Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım didem çorbayı karışımla yapmış ben sade yulaf kepegiyle yaptım o beğenmedi bende 2 taş içtim
Tarifi soğan ve sarımsağı 2 kaşık yağda kavurdum bi çay bardağı yulaf kepeği ve 5 kaşık haşlanmış karabugdayli koydum bir çay bardağı süt ve bi litre su ekledim tuz ve karabiber koydum kaynadıktan sonra 20 dakika pisirdim üzerine bi kasik yağda pul biber ve nane yaktım ve tadı güzeldi bence

Hayırlı olsun canım... kazasız belasiz kullanın.Ne aldiniz

Okula başladı cnm bu sene ondan sıkıntı yok zaten kiloları vermeden olmaz ve de zaten çok ama çok kararsızım ondan benim bu isteğimi çok ciddiye almasanız da olur :))
Yılbaşı günü grup bitiyo zaten o güne de karışmayım ayıp sizde bana karışmayın ama :))

Ooo güzel ben denerim bunu canım aldım tarifi. Çocuklara bile yediririm . Sağlıklı şeyleriseverim

Neden kabızsın acaba sebze meyve yiyoz ben istemsizce wc çıktım
Benimkinin de ayarı yok ya kabızım ya işte neyse :)))

Yaw kaç defa yazcam 2 syf geride var kilo yapan herşey kaçamak kısaca. ben belirledim sen ona göre devam et yavru hadi katıl ya en fazla iradesizmiş deriz :),

Selam kızlar anca girebildim ya, uzun bir alıntı listesi ile karsınızdayım

aynen canim aysenin sayesinde git gellerden kurtulcam galiba ama gzel motive oldum matildaninda emegi var tabi gizli rakibem o benim caktirma
Matilda mi gizli rakiben Ayşe mi? Ayşe'ye rakibe olmak zor da ondan sordum
Yaa ben de valla bebeklik hallerini seviyorum ne yalan söyleyeyim. Her ne kadar uykusuz bıraksalar da minicikler ve anneye muhtaclar Büyüdükce bi haller oluyor bence, bi ukalalıklar, bi sımarıklıklar
morordek @toplight Nilgün haberiniz var mı neden ugramıyor .merak ettim yahu. Bana bi açıklama yapın ki rahatlayayim
nerdesin kiz geri döööön @nilsub
Valla benim haberim yok, cidden kaç gündür girmiyor ben de merak ettim
Kahve hamile kaldıgımdan beri hic canım istemiyor, Türk kahvesine bayılan ben kokusuna tahammül edemiyorum. Geceleri rahat uyuyorum ben de ama dogunca ne olur bilemeyiz tabi :)
Duaların icin de amin canım, valla okuyayım, kötü göz yoktur burda ama gene de insanın kendine bile nazarı degermis ya
kızlaaar 63,5 :)))) çok mutluyuuum........

Aman Allahım Betüş günlerdir girmiyor ve eksiyle gelmiş

Ayy ördeğimm çok sevindimm..
Ne güzel ya
Kucağına alacağın zamnları da görürüz inşallah
İnsallah canım benim
demiştim sana balık kayar gibi olcak diyee, bundan sonra heep seninle, hissediceksin zaten bol bol.

Cidden cok güzelmis, dün aksam 2-3 kere hissettim elimi tutunca. Hatta bi ara eşimi de cagırdım ama ona pas vermedi bizim ördek Anacı olacak heralde
Yaa aglarımmm ama ben zaten sacma bi duygusallık var üzerimde
Sagol canım, o günleri görmek de nasip olur insallah

Anlaşılan sonuna kadar şansını deniceksin
Candycim kestane dahil nişasta içeren tüm yiyecekler de dahil :))

Dur kiz bu benim hoşuma gitti yazayım da yıl başında foto atayım gorelim

Benim ben ayşeyle kim yarışabilir o aldı başını gitti didem le aynı boy aynı kiloyuz ondan didi:)

aha bunlar toz-pembe cimmm.. ha bi de kestane.. paketli ürün falan bişey de değil ama neyse artık yılbaşı gecesi yerim sonunda onun yarışması onun kuralları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…