Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bayağı dikkat etmelisin o zamn

(vasfiye teyze mode: on) napçan yawrum mecbuuur (vasfiye teyze mode: off)

Evet 1 tane cnm 7 olcak nisanda:)

kuzucum bence bu sene bekle, psikologlar 7 yaşa çok sıkıntılı kardeş için diyolar, ilk okula mı başlıcak bu sene? seneye yap bence, beklemişsin 8 olsun bari :)

Tamam cnm ekliyorum bugünden itibaren kaçamak yapmak yok sadece 30 gün :)

ne kolay sölüon öle, sadece 30 günmüş

arabanız hayırlı olsun kuzucum, normal düzenden sapmışsın çok yememiş olsan da, saf proteinle devam et bakalım :)

anam söylediğin her şey gözümde döndü

evet bacak ve basen bir de her yer zayıflar onlar kalır öyle de inatçılar..... zayıfken bile bacaklarım kalındı ....

gidicek yağ kalmayınca onlara gelcek sıra betüşüm, sabredicez

wendy tatlım yarını merakla bekli,yom

bende kaptanım

ebrusonmez tebrikler haftaya bende gene mi başlasam lahana çorbasına yaa heves ettim gene
eşim yeniden başladı, yeniden etki etmeye de başladı valla, tek bana etki etmedi kaptanım sanırım, bence 2. tura sizde başlayın. işe başladınız mı? bi 10 gün daha kullansaydınız rapor yaa.
servey tatlım bol su iç incir işe yaramadı demek yaa napsak ki? evde duphalac falan var mı hamile iken bile içilebiliyor onun zararı olmaz
bence de duphalac olabilir.

Hi simit yicekmiş yasak bacım 57 olunca yiyiver :)

yılbaşında yesem olma mı?

Arabanız hayırlı olsun.Sağlıkla kullanın.
Menünde çok güzel

Dünkü menümü yazayım, kızmasınlar bana

Sabah; 2 sütte yumurta, kk peynir, nescafe

Öğle; koccaman bi kase çok azı tarçınlı yoğurt, haşlanmış gögüs baharatlı

Ara; dokuzlu çay

Akşam; fırın tavuk, acı biber turşusu, azıcık lahana salatası

Su; 1,5 lt
Spor; ev işi, nazlı kızımla uğraşma, yağmur yağmasa yürüyüş olcaktı ama

morordek toplight inatettimolacak

Son düzenleme:
Çok güzelmiş rakibem afiyet olsun.

Bakayım yarın 67 mi 66 mı dicez ne dersin baby :)
Ay yokk 66 gremem ama belki 67 grurum canm birazdan tartilicam kabizlik yuzunden dun sabit cikmistim 68.6 yani smdi bakalim noldu

morordek dunyanin en harika seyi anne olmak once onu karninda hissetmek o seyirmeler balik kayiyo gibi olmalar kalp atislari dgduundaki o mis gibi kokusu gozlerini acmasini beklemen inanilmaz ya tarif edilemez her kadinin yasamasi gereken bi duygu rabbim bebisini saglikla kucagina aldigin gunleride gosterir insallah canim masallahhhhh

toz-pembe canim arabaniz hayirli olsun

ayy kendime güvenemiyorum
şimdi kaçamak anlayışı nedir benim diyetimde kaçamak akşam yenen yemekler ve tatlı bunlar bana göre kaçamak size göre ?
sağol beybii..
evet akşam yemek yedim arabayı kutladık bugün saf protein yapıyorum bakalım yarın sonuç ne olacak
Arabanız hayırlı olsun.Sağlıkla kullanın.
Menünde çok güzel
teşekkür ederim canım inşallah..
akşam yemek yedim yememem gerekti ama arabayı kutlamak için eşim yemeğe götürdü kıramadım hafif atlatmaya çalıştım umarım yarınki tartıyı etkilemez

evet canım, likralı ama bayaa, evdekiler 28 di çok bol oluyo, eşim ve kilo vermemi destekleyenler giydirmiyo bu ne böle arkası falan çok kötü diye bende 27 almayım dedim, nasıl olsa yolum var daha, almışken 26 beden alayım da onu dar badilerle giymeye çabalayım dedim, ama 3 tane aldım, biriniz de durdurmadınız ha

Çok güzelmiş rakibem afiyet olsun.

ebruş ben seni görmedim hiç, ama bi çok seviyorum bilio musun, kalbin o kadar güzel ki hakkariden kayseriye geliyo resmen

hoş ben hepinizi seviom, aile gibi olduk burda dimi

Kimin rakibesi işte

canımm

teşekkür ederim kuzumm

O zamn akşama güzel bi menü çıkarmalısın. Ve mümkünse erkenden ye

evet canım öyle yapıcam. öğleden sonra ve akşam da ara yapmicam bugün. öğlen mantarlı et sote ve salata var yoğurtla tabi. akşama ızgara hellimli salata yoğurt. bu gün çok zor geçecek gibi

peki kestane çünkü kestane yeme gibi bi planım var cuma akşamı falan ceviz kaçamak olsaydı ilk elenen bendim

evet canım öyle yapıcam. öğleden sonra ve akşam da ara yapmicam bugün. öğlen mantarlı et sote ve salata var yoğurtla tabi. akşama ızgara hellimli salata yoğurt. bu gün çok zor geçecek gibi

candycim proteinden korkmasan doyabildiğin kadar yesen olmaz mı? dukan yapmışsın önceden bilirsin, gözün korkmasın, et soteden bol bol ye, akşam koccaman kase salata ye, sabah ki mutluluğunu düşün, miden küçüldü artık zaten, canın istemicek emin ol bi süre sonra

yaa 26 beden kot benim hedefimm
27-28 falan giyiyorum şuan az daha zayıflasam 26 beden alcammm
inşallah olur sanada kuzum

inşallah hepimiz giyelimm

hahaha aynen pantolonsuz tartılcam
ya geçen hafta resim çekcem diye pantolonla tartıldımdı

biliom, benim tartı üstünden inince 3 sn kadar gösteriyo kiloyu, çekebilirsem çekicem ama üstünde kendim çıkıom tartının kırpmak zorunda kalıyorum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…