Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne mucizevi bir sebze çıktı şu lahana...ay yarın bende yapıcam nasip olursa pazar yarın misss gibi tazecik alayım ... Ay kaptanım hadi bakalım 6'lı rakamlara az kalmış maşallah...
Darısısana bitanem yarın mutlaka al sebzelerini..
Güzelce ye gitsin kilocuklar.

Çorbanızı yaptınız mı??

Evet yaptım hatta 1 koca kasede içtim bile
Sizlerden biraz farklı olmuştur malzemelerden dolayı ama tadı gayet güzeldi
Yazın bahçemizden topladığım domateslerden konserve yapmıştım ondanda ekledim 1 kavanoz resmen mayhoş bir domates çorbasını andırdı Umarım tiksinmemde cumaya kadar devam edebilirim

Bu arada aralarda Nescafe falan içilebiliyormu tek takıntım kahvenin her türlüsü

bende koymuştum yazdan menemen tarz yapılıyo ya, ondan, süper valla tadı, eşim bile beğendi ama 4. gün zorla yeniyo artık içim almıyo sanırım

kahve var ama krema-süt tozu-süt tarzı şeyler maalesef yok canım, türk kahvesiyle idare etsen 3 gün?? 4. gün süt var çünkü.

Ben yapamadım reglden dolayı ama yapsan çok daha fazla gider.
Ben 1. gün 500 gram
İkinci gün 1200 gram
3. gün sabit çıktım..

c
Tamamdır o zaman Türk kahvesine dayanayım İyiki Cumartesi günü Eminönünden taze kahve almışım
4. gün aralarda mı süt ilavesi var

Afiyet olsun benimde dün akşam bitti ama hala yapamadım..
Şekersiz olmak şartıyla her türlü içecek serbest..
Bunundışında 1. gün sınırsız meyve günü muz hariç istediğiniz meyveyi yiyebilirsiniz.

Ben yapamadım reglden dolayı ama yapsan çok daha fazla gider.
Ben 1. gün 500 gram
İkinci gün 1200 gram
3. gün sabit çıktım..

Maşallah canım 3.gün sabit çıkmak bile güzel sonuçta 1.200 gram az değil Eminim regl bitincede daha fazla eksi görürsün Darısı benim başıma

Bağarsaklara bi faydası oldu mu??

Canım akşam bişey yememeyi denesen.

oynakbasi34 bu arada spor yapıyoruz canım, yani yaparsan iyi olur anlamında

Tamamdır o zaman Türk kahvesine dayanayım İyiki Cumartesi günü Eminönünden taze kahve almışım
4. gün aralarda mı süt ilavesi var

muz+süt+çorba günü. aralarda süt ya da yoğurt var yani.

Günaydın ebrucum, bugün durumlar ne sende? 58'i gördün mü acaba? merak ettim, kendimi senin gibi vermiş hayal etmek istiyorum ama hayalleeeer, hayatlaaar :) 61,6 gördüm sabah, o da benden bence lahanayla etkisi yok.
Yok tatlım ya bugun sabit çıktım.Ama çok şükür ben buna da razıyımm.
Senin wc problemin mi var..Anlamadım neden veremiyorsun.
Sonuçlarını ne zamn alacaksınn..

Canım akşam bişey yememeyi denesen.

deniyorum ebrucum, sporum da var hergün yürüyorum da, ben demir eksikliğiden dolayı veremediğimi düşünüyorum, dün içtim ilaçlarımı ya bugüne azıcık gitmiş, psikolojik ya da

Gerçekten mi??
Nasıl yaa
Ne yedi ne içti bu kadın??

canım kilosu yüksekti, hamile kalınca diyetisyen kontrolünde kilo vererek girdi, çokta güzel oldu, maşallah gayette sağlıklı bebişi var.

Aaa öyle mi ben bilmiyordumm. Dibek kahvesi içmiştim ama süt tozu var mıdır bilmiyorum.

Yok tatlım ya bugun sabit çıktım.Ama çok şükür ben buna da razıyımm.
Senin wc problemin mi var..Anlamadım neden veremiyorsun.
Sonuçlarını ne zamn alacaksınn..
öğleye çıkar hepsi inşallah.
Aaa öyle mi ben bilmiyordumm. Dibek kahvesi içmiştim ama süt tozu var mıdır bilmiyorum.

o kadarcıktan bişi olmaz bence :)

Hadi bakalım insallah halkının sözünden cıkmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…