- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.141
bu resimde fark belli canım sabahkinde gerçekten okadar fark gözükmüyorduBen şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün
ya sen süpersinn
Onda 75 falandim galiba ben yanlış hatirladim çünkü 9 ekimde cekilmisimbu resimde fark belli canım sabahkinde gerçekten okadar fark gözükmüyordu
göbek kısmında baya fark gözüküyor tebrik ederim
Kızlar slm oğlum çok hasta sabah kadar uyumadık çok ateşlendi bende çok güzel artı çıktım haftasonu hiç dikkat edemedim 1 kilo geldi haliyle bugün dukan ataka başlıyorum cumaya kadar hadi hayırlısı
doğrudur canım yanlış anlama ama hak verdin dimi bana 20 kiloluk fark yoktu cidden ama bu şimdiki resimde baya bi fark var tebrik ederim seniOnda 75 falandim galiba ben yanlış hatirladim çünkü 9 ekimde cekilmisim
Gelinlik le de before after gelecek citirlar hem de yuzu acik. İnsan isterse imkânsız diye bir şey yok sadece emek ve sabır.Nasil zayıfladin diye soranlara diyet ve spor demiyorum. Emek ve sabır diyorum. Sen de inanılmaz vermiştin fatmacim. Ben 60 a inmeyi başarırsa yine aranızda olacağım. Çünkü bunyem kiloya çok müsait. Korumak da önemli.ya sen süpersinn
evrimin kanıtı
insan isteyince neler yapabiliyor işte kanıtı bu resim motivasyon içeriyor gerçekten harikasın canım
Aynen son resimde fark belli etmiş kendini.doğrudur canım yanlış anlama ama hak verdin dimi bana 20 kiloluk fark yoktu cidden ama bu şimdiki resimde baya bi fark var tebrik ederim seni
T tatlitambak kuzum senin oğlan nasıl oldu?
Çok teşekkürler kesinlikle verebilirsin. Yeterki planlı beslenwooowww maşallah yaaa inanılmaz bir değişim olmuş üstelik üstte çok daha az gösteriyorsun
Ayyy bende yapacakmıyım böyle before afterler
Rabbim nazarlardan saklasın .....Ammminnnn
canım senin şu anki halin bile çok güzel gelinliğin içinde kuğu gibi olacaksın sek quark meyveli yoğurt mu
yaaa super superrr masallahhh
gecmis olsun canimGeçmiş olsun canım. Biz de iki gecedir Ateşleniyoruz. 2 gündür saat 1 ile 5 arası ayaktayim. Denge sasti ama kilom sabit hala 76 kg yum.
kızlar sizden de yorum bekliyorum..
morordek toplight @inatettimolacak @nilsub @btlbetul Pumpkinspicelattee T tatlitambak @KumraL_KrakeR @servey @matilda34
Ben şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün
Yetistiremedim tabi kimorordek çalışmalar nasıl gidiyor? Yetiştirebildin mi??
Vaaaay baya büyük bir değişim olmus wendycim superkızlar sizden de yorum bekliyorum..
morordek toplight @inatettimolacak @nilsub @btlbetul Pumpkinspicelattee T tatlitambak @KumraL_KrakeR @servey @matilda34
Bir before after da burada varmis, baya incelmissin canimBen şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün
ya sen süpersinn
evrimin kanıtı
insan isteyince neler yapabiliyor işte kanıtı bu resim motivasyon içeriyor gerçekten harikasın canım
52 falan olunca sizin için nisan kıyafetlerimi giyer atarım yoksa artık okadar dar giyinmiyorumBir before after da burada varmis, baya incelmissin canim
inşallah bekliyoruz gelinlikli halinide eminim peri kızı gibi olacaksın canımGelinlik le de before after gelecek citirlar hem de yuzu acik. İnsan isterse imkânsız diye bir şey yok sadece emek ve sabır.Nasil zayıfladin diye soranlara diyet ve spor demiyorum. Emek ve sabır diyorum. Sen de inanılmaz vermiştin fatmacim. Ben 60 a inmeyi başarırsa yine aranızda olacağım. Çünkü bunyem kiloya çok müsait. Korumak da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?