- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.161
hayatım 100 kalori falan bence çok değil protein oranı yüksek içinde çok yok zaten ara öğün olarak yenebilir yada benim gibi akşam yemek yemiyosan ama karnın çok acıktıysa onu yiyip açlığını bastırabilirsinCAnım ya şu quarkı ne zamandır denemek istiyorum ama kalorisi çok diyorlar
Almanyadayken sadesini alırdım hatta burda ilk çıktığında baya bir heycanlandım ama normal meyveli yoğurtlarla kalorisi aynı diye biliyorum
Nasıl tavsiye edermisinbirde bunu ana öğün olarak mı yiyorsun yoksa ara öğünde olurmu
Saol kaptanimBir before after da burada varmis, baya incelmissin canim
Kalorisi yüksek değil meyveliler 100 kalori şeker oranı da diğer meyveli yogurtlarin altinda, protein oranı yuksek. Sadesi de var. Ben akşam yemeği niyetine yiyorum. Ama bence sabah ile öğle arası olan ara öğünde yenilebilir.CAnım ya şu quarkı ne zamandır denemek istiyorum ama kalorisi çok diyorlar
Almanyadayken sadesini alırdım hatta burda ilk çıktığında baya bir heycanlandım ama normal meyveli yoğurtlarla kalorisi aynı diye biliyorum
Nasıl tavsiye edermisinbirde bunu ana öğün olarak mı yiyorsun yoksa ara öğünde olurmu
Hava değişikliği falan mı??Evet canım yarın atak rejimine başlıcam 4 yada 6 gün yapıcam bakalım 4 gün kesin. ondan sonrası allah kerim.. Ya reglimden 10 gün geçmeden tekrar regl oldum ve deli gibi karnım şişti kızlar iş yerinde bi arkadaşıma da olmuş aranızda böyle bi şey yaşayan oldu mukorktum açıkçası
Senden de bekliyoruz artıkk. Eğer yoksa bi tane çek boydan foto. Hem seni motive eder hemde zayıfladığında atarsın bizeah ah.. before after larhayatımda en çok özendiğim şeyler hepiniz harikasınız.
medusa38 senin ufaklıkta senden iyi rol çaldı haaa maşallah kuzuma
Bak ilkini 99 olduğunda yaparsın o zamn.. Bak sende ''bi zamnlar ne kadar kilo almıştım'' diyeceksin...before çoook.. profilim before kaynıyorbefore 124.3 var 115 küsürler var 109 var en son şimdi durum 117
Bak bunda bayağı fark var. 25 vermiş gibisin...Ben şimdi biraz kilo verdikten sonraki resmini koyduğum için belli olmadı kardeşinden aldım resmini şimdi farkı görün
Vayy be duruşun bile gençleşmiş sanki :))
O kadar kafaya takma ya dünyanın sonu değil ya olduğu kadar..Yetistiremedim tabi kiama bugun gorustum tez hocamla su an acil yolla falan da demedi, ben de biraz daha yazip oyle yollayacagim. Zaten tüm gün koşuşturma ile gecti, moralim de cok bozuk
haa ben yoğurt zannediyordum bir süredir hazır yoğurt tüketmiyorum işyerine bile evden yapıp götürüyorum ama bi ara alıp deneyeyimSek quark. Aslında bir peynir, yağ oranı düşük protein oranı yüksek. Ama tadı meyveli yoğurda benziyor. meyveli yogurtlara göre şekeri epey az. Ben akşam yemeklerinde tercih ediyorum. Tavsiye ederim günde 1 tane harika oluyor.toplight
Bugünkü menümü de yazayım
Sabah
1 dilim ıspanaklı börek şekersiz sütsüz kahve
Öğlen etli nohut yemeği ve yoğurt
Ara sade Türk kahvesi ve 1 mandalina
Akşam 3 kaşık ıspanak kökü yemeği 2 kaşık yoğurt
Sabah 55 dk işe gelirken yürüdüm
Akşam anneme gelirken 25 dk yürüdüm
toplight inatettimolacak morordek
Bende menümü paylaşayım;
İftarda; 2-3 yk yoğurt, 3 çatal et, bol havuç karalahana ve maruldan oluşan salata
Ara; yarım fincan şekersiz Türk kahvesi, yarım armut, yarım elma, bi lokma muz, bi lokma mandalina
Yatmadan; 5-6 badem, 2 yk yoğurt
Su; 1 lt ancak
Spor; 35 sn plank, 200 zıp zıp
toplight morordek inatettimolacak nilsub
bişi yememişin zaten yaw 3çatal et neki bolca yseydinBişi yemedim sanıodum ama bayaa bişi yemişim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?