Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen dukani biraktin mi canim?

Ben daha çok abartmıştım bugün az gidebilir sakın bırakma asıl sebze gününde gidiyo çünkü
Az yağlı salata çorba haşlanmış sebze ye cnm ve 1 patates hakkın var ben onu dışarda az yağlı sade kumpir olarak yedim hem zevk aldım hem çok doydum hemde tartı iyi gelmişti :)

İnşallah bende güzel eksiler görürüm.

Evet dukanla gayet mesudum bence basitte bir diyet kırk çeşit yemekle uğraşmiyorsun. Benim düzenli yediğim tarifi kolay yemekler var onları yapıyorum. İnşallah 70 in altına inim epey rahatlayacam.
Ara öğün yapabilirsin böyle yoğun günlerde canım. enerjisiz kalma.. suyu arttırmaya başlamıssın darısı 3lt gormeye dıyelım Afıyet olsun yidiklerin :)
Çok teşekkürler, evet başladım zaten 2 litre içiyordum yazın ama kışın zorla oluyor

Valla ben çok iddialıyım düğünüme çok az kaldığı için vursalar yemiyom. Sen robot olabilirsin ama benim de zırh gibi iradem var. Bir sonraki cumaya bakalım kim daha çok kilo verecek.

Geldim geldim canlar

Ben lahana corbasina limon skp ictim ondanmi fena oldum acaba amann neyse ben yapmiyim ya tansiyon var bende

Bugun cis yedim menumu yazicm ama kizmayin

Sabah
1has.yumurta
Domates
Salatalik
Kk peynir
3zeytin cay

Ogle
1 simit
Doritos bir kase

Aksam
1kase mercmk
Salata
Yogurt

Su 3litre
Spor 6bin adim

morordek toplight nilsub inatettimolacak

Tartildin mi bugün bende başladım mekik plank yuruyus + vücut geliştirme + üst vücut için yoga + pilates calisacam
Tartıldım ama ağır spor yapınca su toplama meselesi oldu galiba artı çıktı kilom. Birde kabızlık ve su içiyorum ama wc ye çıkamıyorum. Bu ara su topluyorum galiba şişkinlik var.

Neyse ki akşamı hafif kapamissin

Bugünkü menü
Sabah öğle
2 haşlanmış yumurta
Peynir
Ara
Yarı sutle Türk kahvesi
Akşam
Biraz geç oldu ama çok acikmistim
Turna balığı 1.5 parça
Zero
Ara
Yulaflı yoğurt
2 litre su
2.5 saat Avm de yuruyus bi yere oturmadik bebek arabasiylA
50Mekik plank 45 saniye
Vücut geliştirme programındaki hareketler
Pilates topuyla gogus egzersizi 30 adet
15 dakika yoga ust bölge icin

inatettimolacak nilsub toplight morordek

Valla ben çok iddialıyım düğünüme çok az kaldığı için vursalar yemiyom. Sen robot olabilirsin ama benim de zırh gibi iradem var. Bir sonraki cumaya bakalım kim daha çok kilo verecek.
Robot değilim ben ya sadece cissslari kafamda yiyorum,binbur turlu geçiyor aklımdan ama hayır diyorum yemiyorum bu irade de olmasa nasıl gidecek kilolar avmden gdigimde okadar açtım ki ama yinede çok az yedim alelacele balığı yaptim buzu tam cozulmediginden yarısıda pişmemiş 1.5 balığın yarısıda koca kemik ama şimdi yersem olmayacak artık sabah güzel bir kahvalti yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…