Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süper menü, tebriks

kaptanım ben yine gr verdim, sizin gitti, o kadarcık artı sayılmaz yaa..

muhlama mı bende gelim mi

ay evet ya, okullar tatilse sana da tatil canım, memura değil hamile engelliye tatil ama

Poyrazı ızlıyorum burcın terzıoğlu nu cok begenıyorum oyle cıtı pıtı olmak ısterdımmmm

inşallah olacak canım, her hafta söylüyosun bi duan kabul olcak inşallah

günaydın kızlar
cuma 74,1
ptesi 73,3
salı 72,5
çarşamba 72,3
oerşembe 72,4
wendy benimki de senin gibi oldu

kaptanım benden iyisin sen, bende gr gitti sende kilo gitmiş en azından

yaw görende hakkaten topaç sanacak sen göstermiyon bikerem
evet resim atmıştı gayet hoş hatun

ben lahana diyetini bıraktım sabah sütlü peynirli yumurta ve 1 lokma yedim regli bitiminde migren başladı gece 5 te ağrı kesiciyi aldım 1saat gecsin gene alcam

geçmiş olsun kaptanım, eşiniz nasıl?

eksileri görmenize çok sevindim, bu motivasyonla devam, aslında hayvansal gıdalardan uzak durarakta bi nevi detox yapılmış olyuo, 2 hafta güzel olur ama arada 2 gün ara olsun mutlaka.

ayy bana hiç ağır gelmiyo bu tatlılar nedense yedikçe yiyesim geliyo

bana da öyleydi, hiç içim kıyılmaz benim de

Selam hanımlar..

günaydın canım

eğlenerk yazmaya başladığın yazıda üzülerek bitirmen de güldürdü beni mübarek. Hayal etmek başarmanın %20 si inanmak %50 si, ve en zoruda eylem kısmı %30. Biz %70 ini hallediyoruz da kalanı için nir çözüm bulmak şart

ben lahana diyetini bıraktım sabah sütlü peynirli yumurta ve 1 lokma yedim regli bitiminde migren başladı gece 5 te ağrı kesiciyi aldım 1saat gecsin gene alcam

Geçmiş olsun kaptancığım. Yine çok iyi verdin yani +100 2 kilonun yanında ne ki. Devam etseydin daha da giderdi.belki zorlamak gerekiyordur

günaydın fıstıklar :)

Günaydınlar efendim

Aleykümselam maşallah Rabbim devamını görmeyi de nasip etsin inşallah

Ay kızlar çorbamı koydum ocağa hadi bakalım...

hadi bakalım, gazan mübarek olsun

Kızlar yarım lahana lahanam çok büyüktü...
Lahana..
2 pırasa
3 havuç
6 soğan
1 bağ maydanoz...
Tamam dimi eksik yok birazdan domates sosu
1yk zeytinyağı koyucam koca bir tencere oldu...:)

bence süper olmuş canım sen koca tencere olduğuna bakma, habire bitiyo o, kızların dediğine güven, en az 2 kase ye, ne kadar çok lahana o kadar kilo

ay valla tartıda eksideyim ama bende şişim yaa, eşim dün göbeğin çıkmış dedi moralim bozuldu ama ben bildiğin eksideyim, soğuktan sanırım.

Günaydın nasılsın kuzum

iyiyim canım, sen nasılsın?

tadını da beğeneceğine eminim, az da salça koy canım, 1 bardak su koy ama unutma onu, üstünü geçecek kadar falan koyma.

bende dünkü menümü yazayım; lahana 5. gün;

sabah; lahana 1 kase

Ara; şekersiz nescafe, şekersiz türk kahvesi, 2 minik mandalina, yarım elma

Öğle; çeyrek baharatlı haşlanmış gögüs, 2 yk yoğurt

Ara; 4-5 badem, 4-5 fındık, 2-3 ceviz, 1 elma

Akşam; yarım fırın gögüs, 1 yk acı sos, 5-6 acı minik turşu biber

Su; 1,5 lt üstü
Spor; soğuktan yapılamadı

inatettimolacak morordek nilsub toplight ebrusonmez

çok sevindim canım.Allah daim etsin.En kısa zamnda ikili rakanları gör inşallah..

Çok teşekkür ederim canım İnşallah bende en kısa zamanda dediğin gibi 2li rakamları tekrar görürüm ve bir daha asla 3lü haneleri görmem

eksileri görmenize çok sevindim, bu motivasyonla devam, aslında hayvansal gıdalardan uzak durarakta bi nevi detox yapılmış olyuo, 2 hafta güzel olur ama arada 2 gün ara olsun mutlaka.

Aslında çok et obur biriyimdir ama 3 gündür hiç eksikliğini hissetmiyorum
Haftasonu iki gün ara veririm Annemlerle köydeki bahçemize gidiceğiz Bezelye falan ekmek için ( doğayla uğraşmakta çok iyi geliyor üstelik organik olduğundan emin oluyor insan )
Hatun börek yapacağım demezmi Dedim sen hep zaten benim diyete tam adapte olduğumda yap o börekleri ama kesinlikle kararlıyım yemeyeceğim Akşamlıkta bir gün önceden kavurma yapacakmış artık ondan yerim az bol salatayla ( pilav falanda yaparız diyorlarda o da bana uymaz )
İnşallah Cumartesiyi atlatırsam Pazar hiç sıkıntı olmaz diye umuryorum

Aleykümselam maşallah Rabbim devamını görmeyi de nasip etsin inşallah

İnşallahhhh canım cidden canı gönülden istiyorum daha aşağıları görmek
Babacığım hatta sırf beni motive etmek için 89u gör ne istersen vericeğim sana demişti
Amerika Tatili hayalim vardı onu karşıla diyincede yok öyle boş bir şeye para harcamam hee Umre falan desen tamam demişti bende tamam dedim Şimdi eşimde hadi Karıcığım ver şu kilolarıda daha fazla rahat hareket ette benide Umreye götür diyor Bedavaya benim sayemde Umreye gidiceksin dimi beleşcı diyorum nasıl gülüyor

ay valla tartıda eksideyim ama bende şişim yaa, eşim dün göbeğin çıkmış dedi moralim bozuldu ama ben bildiğin eksideyim, soğuktan sanırım.

inşallah öyledir. Sporumu da yapıyorum hareketliyimde bur ara sürekli. İnşallah artı çıkmayayımda sabite bile razıyım

Günaydınlar
Dünkü menumu biliyorsunuz akşam kereviz ve meyve yedim sonra kahvenin yanında iğde
-800 bugün 66.7
Cumartesi 69.5
Yaklaşık uç kg olur ama cuma 68.8 dim
Acaba sorun bende mi

kolay kilo verebiliyorsun demek ki bir sorun yok

bak bakalım cumaya güzel bi eksi görürsen börekten kahvaltıda bi ödül verebilirsin kendine, gün içinde yakarsın bağ bahçe işleriyle zaten

bak bakalım cumaya güzel bi eksi görürsen börekten kahvaltıda bi ödül verebilirsin kendine, gün içinde yakarsın bağ bahçe işleriyle zaten
canım 2kg değil aslında 900 gr toplamda 2kg cumaya göre bakalım bu sabah yumurta peynir domates tedim öğleyin çorba akşam balık var sabahtan beri gene ev işş ile uğraştım sonunda tadilat bitti eşimde iyi bu arada artık biraz ders çalışma ve spor yaparım niyetim o tabii migrenim izin verirse sabahtan beri 2ağrı krsici aldım işe yaramadı nane ysğları falanda bi işe yaramadı

muhlama mı bende gelim mi
canım farklı sey anladın snırım.. kıymalı ıspanak yaptım tepsıye alıp yuva acıp yumurta kırdım üstüne,yumurtalar pısınce cıkardım.. bız ona mıhlama deriz.. o peynırlı mısır unlu tereyağlı olana kuymak diyoz biz

çok çok geçmiş olsun.

hee oldu şimdi, ben sanki ikiside aynı'ya yakın sanıodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…