- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.461
Cnm benim bu hafta kv de bende ya ağır misafir yarın akşam gönderiyorum artık burlardayım :)ay akşam kına gecesi var kuzen çocuğu annemin, bol bol oynayıp kalori yakmayı planlıyorum, tüm kuzenler de doğum yaptı oynucak kimse de yok, inşallah kızım oynar benimle
bu arada dün size biraz artistlik yaptım ya ben plankı 1 dakika durdum falan diyeakşama doğru bi hamlama hissetmeye başladım ve sonrasında dün 20 sn'yi zor durdum meger o an işin sıcaklığıyla anlamamışım bişi, şu an her yerim ağrıyo valla, öle sabit durmayla nasıl bölye kas ağrısı oluyo valla hayret bu planka
morordek matilda34 medusa38
bu arada matilda kuzum nerdesin sen??
İşte benim dediğim ağrı bu 3. Gün bugün dimi cnmay akşam kına gecesi var kuzen çocuğu annemin, bol bol oynayıp kalori yakmayı planlıyorum, tüm kuzenler de doğum yaptı oynucak kimse de yok, inşallah kızım oynar benimle
bu arada dün size biraz artistlik yaptım ya ben plankı 1 dakika durdum falan diyeakşama doğru bi hamlama hissetmeye başladım ve sonrasında dün 20 sn'yi zor durdum meger o an işin sıcaklığıyla anlamamışım bişi, şu an her yerim ağrıyo valla, öle sabit durmayla nasıl bölye kas ağrısı oluyo valla hayret bu planka
morordek matilda34 medusa38
bu arada matilda kuzum nerdesin sen??
Harika bir özet olmuş kankiEvet arkadaşlar yarın hedef günüm 70 ti bugün hedefine ulaştım
Şaka gibi üzerimden bi 25 kg yu atmisim asil şaka gibi olan bunu 3 ayda yapmam ama daha 15 var bu yola yeni çıkanlar için neler yaptığımı yazayım dedim belki denemek isteyen olur
Herkes biliyor buraya geldiğimde dukanciyim yeni başlamıştım
Ben kendi duzEnine Gore geç yatıp çokta erken kalkmayan biri olduğum için ℅95 sabah kahvaltısız beslendim kalksam bile yapmadım
Dukana uygun yemekler yaptım erinmedim bütün yemekleri damak tadına uygun hale getirdim
Yulaf kepegiyle fazla maceraya giremedim krep veya yoğurtla yedim
Akşam yemeklerini 5-6 arası yedim mutlaka
Hemen her gün yoğurt yedim
Salatalık hayatımın aşkı oldu
Uzun bir sure meyveden uzak kaldım
Ekmek pilav makarna çorba turleri 2-3 odul öğünü dışında yemedim
Tatlı istegimin giderici gücü tarçın kahve oldu
Odul zamanlarında 1-2 kek yediğim oldu geri telafi ettim saf proteinle
Birde şifa orucu macera oldu
Lahana diyeti şimdi
Hiçbir zaman stres yapmadım kendime inandim fırsat bulduğunda yuruyusume sporuma dikkat ettim
15 kg verene kadar bakalım neler olacak
Öyleydi demi?? :))Ona sabah olmamıstı ya Ebruşum haniSabahı akşamı karıştı hatunun
evet ben başlayamamıştım. Ama bugun her yerim ağrıyordu.Çok güzel cnm aynen devam sen ve @wendy 1 gün arkadan geliyosunuz cnm bugün benim 4. gün
Normal cnm yaptıkça alışacaz:)evet ben başlayamamıştım. Ama bugun her yerim ağrıyordu.
Çok geçmiş olsun cnm üşüttümü kiKızlar iyi akşamlar..gelemedim bugun oğlum rahatsız kusuyor sürekli ....
İnşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi..
Geçmiş olsun canım.Meraklandırdın beniKızlar iyi akşamlar..gelemedim bugun oğlum rahatsız kusuyor sürekli ....
Saol kaptanım faydam olursa sevinirimCanım cok iyi olmus bu sekilde paylasman, takımdakiler de faydalanmıs olur. Cok cok tebrik ediyorum seni, oldukca azimlisin ve eminim ki hedef kilona en kısa sürede ulasacaksın
Cnm gecmis olsun yoksa benim oğlan gibi mi oldu oda hemen iyileşir insKızlar iyi akşamlar..gelemedim bugun oğlum rahatsız kusuyor sürekli ....
Saol cnmHarika bir özet olmuş kanki
sevalim hoşgeldin özlettin yawwwçok çok çok fazla
canım ben lu ara kabızlık için yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörekotu içiyom biraz etkisi oldu 2 gündür ameliyata gircem diye içmedim tıkandı eve gidince gene başlayacağım haa iştahı da azaltıyo bu aradayarın limon getireyim yanıma da ılık limonlu su içeyim bari, tansiyonum düşmez inşallah :)
abowww seval ne yaptın çabuk seni disipline edelimHatırlamam mı kız seni benhayırlı olsun bebişin
Evet ama takım değiştirmek de işe yaramadı bunaldım çıktım yarıştan hay çıkmaz olaydım.. Bebişi emzirmeyi bıraktım geceli gündüzlü nöbetli falan bi birimde görevlendirildim 3 ay bi fiil gofretle beslendim ve şimdi 118,6 kiloyumhemen yarışa geri dönmeliyim ama bu kiloyla almazlar tabi yarın diyetisyene gidicem bakalım pazartesiden beri dikkat etmeye başladım tekrar
gecmiş olsun kuzuyaKızlar iyi akşamlar..gelemedim bugun oğlum rahatsız kusuyor sürekli ....
allaha şükür iyiyim ayşe cim ama yan odadada aynı ameliyatı olan bi bayanla karşılaştık hatun felaket naz yapıyo yaa ben 3 kere kafeyeryaya gittim dolanıyom hatun başkasının kolunda inleyerek yürüyotoplight kaptanım geçmiş olsun nasıl oldunuz iyi gectimi ameliyat
Teşekkürler kaptanım 15 kg var daha darısı kilo vermek isteyen herkesin başınaselam kızlarr ben geldimmmm
sevalim hoşgeldin özlettin yawww
canım ben lu ara kabızlık için yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı çörekotu içiyom biraz etkisi oldu 2 gündür ameliyata gircem diye içmedim tıkandı eve gidince gene başlayacağım haa iştahı da azaltıyo bu arada
abowww seval ne yaptın çabuk seni disipline edelim
gecmiş olsun kuzuya
allaha şükür iyiyim ayşe cim ama yan odadada aynı ameliyatı olan bi bayanla karşılaştık hatun felaket naz yapıyo yaa ben 3 kere kafeyeryaya gittim dolanıyom hatun başkasının kolunda inleyerek yürüyo
yuhh dedim accık naz yapayım bari değilse nazar olacak
kumralım biz ördeğimle konuştuk seni mezun ediyoz istersen tabii
ayşecim zayıflama hikayen muhtesem olmuş çok beğendim
Yastığınızı yüksek tutun faydası olur herhalde gripmis gibi dusunun ozamanda tıkanıyor yabu arada burnum tıkalı nasıl uyuyacam bilmiyorum sıkıntı ordaa şindi
Kahvaltı yaptım öğlen kız durmadı tam uyuttum oğlanın okulda toplantısı vardı gone done ona gıttım gec bıttı geldıgım gıbı bır kavanoz yoğurt yedımmm hemen yemegı pişirdım yedık bılınclı degıl yemınlee hatta yolda yefım elmayıııNeden kahvaltı yapmadın canım. Çok az yemişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?