Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet kızlar beni de tebrik edin bakalım bu hafta 2,5 kg vermiş oldum açıkcası çok mutluyum dün akşam yemekten sonra patlamış mısır ve kefir yemeseydim bi de spor yapsaydım çok daha iyi gidecekti yatarak ve sadece diyet yaparak 2,5 kg gitti benim de yılbaşına hedefim 65 bakalım becerebilecekmiyim önümde 1,5 ay var verilmesi gereken 6,6 kg var

Yok tartılmadım. İşe geç kalmış olabilirim aceleden unuttum. Belki fazla da olabilir dediğin gibi. Cumartesi günü iskender yemiştim 6 dan evvel. Et bana hiç yaramıyor bir hafta rahat onun şişkinliğini çekiyorum.

Maşallah kaptancığım çok iyi vermişsin. Tebrik ediyorum seni. Gider gider 6,6 kg ne ki Allahın izniyle. Benim yılbaşı hedefim 56 dı. Kasım sonuda 60 güya. ben yıl başına 60 ı görsem iyi

Canım bende 0 kan grubuyum ve kan grubunun etkisine inanıyorum çünkü gerçekten bende tahıl grubu kg yapiyo busrada senle aynıymış et ve domates pek iyi gelmiyormus bu gruba ve çok hassas bi mideniz var o yüzden geç vakit yediğini yakamiyordur hafta sonu kh gömülünce veremediğini Gore seninde sorun belli aslında sebzeleri cogalt A ların yiyeceği sebze

medusa38 sen de valla iyi kilo verdin tebrik ediyorum seni. Maşallah sana. Ne güzel hızlı kilo verebiliyorsun inşallah devamı gelir musmutlu olursun

evet canım haklısın gece 11 de yediklerim ve muz ya da bitter seçmeliydim onlardan biri fazla oldu maalesef.. daha ilk sınavda sınıfta kaldım

kaptanım zaten böyle giderse şeker hastası olacağım bu kiloyu vermem lazım ben de bunun bilincindeyim daha dikkatli olucam bundan sonra
ne samimisi her an birini pıçaklıcakmış gibi bakmış......

işte o yüzden samimi ben de mesela bu sabah bi dolmuş şoförünü tenhada kıstırsam pıçaklicaktım yani

ay canım dayanıcan yeme akşamdan sonra zaten gece öğünün var senin .. ne iş yapıyosun canım nöbetteyim demişsin...

toparlicam toparlicam halledicem olacak olacak zaten bu listeden dün de dediğim gibi 2 dilim ekmek ve öğleden sonraki meyveyi çıkarıcam. Bi de pilav makarna yemicem karbonhidratı ekmekten alıcam. Çünkü pilav makarna olayında yağdan zarar ediyorum özellikle yemekhanede ne kadar yağ konuyor bilemiyorum hesaplayamıyorum kalori kadının dediğinden fazla çıkıyor onları ekmekle değiştiricem artık

Evet farkettim tamda size yazıyordum. Tebrikler Gayet güzel verdiniz iyi olduğunuzda en azından yuruyus yapın bence ise yarar 65ide gorursunuz ins

Doğru aslında En çok kilo verdiğim hafta sürekli karnıbahar ve suyunu tükettiğim haftaydı akşamları onları yiyordum sadece öğlen istediğimi yiyordum. Ben o düzene geri dönryim en iyisi. Şu lahana diyeti tam benlik

Maşallah kaptancığım çok iyi vermişsin. Tebrik ediyorum seni. Gider gider 6,6 kg ne ki Allahın izniyle. Benim yılbaşı hedefim 56 dı. Kasım sonuda 60 güya. ben yıl başına 60 ı görsem iyi
Hihh sen böyle dersen vücut napsin önce beynin inansın ki zayıflama komutu versin kendi köküne balta vuran ağaç gibisin

canım en zory bugün müş ben muz süt gününde bıraktım ama sadece muz ve süt olacak deniyor başka bişey yok

Bakalım sabahlık çorbamı içtim ( 4 kepçe )
Muzum yanıımda bekliyor :) az içim kıyılırsa yerim diye düşünüyorum
Sütü zaten severim inşallah benim için güzel geçerde daha fazla eksi görmeye devam ederim

Helal valla sana cidden süper bir rakam görmüşsün eminim Yılbaşı hedefinide tutturursun

olan olmuş canım önüne bakmalısın artık istersen yapabilirsin canın çok aşırı bişey istediğinde sabah ye nasılsa sabah yicem de koy kenara aklın sürekli ona gitmez sabah yediğin içinde gün içinde eritme şansın olur .. hadi bakalım biz sana güveniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…