canım ben de atağı bitirip hafta sonu batıranlardanım. o kadar yaptığım atağa öğle arası verdiğim yemek paralarına yazık yani
ben artık sabahları evde kahvaltı yapmayı bıraktım çünkü üşeniyorum çok. işe gelince 8-8.30 gibi 1 sade türk kahvesi 1 pors. meyve ve 1 avuç kuruyemişle kahvaltı yaptım bugün. hatta kuruyemişi arada içtiğim bitki çayıyla yedim bu sefer. öğlen yemekhanede yiyorum. bugün mezgit vardı yumurtalı pane ile kaplanmış sanırım kızartmaydı içini yedim bi de mercimek çorbası. helva yerine de salata aldım güzel bi menü oldu. akşama da proteinli salata yapıcam. eşimle böyle bi karar aldık artık akşamları proteinli salata yicez yanında ayran ya da yoğurt olacak. eşimin de bana katılacak olması iyi oldu. ve akşam yemeğinden sonra tarçınlı süt ve biraz çiğ kuruyemiş dışında hiçbir şey almicam ağzıma. işte bu benim için başarması en zor şey

gündüz her şey iyi gidiyor zaten ama akşam mahvediyorum hafta sonu zaten görseniz sanki 48 kiloyum nasıl kendimde hak görüyorsam o kadar şeyi yemeyi
hayır işin ucunda çocuk var yani.. sinir oluyorum kendime geçen atakta zeytin yedim diye bütün gece ağladım eşime de diyeti bozdum diyemedim adam korktu valla. neden ağlıyorsun diyo yok bişey psikolojim bozuldu diyorum. bi de bana bebek telefonunu aldı diye mi ağladın dedi

içim acıdı valla daha çok ağladım

baya bi hayatımda ne varsa kafaya takıyorum öyle olunca iyice psikolojim bozuluyor gerçekten de
ama ne oldu ertesi gün 32 tane zeytin yedim

ya benden olmuyo gerçekten eski mesajlarımı okuyorum eski topiklerime bakıyorum hep kararlıyım hep bişey hep bozuyorum ama hep!!! bi tek evlenmeden önce çok sıkı diyet yaptım o da 1,5 yılda 40 kilo verdim yani millet 9 ayda veriyor düşünün en sıkısı o yani.. yok bende irade yok o güç yok ben yemek yemenin esiri olmuşum