Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kacamaklara ceza verelim diyoruz tambakm ne dersn :spor: mesela senle baslayalim :sopa:

Aslında olur canım ama benim yapacağım en makul spor şuanda leslie olur. IP atlayarak. Galiba göbeğim düşmüş. Araştırma asmasindayim. Değişik fikrin var mı ceza konusunda

Kacamagin acilimi benim icin soyle

Mesela bana gore kahvaltida yenen ceyrek simit kacamak degil ekmek yemedgm icin bagzi degisimler vardir diyette o degismlere gore diyetimi uygularm ben
Borek kek hamur isi kesinlikle olmamali
Aksam 19dan sonra yenen hersey yaga donustugu icin oda olmamali
Sabah kahvaltilarinda sucuk sosis vs olmamali recel balda olmamali
Pilav makarna 2yk gecmemeli
Bunlari diyetisyenmden ogrenmistim sizide bilgilendirym istedim :kahve:

Kız bu kaçamak kavramı herkes kendine göre ayarlıyor. Mesela sabah ki simit bana göre de kaçamak dwgil 1 tk bal tahin pekmez de normal. Ama ben anormal olduğum için devamını getiriyorum. Tahin pekmez in dibini görüyorum yani.

pilav makarna yi tamamen bıraktım canım istemiyor istesede 1 yk yetiyor

Herkez kacamak yapinca bende ister istemz yapiyom iste

Simit makarna pilav bu ay 0 kacamak oldugu icin kacamak sayilir evet normalde degil ama dedigim gibi miktar onemli

Kız sende bizi örnek alacagina Ay şeyi örnek alsana medusa38 medusa38

1cennet hurması
10 da peynırlı tost,10 fındık,1 yumurta
15 te kıymalı nohut yemegi,chaılı yoğurt
16 da 1mandalın
17 de 2 kucuk elmalı turta,1cay
18.30 da kıymalı yoğurtlu karnıbahar
2lt su
Sade tkahvesi
Merve menuyu begendi
Bağa mi diyon kiz.... el atıver amma spor verme bu soğukta totomu kaldıracak halim yok ama yedin madem kalk evi temizle de temizlerim utun var yap de yaparım. Yatakta iyidir.
Zaten yedim diye tam 1.5 saat ev temizliği yaptım. Bittim yanu
Kiz totoyu kaldramazsak nasil ericek bu yaglar

candy_candy candy_candy
canım arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışlar. Bu da yeni okudum ve cok hosuma gitti.
Screenshot_2016-11-29-22-51-04.webp

Aysede bana gore iyi bir ornek degil ayda 4 kilodan fazla vermek saglikli degil bence :KK75:

Sen onun verdiği kiloyu değil Azmin iradesini örnek al. Ben hayatta öyle olamam.kendisini tebrik ediyorum. Ben çocuklara Pudong yapsam illaki tencerenin dibini be yerim. Böyle de pisim yani

Back
X