- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.881
canım ben iki gündür mesajları okuyamadığım için öyledemiştimİki gündür paylaşıyorum aslında ama mens oldum ödem ve şişlik var bitşnce 63 ü göreceğim gibi.
paylaştım canım***5. Takım 493. Etap***
toplight (71,6/71,4/0,2/%0,28)
tatlitambak (76/75,3/0,7/%0,92)
inatettimolacak (69,2/69,9/-0,7/-%1,01)
wendigo (61,3/61,5/-0,2/-%0,33) üye nick degistirdi, eski nicki: w e n d y
medusa38 (66/64/2/%3,03) üye nick degistirdi, eski nicki: keremcemim
toz-pembe (66,9/) sabit
azaydidem (69,1/68,7/0,4/%0,58)
KumraL_KrakeR (69,1/67,4/1,7/%2,46)
Pdr93 (73,7/74,6/-0,9/-%1,22)
servey (75/75,1/-0,1/-%0,13)
bsram09 (64/65,5/-1,5/-%2,34) üye nick degistirdi, eski nicki: bsram_
matilda34 (68,2/) sabit
5. Takım Ortalama: %0,186
nilsub (77/)
ebrusonmez (58,7/)
btlbetul (65,9/64,5/1,4/%2,12)
candy_candy (117,1/116,3/0,8/%0,68)
morordek (62,2/63/-0,8/-%1,29)
toplight kaptanım paylasayım mı listeyi?
Bende ilk defa artı geldim. Kendi adıma bunu havaların aşırı soğumasını beraber gelen hastalıklar, yataktan zor kalkma sonucu düzgün kahvaltı yapamama ve öğlen yemeği hazırlamakla ya bağlıyorum. Ciddi bir konsantrasyon ve motivasyon eksikliği yaşıyorum.İyi akşamlar sessiz grubum, ilk artımı getirdim bende çok üzgünüm inanınhaftaya hepimizden güzel eksiler olsun inşallah
Teşekkürler kaptanım daha çokta olabilirdi haftaya insallahKizlar takim ortalamamiz bu hafta cok kotuydu, lutfen ceki duzen verelim kendimize. Çok fazla arti gelen vardi, evet, regl dönemi gibi seyler etkiliyor ama biz yine de elimizden geleni yapalim.
Bu arada bireyselde 2. olanmedusa38 ve 3. olan KumraL_KrakeR 'i cok tebrik ediyorum
Kesinlikle odulu hak ettinBugünkü menüm
Öğle
2 yumurtalı pazı kavurması + yoğurt
Bir çatal peynir
3 zeytin
Bir dilim ekmek
Ara
5i bir yerde çayı
2 kucuk mandalina
Akşam gelsin ayın ödülü bu ay 13 kg vermisim ödülleri aylık yapacam artik
Bi kepçe sulu köfte
3 kaşık pilav
5 adet yaprak sarma
3 çatal ekmek kadayıfı buda eşimin son dakika supriziydi
Yoğurt
Beşi bi yerde çayı
Türk kahvesi içerim
2 litre su
Spor eşim okadar geç geldiği bigün yuruyus yok ama sabah erken çıkacağım bu hafta
100 mekik+ 100 mekik
1 dak plank
Dambil ve pilates bantiyla ust vücut hareketleri
morordek toplight inatettimolacak
Sonradan mideme bir öküz oturmuş gibi olacağını bilseydin yemezdim ben kh siz yaşamaya alışmışim ağır geldiKesinlikle odulu hak ettin
Olsun ya bi seferden bi şey olmaz eritirsin sabaha kadarSonradan mideme bir öküz oturmuş gibi olacağını bilseydin yemezdim ben kh siz yaşamaya alışmışim ağır geldi
Bir ay sonrada patlamış mısır odulu verecem
Bi seferde işte kendimi suç işler gibi hissettimOlsun ya bi seferden bi şey olmaz eritirsin sabaha kadar
Evet ya yarin arti gelsen bile sana güvenim tam o yuzden abartmana kizamiyorumBi seferde işte kendimi suç işler gibi hissettim
Sabaha +1 sonra iki güne atarım onu ben kendi diyetime güveniyorum bi uç kilo veririm bu hafta
Kızlar bana kelepçeli taktırdım diye takılınca kasmadim bu hafta yoksa bu haftada 4 olurdu neyse artık haftaya diyelim yani benim odul bi gün yarın giderim diyet moduna kaptanım bu arada takıma girdigimdenden beri 25 kg civariyim vermisimEvet ya yarin arti gelsen bile sana güvenim tam o yuzden abartmana kizamiyorum
Her hafta 3'er 4'er veriyosun normaldir :)Kızlar bana kelepçeli taktırdım diye takılınca kasmadim bu hafta yoksa bu haftada 4 olurdu neyse artık haftaya diyelim yani benim odul bi gün yarın giderim diyet moduna kaptanım bu arada takıma girdigimdenden beri 25 kg civariyim vermisim
Bende bi anormallik varda çözemedin ama hafta içi çok disiplinli yim sporunu yapıyorum menulerinde genelde 800 kalori civariHer hafta 3'er 4'er veriyosun normaldir :)
Masallah yani her hafta hic sekmiyorsun ne diyeyim :)
tebrikler ayşecim ama 800 cal az biraz bunu biraz artırsan belki biraz geç mezun olursun amaBende bi anormallik varda çözemedin ama hafta içi çok disiplinli yim sporunu yapıyorum menulerinde genelde 800 kalori civari
Az da kaptanım göz dolduran kalorisi düşük yemekler yiyorum kocaman tabakla bi salata yapıyorum servis tabağına daha mezun olmam siz benim hedefi en iyisi 52 yapın olmazmi Surekli araştırıyorum neyiyebilirim hem vitaminli hemde doyurucu bu sebzeler hep detoks menulerden kullanılıyor o yüzden hiç halsiz kalmiyorum enerji yerindetebrikler ayşecim ama 800 cal az biraz bunu biraz artırsan belki biraz geç mezun olursun ama
Geçmiş olsun canım.Hasta mı niye huysuzlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?