- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.801
Cnm başlarda tarih değişiyo son adetten hesapladıkları için 1-2 ay kala netleşirYaa ne güzel :)
Bizim aslında 9 Mayıs görünüyordu, sonra doktor gelişimine göre 4 Mayıs'a çekti. Sanki böyle önden önden gidiyor gibi geldi, etkiler mi dogum tarihini bilmiyorum tabi :)
Koç burcu kötü degildir tabi de ben akrep burcuyum boga ile daha iyi anlasıyorum diye tercihimi ondan yaptım
ay yoktu kaptanım akşaö kuru meyveleri yiyince erken kapattım...bülra cım hadi bakalım iyi gidiyorsun
matilda cım ayşe ile senin sonucu merak ediyom
wendy tatlım bozma moralini sende
ebru yeme dondurma sakın
özge senin menü de güzel
nilgün senin akşam yemeği yok mu ben mi göremedim
Evet büyük ihtimalle dedigin gibi son aylarda netlesir. Bakalım, saglıklı olsun da burcu cok önemli degil :)Cnm başlarda tarih değişiyo son adetten hesapladıkları için 1-2 ay kala netleşir
Allah herşeyden önce sağlıklı doğum versin tabi sonrada gönlüne göre versin cnm
ay bende sasirdim ama dun cok hareketliydim aksama kadr mutfaktan ckamadim lavabonun alti bozuldu 2 defa markete gttim geldm lavoba ac almak icin snra daha bter oldu heryer batti bide orlari temzle derken ole isde isallah 2 gune aldigim 900 gr da vermis olursam eksiyle gelirim insallahhhaynen kaptanım, yamula ile yemliha aynı yerler aslındabu arada ne kadar çok çorba o kadar iyi diyolar, içebildiğiniz kadar için.
saf protein yapıcam canım, sınırlı izinli ürünleri de tüketmeyerek, bakalım ne olacak.
dukan iksir ne ola ki? yapayım onu da.
maşallah iyi bari, hem pasta ye hem eksi gör, servey 2 oldu bu hatun, bende mi yesemservey
Daha ıyı gunlerım olmustu kaptanımmmveysişim nasılsın hiç uğrayamadın
Franbuazlı olsunnn verırsınnnaynen kaptanım, yamula ile yemliha aynı yerler aslındabu arada ne kadar çok çorba o kadar iyi diyolar, içebildiğiniz kadar için.
saf protein yapıcam canım, sınırlı izinli ürünleri de tüketmeyerek, bakalım ne olacak.
dukan iksir ne ola ki? yapayım onu da.
maşallah iyi bari, hem pasta ye hem eksi gör, servey 2 oldu bu hatun, bende mi yesemservey
banucum herzaman bekleriz tatlım sende güzel kg vermeye başladın eminim yaza kadar gayet güzel olacaksın
bu arada tebrikler birinci oldunuz devamını da bekliyoruz tatlım
kızlar bende koydum düdüklüye lahana çorbamı bakalım gazamız mübarek ola sabah tartılıp ne kadar gittiğine bakarız yarım lahanadan yaptım kg vermem iyi giderse kalan lahanayı da yaparım gerçi regli iken ne kadar doğru sonuç verir bilmem ama
Bol bol gider inşallahkızlar bende menümü yazayım
sabah
4 kepçe çorba
ara 1armut
öğle
4 kepçe çorba
1armut arada
akşam
4 kepçe çorba
1elma
spor yok maalesef
ama hasta hasta evi sildim süpürdüm
su
2,5 lt
yarını merakla bekliyom
kaç kg gidecek 72 yi görürüm heralde
Yemedim kaptanımm. İrademe az daha hakim olayım listeye gireyimm.bülra cım hadi bakalım iyi gidiyorsun
matilda cım ayşe ile senin sonucu merak ediyom
wendy tatlım bozma moralini sende
ebru yeme dondurma sakın
özge senin menü de güzel
nilgün senin akşam yemeği yok mu ben mi göremedim
Çok hareketli bi gün olmuşş.San ayarın bol eksiler getirsinn.Bugunku menum safprotein 1.gun
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
5'i bi arda cay 1 kupa
Arada
Su ve yesil cay
Aksam yeni yedim kusura bakmayin hicde acikmadim zorla yedim galiba yorgunluktan acikmadim btun gunde hep disardaydim oyuzden yiyemedim
1 kase 2 kasik yulaf kepekli yogurt yedim bu kadr
Simdi 3 kupa kiraz sapi cayi ictim su ictim
Toplam 3 saat yurumusumdur cnku saat 3 gibi ciktim evden evden cikana kadrda evimi temzledim ole isde bakalim sabah ne olcamnilsub toplight inatettimolacak morordek
Sen önce bebişine bak gerisi önemlideğil canım.Hızlı koşup yoruldummmm 3 haftadır cok ıyı gıdıyordum nazar degdıı sanırımm bu hafta sabıt kalırsam buyuk basarııı ama zor gıbııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?