- 23 Ağustos 2012
- 14.708
- 38.899
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.361
Bayıla bayıla yemissindir şimdi
Ne kadar ekdi gordun ilk gün
soğanı yağda kavuruyosun salçasını istiyosan kıyma koyanlar var sonra lahanaları ince doğruyosun üzerine kısık ateşte pişiriyorsun azcık su koyan var hiç koymayan var azcık pirinç yada bulgur konuyo orjinali böyle...Kapuska nasıl yapılır bilmiyorum hiç yemedim ama bence sorun olmaz yağ koymadigin surece
soğanı yağda kavuruyosun salçasını istiyosan kıyma koyanlar var sonra lahanaları ince doğruyosun üzerine kısık ateşte pişiriyorsun azcık su koyan var hiç koymayan var azcık pirinç yada bulgur konuyo orjinali böyle...
ben de soğanlı salçalı üzerine lahana kısık ateşte pişireyim dedim ... ama bugun yapamadım
ya sorma ben streste yemeğe vuranlardanım kendimi malesef ... neyse yarın tartılıp bildirim yapayım bakayım neler olucak sağol canım ...ay buraya girmeyince insan motive olamıyo ya işlerimi yetiştiremedim ondan giremedim artık oğluşumda iyi...Kuzum bu ara uzak kaldın da ondan, hallolacak inşallah:)
Mutlu yıllar didemcim, Allah Mutlu, sağlıklı ve zayıf etsin bu yıl seni
ya sorma ben streste yemeğe vuranlardanım kendimi malesef ... neyse yarın tartılıp bildirim yapayım bakayım neler olucak sağol canım ...ay buraya girmeyince insan motive olamıyo ya işlerimi yetiştiremedim ondan giremedim artık oğluşumda iyi...
canım sen demiştin dimi sirkeli su diye yarın bal alıp başlamak istiyorum.... sabahları sirkeli suya çok iyiymiş bağırsaklar için
geçen çarşamba merkeze gitmiştim pazar kapıya kuruluyo ama erken toplandığı için yapamadım eimde meyve almış sadece ordan gelincede oğluşum hasta oldu zaten bu çarşamba hepsini alıcam inşallah maydanozu pırasaKuzucum ilk gün hazır çorbam vardı onu koymuştum, bayıla bayıla yedik valla, bugün yeniden yaptım bitince :) ona çorba olmayınca koymadım, o da gayet güzel olmuş, sadece pırasa vardı evde ondan koydum, biber, salca. Bi de yazdan domates sosum vardı ondan koydum, inanılmaz lezzetli olmuş, yağ hiç koymadım ama o sosta azıcık vardı haliyle, dur bakalım yarın ne olacak :)
ya sorma ben streste yemeğe vuranlardanım kendimi malesef ... neyse yarın tartılıp bildirim yapayım bakayım neler olucak sağol canım ...ay buraya girmeyince insan motive olamıyo ya işlerimi yetiştiremedim ondan giremedim artık oğluşumda iyi...
canım sen demiştin dimi sirkeli su diye yarın bal alıp başlamak istiyorum.... sabahları sirkeli suya çok iyiymiş bağırsaklar için
Bayıla bayıla yemissindir şimdi
Ne kadar ekdi gordun ilk gün
aslında dediğin geldi aklıma gün gün ilk gün bir çay kaşığı koyarım ilk bir hafta midemi alıştırırım sonra çoğaltırım diye düşündüm zaten 1 yemek kaşığı yeterli olur herhalde zamanla oda mideme dokunmazsa tabi...Ben içememiştim valla, dene sen, organik sirke de almıştın nasıl olsa.
ZatenValla şu an öyle süper bi Eksi görmedim, 62,2 ile başladım sabah 61,9 dum, dur bakalım bugün ne olacak :)
aslında dediğin geldi aklıma gün gün ilk gün bir çay kaşığı koyarım ilk bir hafta midemi alıştırırım sonra çoğaltırım diye düşündüm zaten 1 yemek kaşığı yeterli olur herhalde zamanla oda mideme dokunmazsa tabi...
mantıklı balda koymuşmuydun sen tarif ballı çünkü..Olur olur az koy bayaa keskin oluyo çünkü, bi de çok seyreltme, içmek zor zaten büyük bardak hiç içilmiyor :)
Zatenmatilda34 asıl eksiyi sebze günü gorursunuz demişti sabret kuzum yarın güzel bi eksiyle uyanacaz
Demiş zatenWendy cim asıl bugün gitcek benimde öyle olmuştu salata haşlanmış sebze çorba ve akşam üstü 1 patates ye hatta bulursan sade kumpir ye
mantıklı balda koymuşmuydun sen tarif ballı çünkü..
ayşeye iyi gelmiyenmi var maşallah hatuna ....Dukan sonrası Ayşe'ye iyi geldi ama bana gelir mi şüpheliyim hala :) çünkü dukanın tamm tersi bi diyet,hiç protein Yok nerdeyse, dur bakalım. Az umutluyum ama olucak inşallah, olmazsa anında saf proteinle devam.
ayşeye iyi gelmiyenmi var maşallah hatuna ....
hımm ben ballısını yapıcam tek bende içemem balım yoktu yarın eşime al dedim tamam dedi salı günü yapar sana yazarım benim organların yerii şaka bir yana dokunmaz inşallah çok faydasını görüyo yapanlar lokman hekimler bu tarifi bağırsak temizliği için kullanıyorlarmış .... yıllar önceYok canım, direkt sirkeli su içmeye çalıştım, boğazımdan mideme komple yandı valla, midem nerde yemek borum nerde bayaa öğrenmiştim :) :)
psikolojik herhalde saldı kendini sonrada topladı bilemicem tabi yorum yaptım ama ..Valla ben bu kızın hala 95 kiloya kadar çıkmasına şaşkınım, 56 kilo olunca kendince diyet yapıp 55 e düşmesi lazımdı :)
hımm ben ballısını yapıcam tek bende içemem balım yoktu yarın eşime al dedim tamam dedi salı günü yapar sana yazarım benim organların yerii şaka bir yana dokunmaz inşallah çok faydasını görüyo yapanlar lokman hekimler bu tarifi bağırsak temizliği için kullanıyorlarmış .... yıllar önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?