- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.321
Bende küçük hastalanınca herşeyi yikadim zor oluyo bu mevsimde Allah bidaha gostermesinAy sağol kuzum sorma evdeki herşeyi yıkadım kaç gündür geberdim ...:)
Bunlar iyi günlerin huhuuuu....
Sağol canım .. Yazmışsın uzunca opuyorum...
Afiyet olsun bol bol eksiler...
ben de çayı demlerken atarım hepKızlar bugün suyuma kabuk tarçınla beraber karanfilde attım miss gibi içmelere doyamadım suyu 2lt bitti ..
Nette karanfilli suyun zayıflattığı yazıyor ama bilemiyorum tabi...
69 kg kendi yazdığım diyete başladım bakalım bir haftada sonuç ne olacak güzel olursa dukana donus yokSağol canım gördüm...
Olursun hiç şüphem yok..
Tarçın karanfil bide yeşil elma olursa metobolizmam çayı oluyoben de çayı demlerken atarım hep
siyah çayı demlerken atıyorum canım ben :) yesılcayı cubuk tarcın taze zencefılle yapıyorum. elmayla her seferınde ugrasacak vaktım olmuyoTarçın karanfil bide yeşil elma olursa metobolizmam çayı oluyo
Sen tartilmadin mi tünaydın herkese ama bana günaydın yine gec yattım tabi gece bi saatte spor
Bugün daha çok olur meyvelerde şeker var ne de olsaValla şu an öyle süper bi Eksi görmedim, 62,2 ile başladım sabah 61,9 dum, dur bakalım bugün ne olacak :)
En azından 900 gitar bugün matilda 2.gun (sevil,) 800 Gr vermişti. Bende en çok kiloyu 1. Gün verdim ama sonraki günlerde devam ettiValla şu an öyle süper bi Eksi görmedim, 62,2 ile başladım sabah 61,9 dum, dur bakalım bugün ne olacak :)
Wendy cim asıl bugün gitcek benimde öyle olmuştu salata haşlanmış sebze çorba ve akşam üstü 1 patates ye hatta bulursan sade kumpir yeValla şu an öyle süper bi Eksi görmedim, 62,2 ile başladım sabah 61,9 dum, dur bakalım bugün ne olacak :)
Evet doğru cnm tam manasıyla yapabilseydim harika olcaktı da neyse artık bi dahakine:)En azından 900 gitar bugün matilda 2.gun (sevil,) 800 Gr vermişti. Bende en çok kiloyu 1. Gün verdim ama sonraki günlerde devam etti
Bugün daha çok olur meyvelerde şeker var ne de olsa
Selamin Aleyküm sevgili Kardeş takım
Bendeniz 8. Takım kaptanı Banu
Maalesef ilk kez geliyorum diyebilirimHep cepten girdiğim için sıkıntı oluyordu ama şükür dün eşim iş içinde olsa yeni bir laptop alınca bende bayram ettim açıkçası
Artık arada da olsa fırsatım oldukça burayada uğrayabilirim
Bu arada 2ciliğinizi tebrik ederim
İnşallah her hafta hepimiz tartılarda hep eksiler görürüz
Açıkçası benim şansıma bu hafta mezun olmak isteyen iki arkadaşımız süper kilolar verdiler yoksa sırf benle olsa zor olurdu o birinciliktabi haftaya bildirimler yapılana kadar bende çok dikkatli olmaya devam edip daha fazla eksi görmeye çalışacağım
Wendy cim asıl bugün gitcek benimde öyle olmuştu salata haşlanmış sebze çorba ve akşam üstü 1 patates ye hatta bulursan sade kumpir ye
Merhaba banucum tesekkurler bizde sizin 1.ciliginzi kutlarizSelamin Aleyküm sevgili Kardeş takım
Bendeniz 8. Takım kaptanı Banu
Maalesef ilk kez geliyorum diyebilirimHep cepten girdiğim için sıkıntı oluyordu ama şükür dün eşim iş içinde olsa yeni bir laptop alınca bende bayram ettim açıkçası
Artık arada da olsa fırsatım oldukça burayada uğrayabilirim
Bu arada 2ciliğinizi tebrik ederim
İnşallah her hafta hepimiz tartılarda hep eksiler görürüz
Açıkçası benim şansıma bu hafta mezun olmak isteyen iki arkadaşımız süper kilolar verdiler yoksa sırf benle olsa zor olurdu o birinciliktabi haftaya bildirimler yapılana kadar bende çok dikkatli olmaya devam edip daha fazla eksi görmeye çalışacağım
Tunaydin kizlar sanahtan beri kafami isten kaldrip gelemedim nasil olduysa 5yildir kulla digim duduklu tencerem bu sabah mutfagimi savas alanina dondurdu buhar dugmesi bozulmus sanirim ordan gazini cikarmisbutun dolaplarma et yapismis onlari temizledm oglumda salondaki haliyi keceli kalemle boyams birde onu sildim yoruldm cokkk
toplight bende inanrm nazara kaptanim benide gorenler ne guzel zayiflamissi dedi 1 ay gram veremedm
Bu arada dun yedigim cips simit bana +100 katmis bidahada yemem doydum
Patladi ama kapagi firlamadi buhar deliginden cikartms butun buharini bide minik minik etler ay iyiki o an mutfakta degildimKızz patladı mı naaptı? Her kullanımda korkarım düdüklü tencereden bende
+100 sen iyiymiş valla cips vardı bi de, Didem bi çikolatalı gofrete +500 çıktıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?