- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.901
Bende ilk defa artı geldim. Kendi adıma bunu havaların aşırı soğumasını beraber gelen hastalıklar, yataktan zor kalkma sonucu düzgün kahvaltı yapamama ve öğlen yemeği hazırlamakla ya bağlıyorum. Ciddi bir konsantrasyon ve motivasyon eksikliği yaşıyorum.
Kusura bakma mesajini yeni gordm olmycm ordekimCanım mezun olmak istiyor musun bu hafta?
Aaa harbiden hee sasrmisim benKumraL_KrakeR kizzzz senin kilonu benim yerime yazmissinnnn tamam ayniyizda kilomuz ayni degil bu hafta bacim sen beni gectn
Aa cok gecmis olsun cnm kucuk ya cabuk kaynar uzulme allah beternden korusunTamam ördekcim eve döndüm zaten, tartılırım artık.
Kızlar kızımın köprücük kemiği kırılmış
3.olmusum inanamiyorum ben sokkkKizlar takim ortalamamiz bu hafta cok kotuydu, lutfen ceki duzen verelim kendimize. Çok fazla arti gelen vardi, evet, regl dönemi gibi seyler etkiliyor ama biz yine de elimizden geleni yapalim.
Bu arada bireyselde 2. olanmedusa38 ve 3. olan KumraL_KrakeR 'i cok tebrik ediyorum
Ozaman daha çok tebrik ederim3.olmusum inanamiyorum ben sokkk
7 aydir burdayim ilk defa dereceye girdim aglayabilirmiyimcok duygulandm ayyy
Bende buralardayim yapacan mi benim diyeti
İnstegram koyuyorum ya yinede fotolarim gayet doyurucu bana goreAy canım benim bi 5 günlük seyda coskun yapmam lazım. Biri Bana kilo almişsin dedi gıcık oldum. Acil bir detoks tarzi yapayım. Senin diyet zaten hoşuma gidiyor. Ama ben senin gibi miktarları az tutamaz galiba. Kız bu hafta yediklerini fotola da bana fikir olsun miktar olarak....
Hurma muz gündüz ye ayva kalorisi çok dusuk tok tutuyo aksamda yiyebilirsinKızlar kocam aç halde pazara gidince ki sonuç Bu...
1 kasa hurma da hariç yani.
elma
ayva
greyfurt
portakal
mandalina
nar
hurma
muz
başına oturup zorla yediriyor bana yaa.. belki de gribim diye.Eki Görüntüle 1917135
Benim diyette detoks sayılır zaten Umay villaya benziyo birazAy canım benim bi 5 günlük seyda coskun yapmam lazım. Biri Bana kilo almişsin dedi gıcık oldum. Acil bir detoks tarzi yapayım. Senin diyet zaten hoşuma gidiyor. Ama ben senin gibi miktarları az tutamaz galiba. Kız bu hafta yediklerini fotola da bana fikir olsun miktar olarak....
Hurma muz gündüz ye ayva kalorisi çok dusuk tok tutuyo aksamda yiyebilirsin
İnstegram koyuyorum ya yinede zatfotolarim gayet doyurucu bana gore
Bende aynen. Kışın ayva portakal vazgeçilmezi bana geç vakitte yesem dokunmuyorKız ben ölçülü yiyorum ama Bizimki nin ölçüsü yok ki iki hurma yi yedir di bana...
ay vay da çok severim...
Benim diyette detoks sayılır zaten Umay villaya yapacagimYılbaşı olabilirim8 hemen aynı sebzeleri kullaniyo
Kereviz salatası çok güzel ve kalorisi çok dusuk bugün pazı kavurdum mesela soğanla gayet guzeldiTakipteyim canım doyurucu duruyor zaten
Bende aynen. Kışın ayva portakal vazgeçilmezi bana geç vakitte yesem dokunmuyor
Kereviz salatası çok güzel ve kalorisi çok dusuk bugün pazı kavurdum mesela soğanla gayet guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?