- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.521
Cayina musil ilaci atMesela hoca iş veriyo bu öğrettiğini de öğrenmek istemiyo ay yaparım ben karısmayın sıze baglıyo saygısız saygısız.. sonra tek basına yapmaya kalkınca da elıne yuzune bulaştırıyo. hoca hesabını sorunca da sucu hemen bskasına kitliyo.. söyledıgım anlattıgım seyı bana soylemedı dıyo,yapmadıgımı yaptı,yaptıgımı yapmadı dıyo.. yetersız bırısı kısaca bu işi yapmak ıcın. 6yıldır yaptıgım ıse hakımım ben bu okulda ogrendım herseyı bizi yemeye kalkıyo.. yanı kısaca hem bi ... bilmiyo hem de havalar 1500.. ahha ahh çıkışa gelse yapacağımı bilirim de şu anki statüme yakısmaz.. onun için daha etkili dersini alabılecegı birsey yapmalıyım ben bu pinokyoya
ROBOCOPPP
ben onu paket ederim de yoğun vaktime denk geldi ona dua etsin.. birine bi hayrı dokunmus vaktınde guzel Rabbim koruyo bi miktar..adresi ver toplanıp gelelim karıyı çenemizle öldürürüz yeminlen
HmmmmCayina musil ilaci at
Saygisiz hadsize bak
a valla cok dgru dedin su dakikadan itibaren silkelenip kendime geliyorum canimJalepone biber ne kiz
Menun cok iyi olmus ozgecik
Didem noluyo kuzum sna azcik silkelen kendine gel kac gundur aglamalardasin yakisiyomu hic sana
Lahana bittimi
Spor mihtesem
oo bayaa sıkı yapmışın şedlie yi tayt bile dayanamamışBugun nasil bi leslie yaptysam taytimn bacak arasi patlasmis
zayıflar o zaman kız kilolu iseCayina musil ilaci at
Saygisiz hadsize bak
yok zayıff.. kaptanım sen de az değilsin heoo bayaa sıkı yapmışın şedlie yi tayt bile dayanamamış
zayıflar o zaman kız kilolu ise
oturacağı yere boya sür
sorma sabaha kadar ne fikirler gelir seç beğen biriniyok zayıff.. kaptanım sen de az değilsin he
aynen yarın bı kere daha sorarım olmadısorma sabaha kadar ne fikirler gelir seç beğen birini
Bende Robocop izliyorum o yüzden gelmedim benim sporlarida o Robocop yapsın ne varaynen yarın bı kere daha sorarım olmadı
Daha fazla zayiflamasin dimi en zayıf özge olmalıoo bayaa sıkı yapmışın şedlie yi tayt bile dayanamamış
zayıflar o zaman kız kilolu ise
oturacağı yere boya sür
Yok hayatım yaa bu hafta sonu yorucu gectı nedense ıkı cocuklu hayata alısmaya calısıyorummm
Kız sen niye bu hafta bu kadar gömdün. Ben seni hırslı sanıyodum. 1. olacam filan diyordun takıma alınma aşamasında. Sonra pastalar havada ucustuYarın kesın +2 gelecegımmmm ama emınım cumaya toparlarım bu hafta hedefım kılomu korumak zatennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?