü hasarsız atlattım. Akşam kv davetliydik. Doğum dünü vardı. Ne yaprak sarması ne pasta ne de poaca yedim. Menum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı labne
Ogle: Ton balıklı, az tursu
Aksam: 1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Son aylarda gobeeeegınden don de don yapcan vakvak şimdıyı degerlendırrrYa salonda uyuyakalmistim sonra kalkıp yatağa geceyim dedim tum uyku kaçtı. İlk 3 ay ne guzel mışıl mışıl uyurdum erkenden. Şimdi bu aralar uykusuzluk başladı
İbiittt
Çok teşekkür ederim evet haklısın. İnşallah zarif ve güzel bir gelin olurum. Mutlaka fotoğraf paylaşacağım.Ben 58 kg olmama ragmen dıktırmıştım istedıgım gıbı oldu hem hem sana bısey dıyeyım mı mutsuz dusunceyı at kafandan dolu yanından bak mesela su kafayla gelın olsaydım apayrı bışey dıktırırdım dusuncen de degısecek ılerde bedenın önemı olmayacak ona bak sennn
Çok teşekkürler kaptanım. İnşallah istediğim kiloya ineceğim.günaydınlarr kapalı burunla uyunmuyormuş tamponlar yüzünden nerdeyse hiç uyuyamadımPumpkinspicelattee canım inan çok zarif bir gelin olacaksın çok fark var 2 resim arasında
Ben de değerlendirmek istiyorum da uyku düzenim değisti adetaSon aylarda gobeeeegınden don de don yapcan vakvak şimdıyı degerlendırrr
Feyzosum daha oyle cok hissedemiyorum kendisini, 20. haftalarda hissediliyormus sanırım. Karnimda arada segrimeler ve igne batmasi gibi seyler oluyor ben hatta bebik mi acaba diyordum ama tecrubeli analar bebek oyle yapmaz dediler, peki dedim ben de :)) iste bi uyku düzenim sacmaladi bence, ilk aylar surekli uyurdum simdi cok uyuyamiyorum :) hormonlar tepiniyor iceride ama ben cok etkilenmedim sanirim, azcik odunum ya ondandir belkiinatettimolacak nasılsın bitanem ,sen okuyordun değil mi dersler nasıl gidiyor, diyetin nasıl gidiyor:)
morordek canım sen nasılsın,bebiş nasıl hareket ediyormu ufaklık :) hormonların değiştimi ,herşeye alınıyomusun artık ,hormolardan öyle olurmuş ya :):):)
Tekrardan geçmiş olsun.Bugun daha iyisiniz umarım.bu arada burnum tıkalı nasıl uyuyacam bilmiyorum sıkıntı ordaa şindi
Süpersin canım.Afiyet olsun.Evetttt gunun menusu gelsin
Sabah
2has yumurta
Salatalik
Peynir
Ogle
2mandalina
1dilim kavun
Aksam
2yk pilav
1izgara kanat
Su 2.5 litre
Spor 30dk yuruyus 20 sn plank
Aralarda turk kahvesi yesil cay icildi
morordek nilsub inatettimolacak toplight
Maşallah canım.Çok güzel görünüyorsun.Daha da vereceksinTeşekkürler canım ben normalde o soldakinden de kilolu yudum o soldakinde 1 aylık diyet yapmış halim o. Şuan tam 20 kilo verdim.
Daha dur son aylarda neler çekeceksin.Allahan sıcak değil..Ya salonda uyuyakalmistim sonra kalkıp yatağa geceyim dedim tum uyku kaçtı. İlk 3 ay ne guzel mışıl mışıl uyurdum erkenden. Şimdi bu aralar uykusuzluk başladı
Düne kadar artıydım ama bugun artılarımı atmış bulunuyorum. Hafta başında hedef 59.5 idi ama şimdi 59.9görsem başka bişey istemem. :))bu hafta ne kadar kilo vereceksin bitanem ,tahminin varmı ,1 gün kaldı :)
Erkenciyiz bakıyorum.günaydın 2.takımım,nasılsınız :) bugün kaçamak yapmayın yarın tartı günü ,acıktıkça su için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?