Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

62,2 ile başladım canım, eşimde 96 kilo :)
breh breh brehh eniştenin maşallahı var wendycımm ıyı bakmıssın gercekten benım hayırsız vak vak yarım 68 oluyo en fazla. 170 boyu var. bı masaya oturtsak bakıp beslıcem ben de artık

Afıyet olsun canım.. Ya o su ısı benım de sıkıntı. laba damacana alıyorum ben haftada 10ltsını ıcıyom zaten mıllet de dadanıyo sucu gelene kadar susuz kalıyo sonra yenı pompa aldım bugun salı sucu gelınce kendıme ayrı bı damacana alıcam ustune de özge yazıcam onlara da ben daha cok ıcıyorum ondan ayrı aldım dıcem.. alsın onlar da kendılerıne
Yenı nesıl bı belescı anacım sinir ettiler beni. lafını etmem normalde eskı ekıple bıseyın bıttıgını goren alıp gelırdı hemen. sımdıkıler bısey goruncu kanka sürüsüyle dalıyolar laba.. 10gündür cayla kahve bıttı ınadına almıyom ot gibi oturuyolar öyle.. kendıme aldım ben de.. ay bak sınırlendım yıne

Aa onlarda amma belesciymis hee al kendine bi dmacana ustune kilit tak
Ilacli benim suyum de
kız aysenıl nerden cıktı.. bız bu hatunun adını bılmıyoz ustune bahısler acıldı ya
Biliyom solemedgi icin ben kendm ona en cok aysenili yakistrdim bundan sonra adi aysenil

Hazır çorba koydunuz mu??
şu bardakta olan çanuk çorba varya deneme amaçlı almıştım 2 tane işyeri için ondan 1paket koydum
Ben 59'u görme uğruna aç kaldım canım.İyi mi ettim kötü mü bilemiyorum ama herşey 59 için...
sen bence bozmazsan 58 i göreveksin

Yeter ki az olsun suyu, öyle üstüne gelecek kadar falan koymayın sakın, gayet lezzetli oluyo merak etmeyin, Mısır ununa falan da gerek yok bence, 2.tencereyi daha rahat yiyorum bende :)
ben üstünü gececek kadar koymuştum orda hata yapmışım

Hello kızlar anca gelebildim
Ay sağol kuzum sorma evdeki herşeyi yıkadım kaç gündür geberdim ...:)
Bunlar iyi günlerin huhuuuu....
Ya oyle deme korkutma beni yaaa
Banucum hoşgeldin sefalar getirdin :)
Biz de geliriz arada
Iyi geceler aysenilcim
Ben de acaba sana mi soyledi ismini dediydim de sen takmissin meger

Mısır unu mu koyacan? Nasıl olur ki ?
yok kız koyulabilir dedim sadece...
Yeter ki az olsun suyu, öyle üstüne gelecek kadar falan koymayın sakın, gayet lezzetli oluyo merak etmeyin, Mısır ununa falan da gerek yok bence, 2.tencereyi daha rahat yiyorum bende :)
bencede ne güzel çözüm suyunu az koymak
En olmadı koyu olsun ıstıyosanız bıraz nısasta acıp koyabılırsınız bence kızlar.. mısırunun baglayıcılık özelliği o kadar fazla degıl bence
fikir sadece hazır çorbasızda olur bence sevmem ben suyunu gayet az koymak lazım

Ay bende hiç yiyemem, tadında bişi yoktu ama kokusundan belli oluyodu biraz, 2. Yaptığımı daha severek yiyorum, ama o da tam süper bi yemekti, bu sulu haliyle :)
afiyet olsun o zaman
çok severim ayrı bi lezzeti var ama ist kavanoz kavanoz getiriyorum burda bulamıyorum..
enişte haklı

ay bende içmem bazen bendede oluyo o durum

Bi pilavı sevmedim, üzüm diyodun bi ara, sanki üzüm ayrımı yok, hepsi yüksek şeker diye biliom ben.
hepsi aynı kız bol şeker
Ben kaçtım kızlar, iyi geceler hepinize, sabah eksilerle geliriz hepimizde inşallah, amin
iyi geceler tatlı rüyalar sabaha bol bol eksiler
Kız Nilgün 10 dk yıkıcam dedin kızı kırkladın mı naaptın gelemedin :) nilsub
kız geldim yazdım ya ne kadar görmemişsin...
Iyi geceler aysenilcim
niye ayşenil diyon kız kıza
kız aysenıl nerden cıktı.. bız bu hatunun adını bılmıyoz ustune bahısler acıldı ya
bende aynısını sordum

Aa onlarda amma belesciymis hee al kendine bi dmacana ustune kilit tak
Ilacli benim suyum de
Ayy akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.. ben cubuk tarcın atayım damacanaya 4-5 tane, hatta bı sıseye yarın karanfıl de atıp bakıym oyle nasıl oluyo.. bunlara da ben tarcınlı ıcıyom suyumu siz sevmezsiniz almayın bosuna dökülüp ziyan olmasın diyimmm

karanfilli çok güzel oluyor dene yarın ben sevdim .. şahsen ben herşeyi seviyorum gerçi

ay ben hatırlamıyom sen nasıl hatırlıyon bacım bir karatay maceram oldu ogün bügün artıdayım
Kuymak macerandan sonra ne zaman izne ayrildgn kilona duscen diye takip ediyom seni
ay bende içmem bazen bendede oluyo o durum
Susuzluktan catladim
iyiymişnasıl olsa ben kilo verip öğrenemicem bari isimsiz kalmasın @w e n d y
Hee ya bende mezun olcam icime dert olmasn bi aysenil vardi takimda derim en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…