- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.901
Darısısana bitanem yarın mutlaka al sebzelerini..Ne mucizevi bir sebze çıktı şu lahana...ay yarın bende yapıcam nasip olursa pazar yarın misss gibi tazecik alayım ... Ay kaptanım hadi bakalım 6'lı rakamlara az kalmış maşallah...
Çorbanızı yaptınız mı??
Evet yaptım hatta 1 koca kasede içtim bile
Sizlerden biraz farklı olmuştur malzemelerden dolayı ama tadı gayet güzeldi
Yazın bahçemizden topladığım domateslerden konserve yapmıştım ondanda ekledim 1 kavanoz resmen mayhoş bir domates çorbasını andırdıUmarım tiksinmemde cumaya kadar devam edebilirim
Bu arada aralarda Nescafe falan içilebiliyormutek takıntım kahvenin her türlüsü
Ben yapamadım reglden dolayı ama yapsan çok daha fazla gider.Selamın Aleyküm kızlarrrr
Sabah erkenden bende çorbamı ateşe koydum
Hemen büyük bir merakla gelip bakayım dedim kimler ne kadar vermiş çorbanında yardımıyla
Çok güzel sonuçlar almışsınız tebrik ederimdarısı benimde başıma
Bu arada bu çorbayı içerken spor yapıyormuyuz
cbende koymuştum yazdan menemen tarz yapılıyo ya, ondan, süper valla tadı, eşim bile beğendi ama 4. gün zorla yeniyo artık içim almıyo sanırım
kahve var ama krema-süt tozu-süt tarzı şeyler maalesef yok canım, türk kahvesiyle idare etsen 3 gün?? 4. gün süt var çünkü.
Afiyet olsun benimde dün akşam bitti ama hala yapamadım..Evet yaptım hatta 1 koca kasede içtim bile
Sizlerden biraz farklı olmuştur malzemelerden dolayı ama tadı gayet güzeldi
Yazın bahçemizden topladığım domateslerden konserve yapmıştım ondanda ekledim 1 kavanoz resmen mayhoş bir domates çorbasını andırdıUmarım tiksinmemde cumaya kadar devam edebilirim
Bu arada aralarda Nescafe falan içilebiliyormutek takıntım kahvenin her türlüsü
Ben yapamadım reglden dolayı ama yapsan çok daha fazla gider.
Ben 1. gün 500 gram
İkinci gün 1200 gram
3. gün sabit çıktım..
Bağarsaklara bi faydası oldu mu??@w e n d y canım bu sabah sirkeli ballı suyu içtim bir su bardağı ılık suya 1çk elma sirkesi 1çk bal koydum valla severek içtim bal tadını yumuşatıyor...boyle yavaş yavaş artırarak içmek lazım sirkesini bal koymaktaki amaç mideye dokunmasın diye galiba çok şükür rahatsızda etmedi yarın sabah azcıkta toz zencefil koyucam...
Canım akşam bişey yememeyi denesen.kanı verdim kaptanım şimdi, sabah tartıldım 61,6, azıcık gitmiş gibi ama bu benim kendimden bence, şimdi benim 60'ları görmem lazımdı, eşim de bozdurmuyobaşladık madem bitiricez diyo, bende uzun zamandır hayvansal gıda ile besleniyorum ya, bana da iyi gelsin diye devam edicem bakalım.
bu arada eşim 3 kilo vermiş durumdasorun sizde değil bende
Teşekkür ederim canım..Maşallah canım 3.gün sabit çıkmak bile güzel sonuçta 1.200 gram az değilEminim regl bitincede daha fazla eksi görürsün Darısı benim başıma
Evet kaptanım öyle demiştim ebru tecrübe etti zaten 1200 gitti onun çok iyi gitmiş 1 günde bile:)kızlarrrr
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
bakalım yarın ne cıkacak
matilda34 canım 2. gün daha çok mu gidecek sen öyle mi demiştin
Gerçekten mi??değil mi, inşallah senin de başarıcağına eminim, elimize düştün artıkönce kilolar gitsin, hamişkende kopmak yok, benim kuzenim -5 ile doğuma girdi, yeter ki iste
Tamamdıro zaman Türk kahvesine dayanayım İyiki Cumartesi günü Eminönünden taze kahve almışım
4. gün aralarda mı süt ilavesi var
Yok tatlım ya bugun sabit çıktım.Ama çok şükür ben buna da razıyımm.Günaydın ebrucum, bugün durumlar ne sende? 58'i gördün mü acaba? merak ettim, kendimi senin gibi vermiş hayal etmek istiyorum ama hayalleeeer, hayatlaaar :) 61,6 gördüm sabah, o da benden bence lahanayla etkisi yok.
Canım akşam bişey yememeyi denesen.
Gerçekten mi??
Nasıl yaa
Ne yedi ne içti bu kadın??
Aaa öyle mi ben bilmiyordumm. Dibek kahvesi içmiştim ama süt tozu var mıdır bilmiyorum.bende koymuştum yazdan menemen tarz yapılıyo ya, ondan, süper valla tadı, eşim bile beğendi ama 4. gün zorla yeniyo artık içim almıyo sanırım
kahve var ama krema-süt tozu-süt tarzı şeyler maalesef yok canım, türk kahvesiyle idare etsen 3 gün?? 4. gün süt var çünkü.
öğleye çıkar hepsi inşallah.Yok tatlım ya bugun sabit çıktım.Ama çok şükür ben buna da razıyımm.
Senin wc problemin mi var..Anlamadım neden veremiyorsun.
Sonuçlarını ne zamn alacaksınn..
Aaa öyle mi ben bilmiyordumm. Dibek kahvesi içmiştim ama süt tozu var mıdır bilmiyorum.
Canım ilaçlarını aksatma o zman baksana bu kadar dr söylüyorsa bi bildikleri vardır.deniyorum ebrucum, sporum da var hergün yürüyorum da, ben demir eksikliğiden dolayı veremediğimi düşünüyorum, dün içtim bugüne azıcık gitmiş, psikolojik ya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?