- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #219.521
Teşekkürler evet inşallah vermek için epey uğraşıyorum.Maşallah canım.Çok güzel görünüyorsun.Daha da vereceksin
Tatlısın yaaFeyzosum daha oyle cok hissedemiyorum kendisini, 20. haftalarda hissediliyormus sanırım. Karnimda arada segrimeler ve igne batmasi gibi seyler oluyor ben hatta bebik mi acaba diyordum ama tecrubeli analar bebek oyle yapmaz dediler, peki dedim ben de :)) iste bi uyku düzenim sacmaladi bence, ilk aylar surekli uyurdum simdi cok uyuyamiyorum :) hormonlar tepiniyor iceride ama ben cok etkilenmedim sanirim, azcik odunum ya ondandir belki
Senin yine menün yorumlanmamıs, benim resmimi sadece 1 2 kişi yorumladı.Bütün takıma küsüyorumm.
O zman gel beraber ağlayalım ya daha çok ses çıkarr..Senin yine menün yorumlanmamıs, benim resmimi sadece 1 2 kişi yorumladı.nilsub toz-pembe @keremcemim morordek btlbetul KumraL_KrakeR
düşürüyor diye biliyorum bende öyle oluyooLimon benim bildiğim dengeler
aynen canım uzun süre kilolu olup büyük bedenler giymeye alışınca öyle küçük bedenler olmayacakmış gibi geliyorHahahaha aynen o durum çok güzel insan kilolu psikolojisinden hemen cikamiyor
semizotu severim yoğurtlu salatasına falan bayılırımm ama pancarla pek işim olmazBulabilirseniz semizotu kırmızı pancar al bağışıklığı güçlendiriyor
canım bayaa fark varr durmak yok süper gidiyosunnnEki Görüntüle 1909577 Geçen sene bugün
canım gayet güzel menünKızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt
Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt
Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi
Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
candy_candy iş yoğunluğu hala devam ediyor mu??
Senin boyunda uzundu hatırladığım kadarıyla ve kesinlikle kilonu göstermiyordun.Şimdi de öyle mi bilemiyorum ama bence 80 falan olsan afet olursun yeminle :))
Canım yaa çok almışsınn. Sen dikkat edince 2 şer kilo veriyordun.Keşke hiç bırakmasaydın. Bi ara eşin liste hazırlıyordu diyetisyene ne gerek var. Eşinin listesi daha çok işe yarıyordu. :))
canım geçmiş olsunn inşallah iyileşir bian önce minik kuşKim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur
Tesekkur ederim :)
Sen gel başla tekrar burda, gerçi liste dolu ama senin de izin kilona düsmen gerekiyor zaten. O zamana kadar belki mezunlarımız olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?