- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.341
ya bişey yememişsinki :sinifsinif: sen
iyi duruyosun
ama döner ekmek arasındamıydı onu merak ettim
ne zaman iyi hissedersen o zaman yazarsın cnm
nazi kampında deyilizya :hulya:
alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile :mymeka:
:roflol:
Şeniz
ablam hadi hayırlı haberler olsun inşallah bir şeyin çıkmayacak... tatil yapmış olacaksın işte aklinialirimsmile
tombilicim benim takıntılı olduğum konu yoğurt ve sebze farkettiysenyerimseniben sadece bunlar eksik diyebilirimaklinialirimsmile
kallistecim ilk gördüğümde kartpostal falan zannettim bahçenin fotoğrafını sen bu dünyanın cennetinde yaşıyor olmalısın
yok canım ekmek arası olmasın diye pilav üstü getirtiyorum ben pilavı da az koyuyorlar zaten ya da bakıyorum çoksa eğer 2-3 kaşık yiyip kalanını eşime yediriyorum kaydirigubbakcemile3 hala geçemedim onu yani onun kilosu benden daha az her hafta geçicem diyorum bakıyorum ki o da vermiş iyi oluyor bizim aramızda da rekabet var yani valla çok yediğimi bile düşünüyorum ben o pilav ve galetalar olmasaydı mesela galeta yerine meyve veya yoğurt daha az kalorili olurdu daha da sağlıklı olurdu
canım benim o benim bahçem değil istanbulda oturduğum yerden bir parça o asıl cennet orasıydı burada minnacık bir bahçede kendi çapımda eğleniyorum işte...ama çiçeğin görünümü benimkiyle farksız yaza çekerim inşallah fotolarını size..
olsun valla hayranlıkla okuyorum reyhan ablamla bahçe muhabbetlerinizi çok güzel elinizden de geliyor uğraşıyorsunuz benim bahçem olsa bile uğraşamam herhalde yazın fotoğraflarını görüp napalım biz oraya geliriz o güzelliklerin içinde (sen, kızların, bahçeniz ve köpeğinle) bi çayını kahveni içeriz inşallah 2 haftadır bi eskişehir yapmak istiyoruz zaten ama nasip olmuyor belki sürpriz yaparız
fisfisfisalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile :mymeka:
:roflol:
Şeniz
inşallah canımŞenizinşallah... tesadüf ablama gitiğimde gelirsiniz şimdiboshayallersmile önümüzde ki hafta arası kesin gidiyorum allah kısmet ederse tabiki sonra dönüp tekrar gideceğim en yoğun en yardıma ihtiyacı olduğu döneme girdi çünkü bende burada kahroluyorum boş boş oturup yanında olamadığım için, ufak kız olmasa hiç sorun etmeyeceğim ama herkes sabahın köründe çıkıyor o öğlenci, öğlene dek evde yalnız olması gerekiyor bırakıp gidemem:sinifsinif::sinifsinif:
kızlar merhaba ben 23 yaşında 1,61 boyunda 59 kiloyum hedefim 50 kiloya düşmek.benide aranıza alıp destek olurmusunuz ve neler yapıyosunuz hergün neler yediğniizimi yazıyorsunuz.bilgiler için şimdiden teşekkürler. vereliniortak
ay kallisim nerden buldun bu güzel resmi ya benimkide böyle olurmuki? cok güzelya..
tombisim ya ben inan hic anlamam bahceden özenirim severim ama elimden gelmez birde ben cok rahatima düskünüm tembelim yani. bahce ve cicekte özen ister bakim ister.ne yapalim kendi capimizda birseyler yapiyoruz iste
yaa benim şansımamıdır nedir düne kadar gayett ferak gayet iyiydim ama bugün vücudum regl hazırlığı yapmaya başladı göğüslerim göbeğim her yanım felaket derecede şişti cuma yaa yarın bir heve tartılacağız ya yine beni üzmek için çabalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?