Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

masallah ya sendeki irade azi bende olsa gene yeter bana misafirlikte bile devm ediyosun super

Kaç kez anlattım ya nedenini geçmişi oku
hadi ya anlattinmi ben nye gormedm nese

masallah ya sendeki irade azi bende olsa gene yeter bana misafirlikte bile devm ediyosun super

Yani evde yapmak kolay da önemli olan dışarda yememek Ben hem tatlıya mantıya gözlemeye hayır dedim yapmalarına yardım ettim eme kendime ayrı yemek yaptım dün akşam onlar mantı yerken ben kereviz yiyord gorumcem kv hep kilolu ona rağmen 2 fırın tepsisi mantıyı ekmek banarak yediler

Neyse bi, bugüne bakalım yapacanmi sen benim diyetimi matildacigim veremedim falN dedide o hafta sonu kacamagini toparlarken sorun yaşadı bi regldi ama yine de 1.3 kg verdi

Onlarinda masallahi var ayni benim kvle kb gbi ekmek banarak yiyolar mantiyi ve baya kilolular kv bide seker tansiyon hastasi genede yemege devm

Neyse bi, bugüne bakalım yapacanmi sen benim diyetimi matildacigim veremedim falN dedide o hafta sonu kacamagini toparlarken sorun yaşadı bi regldi ama yine de 1.3 kg verdi
bilmiyorumki ben kereviz hic yemedim bana uzak geliyo kereviz onu yiyemem heralde dukani biraksam brakmasam mi kararsizim ben galiba 1+1 bu sekilde biraz devam edicem baktim olmuyo istedigim gibi kilo veremiyorum ozman sana danisirim canm sen devm dimi kendi diyetine

Canım hocan çok aceleci ama iyi tarafından bak çabuk bitircen doktorayı :))
Bazıları uzattıkça uzatıyor.Çok detaycılar fena oluyor. Biz çekiyoruz mesela :))Adam erteleyip duruyor..
Ah Ebruşum keşke çabuk bitirecek olsam, benim hocam da detaycının önde gideni. Hem detaycı hem aceleci yani. Ama istekleri bitmez. İstediklerini yaparım bu sefer daha fazlasını ister, o yüzden hic erken bitirecegim havalarına giremiyorum maalesef
Bu yeni nesil böyle sekerim ben de cekmistim onlardan.. Ben bilmiyorum, ben yapamam deyip cekiliyorlar isin icinden. İş buyuruyorsun sonra işi sana yıkmayı cok iyi beceriyorlar. Excel bilmemek nedir hem yahu, dedigin gibi hangi devirde yaşıyoruz..
Benim hoca da bilgisayarcı ya, onu napıcaz anlamasın sonra
Ay ne bileyim kendisini Allah'a havale ettim artık, cidden ben ugrasamıyorum. Oturdum sabahtan beri rapor yazıyorum Yazsam bitirsem gene memnun olmayacak onu da bildigim icin ne yapsam boş aslında

Bende yeni yiyorum ama. Benim diyette sadece kere viz yokki onun yagyakma özelliği var bak ben dün akşam kereviz den sonra az çekirdek ve mısır yedim erimiş gitmiş sabah yine 66 idim bende sayfasından dolayı yiyorum
Evet devam bu hafta bakalım nasıl olacak

sen devam et canim bakalim bu hafta ne kadr gidicek 10 gun var onumde 30 kasim hedefim 67 di bakalim tutturabilcekmiyim

sen devam et canim bakalim bu hafta ne kadr gidicek 10 gun var onumde 30 kasim hedefim 67 di bakalim tutturabilcekmiyim
Tamam canım benim yılbaşı hedefim var 60 ama belki 58 de olur inşallah sende hedefini tutturursun dukani kacamaklar çok etkiliyo çok kacirmamAya calis

Bugunku menüm
Sabah
3 sutle yumurta
Çay
Öğle
Meyve tabağı armut yeşil elma ayvadan olusan
Akşam
Kiymali karnabahar
2-3 kaşık yoğurt
Bu akşam ki kacamagimda Zero olsun çok cnm istedi yanında da azcik iğde yerim
Su 2 lt
Spor mekik plank programına uyarım 30 dakika ust bolge egzersiz i
morordek nilsub inatettimolacak toplight

Ne diyeti buldun yine ortim. Şöyle bakim bana da. Iki gündür çok iyi gidiyorum bende. Yılbaşıhedefini ttutturmaya hım. Kararliyim bende

Sabah 7. 30
3 kaşık rendelenmiş peynir +1 tam yumurta + 1 yumurta akı ile omlet

Öğlen13.00
13 adet istavrit

ara 16
3 yk yoğurt
3 yk nar

akşam 17.30
istavrit yedim gene ama bu sefer saymadim. O da 13 15 arasıdır.
Beşamel soslu karnabahar yemeği yapmıştım 1 catal aldım ondan.

şu 3lt

listeye tam uyamasam da bence gayet iyiyim.
nilsub inatettimolacak morordek medusa38 toplight

Gayet iyi güzel canım.. kiymali karnabahar u 1 tabak mi yedin yoksa doya kadar mi

Ne diyeti buldun yine ortim. Şöyle bakim bana da. Iki gündür çok iyi gidiyorum bende. Yılbaşıhedefini ttutturmaya hım. Kararliyim bende
Walla aslında kendi diyetimi yazdım pazardan basliyorum. Geçen hafta bu diyeti yaptım 3.5kg verdim
Pazar sp
Pazartesi sebze protein meyve
Salı sebze
Çarşamba çorba salata
Perşembe sp
Cuma serbest
Cumartesi bugün sebze protein meyve yedim
Sebzeler karnabahar brokoli kereviz ıspanak salatalık lahana domates havuç
Protein olarak tavuk balik c yogurt

Ama bu hafta güzel kg verdiğim için pek kaçamak yaptim sayılmaz kaçamak yapınca cumartesiyide sp olarak yapmayı planliyorum

Yeniden başlayım diyorum didemcim, kiloyu onunla verdim, bi de doyası yiyip kilo vermek güzeldi, yeniden atak yapıp başlıyoruz eşimle :)
Ahh ah ördekcim bilmem mi, y.lisansı tezde bırakıp kaçmış biriyim :)
Vayy erken kalkmanın zararları işte
Wendyi de kaybettikk
Ay çok güzel oluyomuş öyle Ebrucum yaa, naber napıosun??

Elinden geleni yap sen ördekcim, bebiş doğmadan neler yapsan kar hakkaten de, @inatettimolacak yuh yani Excel bilmeyeni de ilk kez duydum, Nası yüksek lisans yapcam acaba? Sabrını deniyorlar heralde senin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…