Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin hanimlar hafta sonu sinavi beni pert etti buz gibi sogukta sinava gidince hastalandm alisik olmayinca :KK48:
Pazartesi +700 cikmistim hafta sonu pogaca yemek zorunda kaldigimdan :silah:

Yilbasi listesi iyi fikir matilda34 matilda34 ben katilamycam ama haftya kesin mezun oluyom cunku:KK51:size basarilar :KK19:

canım ellerine sağlık.. çok güzel olmuş @servey kız sende ne güzel bişeye sebep olmuşum dicene alınıyon :KK53: ne güzel sağlıklı bir tarif işte. Ortalama olarak bu tepsi 1129 kalori kaç dilim çıktıysa dilim başına kalorisi hesaplanabilir. bi de ilk başta ne kadar sütün içinde beklettin o sütü de kullandın mı bilmediğimden o sütü eklemedim tabi onu da eklersek biraz daha kalori artar

Eki Görüntüle 1918527

bu aralar bi motivasyon düşüklüğü var bende de öyle eskiden diyet yaparken her yediğimi fotoğraflar hesabıma yüklerdim şimdi bi mayışığım yani :110:ama bu sabah çektim inşallah devam ederim böyle :KK51:

valla ben kendime güvenmiyorum :confused: hele ki medusayı karşıma hiç almam :-) ama kaçamak yapmamaya çalışıcam inşallah :ıslık:

canım menündeki karbonhidrat oranı harika bence hergün bu rakamı tutturursan kilo vermemen mümkün değil:super:

canım ilinizin yerel markalarını kullan bu ulusal markaları kullanma. yerel markalar daha az yağlı oluyor. hatta bizim burda bitanesi var dukana bile uygun :21:

gunaydin canim kuru dut ve 2.5 su bardagi kadar sut elkledim. Boyle saglikli tarifler yapacam yiyecem ama koruma donemin de kilo verme surecinde yavaslama yaptigini dusunuyorum. Bakalim hedefime ulasmak istiyorum 2 ay sonra....

Merhaba kızlar, kızımı sabah doktora götürdüm, çok şükür yerinde doğru şekilde kaynıyo bakalım, 15 gün duracak bandajı, sonra bi daha kontrol inşallah.

Bende artılarımı atmış vaziyetteyim, beni beklesin inşallah eksiler :dua:

Bu şekilde devam edicem inşallah, eşim de 2. Tur lahanaya başladı, evde tam bir diyet havası esiyor, kilo verdikçe Mutlu oluyoruz :KK48:

canım ellerine sağlık.. çok güzel olmuş @servey kız sende ne güzel bişeye sebep olmuşum dicene alınıyon :KK53: ne güzel sağlıklı bir tarif işte. Ortalama olarak bu tepsi 1129 kalori kaç dilim çıktıysa dilim başına kalorisi hesaplanabilir. bi de ilk başta ne kadar sütün içinde beklettin o sütü de kullandın mı bilmediğimden o sütü eklemedim tabi onu da eklersek biraz daha kalori artar

Eki Görüntüle 1918527

bu aralar bi motivasyon düşüklüğü var bende de öyle eskiden diyet yaparken her yediğimi fotoğraflar hesabıma yüklerdim şimdi bi mayışığım yani :110:ama bu sabah çektim inşallah devam ederim böyle :KK51:

valla ben kendime güvenmiyorum :confused: hele ki medusayı karşıma hiç almam :-) ama kaçamak yapmamaya çalışıcam inşallah :ıslık:

canım menündeki karbonhidrat oranı harika bence hergün bu rakamı tutturursan kilo vermemen mümkün değil:super:

canım ilinizin yerel markalarını kullan bu ulusal markaları kullanma. yerel markalar daha az yağlı oluyor. hatta bizim burda bitanesi var dukana bile uygun :21:
ben sirkelendim kendime geldim sende ole yap canim ;)

Merhaba kızlar, kızımı sabah doktora götürdüm, çok şükür yerinde doğru şekilde kaynıyo bakalım, 15 gün duracak bandajı, sonra bi daha kontrol inşallah.

Bu şekilde devam edicem inşallah, eşim de 2. Tur lahanaya başladı, evde tam bir diyet havası esiyor, kilo verdikçe Mutlu oluyoruz :KK48:
canik cok gecmis olsun tekrar yavrum insallah cabucak iyilesir :dua:
Ne kadr gzel keske benimle diyet yapan olsa evde bu seni dahada motive etmesi lazm aslinda ;) cumaya gzel bi eksiyle gelicegine eminim ben canim :KK5:

Allah daim etsin canım inşallah

Grupta gündüz bi sessizlik oluyo gece giren çıkan daha fazla oluyo gibi geldi bana ebrusonmez ebrusonmez mesela senle hiç karşılaşmıyoruz :KK43:

aman nazar değdi bize bence, çenesi düşük takımdık, kaçtı herkesler, kaptanlar da dahil :KK48:

naber canım, nasıl gidiyo diyet? atağı bitirip neye başladın?

aman nazar değdi bize bence, çenesi düşük takımdık, kaçtı herkesler, kaptanlar da dahil :KK48:

naber canım, nasıl gidiyo diyet? atağı bitirip neye başladın?

ben yeniden atağa başladım ama saf protein yapmak çok zor oluyo yaa :( akşam illa ki bi ıspanak, karnabahar, lahana oluyo ki hiç dayanamıyorum bende :olamaz:

Back
X