Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kapuska nasıl yapılır bilmiyorum hiç yemedim ama bence sorun olmaz yağ koymadigin surece
soğanı yağda kavuruyosun salçasını istiyosan kıyma koyanlar var sonra lahanaları ince doğruyosun üzerine kısık ateşte pişiriyorsun azcık su koyan var hiç koymayan var azcık pirinç yada bulgur konuyo orjinali böyle...
ben de soğanlı salçalı üzerine lahana kısık ateşte pişireyim dedim ... ama bugun yapamadım

Kuzucum ilk gün hazır çorbam vardı onu koymuştum, bayıla bayıla yedik valla, bugün yeniden yaptım bitince :) ona çorba olmayınca koymadım, o da gayet güzel olmuş, sadece pırasa vardı evde ondan koydum, biber, salca. Bi de yazdan domates sosum vardı ondan koydum, inanılmaz lezzetli olmuş, yağ hiç koymadım ama o sosta azıcık vardı haliyle, dur bakalım yarın ne olacak :)

Kuzum bu ara uzak kaldın da ondan, hallolacak inşallah:)

Mutlu yıllar didemcim, Allah Mutlu, sağlıklı ve zayıf etsin bu yıl seni
ya sorma ben streste yemeğe vuranlardanım kendimi malesef ... neyse yarın tartılıp bildirim yapayım bakayım neler olucak sağol canım ...ay buraya girmeyince insan motive olamıyo ya işlerimi yetiştiremedim ondan giremedim artık oğluşumda iyi...
canım sen demiştin dimi sirkeli su diye yarın bal alıp başlamak istiyorum.... sabahları sirkeli suya çok iyiymiş bağırsaklar için

Ben içememiştim valla, dene sen, organik sirke de almıştın nasıl olsa.

geçen çarşamba merkeze gitmiştim pazar kapıya kuruluyo ama erken toplandığı için yapamadım eimde meyve almış sadece ordan gelincede oğluşum hasta oldu zaten bu çarşamba hepsini alıcam inşallah maydanozu pırasa

Ay evlatlarımız sağlıklı olsunlar da, gerisini hallederiz inşallah.

Ben içememiştim valla, dene sen, organik sirke de almıştın nasıl olsa.
aslında dediğin geldi aklıma gün gün ilk gün bir çay kaşığı koyarım ilk bir hafta midemi alıştırırım sonra çoğaltırım diye düşündüm zaten 1 yemek kaşığı yeterli olur herhalde zamanla oda mideme dokunmazsa tabi...

Olur olur az koy bayaa keskin oluyo çünkü, bi de çok seyreltme, içmek zor zaten büyük bardak hiç içilmiyor :)

Zaten matilda34 asıl eksiyi sebze günü gorursunuz demişti sabret kuzum yarın güzel bi eksiyle uyanacaz

Dukan sonrası Ayşe'ye iyi geldi ama bana gelir mi şüpheliyim hala :) çünkü dukanın tamm tersi bi diyet,hiç protein Yok nerdeyse, dur bakalım. Az umutluyum ama olucak inşallah, olmazsa anında saf proteinle devam.

Yok canım, direkt sirkeli su içmeye çalıştım, boğazımdan mideme komple yandı valla, midem nerde yemek borum nerde bayaa öğrenmiştim :) :)
hımm ben ballısını yapıcam tek bende içemem balım yoktu yarın eşime al dedim tamam dedi salı günü yapar sana yazarım benim organların yerii şaka bir yana dokunmaz inşallah çok faydasını görüyo yapanlar lokman hekimler bu tarifi bağırsak temizliği için kullanıyorlarmış .... yıllar önce

Valla ben bu kızın hala 95 kiloya kadar çıkmasına şaşkınım, 56 kilo olunca kendince diyet yapıp 55 e düşmesi lazımdı :)
psikolojik herhalde saldı kendini sonrada topladı bilemicem tabi yorum yaptım ama ..
çok azimli çünkü hadi ben bildiğin pisinde pisi pis boğazım ondan alıyom

Peygamber efendimiz de sirkeli su ile açarmış orucunu falan, faydalı olmadı salataya falan koyup tüketmek Lazım, kuzenim 20 kilo falan verdi heralde ama kilo hatrına bile içemedim ben valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…