Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy masallah yaaaa ben bole fizigi olanlara bayiliyorum kum saati gibi brazcik daha zayfladiginda dahada gzel grunuceksn eminim canim aynen devm pes etme

ilki 70 üstü ikinci 61 yaklaşık 10 kilo var ama tamamı simitten ve koldan gitti gördüğünüz gibi
Dukanin mucizesi canim fazlalik nerdeyse ordan gidiyo isde benimde daha cok alt tarfdan gtti dahada gtsin insallah herkes istedigi kiloya ulassin

aynen dukanı bırakmıcam başkası yaramıyo bana baksana evet biraz daha gitsin, 36 beden olim bi hayırlısıyla.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler olsun

Sabah yine koca bir kase çorbamla güne başladım

toplight Datlım bir şey danışayım sana yada Lahana yapan hatunlarada
Lahana çorbam pişiyor tekrar ama ya ben kahvaltı etmeyi yemek yemeği özledim acaba diyorum sabah ve öğlen hafif ve sağlıklı beslensemde akşam sırf koca bir kase çorbadan içsem bir işe yararmı
Sabah öğle akşam hep çorba yiyince ufaktan sıkmaya başladı psikolojik olarak bu seferde acaba halsizmi düşüceğim diye kendi kendimi dinliyorum aslında yok hiç öyle bir halsizliğim ama dediğim gibi özlemden dolayı

canım ben 4günden sonra sıkılmıştım peynir yemeyi özlemiştim canım akşamı hafif çorbaylar geçirebilirsen sabah ve öğle dikkat ettikten sonra olur bence

kızlar menümü yazayım
sabah
8.30 ince bir dilim tava böreği (yarım dilim bile denebilir
domates 1kk peynir
ara 1armut
akşam 16
1kepçe nohut yemeği susuz
1/2dilim tbe
3-4kaşık yoğurt
akşam acıkırsam 1meyve veya biraz yopurt yerim günü kapattım
su 2lt ye yaklaştı yatana kadar 2,5olur
sporyok maalesef gene bakalım yarın sabah ne olacak bu akşamı çok erken kapattım

Kaptanım sabah resim yok diye kilo verdikten sonraki halimi koymustum Sonra kardeşinden aldım saol kaptanım

Ben şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün

Anam bu sen misin ben şok!

Teşekkürler kaptanım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

canım ben 4günden sonra sıkılmıştım peynir yemeyi özlemiştim canım akşamı hafif çorbaylar geçirebilirsen sabah ve öğle dikkat ettikten sonra olur bence

Valla sabah beri peynirle zeytinle bakışıyoruz İnadımdanda yemiyorum
Yarından itibaren bizim takım arkadaşlardan birinin ( gerçi kuş yuvadan uçtu ama hep bizimle sağ olsun ) diyetisyen listeleri vardı bana da gönderdiği onlarla devam edeyim diyorum hem sağlıklı beslenmiş olurum hemde fazla kaçmamış olur akşamlarıda koca bir kase çorba içerim yine Hem bugün yaptığım çorba bitsin hemde faydası olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…