- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.861
***5. Takım 493. Etap***
toplight (71,6/71,4/0,2/%0,28)
tatlitambak (76/75,3/0,7/%0,92)
inatettimolacak (69,2/69,9/-0,7/-%1,01)
wendigo (61,3/) üye nick degistirdi, eski nicki: w e n d y
medusa38 (66/64/2/%3,03) üye nick degistirdi, eski nicki: keremcemim
toz-pembe (66,9/) sabit
azaydidem (69,1/68,7/0,4/%0,58)
KumraL_KrakeR (69,1/67,4/1,7/%2,46)
Pdr93 (73,7/74,6/-0,9/-%1,22)
servey (75/75,1/-0,1/-%0,13)
bsram09 (64/65,5/-1,5/-%2,34) üye nick degistirdi, eski nicki: bsram_
matilda34 (68,2/) sabit
5. Takım Ortalama: %
nilsub (77/)
ebrusonmez (58,7/)
btlbetul (65,9/64,5/1,4/%2,12)
candy_candy (117,1/116,3/0,8/%0,68)
morordek (62,2/63/-0,8/-%1,29)
wendy canım sen de kaptanımızın dedigi gibi iftara yakın kilonu bildirirsin, ortalamayı o zaman hesaplarız
aaa geçmiş olsun canım yaaaa ne yapılması gerekiyormuşTamam ördekcim eve döndüm zaten, tartılırım artık.
Kızlar kızımın köprücük kemiği kırılmış
canım geçmiş olsun yaa üzüldümmTamam ördekcim eve döndüm zaten, tartılırım artık.
Aaa hay allah çok geçmiş olsun cnm çok üzüldümTamam ördekcim eve döndüm zaten, tartılırım artık.
Yaa cok gecmis olsuuun, mudahale etmislerdir herhalde di mi?Tamam ördekcim eve döndüm zaten, tartılırım artık.
aaa geçmiş olsun canım yaaaa ne yapılması gerekiyormuş
canım geçmiş olsun yaa üzüldümm
Aaa hay allah çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
Yaa cok gecmis olsuuun, mudahale etmislerdir herhalde di mi?
medusa38 kuzum dün sen bize 63,3 yolladın ya tartı resmî, bugün 64 mü çıktın? Korktuydum valla kesin 62 bildirirsin diye :)
Kız benim ki bi cinsti banyoda 3 kilo fazla tartıyor mutfakta 2 kilo fazla adamın moralini bozuyor balkondan fırlatasım gelmiştialdım değiştirmeye götürdüm kilo almışsınızdır diyo bana görevli lan 1 dk içinde 3 kilo nasıl alayım dedim banyodan mutfağa götürdüm 2 kilo fazla çıktı 1 dk içinde de 1 kilomu verdim yani dedim değiştirdi mecburen
Tamam ördekcim eve döndüm zaten, tartılırım artık.
Çok geçmiş olun canım. geçmişi okuyamadim da nasıl oldu olay. Kıyamam ya ağlıyor mu canı yanıyor mu
Geçmiş olsun canım.Hasta mı niye huysuzlanıyor.
Hadii yaaTamam ördekcim eve döndüm zaten, tartılırım artık.
canım ne yaptın tartıldıysan kg nu bildir de paylaşıma ekleyelimCanım koltuktan ayağı kayınca kolunun üstüne düşmüş işte, akşam ve gece ağladı ara ara, canı yandığı belliydi eliyle omzunu gösteriyordu zatenşimdi bandaja aldılar, hastane huysuzluğu var üstünde ama öle canı yanarak ağlamıyo, inşallahta ağlamaz
ayy ya cok uzuldum canim cok gecmis olsun dikkat et amanTamam ördekcim eve döndüm zaten, tartılırım artık.
İki gündür paylaşıyorum aslında ama mens oldum ödem ve şişlik var bitşnce 63 ü göreceğim gibi.büşra 1,5 kg ne kız son iki gündür menüleri görmedim ama menülerde abartı değildi
insallah canim tutucam su agzimi
yok kiz bisey olmaz okadr wc ye cikmissin
tesekjur ettim aysenilcim
hmm regl dnemi sislik elimzde olmuyo canim yapcak bsey yok canini skma haftaya gzek bi sonucla gelirsn
Tartının rengi çok güzelmiş ya mavi hastalığı varda bende çok harika.Gunaydinlarr bende tarti fotomla geldimmm ama cok bsey gitmedi yinede bunada skur dyorumEki Görüntüle 1916845 Eki Görüntüle 1916845
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?