Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

harika yaa haftada 2 kilo muhteşem
benim haftasonları bişey yapmam lazım pazartesi artı geliyorum hep yoksa pazartrsiden bugüne 4 günde 1 kilo verdim güzel aslında ama haftasonu artı geliyorum

canım en zory bugün müş ben muz süt gününde bıraktım ama sadece muz ve süt olacak deniyor başka bişey yok

canım muhtesemsin yine herzaman olduğu gibi

harika yaa haftada 2 kilo muhteşem
benim haftasonları bişey yapmam lazım pazartesi artı geliyorum hep yoksa pazartrsiden bugüne 4 günde 1 kilo verdim güzel aslında ama haftasonu artı geliyorum
Bende cumartesi 700 Gr artidaydim pazartesi attım onu farkindaysan benim menulerimizi daha zengin hem zayıflatan hemde çok faydalı sebzeleri seciyorum ben proteinle bile ancak bu kadar verebilirim doğru kombinasyon sonuç getiriyor belki SanAda dokunan bisey vardır onu azalt

Hayırlı sabahlar
İsveç diyeti hiç tahmin ettiğim bir etkiyi göstermedi üzerimde sadece -600 ü gördüm ve moralim çok bozuk sıkıntı bende mi ik üç gün 3 kilo garanti diyor halbuki. O kadar yürüyüş aktivite nereye gitti anlamıyorum.
Kilo yüzdem
64.6/ 64/ %0,92

Çok moralim bozuk.

canım sakın bozma moralini sen o kadar uğraştın çabanı biliyoruz isveç e hangi gün başlamıştın
Saol kaptanım yılbaşına 55 falan olursam hedefi 50 ye çekebilir miyim
tabii ki ama abartmasak çok zayıf olmayacan mı ayşe cim

Enderde olsa böyle şok diyetler gram bile veremeyen oluyo vücudun direnç gösterebilir veya hafta içi o kosturmacada odem de olmuş olabilir kan grubun A falanmiydi senin

canım sakın bozma moralini sen o kadar uğraştın çabanı biliyoruz isveç e hangi gün başlamıştın

tabii ki ama abartmasak çok zayıf olmayacan mı ayşe cim
Benim en zayıf halim 47 kaptanım 50 de zayıf olurum belki ama bir daha bu kilolar inenem diye düşündüm bu kadar yaklaşmışken olsun diyorum yaşım 40 a yaklaştı benimde

***5. Takım 492. Etap***

toplight (74,1/71,6/2,5/%3,37)
tatlitambak (74,3/) kilosu sabit
inatettimolacak (69,8/)
w e n d y (61,7/)
keremcemim (68,8/66/2,8/%4,07)
toz-pembe (67,3/66,9/0,4/%0,59)
azaydidem (69,4/)
KumraL_KrakeR (67,8/)
Pdr93 (74,6/73,7/1,1/)
servey (75/)
bsram_ (64,8/64/0,8/%1,23)

matilda34 (68,3/)

5. Takım Ortalama: %0,874

nilsub (78,9/77,7/1,2/%1,52)
ebrusonmez (60,3/)
btlbetul (65,9/)
morordek (62,2/)
candy_candy (117,7) 467. etapta (27.05.2016) kendi istegi ile ayrılan üye
savurgan ()
fyzanur (76,5/)

Pazartesi günü başlamıştım diyete kaptancığım. Sürekli diyet yaptığım için mi gitmiyor bu kilolar anlamıyorum.

Enderde olsa böyle şok diyetler gram bile veremeyen oluyo vücudun direnç gösterebilir veya hafta içi o kosturmacada odem de olmuş olabilir kan grubun A falanmiydi senin
Evet kan grubum A rh- . Et kan grubuma uygun değil diye tavuk yada balık yedim. Öğlen vakti istediğimi yiyerek daha çok kilo vermiştim ben hahah valla sinirden gülüyorum

canım gecen haftaki bildirimin 64,8 miş yani 800 gr vermişsin

demekki sana öyle yakışıyor o zaman bırakıyoruz bu şok diyetleri sen öğleyin istediğini ye akşama kes o zaman bir de sen ptesi başlamadan tartılmışmıydın? belki haftasonu abarttığın için 66,8 den daha fazlaydı kg

canım çok iyi toparladın helal sana bu haftasonu abartma da haftaiçi fazla zorlama
haklısınız kaptanım haftasonu abartmamaya çalışcam bende yoruldum 2 ileri 1 geri gidiyorum
canım sen herkese kan grubu soruyon bi bildiğin mi var bana da de hele benim A Rh + kan grubum
bana dokunan şey akşam yemekleri saat 5 ten sonra ağzıma ne girerse kilo yapıyor bende

Demedimi A grubu olduğumu nerden anladı isvecte domates var ya domates iyi gelmiyormus size onu düşünerek tahmin ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…