- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.881
Bugünkü menüm
Sabah
Domates 1 yumurta az peynir cay
Öğle
Bir parça kemikli tavuk
Yoğurt ufak oglumla birlikte yedik
Akşam
Kıymalı ıspanak
Meyveyi akşam dışarı çıkınca aldım biraz geç yedim o yüzden
Ayva ve yeşil elma
Yatmadan önce yulaf kepekli yogurt
Su 2 lt
Spor
2.5 saat yuruyus
60 mekik 45 saniye plank
15 dak ust bölge vücut egzersizi
15 dakika pilates banti
15 dakika dambillarla
15 dakika pilates topu ile egzersiz
@inatettimolacak @mprordektoplight
kızlarrrr
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
bakalım yarın ne cıkacak
@matilda34 canım 2. gün daha çok mu gidecek sen öyle mi demiştin
seval cim kahvaltın güzel görünüyo ama o bardaktaki ne tatlım kakaolu süt mü yoksa eğer oysa bırak onu lütfen sade süt iç ayrıca neden öğleyin yemedin bamya dan ne kadar yedin ayrıca
bu arada öğle bulgur pilavı yersen ekmek yeme
Yeme bacım yeme arkadaşım yeme kuzum cısslardan uzak duralım....dondurmada yeme kızz senin menulerin çok dolu zaten...canım bu mesajını favorilere aldım ama şimdilik bir ay kadar en azından diyetisyenin menüsünü birebir uygulamayı düşünüyorum. eğer öngördüğü kiloyu veremezsem o zaman bu yöntemleri denerim
okiş kaptanım bi daha içmem artık
kaçamaklarrrr ve bahaneler kraliçesi diyelim biz ona
ben ikisini de çöpe attım ve bugün tacı bırakıp demokrasi ilan ettim artık halkımı dinlemeye karar verdimve halkım (yani vücudum) bana diyor ki artık yeme seval, yeme annem, yeme gülüm
ay benim ve eşimin en sevdiği akşam ritüelidir tarçınlı zencefilli süt ama böyle bir faydası olduğunu bilmiyorduk
ay çok yakındı çok güzeldi hatta sabah bile çok net bi şekilde tepedeydi. Çamaşırları asarken çok romantik dakikalar geçirdim
tebrikler ebruşuma
ben o "amma korkmuşuz" öyle değişik okudum ki noluyo la nerdeyim ben dedim bi an geri dönüp tekrar okudum alıntıyı falan okudumalgılamam zaman aldı
ay benden ötürü sandımdı da neyseki değilmiş ucuz atlattım linçi
Ben de içcem bugün mistik
Benim de dilimde yahu.. 10 gündür dondurma buzlukta diyete başlamadım diye yemedim.. Bende bi manyakım
Cuma ve Pazartesi akşamlarını seçtim dondurma için tartılardan sooora yani
Bak ne güzel ayarlamışsın ekmek durumunu aslında herşeyi biliyoruz da uygulayamıyoruz...maşallahspor da menü de süper
tebrikler kaptanım süper sonuç
şekersiz buzlu kahveli yarım yağlı süt
öğlen ekmek yemicem akşam da 1 dilim hakkım kalıyor onu da türlüye patates koyacağım için yemicem
Hadi bakalım karatay bas bas bağırıyor ... Demir eksiği olanlar b12 eksiği olan kilo veremez diye ondanmı yavaş veriyon acaba ...neyse öğrenmiş olursun sebebini...ya demir eksikliğim var zaten, durumu ne acaba onu merak ettim, bi de dukanın sonucu bişi oldu mu değerlerime acaba dedim, dur bakalım kilo gidince güzel olmuştur inşallah herşey, kolestrol falan çıkmasın dayoksa dukana devam ya da devam değil kararı alıcam.
takımı alır götürürler valla
Yedim kaptanın.1 kase yoğurt. Pul biber ve zerdecallihiç biley yememişsin kuzu akşama yoğurt ye bari
Yeme bacım yeme arkadaşım yeme kuzum cısslardan uzak duralım....dondurmada yeme kızz senin menulerin çok dolu zaten...
O kadın bunamis ya bende ikisi de var. Çatır çatır veriyorum.Hadi bakalım karatay bas bas bağırıyor ... Demir eksiği olanlar b12 eksiği olan kilo veremez diye ondanmı yavaş veriyon acaba ...neyse öğrenmiş olursun sebebini...
Hadi bakalım karatay bas bas bağırıyor ... Demir eksiği olanlar b12 eksiği olan kilo veremez diye ondanmı yavaş veriyon acaba ...neyse öğrenmiş olursun sebebini...
kosu bandinda yururum olmazsa zaten icim titriyor termoforu da koydum azcik uyuyayim da sonra spor ve ders. niyetimGünaydın sanada...
Erken kapattım diyedir yada protein ağırlıklı oldu...ay yok anacım bu sabah tescillendi pis boğazlığım sirkeli ballı su bile güzel geldi...
Hava burda soğuk orda nasıl sızlamasın sonra soğuktan kaptanım...
kiz kalaolu degilmis ama mersinde sicakmi hava buzlu sut iciyon hasta olacanmaşallahspor da menü de süper
tebrikler kaptanım süper sonuç
şekersiz buzlu kahveli yarım yağlı süt
öğlen ekmek yemicem akşam da 1 dilim hakkım kalıyor onu da türlüye patates koyacağım için yemicem
Kuzum sen baya geride kalmissin. Dukan yapıyorum, çok güzel gidiyor kilolarda cumadan cumaya tartiliyorum. Her gün tartilinca atiyorum o gün veremediğim zaman çok canım sıkılıyor. Diyetisyen diyeti bana yaramadi malesef. Kilo vermek yerine aldırdı. Diyetisyene 76.5 ile girmiştim 3 günde 77.3 olunca dükkana geri donus yaptım. Şuan 74.5 kiloyum. 5 6 günde dukan hemen toparlandı beni sağolsun. Akşamları yemek yemiyorum zerdecalli, pul biberli bol baharatlı yoğurt yiyorum saat 17.30 gibi.Sen şimdi dukan yapmıyorsun dimi bıraktınmı yoktum ya takip edemedim...
kiz cok guzel gidiyo bozmaEki Görüntüle 1911720
ara öğün zamanı.. armutun yarısını yedim yarısını hamiş bi arkaaaşıma verdim
çay mistik çay sütün yarısı ile karıştırdım
kosu bandinda yururum olmazsa zaten icim titriyor termoforu da koydum azcik uyuyayim da sonra spor ve ders. niyetim
kiz kalaolu degilmis ama mersinde sicakmi hava buzlu sut iciyon hasta olacan
kiz cok guzel gidiyo bozma
Gerçekten şunu anladım ben bi Allah için bi de evladı için insanın yapamayacağı şey yok bu hayatta
Zaten menün süperdii..
Evet kaptanım 55aferin sana senin hedef neydi 55 miydi bi an önce gir listeye de mezun ol
Çorbanızı yaptınız mı??Pırasa hariç hepsi var evde bende sabah denesem mi acaba
Peki ne kadar su koydunuz ( bende kaptanınız gibi biraz sulu yapıp blenderden geçirmeyi düşünüyorum şöyle mercimek çorbası kıvamında olursa güzel olur gibime geliyor )
Sabah erkenden bende koyarım tenceremi ateşe
Yanlış anlamadıysam kahvaltıdada çorbadan içiliyor
Zaten çorbayı genel olarak çok severim eğer dediğiniz gibi lezzetliyse tam süper olur
Sanırım gün içinde az meyveyede izin var
Bakalım inşallah yarın güzel bir sonuç sende görürsünde bende sabah sabah gaza gelirim o bahaneyle
Sen bakma bizim serveye onun kafası karışık..Kızz bende işe gidicem günlerimi karıştırdım diye bi şokladım
Zaten menün süperdii..
Bugunde benzer şeyler bekliyoruz ona göre
Sizde süper vermişiniz kaptanım. Benim ikinci gün daha çok gittiikızlarrrr
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
bakalım yarın ne cıkacak
@matilda34 canım 2. gün daha çok mu gidecek sen öyle mi demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?