- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.121
Ayy masallah yaaaa ben bole fizigi olanlara bayiliyorum kum saati gibi brazcik daha zayfladiginda dahada gzel grunuceksn eminim canim aynen devm pes etme
Dukanin mucizesi canim fazlalik nerdeyse ordan gidiyo isde benimde daha cok alt tarfdan gtti dahada gtsin insallah herkes istedigi kiloya ulassinilki 70 üstü ikinci 61 yaklaşık 10 kilo var ama tamamı simitten ve koldan gitti gördüğünüz gibi
Ayy masallah yaaaa ben bole fizigi olanlara bayiliyorum kum saati gibi brazcik daha zayfladiginda dahada gzel grunuceksn eminim canim aynen devm pes etme
Dukanin mucizesi canim fazlalik nerdeyse ordan gidiyo isde benimde daha cok alt tarfdan gtti dahada gtsin insallah herkes istedigi kiloya ulassin
Kimse görmemiştir ya
Azıcık sabret..
Harikasin muhtesem görünüyor. Emeklerimizin karşılığını alıyoruz.
canım ben 4günden sonra sıkılmıştım peynir yemeyi özlemiştim canım akşamı hafif çorbaylar geçirebilirsen sabah ve öğle dikkat ettikten sonra olur benceSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı günler olsun
Sabah yine koca bir kase çorbamla güne başladım
toplight Datlım bir şey danışayım sana yada Lahana yapan hatunlarada
Lahana çorbam pişiyor tekrar ama ya ben kahvaltı etmeyi yemek yemeği özledimacaba diyorum sabah ve öğlen hafif ve sağlıklı beslensemde akşam sırf koca bir kase çorbadan içsem bir işe yararmı
Sabah öğle akşam hep çorba yiyince ufaktan sıkmaya başladıpsikolojik olarak bu seferde acaba halsizmi düşüceğim diye kendi kendimi dinliyorum aslında yok hiç öyle bir halsizliğim ama dediğim gibi özlemden dolayı
bak smdi oldu fark ap acik belliBen şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün
Kaptanım sabah resim yok diye kilo verdikten sonraki halimi koymustum Sonra kardeşinden aldım saol kaptanımabowww kızlar ne yaptınız
medusa38 tatlım son koyduğun fotoda bariz bir fark var muhteşem ötesi@toz-pembe canım sende evrim geçirmiş gibisin maşallah@w e n d y tatlım hiç 10 kg gibi göstermiyor sanki daha fazla vermişsin canım maşallah kızlar size
Saol cnm ya ben o halimi biliyorum da siz gorememistiniz tabibak smdi oldu fark ap acik belli
Ben şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün
Tesekkur ederim bu resimde gemisinden 96 kg varım bacakların bile kalinheh bak şimdi oldu işte.. fark muazzam
Ben şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün
abowww kızlar ne yaptınız
medusa38 tatlım son koyduğun fotoda bariz bir fark var muhteşem ötesi@toz-pembe canım sende evrim geçirmiş gibisin maşallah@w e n d y tatlım hiç 10 kg gibi göstermiyor sanki daha fazla vermişsin canım maşallah kızlar size
Amin cnm ya işte öyle siskoyum ben şimdi farketti dimi yoksa bende veremedim mi dedimAnam bu sen misinben şok!
Teşekkürler kaptanım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
canım ben 4günden sonra sıkılmıştım peynir yemeyi özlemiştim canım akşamı hafif çorbaylar geçirebilirsen sabah ve öğle dikkat ettikten sonra olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?