Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar, mutlu günlerimiz olsun..

ay ne yorulmuşsun kız, inşallah bu kadar emeğe bugün eksileri de gör bari, iksirimi de yapıcam bugün :)

Franbuazlı olsunnn verırsınnn

hahah, tamam

Hızlı koşup yoruldummmm 3 haftadır cok ıyı gıdıyordum nazar degdıı sanırımm bu hafta sabıt kalırsam buyuk basarııı ama zor gıbııı
kuzumm, önemli olan elacık şu an, ben senin vereceğine de eminim ayrıca

ay kaptanım öle demeyeydin iyiydi

Bana alışmalısınnnngecem gunduzum yokkkk

takımın neşesi

ayse senin şu diyet sonucunu merak ediyım bundan sonra güzel kg verimi olursa ayşenin diyeti diye reklam yapcaz bak bende kaptan olarak telif hakkı isterim kazandığın paralardan

kaptanım, onunla yarışılmaz, bizden biri yapsım işe yarıyosa reklam yapalım, hatun robocop malum

Ay kızlar bende -600 geldim
Dun sabah 78.5
Bu sabah 77.9
Eki Görüntüle 1911692
wayy, maşallah, dünkü erken kapatma işe yaramış
kızlarrrr
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
bakalım yarın ne cıkacak
@matilda34 canım 2. gün daha çok mu gidecek sen öyle mi demiştin

wauuw bi maşallahta size kaptanım evet matilda öyle diyordu.

cumaya 72 demişim dün ama hedefe bugün geldim böyle giderse cumaya 70
ayyy 69,9 çok şey istemişim dimi

siz isteyin başarıcagınıza eminim

aa süper canım, tadı kötü gelmediyse ne güzel

canim ben gecen hafta deviasyon oldum spor yasak bana ama yaparssn balli kaymak olur hatta bugun bende azcik yurusemmi diyorum

canim sen cok dikkat ediyorsun hic bizmuyorsun ama takildi bi kere senin bunye o yuzden oyle dedim
bu arada sabah 72 yi gorunce cok mutlu oldum sen tartildin mi bu sabah
kan verecektin ne yaptin

canim ben gecen hafta deviasyon oldum spor yasak bana ama yaparssn balli kaymak olur hatta bugun bende azcik yurusemmi diyorum

Zaten kendime ceza vermiştim 1 saat spor yapacağım diye
Sonuçta kaptan olarak örnek olmam lazım dimi ama
Hani nadiren de olsa kaçamak olasılığımız olucak ceremesini bari çekeyim ki kimse kalkıp aman kaptanda sallamıyor bende rahat davranayım demesin diye

kızlar günaydınn bu aralar işlerim çok yoğun ara ara giriyorum yazdıklarınızı okuyamıyorum kusura bakmayınn

canim sen cok dikkat ediyorsun hic bizmuyorsun ama takildi bi kere senin bunye o yuzden oyle dedim
bu arada sabah 72 yi gorunce cok mutlu oldum sen tartildin mi bu sabah
kan verecektin ne yaptin

kanı verdim kaptanım şimdi, sabah tartıldım 61,6, azıcık gitmiş gibi ama bu benim kendimden bence, şimdi benim 60'ları görmem lazımdı, eşim de bozdurmuyo başladık madem bitiricez diyo, bende uzun zamandır hayvansal gıda ile besleniyorum ya, bana da iyi gelsin diye devam edicem bakalım.

bu arada eşim 3 kilo vermiş durumda sorun sizde değil bende

canim bende o sebebten uzun sure listeye girmedim ne zaman kg vermeyi iyice kafaya koydum o zaman listeye girdim ins basaracagiz

canim 600 gr gitmis bugun iyi hadi bakalim su sonuclarinda bir ciksin
masallah esine siz oazar mi basladiniz ctesi mi

canim haftasonunun acisini cikartitorsun ama cok az olmus sabah saglam yapsaydin bari kahvaltiyi

canim haftasonunun acisini cikartitorsun ama cok az olmus sabah saglam yapsaydin bari kahvaltiyi

hakkaten çok az yemişsin kız, protein günü ne çok protein o kadar iyi zaten, yeseydin bol bol, akşam da protein yesen yiyi olurdu.

Gunaydin hanimlaaar
Günaydın sanada...
Erken kapattım diyedir yada protein ağırlıklı oldu...ay yok anacım bu sabah tescillendi pis boğazlığım sirkeli ballı su bile güzel geldi...
Hava burda soğuk orda nasıl sızlamasın sonra soğuktan kaptanım...

canım bu mesajını favorilere aldım ama şimdilik bir ay kadar en azından diyetisyenin menüsünü birebir uygulamayı düşünüyorum. eğer öngördüğü kiloyu veremezsem o zaman bu yöntemleri denerim

okiş kaptanım bi daha içmem artık

candy_candy gelmis bizim kacamaklar kraliçesi, bu namımı sana vermek istiyorum artik. Herkes de yazmis zaten oyle unlu seyler yememelisin..

kaçamaklarrrr ve bahaneler kraliçesi diyelim biz ona

ben ikisini de çöpe attım ve bugün tacı bırakıp demokrasi ilan ettim artık halkımı dinlemeye karar verdim ve halkım (yani vücudum) bana diyor ki artık yeme seval, yeme annem, yeme gülüm

ay benim ve eşimin en sevdiği akşam ritüelidir tarçınlı zencefilli süt ama böyle bir faydası olduğunu bilmiyorduk

Bu akşam süper ay olucakmış kızlar ay dünyaya çok yakınlaşıcakmış...

ay çok yakındı çok güzeldi hatta sabah bile çok net bi şekilde tepedeydi. Çamaşırları asarken çok romantik dakikalar geçirdim

Ayyy herkescikler merak etmiş. Tamm tamm kizmayin diyorum.
59.3 çıktım. Dune gore - 1200

tebrikler ebruşuma

Geçer zaten... amma korkmuşuz hiç meydan okuyan yok...

ben o "amma korkmuşuz" öyle değişik okudum ki noluyo la nerdeyim ben dedim bi an geri dönüp tekrar okudum alıntıyı falan okudum algılamam zaman aldı

kızlar garip gelicek ama canım dondurma istiyo şimdi değil olsa yerim bu soğukta nerden aklıma geldiyse

ay benden ötürü sandımdı da neyseki değilmiş ucuz atlattım linçi

Bugun hepımız mıstık caycı olduk bende de var menude :) bıraz az yememıs mısın sence de bugun canım??
Ben de içcem bugün mistik

Kız dolapta dondurma var.. Benimde sabah Seval diyince aklıma geldiydi...
Yemesem iyi...

Benim de dilimde yahu.. 10 gündür dondurma buzlukta diyete başlamadım diye yemedim.. Bende bi manyakım
Cuma ve Pazartesi akşamlarını seçtim dondurma için tartılardan sooora yani

kızlar günaydınn bu aralar işlerim çok yoğun ara ara giriyorum yazdıklarınızı okuyamıyorum kusura bakmayınn
Kolay gelsin canım...
Akşam neden yemedin az olmuş...
Ay canım bir şey çıkmaz inşallah sonuçlarında...
3 kilomu vermiş...bravo valla...
kızlar bu hafta benim yerime eşim mi girse takıma, malum benden çok verdi, menülerini yazarım ben burdan onun
Tam ben dicektim sen yazmışsın ayşe ile enişte birinci yapar bizi getir buraya diye....

Ay canım bir şey çıkmaz inşallah sonuçlarında...
3 kilomu vermiş...bravo valla...

ya demir eksikliğim var zaten, durumu ne acaba onu merak ettim, bi de dukanın sonucu bişi oldu mu değerlerime acaba dedim, dur bakalım kilo gidince güzel olmuştur inşallah herşey, kolestrol falan çıkmasın da yoksa dukana devam ya da devam değil kararı alıcam.

Tam ben dicektim sen yazmışsın ayşe ile enişte birinci yapar bizi getir buraya diye....

takımı alır götürürler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…