- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.281
selam kızlar.
yazdıklarınızı biraz okudum ama keyfim yok 2 gündür hani hep bahsettiğim abim varya o bide kaza yaptı.motor süren bir çocukla çarpışmış.kendisinde bişey yok ama karşı taraftakinin yüzü çok kötü.suç karşıdaymış ama hepimizi çok etkiledi.şimdi kaza geçiren kişiye geçmiş olsuna gidecem önceki günde gittim bir şeye ihtiyaçları varmı diye.offf offf hiç bitmiyor sıkıntım.allahım daha büyük dert vermesin.bir dünya masraf arabası haşat oldu tek tesellimiz karşıdakine çok ağır bişey olmadı.
selam kızlar.
yazdıklarınızı biraz okudum ama keyfim yok 2 gündür hani hep bahsettiğim abim varya o bide kaza yaptı.motor süren bir çocukla çarpışmış.kendisinde bişey yok ama karşı taraftakinin yüzü çok kötü.suç karşıdaymış ama hepimizi çok etkiledi.şimdi kaza geçiren kişiye geçmiş olsuna gidecem önceki günde gittim bir şeye ihtiyaçları varmı diye.offf offf hiç bitmiyor sıkıntım.allahım daha büyük dert vermesin.bir dünya masraf arabası haşat oldu tek tesellimiz karşıdakine çok ağır bişey olmadı.
Bu nasıl bir güzellik....Allah bağışlasınmersaaam haklı insanı yoldan çıkarmayın.Zaten bebekleri gördükçe bir hoş oluyorum.Alıp mıncık mıncık sevesim var.
Ama içerdeki cadıları duydukça varya allah olmayanlara hayırlısını versin diyorum.
arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için.saolun iyiki varsınız.sizleri çok seviyorummm..
yarin sabah checkup yaptirmaya doktora gidecegim. erken yatayim .
hayirli geceler öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
inşallah kaptanım benim.. inşallah.. kardeşim de ben de aynıyız.. bi terslik oldu ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?