Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub kuzum tesisat işi sıkıntı vermedi inşallah?

ebrusonmez afiyet olsun kuzum, 1,5 dilim tatlı ödül olsun sana :)

@keremcemim kuzum ne zaman geçeceksin evine? Kv nerde senin?

matilda34 kuzucum kızlar biliolar, ben elevit içiyorum, değerlerimi de azıcık yükseltmiş şükür.

azaydidem kuzucum nerdesin??

inatettimolacak özgecim vizeler bitti mi senin?

T tatlitambak tambakcım yine bi şeyda çoskunla başlamışsın, hayırlı olsun, sana iyi gelecektir eminim :)

KumraL_KrakeR üzülme bakalım kuzum, hemen gelen hemen gidecektir

btlbetul betüş cidden nerdesin ya? Ay tutulması mı oldun naaptın :)

toplight kaptanım ödülü dün yapmışsınız, hafta sonu devam ediyoruz o zaman diyetlere, pazartesi hedeflerimiz var daha :)

morordek hamiş ördekimiz napıo acep :)

servey iyi akşamlar Servey hatunum, kız o yoğunluğa Ela'yı napıosun sen? Kim bakıyo yanında mı götürürsün yoksa??

Dünkü menümü yazayım bende;

Sabah; 2 yumurtalı omlet, 2 siyah 1 yeşil zeytin

Ara; ayva

Öğle; 1 parça tavuk haşlama göğüs, 1 tane kadınbudu köfte, Elmalı yoğurt

Ara; 2-3 ceviz, 4-5 badem

Akşam; kereviz salatası, azıcık çılbır, peynirli salata

Yatmadan; 1 havuç

Spor; pazartesi spor salonuna yazılayım diyorum, olmayacak böle

Evet canım seyda coskun bana çok iyi geliyor...
Yılbaşına hedef 68 I tutturmak lazım. Bu listeyi sona saklıyordum. Bugün pazar var gidip alış veriş yapacağım... Pazartesi bildirimini bile merak ediyorum. Pazartesiye tekrar 74 lerde olsam çok sevinecegim

benim de gorumcem gitti bugun. Spora baslayacagim bugun. Ama ben evde yapacagim...

Ay indiremedim bi türlü leslie leri, yoksa onu yapcam da, salon iyi gelir belki bilemedim. 1 ay denesem mi acaba

Canim benim kendi görüşüm. Spor yapmak için insanın isteği önemli. Evde de olsa Nerede olursan ol yapmak istediğin zaman yapabilirsin. Spor salonu sana zorlayıcı bir etken olarak spor yaptirir... belki devam edersin . 1 ay deneme iyi fikir. Ama leslie indirip evde de deneyebilirsin.

Bugün arkadaş oturmamız var, yine insanların zorlaması ve yeter ne çok verdinleriyle uğraşcaz dur bakalım, yanımda kek ve kereviz salatası götürücem yine :)

Ay onlar heryerde var malatya da herkes şok oldu beni görünce. Yeter artık kilon iyi daha fazla verme deyip durdu lar. Ama yok ben inatla 65 e kadar devam dedim 10 kilo daha verecem.
Kayin Validem açlıktan olecekmisim gibi muamele etti hep.
Bu duygular o kadar güzel ki anlatamam.
3 XL bile bana dar gelirken şimdi L beden giyiyor um artık çok hoşuma gidiyor. 40 42 benden olsam bana yeter. Şuan 42 44 giyiyor um...

Haklısın canım, her şey kafada aslında. ben eve girince sporumu falan yapmış olmam lazım yoksa motive olamıyorum, Evi işi vs den sonra da spor yapsam eşim söyleniyo vay 2 dk oturmuyorsun yanımda diye, benim sporu halledip eve girmem lazım mecburen.

günaydınlarr
kızlar hata sonucu kacamak yapmayalım ki emeklerimiz boşa gitmesin bu laf en cok kendime :)
bu haftasonu biraz spor yapmaya çalışacağım yediklerimi de abartmayacağım fırsat bulursam ders çalışacağım 6kitap var ben 3üne baktım daha 3 kitap duruyo fazla gşremezsem gaberiniz olsun

günaydın kızlarr
bende durumlar vahim kocam diyetimi sabote etti akşam dışarı çıktık herzaman mı çıkıyoruz ye diye diye cıs şeyler yedirdi bana hiç burda saymiyim dün yalan oldu anlicanız.. bende bugün saf protein günü yapayım dedim kurtarayım diye bugün dengelerim inşallah

canım bence eşin akşamları onla yemiyorsun diye sabote ediyor yemek düzenini ona göre ayarladan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…