Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah spor da menü de süper

kızlarrrr
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
bakalım yarın ne cıkacak
@matilda34 canım 2. gün daha çok mu gidecek sen öyle mi demiştin

tebrikler kaptanım süper sonuç

şekersiz buzlu kahveli yarım yağlı süt

öğlen ekmek yemicem akşam da 1 dilim hakkım kalıyor onu da türlüye patates koyacağım için yemicem

Yeme bacım yeme arkadaşım yeme kuzum cısslardan uzak duralım....dondurmada yeme kızz senin menulerin çok dolu zaten...

Bak ne güzel ayarlamışsın ekmek durumunu aslında herşeyi biliyoruz da uygulayamıyoruz...

Hadi bakalım karatay bas bas bağırıyor ... Demir eksiği olanlar b12 eksiği olan kilo veremez diye ondanmı yavaş veriyon acaba ...neyse öğrenmiş olursun sebebini...

Yeme bacım yeme arkadaşım yeme kuzum cısslardan uzak duralım....dondurmada yeme kızz senin menulerin çok dolu zaten...

yok ya o benim motivasyonum menümden o gün 1 meyve 1 süt çıkar dedi diyetisyen hadi benden de 1 dilim ekmek gitsin o akşam ekmek yemem ama onu yicem yani.. kilo verimim durunca haftada 1'e düşürürüm

Hadi bakalım karatay bas bas bağırıyor ... Demir eksiği olanlar b12 eksiği olan kilo veremez diye ondanmı yavaş veriyon acaba ...neyse öğrenmiş olursun sebebini...

ya baksana herkesler verdi, yemeği mi yanlış yaptım diye düşünüyodum aynı yemeği yediğim adam verdi, ben veremedim, sıkıntı benden işte, karatay teyzemi dinliiim bari, çıkışta da devit-3 ampul alıcam, haftada bir içeyim onu da, bi ara içiyodum biliosun vitaminleri, bıraktıydım 2-3 haftadır, bak tık yok

kosu bandinda yururum olmazsa zaten icim titriyor termoforu da koydum azcik uyuyayim da sonra spor ve ders. niyetim
kiz kalaolu degilmis ama mersinde sicakmi hava buzlu sut iciyon hasta olacan

Sen şimdi dukan yapmıyorsun dimi bıraktınmı yoktum ya takip edemedim...
Kuzum sen baya geride kalmissin. Dukan yapıyorum, çok güzel gidiyor kilolarda cumadan cumaya tartiliyorum. Her gün tartilinca atiyorum o gün veremediğim zaman çok canım sıkılıyor. Diyetisyen diyeti bana yaramadi malesef. Kilo vermek yerine aldırdı. Diyetisyene 76.5 ile girmiştim 3 günde 77.3 olunca dükkana geri donus yaptım. Şuan 74.5 kiloyum. 5 6 günde dukan hemen toparlandı beni sağolsun. Akşamları yemek yemiyorum zerdecalli, pul biberli bol baharatlı yoğurt yiyorum saat 17.30 gibi.

kosu bandinda yururum olmazsa zaten icim titriyor termoforu da koydum azcik uyuyayim da sonra spor ve ders. niyetim
kiz kalaolu degilmis ama mersinde sicakmi hava buzlu sut iciyon hasta olacan

hava sıcak o ayrı ama kaptanım ben yaz kış buzlu içiyorum suyumu içeceğimi hep kendimi bildim bileli böyle 6-7 yaşından beri falan benim babam ve dedem de aynı erkek kardeşim de.. soya çekmişim bişey olmuyo.. hatta suyu ılık içince boğazım şişiyo benim

kiz cok guzel gidiyo bozma

yok bitti artık.. Allah'ın izniyle töbe bi daha bozmam yani.. Dün bi arkadaşımın 2 haftalık hamile olduğunu öğrendim çevremdeki kişilerden 4'ü hamile.. Ben de istiyorum. O zaman bunu yapmam lazım

Gerçekten şunu anladım ben bi Allah için bi de evladı için insanın yapamayacağı şey yok bu hayatta

değil mi, inşallah senin de başarıcağına eminim, elimize düştün artık önce kilolar gitsin, hamişkende kopmak yok, benim kuzenim -5 ile doğuma girdi, yeter ki iste

Selam güzelller..
aferin sana senin hedef neydi 55 miydi bi an önce gir listeye de mezun ol
Evet kaptanım 55
Çorbanızı yaptınız mı??
Kızz bende işe gidicem günlerimi karıştırdım diye bi şokladım
Sen bakma bizim serveye onun kafası karışık..

Zaten menün süperdii..
Bugunde benzer şeyler bekliyoruz ona göre

Günaydın ebrucum, bugün durumlar ne sende? 58'i gördün mü acaba? merak ettim, kendimi senin gibi vermiş hayal etmek istiyorum ama hayalleeeer, hayatlaaar :) 61,6 gördüm sabah, o da benden bence lahanayla etkisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…