- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #221.841
Ah bunun kara lahanası olacaktı birde yanına mısır ekmeği.
masallah ya sendeki irade azi bende olsa gene yeter bana misafirlikte bile devm ediyosun superSelam kızlar @wendy cnm kendi evime döndüm kaç gündür kv deydik benim zayiflamam esimide çok mutlu etti tabi orda herkeste deyince bana orda parfüm ve bluz hediye aldı dün akşam essimin hatalarını gezdik o yüzden giremedim takıma pekazaydidem @Pdr93 sizi anlıyorum ana bende en az sizin kadar saskinim bu kadar hızlı vereceğini bilmiyordum maşallah benim derdim tahillarmis yemiyorum işte misafirlikte ne yediğimi söyleyim de anlayim asıl önemli olan bence kararlı olmak
İlk gidişte ev curcunaydi
Gorumcelerim ye bi günlük nolacak dediler sp yapiyodum eşime eve geçmeden yoldan tavuk göğsü kaldırdım onu pisirdim cacikla onu yedim
Ertesi gün odul günüm olmasına rağmen yapmadım çok hafif kahvaltı yaptım akşama da kendime tavuklu kereviz yemeği yaptum halalrda ise yağsız mısır ve azıcık çekirdek yedim
Sabah kv le patatesli ve ıspanaklı gozleme yaptık ben ondanda yemedim sadece 3 yumurta yaptım sutle oğlumun yaramazligindan nasıl yediğimi anlamadim ama eve gelince tartildim bu hafta sonu kg almamisindir hala 66 yim
hadi ya anlattinmi ben nye gormedm neseKaç kez anlattım ya nedenini geçmişi oku
Yani evde yapmak kolay da önemli olan dışarda yememek Ben hem tatlıya mantıya gözlemeye hayır dedim yapmalarına yardım ettim eme kendime ayrı yemek yaptım dün akşam onlar mantı yerken ben kereviz yiyordmasallah ya sendeki irade azi bende olsa gene yeter bana misafirlikte bile devm ediyosun super
hadi ya anlattinmi ben nye gormedm nese
Neyse bi, bugüne bakalım yapacanmi sen benim diyetimi matildacigim veremedim falN dedide o hafta sonu kacamagini toparlarken sorun yaşadı bi regldi ama yine de 1.3 kg verdimasallah ya sendeki irade azi bende olsa gene yeter bana misafirlikte bile devm ediyosun super
hadi ya anlattinmi ben nye gormedm nese
Bende sarımsak dogramistim çok güzel oluyoBir de lahanaya zencefil atınca çok güzel oluyor tadı. Sarımsakta doğradım içine enfes oldu.
Onlarinda masallahi var ayni benim kvle kb gbi ekmek banarak yiyolar mantiyi ve baya kilolular kv bide seker tansiyon hastasi genede yemege devmYani evde yapmak kolay da önemli olan dışarda yememek Ben hem tatlıya mantıya gözlemeye hayır dedim yapmalarına yardım ettim eme kendime ayrı yemek yaptım dün akşam onlar mantı yerken ben kereviz yiyordgorumcem kv hep kilolu ona rağmen 2 fırın tepsisi mantıyı ekmek banarak yediler
bilmiyorumki ben kereviz hic yemedim bana uzak geliyo kereviz onu yiyemem heraldeNeyse bi, bugüne bakalım yapacanmi sen benim diyetimi matildacigim veremedim falN dedide o hafta sonu kacamagini toparlarken sorun yaşadı bi regldi ama yine de 1.3 kg verdi
Ah Ebruşum keşke çabuk bitirecek olsam, benim hocam da detaycının önde gideni. Hem detaycı hem aceleci yani. Ama istekleri bitmez. İstediklerini yaparım bu sefer daha fazlasını ister, o yüzden hic erken bitirecegim havalarına giremiyorum maalesefCanım hocan çok aceleci ama iyi tarafından bak çabuk bitircen doktorayı :))
Bazıları uzattıkça uzatıyor.Çok detaycılar fena oluyor. Biz çekiyoruz mesela :))Adam erteleyip duruyor..
Bu yeni nesil böyle sekerim ben de cekmistim onlardan.. Ben bilmiyorum, ben yapamam deyip cekiliyorlar isin icinden. İş buyuruyorsun sonra işi sana yıkmayı cok iyi beceriyorlar. Excel bilmemek nedir hem yahu, dedigin gibi hangi devirde yaşıyoruz..Ah tatlım vizeyle kalmıyo ki benım işim.. Vizesi bitiyo bi tur da research article sunum dönüyoruzimanım gevredi literatür taramaktan.. ödev quiz filan işte.. ama sevgili hocalarımıza sorsan ee sınavımız da yok niye boş duruyoruz.. vicdan kalmamış anacım kimsede bi de benim de çok tatlış bir bitirme hocam var ördekciminkinden iyi olmasın morordek lisansken yüksel lisans işi,yüksek lisansken doktora işi yaptırmayı pek sever kendi kendime kalsam yine yaparım işten kaçmam da yeni aldığı datluşlar 3gr enerjimi yedi resmen.. iş gösteriyorum hadi yapın diyorum ben wxcel kulanmayı bilmiyorum diyoooo YIL 2016.olmuş 2017.. hem master programına geliyosun hem bu rahatlık şaştım valla. ben çok bozmuşum kafayı aman herşeyin iyisini yapayım diye sanırım. millet ay biz milmiyoz yapamıyoz diyo çıkıyo işin içinden kafaları rahat bide.. kendimi sorguluyorum bikaç haftadır yanii.
Amaann ördekcimin de dediği gibi bize bir dokun bir ah işit,he de geç bize sen bebeğim
Benim hoca da bilgisayarcı ya, onu napıcaz anlamasın sonraÖrdekcim sen özelden veriver bana şu danışmanının adını.. Ben accık bulaşayım ona senle uğraşacak enerjisi kalmasınsöyliym benim bilgisayarcı vakvakıma virüsler salsın bilgisayarlarına mail atamasın bi daha sana
Kız yeter ki iste sen bütün okulun mühendislerini seferber edeyim burdaki hocaların da acısını seninkinden çıkarsınlar
Bende yeni yiyorum ama. Benim diyette sadece kere viz yokki onun yagyakma özelliği var bak ben dün akşam kereviz den sonra az çekirdek ve mısır yedim erimiş gitmiş sabah yine 66 idim bende sayfasından dolayı yiyorumOnlarinda masallahi var ayni benim kvle kb gbi ekmek banarak yiyolar mantiyi ve baya kilolular kv bide seker tansiyon hastasi genede yemege devm
bilmiyorumki ben kereviz hic yemedim bana uzak geliyo kereviz onu yiyemem heraldedukani biraksam brakmasam mi kararsizim ben galiba 1+1 bu sekilde biraz devam edicem baktim olmuyo istedigim gibi kilo veremiyorum ozman sana danisirim canm sen devm dimi kendi diyetine
sen devam et canim bakalim bu hafta ne kadr gidicek 10 gun var onumde 30 kasim hedefim 67 di bakalim tutturabilcekmiyimBende yeni yiyorum ama. Benim diyette sadece kere viz yokki onun yagyakma özelliği var bak ben dün akşam kereviz den sonra az çekirdek ve mısır yedim erimiş gitmiş sabah yine 66 idim bende sayfasından dolayı yiyorum
Evet devam bu hafta bakalım nasıl olacak
Tamam canım benim yılbaşı hedefim var 60 ama belki 58 de olur inşallah sende hedefini tutturursun dukani kacamaklar çok etkiliyo çok kacirmamAya calissen devam et canim bakalim bu hafta ne kadr gidicek 10 gun var onumde 30 kasim hedefim 67 di bakalim tutturabilcekmiyim
Bende yeni yiyorum ama. Benim diyette sadece kere viz yokki onun yagyakma özelliği var bak ben dün akşam kereviz den sonra az çekirdek ve mısır yedim erimiş gitmiş sabah yine 66 idim bende sayfasından dolayı yiyorum
Evet devam bu hafta bakalım nasıl olacak
Bugunku menüm
Sabah
3 sutle yumurta
Çay
Öğle
Meyve tabağı armut yeşil elma ayvadan olusan
Akşam
Kiymali karnabahar
2-3 kaşık yoğurt
Bu akşam ki kacamagimda Zero olsun çok cnm istedi yanında da azcik iğde yerim
Su 2 lt
Spor mekik plank programına uyarım 30 dakika ust bolge egzersiz i
morordek nilsub inatettimolacak toplight
Walla aslında kendi diyetimi yazdım pazardan basliyorum. Geçen hafta bu diyeti yaptım 3.5kg verdimNe diyeti buldun yine ortim. Şöyle bakim bana da. Iki gündür çok iyi gidiyorum bende. Yılbaşıhedefini ttutturmaya hım. Kararliyim bende
Bi tabak ama büyük tabagim karnabahar olduğu için boyutunu sorun yapmadım içinde soğan kıyma salça ve bir yemek kaşığı yağdan yaptim karnabahar bir kg varGayet iyi güzel canım.. kiymali karnabahar u 1 tabak mi yedin yoksa doya kadar mi
Dunde bir tabak tavuklu kereviz üzerinde yoğurt dokmustum ama kereviz çok tok tutuyor muş sanki 3 tabak yemiş gibiydimGayet iyi güzel canım.. kiymali karnabahar u 1 tabak mi yedin yoksa doya kadar mi
Ama bu hafta güzel kg verdiğim için pek kaçamak yaptim sayılmaz kaçamak yapınca cumartesiyide sp olarak yapmayı planliyorumWalla aslında kendi diyetimi yazdım pazardan basliyorum. Geçen hafta bu diyeti yaptım 3.5kg verdim
Pazar sp
Pazartesi sebze protein meyve
Salı sebze
Çarşamba çorba salata
Perşembe sp
Cuma serbest
Cumartesi bugün sebze protein meyve yedim
Sebzeler karnabahar brokoli kereviz ıspanak salatalık lahana domates havuç
Protein olarak tavuk balik c yogurt
Yeniden başlayım diyorum didemcim, kiloyu onunla verdim, bi de doyası yiyip kilo vermek güzeldi, yeniden atak yapıp başlıyoruz eşimle :)Canim buralardayim arada grip okuyorum ama katilamadim bi turlu dun otobusdeyken kilomu yazdm lise arkadaslarmla bulusmaya gttim karbonhidratin dibine vurdumbgunde aldigimi vermeye calisiyorum ayda 1 bole bulusucaz artik gelecek aya kadr zayflamam lazm
canim sen dukana devm mi ediyosun kek yapicam dyince ole anladm
Ahh ah ördekcim bilmem mi, y.lisansı tezde bırakıp kaçmış biriyim :)Selam kızlar nasılsınız bakalım nasıl başladı hafta sonu? Kaçamak yapmak yok
Hamiş ördekinizi cok yoruyorlar. Tez hocam gene çıldırdı. Dönem sonu tez izleme komitesine giriyoruz doktora öğrencileri olarak ama daha en az 1 ay var. Benim sevgili (!) çılgın tez hocam ise dün aksam mail atıp tez izleme komitesi icin olan raporumun taslak halini pazartesiye göndermemi istemis!!! Yani diyor ki hafta sonu boş durma, çalış. Daha ortada raporun r'si yok. Word'u olusturmadım bile. Yarın sabah sınav görevim var. Evde işler var yapılacak. Bilmiyorum nasıl yetişecek, muhtemelen yetişmeyecek "hocam bu kadar oldu" diyecegim. Ayy neyse sen de sorduguna pisman olmussundur wendy'cim, bir dokun bin ah işit gibi oldu ama dökülmem lazımdı
Daha sonuc listeleri hazırlanmamıs ama gördügüm kadarıyla sanırım dördüncüyüz canım
Ay çok güzel oluyomuş öyle Ebrucum yaa, naber napıosun??Vayy erken kalkmanın zararları işte
Wendyi de kaybettikk
Ah Ebruşum keşke çabuk bitirecek olsam, benim hocam da detaycının önde gideni. Hem detaycı hem aceleci yani. Ama istekleri bitmez. İstediklerini yaparım bu sefer daha fazlasını ister, o yüzden hic erken bitirecegim havalarına giremiyorum maalesef
Bu yeni nesil böyle sekerim ben de cekmistim onlardan.. Ben bilmiyorum, ben yapamam deyip cekiliyorlar isin icinden. İş buyuruyorsun sonra işi sana yıkmayı cok iyi beceriyorlar. Excel bilmemek nedir hem yahu, dedigin gibi hangi devirde yaşıyoruz..
Benim hoca da bilgisayarcı ya, onu napıcaz anlamasın sonra
Ay ne bileyim kendisini Allah'a havale ettim artık, cidden ben ugrasamıyorum. Oturdum sabahtan beri rapor yazıyorumYazsam bitirsem gene memnun olmayacak onu da bildigim icin ne yapsam boş aslında
Dunde bir tabak tavuklu kereviz üzerinde yoğurt dokmustum ama kereviz çok tok tutuyor muş sanki 3 tabak yemiş gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?