- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.301
canım ilk 2 güne nazaran çok iyi uyudum denebilir ama grip olmuşum gibi burun içi yaralardan dolayı tam nefes alamıyorum onun sıkıntısı var afedersin sümkürmek yasak olmasa burnumu bir boşaltabilsem çok iyi olacak ama 2-3 hafta yasak bunlarda bu ameliyatın olumsuzkukları şnş gececekNasılsınız kaptanım.Gece rahat uyuyabildiniz mi??
aynen yaa dün akşam üzeri resmen yataklık olmuştum sonrasında toparladımBende inanıyorum canım geçmiş olsun.
Dikkat et ya nazar çok kötü
Burun açıcı aparatlardan kullanamıyor musun??canım ilk 2 güne nazaran çok iyi uyudum denebilir ama grip olmuşum gibi burun içi yaralardan dolayı tam nefes alamıyorum onun sıkıntısı var afedersin sümkürmek yasak olmasa burnumu bir boşaltabilsem çok iyi olacak ama 2-3 hafta yasak bunlarda bu ameliyatın olumsuzkukları şnş gececek
Bende de arada olur. Çok feci :))aynen yaa dün akşam üzeri resmen yataklık olmuştum sonrasında toparladım
Ben sogani kavururken 2yk koymustum canim. koca bi tencereydi ama her kaseye 1cay kaşığı bile dusmemistir.. :)Kızinatettimolacak ortim sen söyle lahanaya hiç yağ koymuyoruz dimi....
Okula geldikten sonra inandım ben de kaptanim.. evimizin rahatinda ailemizin kucaginda cevremiz de belliydi. ama burds kötü niyetli cakallarin arasina düştük resmen. bi yururken basima yildirim dusmedigi kaldi. ketum biriye dönustum burda herkesle paylaşmıyorum herseyimi.sabahlari felak nas okumayi huy edin kaptanim. kalben korunmus hissediyo insan kendini en azindangünaydınlarr
kızlar cuma gün regli başlamıştı ama bu sabaha kadar gittiydi tekrar başladı sanırım narkozdan böyle oldu dün arkadaslarla günümüz vardı gayet başarılı günü atlattım ama akşam biraz abarttım bu arada millet beni günde görünce nazarları değdi yaa akşam kendimi çok kötü hissettim eşim yarım saatten fazla dua okudu adam perişan oldu esnemekten nazara inanırmısınız bilmem ben cok inanırım kendime geldim okumadan sonra
Hımmm nasıl oldun kaptanım rahatladın mı biraz...yok tatlım yağ hiç yok
Şimdi ben tam hakim değilim listenize malum giremedim sadece bunumu içtin ....Ooo başlayacak mısın sende
Ben düne göre -500 gram gördüm.
Sağol kuzum ....Allah şifa versin canım.
Tamam bugun yapıcam ama kapuska gibi yapayım bari pırasam biberim yok ....Yok yağ koymuyoruz. Ama bi paket hazır çorba koy kıvamı bağlasın.
Ayşe efsane zaten...bizim marka eristeli domates çorbası koydum içine onun baharatlariyla süper olmuş ben zevkle yediğim için kg veriyorum galiba
Ben lahanalari küçük dogradim soğan sarımsak domates biber pirasa az suda kavurur gibi yaptım salcasini pul biberini koydum suyunu Hazir cprbayida karıştırıp kapagini kapattim duduklude pisirdim tadida güzeldi makarnalık sebze çorbası yada beğendim şehriyeli tavuk corbasiylada çekmeye bile gerek duymadım bugün yine yapacam bi günlük bitti benimki de resim atarim
@KumraL_KrakeR cnm ben ilk ucgun listeye Gore
1.gun meyve
2.gun pattes
3.gun domates salatalık
4-5.gun domates salatalik çok az peynir
6.7 gün dükan kahvaltı yaptim
Bende hazır çorba yemem normalde ama buna tat verecek en iyi şey hazır çorba matilda da kremalı tavuk koydu oda beğendi oda olabilir ama başka türlü tadı su gibi oluyo bu tadı başka ne verir bilemedimm
Canım bunlar keremcemin mesajları
Ay nazardan insan çatlar inanırım...geçen hafta komşum ay şu tvuğun çok güzel dedi ertesi gün kumese girdim.. Şok oldun tavuk yerde uyur gibi olmuş tavuk nazardan inanırım çokda korkarım geçmiş olsun.günaydınlarr
kızlar cuma gün regli başlamıştı ama bu sabaha kadar gittiydi tekrar başladı sanırım narkozdan böyle oldu dün arkadaslarla günümüz vardı gayet başarılı günü atlattım ama akşam biraz abarttım bu arada millet beni günde görünce nazarları değdi yaa akşam kendimi çok kötü hissettim eşim yarım saatten fazla dua okudu adam perişan oldu esnemekten nazara inanırmısınız bilmem ben cok inanırım kendime geldim okumadan sonra
Afiyet olsun sana...Gunaydin bu arada kizlar. uyandim ama yatakta debisiyom.. gidip cay koyem kendimesiz napiyonuz bakalim...
Sagol canimOy afiyet bal şeker olsun...anasınada oğlunada...:)
Çok şukur geçti kusması ama bir öksürük başladı hafif gribal gibi oldu buda geçer inşallah...
Kaptanim ben de inanirim nazara, kesinlikle dua okumak gerek, başka da bi caresi yok bence. Cok gecmis olsungünaydınlarr
Bak simd nilgunum nette zaten listeler var sen de aratinca bulursun.Şimdi ben tam hakim değilim listenize malum giremedim sadece bunumu içtin ....
Bende menümü yazayımm.inatettimolacak morordek nilsub
Kahvaltı:
1portakal
1 tabak çorba
Ara:
1mandalina
Öğle:
1elma
1 tabak çorba
Ara:
1 mandalina
Akşam:
1 tabak çorba
Meyve tabağı :)))
Su:Henüz 1 litre
Bugun çok çok güzeldi...
Meyvelerin içinde boğulduğumu hissettim.
@w e n d y tatlım senin günün özeti nasıl???
@matilda34 vemedusa38 meyveyi çok mu abartmışım. Sınırsız diyince kendimi kaybettim heralde
Burun açıcı aparatlardan kullanamıyor musun??
Bende de arada olur. Çok feci :))
Sizde dua biliyorsanız okuyun kaptanım.
genelde okurum evden çıkmadan unutmazsam ayetel kürsi de okurum ama dün unutmuşum felaket olduBen sogani kavururken 2yk koymustum canim. koca bi tencereydi ama her kaseye 1cay kaşığı bile dusmemistir.. :)
Okula geldikten sonra inandım ben de kaptanim.. evimizin rahatinda ailemizin kucaginda cevremiz de belliydi. ama burds kötü niyetli cakallarin arasina düştük resmen. bi yururken basima yildirim dusmedigi kaldi. ketum biriye dönustum burda herkesle paylaşmıyorum herseyimi.sabahlari felak nas okumayi huy edin kaptanim. kalben korunmus hissediyo insan kendini en azindan
daha iyi sayılırım nilgünümHımmm nasıl oldun kaptanım rahatladın mı biraz...
aynen tatlım ben kendim okudum yetmedi o yüzden eşime de okuttumSagol canim
İnsallah siz de bu hastalik dönemini atlatirsiniz en kisa surede
Kaptanim ben de inanirim nazara, kesinlikle dua okumak gerek, başka da bi caresi yok bence. Cok gecmis olsun
Sen tartilmadin mi tünaydın herkese ama bana günaydın yine gec yattım tabi gece bi saatte sporKuzucum hiç abartmamışsın, bende öyleyim valla, hele dukandan çıkınca meyve Nası bi ödül malum :)
Bende etcilim her daim yerim ekmek falan yemeyince aklıma gelmiyor da etsiz duramamBana et türevleri kesinlikle yasak hazmı çok zormuş grubumda. Ot ye diyor kan grubum
Ay sağol kuzum sorma evdeki herşeyi yıkadım kaç gündür geberdim ...:)Sagol canim
İnsallah siz de bu hastalik dönemini atlatirsiniz en kisa surede
Kaptanim ben de inanirim nazara, kesinlikle dua okumak gerek, başka da bi caresi yok bence. Cok gecmis olsun
Sağol canım .. Yazmışsın uzunca opuyorum...Bak simd nilgunum nette zaten listeler var sen de aratinca bulursun.
1.gun diyoki sadece corba ve meyve.. ikisi de sinirsiz istedigin kadar yiyebilirsin.. meyvelerin yuksek kalorili olanlarından uzak dur ama muz kavun karpuz gibi.
2.gun sadece sebze ve corba.. istedigin her sebzeyi haslanmis ya da cig tuketebilorsin..bana yesil salata pratik gelmisti. brokoli haslamisyim bi ara. falan filan.
Corbanin orijinal tarifinde bolca sogan lahana 1tane domates 2aci biber 1demet maydonoz var, kereviz gordum bikac yerde sifadir dedim ben de koydum. elinde ne sebze varsa ekleyebiirsin bence. ben kivam baglasin diye 1tanr de knorrun sebze corbasini eklemistim. normalde bi tencere 200kalori yapiyo ama icine biseyler ekledikce artıyo haliyle cok da abartmamak lazim.. ben icine bikac dis sarmisak,biraz taze zencefil bi de baharat koymustum bolca.. pul biber nane kimyon karabiber ve zerdecal..azicik da tuz koymustum.yekten yagsiz tuzsuz degildi benimki.. 4gunde 3,7vermistim ben.corbam bitti yapmaya usendim yogundum biraktim biraktim ben de öylece.. bol bol suyunu yesilcayini icmeye devam edebilirsin
Afiyet olsun bol bol eksiler...Merhaba hanımlar, dünkü menümü yazayım hemencecik :)
Sabah; lahana çorba, yarım Bağdat hurması, yarım mandalina
Ara; armut
Öğle; lahana
Ara; 2 minik elma, 1 mandalina
Akşam; lahana, 1 kase nar
Su; 1,5 lt
Spor; 50 dk kadar tempolu yürüyüş
morordek inatettimolacak nilsub ebrusonmez
Sağol canım gördüm...nilsub tekrar geçmiş olsun ebru yazmış benim nasıl yaptığımı benimki yagsizdi wendy yapmış tarifini oda begenmis
Olursun hiç şüphem yok..+700 un bi kısmı gitti bugünde onu atarım herhalde yarın ekside olacam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?