- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #220.921
Ayy ne güzel keşke bende öyle yapabilsem vermek istemiyorum ama almasam süper olacakk.canım kilosu yüksekti, hamile kalınca diyetisyen kontrolünde kilo vererek girdi, çokta güzel oldu, maşalah gayette sağlıklı bebişi var.
Sağol bitanemtebrikler ebruşuma
Wendy cim demir eksikliği çok önemli çünkü hücrelerimize oksijen taşıyan demir. eksik olması kilo vermeyi ciddi şekilde etkiliyor dr verdiği ilaçları düzenli şekilde kullan ben 5 ay kullandım senden daha kötü durumdaydım hem çok hasta oluyordum hemde tartıda gram oynamıyordu. hala dahada çok yüksek değil sınırlarda bu verdiğim kilolar benim için mucize gibi .kanı verdim kaptanım şimdi, sabah tartıldım 61,6, azıcık gitmiş gibi ama bu benim kendimden bence, şimdi benim 60'ları görmem lazımdı, eşim de bozdurmuyobaşladık madem bitiricez diyo, bende uzun zamandır hayvansal gıda ile besleniyorum ya, bana da iyi gelsin diye devam edicem bakalım.
bu arada eşim 3 kilo vermiş durumdasorun sizde değil bende
Nasılsın ördeğimm. Yavru vakvak nasıl??Hadi bakalım insallah halkının sözünden cıkmazsın
Neler yedin günün nasıl geçiyor.??öğleye çıkar hepsi inşallah.
o kadarcıktan bişi olmaz bence :)
Erkekler daha şanslı bence hiç kıyaslama :)kızlar bu hafta benim yerime eşim mi girse takıma, malum benden çok verdi, menülerini yazarım ben burdan onun
Canım ilaçlarını aksatma o zman baksana bu kadar dr söylüyorsa bi bildikleri vardır.
Ayy ne güzel keşke bende öyle yapabilsem vermek istemiyorum ama almasam süper olacakk.
sabah aç gelmiştim kan için, muz + türk kahvesi şimdiye kadar, birazdan da lahanamı yerim, bakalım ne olacak :)Neler yedin günün nasıl geçiyor.??
Erkekler daha şanslı bence hiç kıyaslama :)
Ben çorbamı yapmaya kaçayım..
40 sayfa
ins canim yaaSizde süper vermişiniz kaptanım. Benim ikinci gün daha çok gittii
canim sekersiz ve sutsuz neskafede icersinEvet yaptım hatta 1 koca kasede içtim bile
Sizlerden biraz farklı olmuştur malzemelerden dolayı ama tadı gayet güzeldi
Yazın bahçemizden topladığım domateslerden konserve yapmıştım ondanda ekledim 1 kavanoz resmen mayhoş bir domates çorbasını andırdıUmarım tiksinmemde cumaya kadar devam edebilirim
Bu arada aralarda Nescafe falan içilebiliyormutek takıntım kahvenin her türlüsü
Sizi birakmamak icin yedim aysenil kusme banahiç uğramazsan öle olurcıscı başı, hani mezun ediyoduk seni oldu mu şimdi
Wendy cim demir eksikliği çok önemli çünkü hücrelerimize oksijen taşıyan demir. eksik olması kilo vermeyi ciddi şekilde etkiliyor dr verdiği ilaçları düzenli şekilde kullan ben 5 ay kullandım senden daha kötü durumdaydım hem çok hasta oluyordum hemde tartıda gram oynamıyordu. hala dahada çok yüksek değil sınırlarda bu verdiğim kilolar benim için mucize gibi .
benimde az kalmisti yeni corbami yaptim ins bu da guzel olur
Sizi birakmamak icin yedim aysenil kusme bana
Birazdan ogretmenler gelck evi teftisetemzlk yapiyom sabahtan beri
sabah canım pek istemedi yoğurdu bile zorla yedim akşamda kayınvalideme gittim 1 saat yol sürdü saat geç oldu oda mercimek köftesi yapmış protein günüm diye yemedim bende canım ama eksi gördüm sabah tartıda iyiki yememişim dedimcanim haftasonunun acisini cikartitorsun ama cok az olmus sabah saglam yapsaydin bari kahvaltiyi
akşam kayınvalideye gittim oda mercimek köftesi yapmış protein günü diye yemedim canım saatte geç olmuştu ben protein günüde yapsam akşam yemiorum zaten .. sabah biraz hafif geçti oda canım hiç istememiştihakkaten çok az yemişsin kız, protein günü ne çok protein o kadar iyi zaten, yeseydin bol bol, akşam da protein yesen yiyi olurdu.
akşam yemiyorum canım ben akşam yemekleri yasak banaaKolay gelsin canım...
Akşam neden yemedin az olmuş...
Ay canım bir şey çıkmaz inşallah sonuçlarında...
3 kilomu vermiş...bravo valla...
Tam ben dicektim sen yazmışsın ayşe ile enişte birinci yapar bizi getir buraya diye....
oynakbasi34 bu arada spor yapıyoruz canım, yani yaparsan iyi olur anlamında
muz+süt+çorba günü. aralarda süt ya da yoğurt var yani.
İyiyiz canım :)Nasılsın ördeğimm. Yavru vakvak nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?