- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.841
Ben pırasalı karnabahar ve sebze çorbası uç çeşit yaptım çorbaya sebzeyi cok karıştırınca tadida bozuluyor soğan sarımsak havuc pırasa az ev salçası ve az suyla pisti yemek gibi yedim bende blenderdan gecirecekseniz kremalı tavuk koyun matilda öyle çok sevdiPırasa hariç hepsi var evde bende sabah denesem mi acaba
Peki ne kadar su koydunuz ( bende kaptanınız gibi biraz sulu yapıp blenderden geçirmeyi düşünüyorum şöyle mercimek çorbası kıvamında olursa güzel olur gibime geliyor )
Sabah erkenden bende koyarım tenceremi ateşe
Yanlış anlamadıysam kahvaltıdada çorbadan içiliyor
Zaten çorbayı genel olarak çok severim eğer dediğiniz gibi lezzetliyse tam süper olur
Sanırım gün içinde az meyveyede izin var
Bakalım inşallah yarın güzel bir sonuç sende görürsünde bende sabah sabah gaza gelirim o bahaneyle
İnş sonuna kadar güzel gider cnmAlıntılarım gitmiş.. Aklımda olanları yazayımm.
@w e n d y canım moralini bozma şu ana kadar verdiklerini koruduğunu düşün. İstersen dukana dönüş yap.
@nilsub regl şişkinliğindendir bu kadar yükseklere çıkışın.Ama ben inanıyorum regl sonrası eski düzenine dönecen fıstığımm.
medusa38 @w e n d y toplight nilsub @matilda34 hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Umarım sizde en yakın zamnda istediğiniz rakanları görebilirsinizz...
İyiki başlamışım şu lahanaya çok mutluyummm.
aynen ole oldu kaptanim dunde harektliydi bgunde yarnda hareketli gecicek aslinda btun hafta cok hareketli gecicek benim icinsaol nilgünüm
bayaa koşturmuşsun didemcim
csnım senin önceliğin ela ben boşuna 500 gr demiyom sana
canım ben düdüklüde üzerini gececek kadar koydum fazla oldu tam üzerine kadar gelmesin pırasa da soğan sonuçta eksik olabilirPırasa hariç hepsi var evde bende sabah denesem mi acaba
Peki ne kadar su koydunuz ( bende kaptanınız gibi biraz sulu yapıp blenderden geçirmeyi düşünüyorum şöyle mercimek çorbası kıvamında olursa güzel olur gibime geliyor )
Sabah erkenden bende koyarım tenceremi ateşe
Yanlış anlamadıysam kahvaltıdada çorbadan içiliyor
Zaten çorbayı genel olarak çok severim eğer dediğiniz gibi lezzetliyse tam süper olur
Sanırım gün içinde az meyveyede izin var
Bakalım inşallah yarın güzel bir sonuç sende görürsünde bende sabah sabah gaza gelirim o bahaneyle
canım bak kimseye yapmadığım kıyağı yapcam sana senin tarzın değil ama bu hafta artı gel yeterki sütün azalmasınHaklısın canım hatta bu hafta sıfır her hafta bır kılonun ustunde verdım ve resmen coktummmm
ayse senin şu diyet sonucunu merak ediyım bundan sonra güzel kg verimi olursa ayşenin diyeti diye reklam yapcaz bak bende kaptan olarak telif hakkı isterim kazandığın paralardanBugünkü menüm
Sabah
Domates 1 yumurta az peynir cay
Öğle
Bir parça kemikli tavuk
Yoğurt ufak oglumla birlikte yedik
Akşam
Kıymalı ıspanak
Meyveyi akşam dışarı çıkınca aldım biraz geç yedim o yüzden
Ayva ve yeşil elma
Yatmadan önce yulaf kepekli yogurt
Su 2 lt
Spor
2.5 saat yuruyus
60 mekik 45 saniye plank
15 dak ust bölge vücut egzersizi
15 dakika pilates banti
15 dakika dambillarla
15 dakika pilates topu ile egzersiz
inatettimolacak @mprordek toplight
Günaydın sanada...ağrıların geçtimi kaptanım gece uyuyabildin mi...günaydınlarrrr
canım ben düdüklüde üzerini gececek kadar koydum fazla oldu tam üzerine kadar gelmesin pırasa da soğan sonuçta eksik olabilir
canım bak kimseye yapmadığım kıyağı yapcam sana senin tarzın değil ama bu hafta artı gel yeterki sütün azalmasın
bende evde olmanın keyfini yaşayacam az sonra tartılayım bakalım ne kadar gitti
canım günden güne daha iyi en azından gece uayanmalarım bitti daha iyi olduGünaydın sanada...ağrıların geçtimi kaptanım gece uyuyabildin mi...
ayy nilgünüm çok sevindim hadi bakalım gidecek bu kilolar
cumaya 72 demişim dün ama hedefe bugün geldim böyle giderse cumaya 70kızlarr
ilk kilo bildirimi benden gelsin sabah ne kadar artı çıkacam diye korkarak çıktım tartıya ki wc ye gitmedim belirtirim
cuma 74,1
ptesi 73,3
bu kilo ile kahana çorbasına başladım hedefim cumaya en az 72 veya 71 aslında 70 i görsem hiç fena olmaz
Ne mucizevi bir sebze çıktı şu lahana...ay yarın bende yapıcam nasip olursa pazar yarın misss gibi tazecik alayım ... Ay kaptanım hadi bakalım 6'lı rakamlara az kalmış maşallah...cumaya 72 demişim dün ama hedefe bugün geldim böyle giderse cumaya 70
ayyy 69,9 çok şey istemişim dimi
ayy nilgün çok heveslendim valla seninde az kaldı inan listeye girmeneNe mucizevi bir sebze çıktı şu lahana...ay yarın bende yapıcam nasip olursa pazar yarın misss gibi tazecik alayım ... Ay kaptanım hadi bakalım 6'lı rakamlara az kalmış maşallah...
seval cim kahvaltın güzel görünüyo ama o bardaktaki ne tatlım kakaolu süt mü yoksa eğer oysa bırak onu lütfen sade süt iç ayrıca neden öğleyin yemedin bamya dan ne kadar yedin ayrıcaGünaydın sevgili takımımmmmm
Bugün çok enerjik ve çok motive bi şekilde kalktım.. Yeni doğan günden ve gelecekten umutlu ne istediğini bilen, ne yapması gerektiğini bilen biri olarak güne başladım
Ve bu güzel bol acılı ve az yağlı kahvaltıyı yapmadan evden çıkmadım
Eki Görüntüle 1911697
Dünkü menüm sabahı biliyorsunuzöğlen bişey yemedim diğer kakaolu sütü içtim bi de elma yedim. Akşam etli bamya yemeği yoğurt 2 dilim kepek ekmeği
Bugün planladığım menüm çok güzel inşallah uyarım
Öğlen: Kağıt kebabı+bulgur pilavı ve meyve var miktarlarını akşama yazarım. Akşama da Fırında köfteli türlü yapıcam yanında da ayran ve salata olacak7 den sonra yemicem ve 1 saat yürüyüş yapıcam inşallah
İnşallah kaçamaksız istediğin gibi bir gun olur...Günaydın sevgili takımımmmmm
Bugün çok enerjik ve çok motive bi şekilde kalktım.. Yeni doğan günden ve gelecekten umutlu ne istediğini bilen, ne yapması gerektiğini bilen biri olarak güne başladım
Ve bu güzel bol acılı ve az yağlı kahvaltıyı yapmadan evden çıkmadım
Eki Görüntüle 1911697
Dünkü menüm sabahı biliyorsunuzöğlen bişey yemedim diğer kakaolu sütü içtim bi de elma yedim. Akşam etli bamya yemeği yoğurt 2 dilim kepek ekmeği
Bugün planladığım menüm çok güzel inşallah uyarım
Öğlen: Kağıt kebabı+bulgur pilavı ve meyve var miktarlarını akşama yazarım. Akşama da Fırında köfteli türlü yapıcam yanında da ayran ve salata olacak7 den sonra yemicem ve 1 saat yürüyüş yapıcam inşallah
geçmişi okicam birazdan
Valla kaptanım buraya girmeden olmuyo bir kaç gün oğluşumla uğraştım hemen ipin ucu kaçıyor...ayy nilgün çok heveslendim valla seninde az kaldı inan listeye girmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?