Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aleykum selamm..
Bizim takım çok aktif oluyor.Bazen yetişemiyoruz.
Bende lahana yapıyorum bugun 3. gündeydim.
Biz @keremcemim tarifini yaptık.
Yarım lahanayı ufak ufak doğrayıp içine soğan pırasa domates biber ve bi paket hazır çorba koyduk.Yapan herkes çok sevdi.

ay yoktu kaptanım akşaö kuru meyveleri yiyince erken kapattım...
tam yatıyodum iyi geceler kaptanım bu akşam rahat uyuyun inşallah...
saol nilgünüm
Kizlarrrr ben geldim siz gidiyosunuz
Sabhtan beri disardaydim ancak girebildim kusura bakmayin pazara fln gttim baya hareketli bi gun oldu
bayaa koşturmuşsun didemcim
Hızlı koşup yoruldummmm 3 haftadır cok ıyı gıdıyordum nazar degdıı sanırımm bu hafta sabıt kalırsam buyuk basarııı ama zor gıbııı
csnım senin önceliğin ela ben boşuna 500 gr demiyom sana

canım biz bu hafta lahanaya taktık ana malzeme lahana
içine ben pırasa kereviz yaprağı kırmızı biber bol soğan ve salça koydum suyu fazla olmuş blenderdan geçirdim
keremcem matilda ve wendy küçük küçk doğrayıp suyunu az koyup kapuska tarzı yemek gibi yapmışlar haa bi de lezzet versin diye hazır çorba da koyduk evde ne varsa onu yiyoruz wendy hariç diğerleri güzel kg verdi benim ilk günümdü yarın belli olacak ama bugün çorba acaip lezzetli olmuş ben toplamda 10-12 kepçe içtim 2armut 1elma yedim yarın sonucu görcez
eminim sende yaza gayet güzel kg vercen

Pırasa hariç hepsi var evde bende sabah denesem mi acaba
Peki ne kadar su koydunuz ( bende kaptanınız gibi biraz sulu yapıp blenderden geçirmeyi düşünüyorum şöyle mercimek çorbası kıvamında olursa güzel olur gibime geliyor )

Sabah erkenden bende koyarım tenceremi ateşe
Yanlış anlamadıysam kahvaltıdada çorbadan içiliyor
Zaten çorbayı genel olarak çok severim eğer dediğiniz gibi lezzetliyse tam süper olur
Sanırım gün içinde az meyveyede izin var

Bakalım inşallah yarın güzel bir sonuç sende görürsünde bende sabah sabah gaza gelirim o bahaneyle

Slm kızlar kaç gündür yazamadım iş yeri problemim oldu canım çookk sıkıldı
Yemek firmasıyla anlaşamadım çok para istiyor giderlerimide tek başıma ödediğim için şimdilik kendim yapıcam
Dün
Meyve parçaçıklı yulaf
Diyet sütle
Öğle
Beyaz lahana
Kırmızı lahana
Yarım havuç
1 salatalık
Şişenin tümü 148 kalori ben çok az kullandım salata sosu
Bir küçük kutu ton balığı
Akşam
O kadar çok tok tuttukii bu karışım
Geriye kalan salataya biraz tavuk ekleyip yedim
1,5 litre su
2 saat spor salonunda çalıştım tüm organlarım ağrıyor

aferin sana senin hedef neydi 55 miydi bi an önce gir listeye de mezun ol
Aman bizim vasfiye teyze bile verdi kilolarını mezun oldu bu ebruda iş yok benden hiçç bahsetmiyorum bile en manyakk verip alan benim çünküü neyseeeeeekiii burası varvasfiye teyzem nasıl zayıfladın kızzz sen dedim yavriiimm bir yıl parklarda süründüm gitmediyaa gavirrrr kilolar dedieeee dedim eee siii gittim yağımı aldırdım emme bunlada bitse iyi çoçuğum yaz ayında korseden kıçımda bitler çıkacaknasıl zayıflarsan zayıfla hep işkence anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…