- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.601
sana mısır modu iyi oluyo tatlım değilse sütün gidiyo aman haa gecen haftaki gibi yapmaCuma cumartesi paxar gevsek, haftaıcı sıkı yanı MISIR moduma gerı donuyorumm bır ıkı hafta benden hayır yok sızee snr sahnelere donerım yıneee
Günaydın nice mulu yaslara inş .sağlık mutluluk ve huzur seninle olsunSelam kizlar bugun gelemedimmm cunku dogum gunumduuuucok kosturmacali gecti anca telefonu alip bakabildim. 192 mesaji okuyamadim dogal olarak.
Herkese iyi geceleeerrr yarin güzel eksilerle gelin kuzular
Ay sağolun kaptanım hep biricik takımımın sayesinde....:)günaydınlarrr
nilgünüm tebrikler tatlım refliye ragmen iyi görünüyor
ben henüz tartılmadım
canım doğumgünün kutlu olsunnSelam kizlar bugun gelemedimmm cunku dogum gunumduuuucok kosturmacali gecti anca telefonu alip bakabildim. 192 mesaji okuyamadim dogal olarak.
Herkese iyi geceleeerrr yarin güzel eksilerle gelin kuzular
harikaa vallaBende bildirimini paylasayim
Cuma 68.8
(Ama cumartesi 69.5)
Bu hafta 66kg
Fark 2.8
Yüzde 4.07
Kendi yaptığım diyetin son günü ama bugün odul günüm 6 günlük sonuç 3.5
Bu diyetle yaptığım sporu egzersiz ve yuruyus etkisini de unutmayalım
Ay sende at before after fotosu kız....Bende bildirimini paylasayim
Cuma 68.8
(Ama cumartesi 69.5)
Bu hafta 66kg
Fark 2.8
Yüzde 4.07
Kendi yaptığım diyetin son günü ama bugün odul günüm 6 günlük sonuç 3.5
Bu diyetle yaptığım sporu egzersiz ve yuruyus etkisini de unutmayalım
geçen hafta kaçtı beybii ?İlk bildirim benden gelsin o zaman...
77.7 ay şukur dun regli olmama rağmen
..
Saol cnm metabolizmanın hızına bende yetişemiyorum ben test yaptırmadım bende kesin besin insterolansi varmış tahıl grubuna karşı hiç tahil yemedigim ve sporda yaptığım için şimdilik iyi gidiyor bu hızla haftada 2 kg versem yilbasinda54 kgyum .Wavv söylemesi bile guzelharikaa valla
Aaa kızlar ne dicem size...dünkü menümü de yazayım
sabah
kefir ve 1haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz sütlü kahve
öğlen tavuk döner yulaf kepekli yoğurt ve zero kola
ara şekersiz türk kahvesi
lıght sütlü mistik çay
akşam yemek yok 1 fincan yeşil çay
sabah işe gelirken 50 dk yürüdüm
akşam duraktan eve 15 dk yürüdüm
1 saat kadar ev temizledim
2 litre kadar su
toplight nilsub inatettimolacak morordek
Şimdi misafirlikteyim cnm eve geçtiğinde hafta içi yaparım inş degisime çok şaşıracaksınızAy sende at before after fotosu kız....
aynen canım ben uzun zamandır kola falan içmiyorum çok zararlı eşimde yıllardır içmez dün tatlı isteğimi alsın diye içtim yoksa kaçamak yaparım diye korktum tam tartı öncesi .. kola fanta hepsi çok zararlıAaa kızlar ne dicem size...
Dun starda seren serengilin dedikodu programına doktoru bağlandı emel muftuoğlununda midesini kuçultmuş...
Deniz Akkaya ne yapmasın mide ameliyatı olanlar dedi tekrar kilo almamak için diye sordu....
Kesinlikle asitli içecekler içmicekler mideyi asit genişletiyor zamanla buyutuyor ve sallak kocaman bir mide oluyor bir taneden bişey olmaz demeyin her bardakta mide genişletiyor kendini dedi şaşırdım hiç duymamıştım zero falanda içmeyin kızlar duyan duymayana soylesin valla feci....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?