- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.801
evet yemek yemiyorum akşamları o yiyor ama oturuyorum genede masaya anlaşmamız öyle ben yemek hazırlarken o mutfakta yanımda duruyor o yemek yerken ben onun yanında oturuyorum dün eve gittim aradı yemek yaptın mı diye daha yapmadım yeni geldim dedim hazırlan dışarı çıkalım dedi aslında yemek olayını hafif atlattım salata meze tarzıyla geçiştirdim ama olan sonra oldu tiramisu ve triliçe söylemiş ikisininde yarısını bana yedirtti yarısını kendi yedi herzaman mı çıkıyoruz ye işte kırma beni falan dedi ben zaten tatlıya dayanamıyorumcanım bence eşin akşamları onla yemiyorsun diye sabote ediyor yemek düzenini ona göre ayarladan
evet yemek yemiyorum akşamları o yiyor ama oturuyorum genede masaya anlaşmamız öyle ben yemek hazırlarken o mutfakta yanımda duruyor o yemek yerken ben onun yanında oturuyorum dün eve gittim aradı yemek yaptın mı diye daha yapmadım yeni geldim dedim hazırlan dışarı çıkalım dedi aslında yemek olayını hafif atlattım salata meze tarzıyla geçiştirdim ama olan sonra oldu tiramisu ve triliçe söylemiş ikisininde yarısını bana yedirtti yarısını kendi yedi herzaman mı çıkıyoruz ye işte kırma beni falan dedi ben zaten tatlıya dayanamıyorumbugün protein günü yapıyorum oyüzden dengelemek için .. dün zaten bünye alışkın değil akşam o kadar kaloriye midem bozuldu çok rahatsız oldum 3 kere tuvalete çıktım kendide pişman oldu yedirdiğine bide bana kızdı mideni küstürmüşsün 2 bişey yedin bak noldun kendine eziyet ediyon biirsürü laf saydı
ben baştan anlaştım bak bebiş yapcaz oyüzden ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi hem bebeğimizin sağlığı hem benim için dedimBen de dünyaları yedin sandım. Çokta yememissin canım. Arada boyle seyler olmasinormal. Ben de aartık cıs bişey yediğim de anında midem bozuluyor. Wc den çıkamıyorum. ..
kiz ben dün sofraya oturmadan kendi yemegimi yedim. Benim ki hemen anlıyor neden yemiyor sun diye.. ben de 14 gunluk özel bir liste yapıyorum. Ben yemegimi yedim dedim. Bişey demedi şükür. Pizza yapmıştım.
inşallah büşrcım yaaa bu arada senin menü de gayet güzel sen bildiğin gibi yap diyetini bakma başka isveçlere falan baksana yaramadı sana
vayy süpersin canımmHayırlı Sabahlar ey cemaat-i müslimin
Öncelik saat 9.30 gibi kurumumuzun düzenlediği obeziteye karşı yürüyüş adı altında bir etkinliğe katıldım az önce bir saate yakın yürüdük. Şimdi bu sporun üzerine ne yesem diye düşünüyorum.
Brokolili yumurta olur mu ki acep.
Hayırlı Sabahlar ey cemaat-i müslimin
Öncelik saat 9.30 gibi kurumumuzun düzenlediği obeziteye karşı yürüyüş adı altında bir etkinliğe katıldım az önce bir saate yakın yürüdük. Şimdi bu sporun üzerine ne yesem diye düşünüyorum.
Brokolili yumurta olur mu ki acep.
@w e n d y gercekten cabuk gelen cabuk gidiyo canm dun epey moralim bozulmustu
Canim buralardayim arada grip okuyorum ama katilamadim bi turlu dun otobusdeyken kilomu yazdm lise arkadaslarmla bulusmaya gttim karbonhidratin dibine vurdumnilsub kuzum tesisat işi sıkıntı vermedi inşallah?
@ebrusonmez afiyet olsun kuzum, 1,5 dilim tatlı ödül olsun sana :)
@keremcemim kuzum ne zaman geçeceksin evine? Kv nerde senin?
matilda34 kuzucum kızlar biliolar, ben elevit içiyorum, değerlerimi de azıcık yükseltmiş şükür.
azaydidem kuzucum nerdesin??
@inatettimolacak özgecim vizeler bitti mi senin?
T tatlitambak tambakcım yine bi şeyda çoskunla başlamışsın, hayırlı olsun, sana iyi gelecektir eminim :)
KumraL_KrakeR üzülme bakalım kuzum, hemen gelen hemen gidecektir
@btlbetul betüş cidden nerdesin ya? Ay tutulması mı oldun naaptın :)
toplight kaptanım ödülü dün yapmışsınız, hafta sonu devam ediyoruz o zaman diyetlere, pazartesi hedeflerimiz var daha :)
morordek hamiş ördekimiz napıo acep :)
@servey iyi akşamlar Servey hatunum, kız o yoğunluğa Ela'yı napıosun sen? Kim bakıyo yanında mı götürürsün yoksa??
canim sen dukana devm mi ediyosun kek yapicam dyince ole anladmBugün arkadaş oturmamız var, yine insanların zorlaması ve yeter ne çok verdinleriyle uğraşcaz dur bakalım, yanımda kek ve kereviz salatası götürücem yine :)
Hı biliyorum cnm daha önce bende kullanmıştım bi sorayım dr a bu hafta istediğim gibi olmazsa kan vermeye gitcem zatennilsub kuzum tesisat işi sıkıntı vermedi inşallah?
@ebrusonmez afiyet olsun kuzum, 1,5 dilim tatlı ödül olsun sana :)
@keremcemim kuzum ne zaman geçeceksin evine? Kv nerde senin?
matilda34 kuzucum kızlar biliolar, ben elevit içiyorum, değerlerimi de azıcık yükseltmiş şükür.
azaydidem kuzucum nerdesin??
@inatettimolacak özgecim vizeler bitti mi senin?
T tatlitambak tambakcım yine bi şeyda çoskunla başlamışsın, hayırlı olsun, sana iyi gelecektir eminim :)
KumraL_KrakeR üzülme bakalım kuzum, hemen gelen hemen gidecektir
@btlbetul betüş cidden nerdesin ya? Ay tutulması mı oldun naaptın :)
toplight kaptanım ödülü dün yapmışsınız, hafta sonu devam ediyoruz o zaman diyetlere, pazartesi hedeflerimiz var daha :)
morordek hamiş ördekimiz napıo acep :)
@servey iyi akşamlar Servey hatunum, kız o yoğunluğa Ela'yı napıosun sen? Kim bakıyo yanında mı götürürsün yoksa??
Hamiş ördekinizi cok yoruyorlar. Tez hocam gene çıldırdı. Dönem sonu tez izleme komitesine giriyoruz doktora öğrencileri olarak ama daha en az 1 ay var. Benim sevgili (!) çılgın tez hocam ise dün aksam mail atıp tez izleme komitesi icin olan raporumun taslak halini pazartesiye göndermemi istemis!!! Yani diyor ki hafta sonu boş durma, çalış. Daha ortada raporun r'si yok. Word'u olusturmadım bile. Yarın sabah sınav görevim var. Evde işler var yapılacak. Bilmiyorum nasıl yetişecek, muhtemelen yetişmeyecek "hocam bu kadar oldu" diyecegim. Ayy neyse sen de sorduguna pisman olmussundur wendy'cim, bir dokun bin ah işit gibi oldu ama dökülmem lazımdımorordek hamiş ördekimiz napıo acep :)
Daha sonuc listeleri hazırlanmamıs ama gördügüm kadarıyla sanırım dördüncüyüz canımYa bu arada dün kaçıncı olduk noldu baktım ama göremedim niye yazmıyor
Çok teşekkür ederim krakerim. Vallahi @keremcemim in hepimizinkinden hızlı çalışan bir metabolizması var. Her hafta 3 kilo verebilmek her yiğidin harcı değil. Bende çok dikkat etmeme rağmen anca 1.5 gidiyorGunaydin kizlar nasilsiniz gorusemedk bayadir
Bu sabah kendimi iyi hissediyorum aldigim artinin 800 gramini vermis bulunmaktayim
Hafta sonu 0 kacamak bu hafta mezun oliyim artik ayip bu ne bole @keremcemim bana yaklasti resmn ben oldugum yerde sayiklym olmuyo bole
Pumpkinspicelattee sinemm o gelinlik ne ole bayildimmmm
Bencede onunki bambaska bi metabolizma bosuna robocop demiyoruz ona ama gerckten masallahi var ben hala nasl 95 kiloya cikmis anlamis deglim vallaÇok teşekkür ederim krakerim. Vallahi @keremcemim in hepimizinkinden hızlı çalışan bir metabolizması var. Her hafta 3 kilo verebilmek her yiğidin harcı değil. Bende çok dikkat etmeme rağmen anca 1.5 gidiyor
Aynen bende valla. Bu kadar dirayetli bir insan nasıl çıkmış anlamadim. Ama hastalıktan ötürü ilaçlardan ve strestent dolayidirBencede onunki bambaska bi metabolizma bosuna robocop demiyoruz ona ama gerckten masallahi var ben hala nasl 95 kiloya cikmis anlamis deglim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?